Faʻafefea ona faʻauma se fale o le fasioti i totonu ma fafo atu?

Anonim

O le tau o le taumafanafana e masani lava o le nofoaga o le mea e malolo ai le agaga ma le tino. Lenei ua latou lafo manatu e uiga i galuega ma aoao. Ae o lea ua atoa le malologa i le atunuʻu, ua tele lona vavaeeseinaina o nofoaga o le fausiaina o le fausiaina. Ma o le faʻaumamiga o le atunuʻu e tatau ona faʻatinoina atoatoa. Lenei fesili ma le mafaufau i totonu o le tatou tusitusiga.

Faʻafefea ona tuʻuʻese i totonu e faʻalagolago i le mea o puipui

Manino, pe a fai o lou fale o le atunuʻu o loʻo faia o le fafie boot - ona i totonu o le faʻauma e tatau ona faʻafetaui. E mafai ona e faʻaogaina le pisia, faʻapipiʻi palasitika panels, ia susu susu pe faʻapipiʻi, tuu le planterboard poʻo le ufiufi. O nei metotia uma o le a faʻateleina ai uiga o le fale mai le pa ma e leai se afaina o le a le faʻaleagaina le faʻavae o le fale.

Faʻafefea ona faʻauma se fale o le fasioti i totonu ma fafo atu?

O le fale o le atunuʻu e mafai ona faia o piliki. I lea tulaga, i totonu ma fafo oe mafai ona faia se faaiuga. Matamata mafai o feagai ma maa faalenatura, pa puipui, pepa puipui, cork laau, etc. O lau mea e mafai ona fesoasoani i le tini ia ma e mafai ona tuʻufaʻatasia mea eseese i potu eseese.

I le mea e tupu ai le fale o le atunuʻu e faia i vāmū puao, o mea e te manaʻomia e te faaeteete ai. O fefinapepega e mafai, o le mea taua, o le amanaia lea o le parobarer, lea e tatau ona i totonu o le puipui. O lea, mo nei faʻamoemoe, e masani lava ona faʻaaogaina. I lalo e mafai ona tuu ai le malosi o le malosi ma le feololo. Ma soʻo se faʻauma o loʻo faapupula ai, e oʻo lava i lalo o se maʻa fou.

Ole faʻaumaga o le atunuʻu fale i totonu e tatau ona malolo uma ai tagata o le aiga iinei. Filifili mea e faʻavae i luga o au lava mea e te manaʻomia ma mai mea e le faʻaaogaina i au masani i totonu.

Afai o le fale mautotogi i luga o le pepa puipui ma le Tile, lea, o le atunuʻu e sili le faʻaaogaina o se maʻa, laina poʻo le palasitika. O le a fesoasoani lea ia te oe e siitia atu i le isi tulaga ma mafaufauga mama.

Mataupu i luga o le autu: Pa puipui ma Tulis

Fola ma le taualuga - filifiliga filifiliga

O loʻo iai le teuteuga o le atunuʻu i le atunuʻu e tele foliga i luga o le fola ma luga o le taualuga. E te iloa - i le taumafanafana, e le gata i le ea fou, aʻo lava le palapala, pefu, pe mafai foʻi ona fai fagafao. Ma i le taimi o malologa, ou te le manaʻo e faʻaititia tele le faʻamamaina. O lea la, e taua le faaeteete o le fola o le mea lea e faigofie ai ma faʻamamaina.

I totonu o nei ituaiga e lelei atoatoa i se falealuga pe ufiufi. E foliga manaia tele le fale, afai o totonu o le potu malolo, i le faletaele, i le umukuka ma totonu o le fola vae, o le ai ai lea i luga o le fola. E mafai ona filifilia tutusa i lanu pe eseese, fuafua ile mamanu ole potu uma. Tele faʻaopoopo o le faigofie o le faʻamamaina ma le maualuga teteʻe i le faʻaleagaina.

O le autu minus fafie mo le atunuʻu o lona tau ma sili taumafaiga poʻo tupe faʻaalu mo le maualuga-lelei o le opela. O le taimi e malulu ai le taʻele, pei o sina tamaʻi ata, aua e masani ona asia le vaega o le atunuʻu i le taumafanafana.

O le tinā o le atunuʻu fale i totonu o le taualuga e tatau ona vave saogalemu mo eseese tagata ofo. E pei ona e le iai i totonu o le potu mo aso uma, ae e mafai ona e tuua le potu mo vaiaso atoa le vaiaso ma masina - ona tatau lea ona sauni le taualuga mo le tau o tau. O lona uiga afai e mou ese le taualuga o le fale - o le mea muamua na mafatia ai ma lona ovasia.

O le vaʻaiga i totonu o le potu e seasea maʻea i le taualuga ma vaʻai i le taualuga na o le taimi muamua - ona avea lea o se vaega o totonu. Ae o le a matua le fiafia i ai pe a fai o le susu o le susu o loʻo faia i le taimi o lou toese i luga o le taualuga, o le iʻuga o le a latou samasama ma o le a tatau ona e toe faia.

Mataupu i luga o le autu: tu i lalo o le fagu uaina

Faʻafefea ona faʻauma se fale o le fasioti i totonu ma fafo atu?

I lea tulaga, e aoga le mafaufau i lou fale e maua ai se taualuga faigofie. O sea teuteuga o le atunuʻu fale o le a nofo ai mo se taimi umi ma o le a le faʻalavelaveina oe i taimi faʻafuaseʻi faigata. Mo le taualuga, ou te fautuaina le faʻaaogaina o le paʻu (mo faletaele, umukuka ma alatele), palasitika (mo le potu malolo) Ia lava mea ma fufulu faigofie ma foliga sili.

Ae o le pepa puipui - pei o mea i totonu mo le taualuga - e le aoga tele. I le taimi o le toesea, e mafai ona latou liliu ese, pogisa pe samasama. O lenei faʻauma e matua faigata lava ona faʻasaʻo. E le manaʻo e mafai ona e faʻatau atu le 'aʻai lava i le maketi i le tausaga pe sili atu. Ma e le o se e tutusa, paolo. AISEA Faaaoga se mea mea i totonu, afai e matua leaga lava mo le foai atu.

Foliga o le teuteuina o le tino

O le i fafo o le i fafo o le atunuʻu fale o se mea taua tele. I mea uma, e fiafia uma ai tagata ma tuaoi e vaʻai i lou potu mai mamao. I se faʻaopopoga, o le saogalemu lea o fale ma lona lelei. O i latou na filifilia se fale mai se laupapa laupapa ua le toe feagai ma teuteuga o fafo. Ae o fale moa, o Asama sima ma vaega, o le tulaga e matua ese lava.

Fafo, o le fale o le fale e mafai ona vavaeeseina e le maa masani. O lenei faʻauma e matua matagofie ma faʻatamala, e ui lava taugata. E masani lava, o le maa na faʻaaogaina na o le itulagi poʻo le faʻamamaina o faʻamalama poʻo faitotoʻa. Ae tusa foʻi poʻo le vaega o le fale e faʻaleaogaina, o le faʻamanuiaina ia i latou o loʻo iai o loʻo e mautinoa ai.

Manaia le palasitika e foliga mo le maeʻa i fafo. E faigofie tele le nofo ai, e le samasama ma e le o le mapu. E ui lava e foliga taugata tele, pei o se maʻa poʻo se laʻau - ae e le itiiti ifo. Ina ua filifili le sivii mo le tau o le taumafanafana, e tatau ona e mafaufau i isi elemene o le fale - Windows, Taualuga Laʻau ma faitotoa. Tuu i ai o lanu mai le tasi gamma.

Tusitusiga i luga o le autu: sese ma le le lelei o le fufuluina masini masini

Afai mo le pito i fafo ua maeʻa ona e filifilia se fulufulu fulufulu poʻo se coroede o se filifiliga sili. Muamua, e manaia tele. Lona lua, o mea faapena e tumau. O le a le minoi le la, ae le mafai ona taofia ai le timu. Ae o galuega ma mea faapena o le a le lava. O le maualuga maualuga-lelei o le gaosiga mo le gaosi o le ki i le mea moni o le a le oona o le coroede o tausaga.

I tausaga talu ai nei, e tele lava tamai laufanua o Koreasupa i le fausiaina maketi, o lea e mafai ai ona e filifilia se lanu taʻitoʻatasi. O se tamai fautuaga e le o le filifilia o lanu pupula o vali mo fafo atu, e pei ona i ai a latou meatotino e mou atu i le tele o tausaga.

Faʻafefea ona faʻauma se fale o le fasioti i totonu ma fafo atu?

E masani lava, o fale taumafanafana e vavaeeseina e se laau. O se mea lelei lenei, ae tatau ona tele naua. Ina ua uma ona taoto, laupapa laupapa uma ma povi e tatau ona ufiufi i le tele o faaputuga mo galuega i fafo. O le mea lenei i le mea moni o le laau e le suia ai ona laau ma le a le taitai atu ai. Ae o le laʻau na i ai lona lava auala o laei - o le faʻauma e mafai ona tumau i nai tausaga, ae le o le afa seneturi.

A maeʻa lau pattage cottage, o le rely i ou manaʻoga. O iinei e mafai ona e faʻaalia mea uma e te manaʻo ai. O le galuega autu o le atunuʻu fale o le faʻatagaina o ana tagata e ona le fiafia i taimi lelei. O le mea lea, o taimi uma o le fausiaina e tatau ona faamalieina oe i le 100%.

Vitio "Nofo mo le Country House"

O le faʻamaumauga faʻaalia ai le ala e mafai ai ona e faʻafiafiaina le atunuʻu nofoaga sivisi.

Faitau atili