Ata i luga o le totonugalemu ma ou lava lima - apalai metotia

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Sauniuniga o le Faavae
  • Faʻafefea ona tusia mataʻitusi i le taualuga ma ou lava lima
    • Stentic vali i luga o le taualuga
    • Faapipii ata i luga o le taualuga ma o latou lava lima
    • Tusi i luga o le taualuga ma au lava rollers ma isi handicrafts
    • Faʻafefea ona tusia se lapoʻa lapoʻa i luga o le taualuga

O le manaʻo e teuteu lau potu e masani ai i tagata uma. A o le tagata e siosiomia i mea masani, e foliga mai o mea uma ia te ia. Ou te manaʻo e fai se ituaiga o mea taua i le siʻosiʻomaga siosiomaga.

Ata i luga o le totonugalemu ma ou lava lima - apalai metotia

O le faigofie ma le masani ai metotia masani o le faʻaaogaina o le ata i luga o le ogatotonu e mafai ona faʻatinoina le faʻaaogaina o le stensil ma acrylic pesega.

E mafai ona e foia lenei fesili e aunoa ma faʻalavelave o le lalolagi ma tupe teufaafaigaluega. Teuteu lou potu ma se mamanu i luga o le taualuga po o puipui. Ia faia se mea na tupu i lea mea, e le manaʻomia le avea ma tufuga tele.

Sauniuniga o le Faavae

O le faia o se tusi i luga o le magalua o se galuega moni a le tino, e taua le tapenaina ole faavae. Ia faia lenei mea, e tatau ona e maua mai lau pini pe maua:

Ata i luga o le totonugalemu ma ou lava lima - apalai metotia

Meafaigaluega mo le atavali vali

  1. Uafu.
  2. Faasee po o le pulumu.
  3. Pakete ma pulumu ma le umi o le au.
  4. Shiorsed.
  5. Primer (sili atu le loloto o le tino).
  6. Puta o le faavae ma uma.
  7. Emery tapoleni ma tamai saito.
  8. Maualuga.

O le taualuga e fufulu mai le pito i luga o le pito i luga o le spatila ma fufulu le pulumu. O le isi laasaga o le faʻagaioiga o le faʻavae eleele. Faʻaaogaina le tulaga, siaki le oona o le nofoaga atoa. Mauaina o eseesega i luga o 1.5 cm, latalata i latou ma le sima. Ma ni suiga laiti, ausia se setete tusa lava ma le faʻaaogaina o se faʻavae faʻavae.

Ma o le atoa o le fanua o loʻo togafitia ma le Emery web. O le gaioiga mulimuli o le faʻaaogaina o le faʻamaeaina o le tuʻugamau (1-3 mm). O le faʻavaeina o faʻavae o loʻo valiina i le lanu autu.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona tusia mataʻitusi i le taualuga ma ou lava lima

O le amataina o galuega fatu, e tatau ona e malamalama i le mea ua e sauni e te sauni e alu i lenei matagofie gaioiga. Afai e ono tupu faigata ma le faʻaaogaina o le ata ona o le leai o le leai o se taleni e tusi ai le taleni.

Toe foi i le vaega

Stentic vali i luga o le taualuga

O le faigofie filifiliga o le faʻaaogaina o le stensil. O lenei galuega e mafai ona faʻatauina i faleoloa faʻapitoa poʻo faia oe lava. Mo tagata gaosi mea e manaʻomia:

Ata i luga o le totonugalemu ma ou lava lima - apalai metotia

Polokalame o le sauniuniga o le pito i lalo o le taualuga: 1. O le muamua vaega. 2. Laasaga Lona Lua.

  1. Detese cardboard po o le palasitika faila o lo o tipi.
  2. O le manifinifi naifi poʻo le scalpel.
  3. Penitala, solo.

Soʻo se ata e sili ona fiafia iai e mafai ona lolomiina i luga o le lolomitusi ma fesiitaiga i se palasitika poʻo se pepa laupapa. Faʻateleina pe faʻaititia le tele o le lolomiina ata i le vaevaeina o tutusa sikuea. Nonofo uma elemene ina ia le tutulai ai le mautonu.

O se isi fasi pepa e vaevaeina i le tutusa numera o sikuea i se faasee pe faʻaititia le lapoʻa ma numera. O le uluai ata o loʻo faʻaseʻe atu i le vaega talafeagai i le tea manaʻomia. Toe fai lenei taualumaga i sikuea taitasi. Ma ua uma le ata ua maeʻa ma tuʻuina atu i le mea mo le stensil.

Mo le faʻalautele o le tautuaina o le olaga o pepa, faʻaaoga le masani masani Scotch. Faamama le ata. Faaauupegaina i le Blade poʻo Sharc Track Sharif naifi, tipi uma faʻamatalaga taua. Afai o le ata o le tele o le ata, e tatau ona e faia lau stenkil mo lanu lanu taʻitasi mo le tutusa tekonolosi.

Mo Galuega Va Vaaia, sauni:

Ata i luga o le totonugalemu ma ou lava lima - apalai metotia

Ata vali ata ata ma vali.

  1. O le seti o pulumu ma malo malosi.
  2. Rag po o le amo.
  3. Apefai (sili atu ma se perstrit).
  4. Vai tane.
  5. O le paleti poʻo le ipu e le faʻatagaina mo le fefiloi lanu.
  6. Acrylic lanu.
  7. Scotch poʻo le faʻafanua mo le faʻapipiʻiina o le stensil. Afai o le mea lea o le a alu atu ia oe lava ia, faaaoga le isi tagata.

Ina ia iloa le mea o le ai ai o le a pe a uma ona faʻaaoga se ata i luga o le faʻafefeteina ma ou lava lima, oe manaʻomia le faʻaliliu atu o lenei ata i soʻo se faʻavae o le lanu. Afai e leai ni faʻamatalaga i le iʻuga mulimuli, sefe le stenlic i luga o le ogatotonu faʻaaogaina le lipine.

Fufulu teisi teisi i le vali e le aofia ai pe faʻaititia le ono mafai ona o le foliga o le tafe. Faʻaaoga le vali ma le moli uila auala i luga o pito i le ogatotonu.

A maeʻa ona faʻaogaina le ata, o le pukecili ma faʻaseʻe atu i le isi nofoaga. O le paolo fou e faʻaaogaina ina ua maeʻa faʻamamaina le lanu muamua. O nei faʻatinoga e fai pe a latou faia se faʻavae tumau.

Toe foi i le vaega

Faapipii ata i luga o le taualuga ma o latou lava lima

O lenei vateatea o le talosaga i luga o le taualuga o ata e faigofie lava. E galue, o le ae manaʻomia:

Ata i luga o le totonugalemu ma ou lava lima - apalai metotia

Tusi ata i luga o le taualuga ma le stensil.

  1. Faatau pe o le homemade faailoga.
  2. Vali.
  3. Ieie.

O oe lava maua ni faʻailoga mai ia te aʻu mea:

  1. Paʻu paʻu mo le faʻatulagaina ma faʻavae.
  2. Laupapa laupapa ma lamolemole lamolemole.

O le ai ai le faʻapipiʻiina mo le faʻavasegaina o elemene.

I luga o le paʻu lelei, latou te faia le faʻailoga o le mamanu manaʻomia ma oti ese ma le maʻa mata. I lalo o lenei faʻailoga, tipi le manaʻomia o le faʻasologa o le faʻasologa, sikuea pe liʻo. Auiliiliga o loo faaputuputu faatasi. Ma o le taunuuga o le elemene o le mamanu o loʻo faʻatumauina i luga o le laupapa laupapa ma kulu. Mo le faigofie, o le tagata e umia e faʻapipiʻi i le pa muamua.

O le staveseted stamp e sili atu ona fufui i le vali ma tuu se faʻataʻitaʻiga faʻailoga i luga o se muamua tapenaga o mea. Ona faia lea o lenei gaioiga i luga o le taualuga. Ina ia fesuisuiai le ata faʻaaogaina i le faʻafefeteina ma ou lava lima, e mafai ona e faia faʻailoga mo le faʻapopoleina o ituaiga eseese ma tulaga.

Toe foi i le vaega

Tusi i luga o le taualuga ma au lava rollers ma isi handicrafts

O le ata faʻaaoga faʻasee ma se faʻasesega faʻapitoa o le a fiafia i le novice uma mo lona faigofie. Mo nei galuega, e tatau ona e kuka:

Ata i luga o le totonugalemu ma ou lava lima - apalai metotia

Mamanuina apalai matagaluega ma faasee.

  1. Masini mo le lua rollers (soalauvale ma le ata, ma le lona lua e aunoa ma ia).
  2. Vali.

O le vaʻai atu i le pito o le 'au o le faʻaʻaloa, lea e leʻo iai le mamanu, susu i le vali ma faʻamamaina lelei. Ona tuu lea o le masini latalata i le faʻaseʻe ma le ata. I le taimi lava e tasi, 2 o elemene elemene e tatau ona felelei saoloto.

O le mea faigaluega mo le fatuina o se faʻailoga i luga o le laualuga faʻapipiʻi se auala faʻapipiʻi i le taualuga. Ona o le gaioiga, e pa'ū le vali i luga o le tapoleni ma le ata ma alu ese se faʻailoga manino i luga o le nofoaga faigaluega. O nei ata e mafai ona faia e le gata i le tasi lanu. Mo lenei, o le seti o rollers ua faatauina. O le ata faʻaalia ua faʻaititia i luga.

Mo le ata, e mafai ona e faʻaogaina le masani masani ata o le ie. Ina ia faia lenei mea, ua susu i le vali ma malamalama mama e tuʻu ai le faʻatusa o se ata i luga o le laufanua. Ata 3. E mafai ona e vaʻaia le ie lava e tasi ma se mea taua o le vale ma, faʻaaogaina, faʻaaoga se mamanu ile faʻaʻauʻau.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona tusia se lapoʻa lapoʻa i luga o le taualuga

Ata 4. mo se sili atu ogaoga luga o ata vali ata, tago i le onosaʻi, ma o le a le fiafia o le a le fiafia lava i se tasi aso. Mo le ata o le a aoga:

  1. Faailoga Faailoga.
  2. O penitala e lanu e faʻaaoga ai tuaoi o le ata.
  3. Se seti o Tassels.
  4. Polette ma vali.

Taulaʻi le ata filifilia i le aotelega o otootoga. I lea tulaga, faʻaaoga naʻo le lanu lanu. O le ata e faʻapipiʻi i totonu ma ua mamanuina le mamanu i luga. O mea uma e tulia e peni. Piki le leo o le galue meafaigaluega e tusa ai ma le lanu lanu o le auala feʻaveaʻi. I le faia o ata, agai atu i le lanu. Ile faʻagasologa o le faʻaogaina o atavali, vaʻai tulafono nei:

Ata i luga o le totonugalemu ma ou lava lima - apalai metotia

Ituaiga o papala mamanuina.

  1. O le vali e o le vai i le vai i le setete o le afaina kulimi. O sea tuufaatasiga ei ai mea lelei i luga o meatotino.
  2. Faʻaaogaina pulumu pe a maeʻa galuega i totonu o se koneteina ma vai, pei o le vali ua vave ona piilima, ona o le pulumu o le a le talafeagai mo le faʻaaogaina.
  3. O le lanu e faia i le faʻasologa o loʻo i ai: Muamua faʻaaoga le lanu autu, ona malamalama ai lea ma le mama. Smears e faʻaaoga ma sologa lelei faʻagaioi.
  4. I le faʻagasologa o le tusiata, taumafai i le tele e mafai ai mai le mamao e iloilo ai le iʻuga o au gaioiga.
  5. O le ogatotonu o le vaega o le ata e tatau ona malamalama i taimi uma i le va o pito.
  6. Amata galue ma vaega tetele o le ata, togi i le foafoaina o poloka, o le a maua ai le aotelega. O le paʻu o le paolo e ausia e ala i le faʻafefiloiina o ni lanu i luga o le paleti. Afai na sese se mea i le taimi o le stingineding faiga, tape le vali ma se rag po o le sponge.
  7. E le gata i le mea o le elemene. O loʻo faʻapipiʻi lelei, o lanu taʻitasi e faʻaaoga i le naʻo le faʻamago i le taimi muamua.
  8. Taumafai e sili atu le faʻalavelaveina mai le auala tele e tausia ai se sober vaai mo nisi galuega.

O le faia ma vali, asiasia ma le totoʻa le taunuuga o lau galuega. Afai e te matauina nisi vaivaiga, faasaʻoina i latou. A leai, pe a maeʻa le faʻagaioiga mulimuli o le laufanua, e le mafai ona suia soʻo se mea.

O le faʻaiuga o galuega uma i luga o le ata o le faʻatatauina o vaega o vale i luga o le ata. O le acrylic Lacquer ma se puʻupuʻu puʻupuʻu pupuʻu poʻo le sprayer e faʻaaoga i se matuā mago lelei. O le mago le palapala o polesi ma se susu susu.

Ina ua uma ona suʻesuʻe ituaiga uma o le faʻaaogaina o se ata i le faʻalumaina ma ou lava lima, o le a matua tutoʻatasi lava oe i le siosiomaga fou. I le faʻagaioiga o le galuega lava ia, o le a e maua le avanoa e faʻailoa ai e pei o se tusiata moni na te faʻatupuina se master le mafaamatalaina i le lalolagi o faatufugaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se ata mafanafana fola i ou lava lima?

Faitau atili