Faapipiiina o palasitika faamalama: tulafono, faasologa

Anonim

Ona o lona nofoaiga, faigofie ona faʻaaoga, faʻapea foi ma se faʻafaigofie tele, faʻapipiʻi pupuni i aso nei ua manatu o sili ona lauiloa. Polofesa i luga o le averesi i luga o le faʻapipiʻiina o le palasitika faamalama numera e le sili atu nai lo 1.5 itula. Ae o le tau o lo latou amio mama e le taugofie.

Faapipiiina o palasitika faamalama: tulafono, faasologa

Palasitika Windows o aso nei ma fetaui lelei faiga o loʻo tumau i le vevela i le malulu vaitau pe faʻatagaina oe e filifili le sili ona lelei o le tau i le tau vevela.

Tele o tagata o loʻo sailia ni avanoa e faʻaola ai, ona o le toe faʻaleleia o se potu e taugata tele, faapena pe a fai o iai sau taimi avanoa, ona e mafai lea ona e faʻapipiʻiina sau oe lava. Mo lenei, e tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete tokota ma tulafono mo latou faʻapipiʻi. Ma le isi, e mautinoa lava le aua nei fai atu pe a e faia se faamalama i le tasi faamalama, o le a aliali mai ma, tusa lava, ma sili atu le manaia o le matala o le a televave ma sili atu.

Aʻo le i amataina galuega, e tatau ona e iloa o le faʻapipiʻiina o fausaga o fausaga palasitika mafai ona faʻatino i ni auala eseese, ona iai lona tagata taʻitoʻatasi.

Faʻapipiʻi metotia ma le le faʻaaogaina

Faapipiiina o palasitika faamalama: tulafono, faasologa

Metotia ma le le mautonu. O le faʻamalama o loʻo toso ese ae leʻi faʻapipiʻiina.

O lenei metotia e aofia ai---faʻasesega o le faʻamalama. Mo ia maʻote ua aveʻesea, o loʻo aveʻesea ai faamalama lua-sila mai le faʻavaʻa ma, i le taimi o le faʻapipiʻiina, teuina i le itu. O le taimi atoa, o le faʻavaʻa ua faʻatumauina i luga ma le lalagaina ma le tapolo poʻo mea na ola. Ona tuu uma lea o vaega uma. E ao ona maitauina tele, e ono tupu puʻupuʻu i se lumanaʻi ma, ona o le faʻatuatuaina atu o vaega, faitioga, o le a aʻafia ai foliga. Ae ui i lea, o lenei auala e faigofie lava. I le mea na tupu o le fale mautotogi lea o loʻo iai Windows i luga o le maualuga o fola ma le amataga e tele o itu (sili atu i le 2 m), o le mea lea e maua ai matagi i fafo atu . O le sili sili ona maluelue ala. O le malosi o le malosi e mafai ona ausia e ala i le faʻapipiʻiina o le faʻavaʻa e le o se fale mautotogi, ae o le tele o taula.

Faapipiiina e aunoa ma le tatalaina

O le metotia e aunoa ma le le faʻaaogaina o le taimi aʻo leʻi faʻapipiʻiina faamalama lua sifiu, e le o le mafai ona ou matamata ai.

O lenei metotia e ese mai i le muamua i lea tulaga, o le aveeseina o le strokes ma faʻaluaina le faʻaluaina e le tupu, aua o le faʻavaʻa e le faʻapipiʻi saʻo i luga o le alavai fafo o le luga o le faʻavaʻa lava ia. E masani lava i fale tumaoti o le sili ona taatele tekonolosi. O lenei metotia e le masani ai migao ma o loʻo faʻaaoga masani nai lo le muamua, o le mea moni, pe a leai ni mataʻupu i luga. I se isi faaupuga, o le filifiliga saʻo o metotia o le a silitia ai faʻamatalaga: e vaega o fale fausiaina, le tele o le uluaʻi, o fola, matagi i le faamalama. Ma le isi mea, pe afai o loʻo iai ni faʻaseʻe vae i le faʻamalama tuʻusaʻo, o loʻo faʻaauau pea le faʻaaogaina o le uta, ona e le faʻaaogaina lea o lenei auala.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻavasega faitotoʻa i le faletaele ma faleuila: Fautuaga mo le Filifilia

Tulafono taua

Faapipiiina o palasitika faamalama: tulafono, faasologa

Palasitika faamalama. 1 - Faava; 2 - SISS; 3 - Faʻaluaina ona puaoa; 4 - le susuga; 5 - Coaching talaaga; 6 - faamalama; 7 - fesoʻotaʻiga talaaga; 8 - dump laulau

E ao ona maitauina, afai e te solia tulafono faʻapipiʻi, le aʻafiaga i le susu susu, o le faʻasoasoaina saʻo o latou i le laʻei ma le gaʻo o le sunā ma le vevela o le la. meatotino. O lona uiga, i lenei mataupu, o loʻo malamalama lelei le pule o le fale mautotogi ai, ae le o le mafanafana mafanafana ma le malosi o le faʻamalama nai lo le taimi lava e faʻapipiʻi ai se faʻamalama fou.

E le o se mea lilo na faʻatagaina ai foi e le tupe totogi mea sese, tusa lava pe leai se faʻatuatuaina o kamupani o loʻo avea ma faʻatuatuaina o tagata palasitika o le a sili atu ma faʻatuatuaina Filifiliga, aua o faʻamalama ua faʻapipiʻiina ma le alofa, e tele le taimi o le a tautua. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e suʻesuʻe tulafono ma le faʻasologa o le faʻapipiʻi atoa.

Faasologa o le faʻapipiʻi galuega

Faapipiiina o palasitika faamalama: tulafono, faasologa

PVC Sound Fimps e faʻapipiʻi saogalemu i le faʻamalama tatala, ma le fesoasoani a 'au taufeʻau poʻo le makapisa.

  1. SAUNIUNIGA O LE TALI E FOLAFOLAGA O LE GALUEGA (meafale e tatau ona ufiufi i se ata puipuia, o le fola e faamamaina, i le mamao o le 2 m mai le avanoa avanoa e tatau ona saoloto);
  2. lafoaia;
  3. SAUNIUNIGA O LE LALOLAGI: E tatau ona faʻamamaina i le efuefu, palapala, e le tatau ona aveʻesea i le 1 cm, uma sū malie o mea;
  4. Sauniuniga o se faamalama fou e faapipii;
  5. faʻaogaina faʻailoga i luga o le faʻavaʻa o loʻo maua ai fusipalaga, faʻapea foʻi ma le faʻavaveina o pu i nei nofoaga;
  6. Faia ni vaega mo fusi fusi;
  7. Tulouna le faamalama maualuga;
  8. Faapitoa faʻapipiʻi o le faamalama;
  9. Feʻaʻei ma le faʻaliliuina o 'au;
  10. faapipiiina maualalo kide;
  11. faapipiiina o le faamalama sill;
  12. Faʻauma le fetuunaiga o faʻalelei ma faʻapipiʻi o lima.

Laʻasaga i le Faʻamatalaga Faʻamatalaga

Faapipiiina o faamalama e tatau ona faia i le ao ma e le fautuaina e tolopoina mo taeao. O le mea lea, a o le i amataina le galuega, e tatau ona i ai se seti atoa o mea faigaluega e te manaʻomia e tausi muamua ai. E ala i le ala, ona le faʻatauina laʻua, o mea faigaluega faapena o le a aoga i le fale e sili atu ile taimi e tasi.

Faapipiiina o palasitika faamalama: tulafono, faasologa

Bulgarian o se mea faigaluega lautele, ae leai se vaega o le Angual Greinding masini (USM), o loʻo faʻaaoga e faʻapipiʻi ai luga, aveese le ata vali po o le totini

Tao Meafaigaluega pusa:

  • Lobzik;
  • fao malai;
  • o le samala;
  • Bulgarian;
  • tulaga;
  • Bistol ma le faping fama;
  • sikulukalaiva;
  • rofautte;
  • penitala;
  • Seti o hexagons;
  • Silicone bistol;
  • Uafu.

Mea:

  • palasitika faamalama;
  • Faapipii o Aam;
  • Ua uʻamea uʻamea (4 mm) ma toʻilalo;
  • O fusi faapipii (taula papatusi);
  • taimal;
  • White solecone.

Mataupu i luga o le autu: O le a le autu loka filifili: eseese eseesega

Faʻagasologa ma faʻapipiʻi taualumaga

Faapipiiina o palasitika faamalama: tulafono, faasologa

Mai le Windows aveese le sash. Faavaivaia faamalama papalagi. Afai e tatau, le le fiafia (tuʻituʻi i lalo) malifa.

O lea, ua sauni le potu mo le toe faʻaleleia galuega ma pe a maeʻa le faʻauiga o le faʻagaioiga o ia lava. Ioe, e tatau ona e muamua vavae ese pou tuai. Mo lenei, ua aveʻese le tioata, i le loomatua, o gaioiga o gaioiga na faia i pepa mama ma le uati e lalagaina lava i vaega o le faʻavaʻa lava ia. Nai lo le uati, e mafai ona e faʻaogaina se lomik. Afai o loʻo iai se laupapa laupapa laupapa, o le le mautonu i se metotia faʻapena. O le sima o le lanu samasama e faigofie ona aveese ai ma se samala masani. Ina ua maeʻa galuega faʻaletonu, o le la luga e tatau ona fufuluina ma le faʻaeteete mai lapisi ma le pefu.

Le isi, sauni mo le faapipiiina. Ole taimi lea e taua ai le iloa a o le o le faʻamalama e leʻo se tutuli, ona tatau lea o masini uma e tatau ona tapunia. A leai, pe a o latalata i le folauga o slot i le va o le faʻavaʻa ma le tatalaina, o le faʻamatalaga atonu e le o se tala o le a teuina e le ARC. O le faʻapipiʻiina o Tulafono mo Wingsm Windows fai mai o le ata puipuia e tatau ona aveeseina pe a maeʻa galuega faʻamaeʻaina; Aua le tuu le tuʻituʻi, aua o le iʻuga, o le le talafeagai o le faʻamalama matala e mafai ona tupu. Ma pe a uma ona tatala avanoa e tumu i le puao, o le faamalama e tatau ona i totonu o le tapunia tulaga mo le itiiti ifo ile 12 itula.

Faapipiiina o palasitika faamalama: tulafono, faasologa

O moli ua aveese mai le palasitika faamalama, o le faaluaina-glashed faamalama ua aveese. I le tatalaina o le faʻavasegaina o le faʻatulagaina o le faʻamalama, o le faʻamalama pito faʻapipiʻi e faʻatumauina i luga o le au taula poʻo le sipiʻiina o papatusi.

O faʻamaumauga e tatau ona tuʻuina i itu uma o le faʻavaʻa, o lea o le faʻailoga e tatau ona faia i le tulaga atoa o le faʻamalama i se sitepu o le 70 cm. faia, o le fuʻa o loʻo feosofi i le faʻavaʻa e faʻaaoga ai manatu o oe lava. (Taulima Papatusi) ina ia oso ai le scrappit i totonu o le uamea (counly Ona sui ai lea o le vaega agai i Aafiaga, ma Pigs e faia tuusao i luga. I luga o nei faʻaaliga, o loʻo faʻapipiʻiina lapisi, faʻafetaʻia ai le faʻavasegaina mo latou.

A mavae lena, e tatau ona faatasia le faamalama. Ina ia faafaigofieina lenei faiga, e mafai ona e faʻaaogaina fualaʻau fautaʻomia e manaʻomia le tuʻuina o lalo o le uaina o le fausaga i lalo o le faʻasologa: muamua - lua pito i luga. O le iʻuga, o le faʻavaomalo faʻavaʻa e tatau ona sailia atoatoa ma gerizly, ma le faʻalata. E mafai ona e siakiina le faʻapipiʻi o le faʻapipiʻi faʻaaogaina se tulaga o le fausiaina. Mautinoa o le tulaga tulaga e tutusa tonu lava, e mafai ona e amata tuusao i le Mauga. E faia lenei mea ma le faletalimalo.

E le gata i le faia e masima se tulafono mo le malosi, ae i ai ma le mafanafana o meatotino, o lea i lenei tulaga e tatau ona faʻapipiʻi lenei mea. Ia o le vai i le lumanaʻi e le paʻu i le tulaga o le fesoʻotaʻiga ma le faʻavaʻa, e sili le faʻapipiʻi i lalo o le faamalama. Afai e le mafai ona faia lea mea, e tatau ona faʻasaʻosaʻo i le faamalama faavaa (mo lenei mafuaʻaga, lava o le faʻasoesa o le tagata lava ia. E leʻo faʻapipiʻi uma faamalama i le auala, ma afai o, o le faʻataʻitaʻiga, faʻatasi ai ma le umukuka poʻo le palapala, ona nai lo le faʻatapulaʻaina o le auala o lo o faʻaaogaina.

Mataupu i luga o le autu: paluni i le teuteuga o le potu o tamaiti mo le fiafia o tamaiti

Le isi, ma le fesoasoani a auvae, e manaʻomia le toe fetuunai o mea faigaluega i se auala e faigofie ai ma tapunia le papa. I le taimi lava e tasi, latou te le mafai ona faʻatūina isi vaega o le faʻamalama. Ua tatau ona le suia le atopau.

Faapipiiina o palasitika faamalama: tulafono, faasologa

Uma slots i le va o le faʻamalama ma le matala ua tumu i foma, ma o lona faʻamago ua faʻaesea.

A maeʻa lena, e manaʻomia le faʻaaogaina uma o palo i le va o le faʻavaʻa ma le amataga ina ia leai se avanoa e leai se avanoa i totonu. I le taimi na faia ai tagata ma tagata "ua faia nei, e manaʻomia le teteʻe i le 2 itula ma toe fai le faʻailoga. Foam e tauaveina uma se mea faapipiiina galuega ma tuusaunoa. E tatau ona maitauina o loʻo i ai le "taumalulu" ma le "taumafanafana", ina ia tatau ona filifilia o le taimi o le tausaga ua toe faʻaleleia. A malo ma malaia, e tatau ona tapunia ma le siusiu atoa-oneone fofo (1: 2) po o le au paluiga, pe kelu foi. O lenei mea ua fai ina ia aua nei taitaiina Rays a le la ona taʻitaʻiina lea e le leaga pe a latou puipuia ai.

Ina ia faʻapipiʻi le faamalama, e tatau ona e muamua fetuunai lona tele i lalo o le amataga. E le gata i lea, e tatau ona e sisina ai i le tulaga faʻaalia o le ata, seti le maualuga ma e feula ai le fuʻa i lalo o le faamalama. Ia mautinoa e tuu le nupmomoia i luga, e leai lava se mea o le teuina o lana ARC. Ina ua mavae le tasi le aso, o le fusu ua tipiina e se fauina naifi.

Afai o loʻo i ai le popolega o le va o le va o le faʻamalama ma le faʻavaʻa, ona faʻapipiʻi ai lea o le z-mamanuina laupapa laupapa e mafai ona faʻapipiʻiina, o le a fesoasoani e maua ai le talafeagai lelei. Laʻititi paʻu ua tapunia ma paʻepaʻe silika. O le tulaga mulimuli i le faʻapipiʻiina o palasitika Windows o le teuteuga o slopes, e mafai ona faʻatino e mea eseese ma le faʻapipiʻiina o vaega faaopoopo o le mea e mafai ai ma taofia.

Masani ona sese

  1. E masani lava, o le faamalama ua galo ona faʻapipiʻi i tulaga o le tulaga, ma o le iʻuga, i le taimi o le faʻagaioiga o le a tapunia pe tatala.
  2. A faapipiiina parokes, e le faigata ona ulufale atu i totonu o le potu.
  3. O le oloa o le sese fua, e le aofia ai avanoa - o se mea masani ona e mafua ai le solia o gaioiga.
  4. O le mativa-uiga o le tulaga o le auvae e tau atu i le solia o le leo ma le malosi o le tino, ma ua maua i le lua tausaga.
  5. Afai e te faʻapipiʻi le palasitika faamalama i le le lelei le tatalaina o le tatalaina, ona o lona iʻuga, o le a oʻo atu ai i le le lelei o le faʻapipiʻi o le laufanua i le mauga mauga.

Faʻatulagaina o le faʻapipiʻiina o le tekonolosi faʻapipiʻi ma e aunoa ma le toe faia o mea sese, Windows na faia e o latou lava lima o le a tautuaina mo le mafanafana ma le mafanafana i totonu o le fale.

Faitau atili