Matou te faʻaaogaina le oneone lanu pupuni i totonu

Anonim

O le faaiuga a le lanu o ie pupuni o se tasi o mataupu autu e tatau ona e foia i le faʻasologa o le fuafuaina o le totonugalemu o le mamanu. I le faʻaopopoina o le lelei o mea filifilia o mea ma le faʻataʻitaʻiga, o lanu o gevin o loʻo faia se mea taua i le aotelega o le siosiomaga. I luma o le talafeagai le poto i le fanua o le mamanu, e mafai ona e filifilia le vaifofo lanu. Afai e i ai ni masalosaloga e uiga i le talafeagai o le lanu filifilia, e mafai ona e faia le fiafia i le lautele oneone oneone. O le malamalama, malamalama ma aʻe ai se siosiomaga manaia, e aunoa ma le utaina o le faʻaaliga vaʻaia o totonu. Oneone lanu pupuni i totonu o le ata i le ata e talafeagai mo toetoe o soʻo se ituaiga o le poto mamanu.

Matou te faʻaaogaina le oneone lanu pupuni i totonu

Filifili ma le ie puipui

Faalilolilo lautele lautele

Oneone lanu e mafai ona avea ma e le tatau ona suia. Ie puipui, mea e maua ma isi i totonu o totonu, faia i bege lanu, e tuʻufaʻatasia ma isi faʻamatalaga o le tulaga. E ui lava i le mea moni o le ie maupupuni i auiliiliga o auiliiliga o le totonu, latou te puipuia atoatoa le potu mai le sili atu malamalama. I le taimi lava e tasi, e mafai ona faʻaaogaina i le vasega pepe pepe, i le potu malolo, i totonu o le potu tele, i le ofisa ma e oʻo lava i le umukuka. O lenei meafaigaluega e mafua i le mea moni o ie pupuni o le oneone lanu, aua le tu i luga o se talaaga lautele o potu, aua le tosina mai le mafaufau le talafeagai.

Matou te faʻaaogaina le oneone lanu pupuni i totonu

O le mea lilo o le lauiloa o le lanu o le aveina lea o faamatalaga o le mafanafana ma le filemu. O le logo poʻo le oneone lanu mai le tele o loʻo fesoʻotaʻi ma le sami i le talafatai, o se ipu o manogi cappuccino. O lona uiga, ma mea na e masani ai ona malolo. I se isi faaupuga, o se tagata ua siomia e mea i le vai faataamilosaga, e lagona le mafanafana.

Matou te faʻaaogaina le oneone lanu pupuni i totonu

Valivali Tuufaatasiga

Ioe, o le ie puipui na pupuni i totonu e tatau ona tuʻufaʻatasia ma isi faʻamatalaga e faʻatumuina le potu. O le mea lea, e taua tele le filifilia o lanu faapena o le a tuʻufaʻatasia ma le Beeki pupuni. E tusa ai ma tagata tolauapi, e faigofie ona fai, talu mai le lanu malamalama o pupuni o le a tuʻufaʻatasia ma soʻo se lanu o loʻo fofoa.

Tusitusiga i luga o le autu: Draft fola mai le CSP i luga o le LIGs: masini tekonolosi

Ma e ui lava, e toʻatele e talitonu o le lanu o Sandy lanu e mataga ma monononous, e mautinoa e faʻatalitali i le faafeagai. Afai o oe o loʻo siosiomia le BEIGE CROWRY BURK poʻo le faafeagai, pogisa mea lelei, e mafai ona e maua se ata matagofie, muamua potu.

Matou te faʻaaogaina le oneone lanu pupuni i totonu

O le sili ona manuia lanu lanu o:

  • Oneone ma sinasina. I le la setete, e mafai ona kiona paʻepaʻe, ma ni ie pupuni o le tino.
  • Sukalati lanu lanu ma uandy pupuni.
  • Pupuni mo le oneone pepa puipui mafai ona piniki. O le tuʻufaʻatasiga o le a faʻatumu le potu ma le agamalu ma le fiafia.
  • Faasaga i le pito i tua o le lanumeamata poʻo le teracocotta pa, nalu faʻaputuga o le a foliga sili atu nai lo le talafeagai.

Matou te faʻaaogaina le oneone lanu pupuni i totonu

Manuia

Masalo o le sili atu le aoga o le oneone lanu o lona vetatatitut. E le masani ona amio e pei o se faaosoosoga. E mafai ona faʻaaogaina, i totonu o ofisa mautu i ofisa ma le taimi o le mamanu o potu fanau. Salu oneone i le ata, puipui puipui po o isi auiliiliga o le tulaga, avatu le potu o le tutoatasi.

Matou te faʻaaogaina le oneone lanu pupuni i totonu

I o latou talaaga, soʻo se faʻamatalaga o le mamanu foliga malie ma manumalo. Malamalama ie pupuni, e pei o le faʻasoaina o le vevela, faʻatumu le potu i le mafanafana ma le malamalama. Afai o le tele o vaega o pupula, lanu lanu o loʻo faʻaaogaina i totonu o le potu, faʻaputuga fagu maa pupuni teisi lava maua sina faʻamalosiʻau o le lanu taʻaloga. I le faʻaaogaina o ni ie i se lanu, o le a le mafai ona e faʻaititia i ai, ae i le taimi e tasi, ae aua le mafai ona faʻateleina le sikuea. O le potu o le a vaaia le malulu ma le mafanafana.

Matou te faʻaaogaina le oneone lanu pupuni i totonu

E ui lava i le tele o uiga lelei, e toʻatele e mumusu e faʻaaoga se afi oneone i fale i fale. Tuuina atu o le lautele o le faʻaaogaina o vaega ma mea faigaluega i lenei lanu, e talitonuina o le Beige Design "sasaina" ae le o le mea muamua. E ui o lea, soo se lanu e manaʻomia ai le faʻalatalata atu ma le filifilia o le lanu fetufai lanu.

Matou te faʻaaogaina le oneone lanu pupuni i totonu

I le faaiuga, matou te matauina le sili atu oneone pepa puipui ma pupuni, e te faʻatumuina le malosi o le taofiofia ma le mafanafana. O le foliga vaaia, i le vaaia muamua, o le maualuga, faamamago pupuni faamamatia, faamamafaina le mafaufau o le mamanu. PLUS, JeGe-oneone aitema Tulafono o se tulaga ofoofogia o le faia o le muamua lomiga o fuafuaga. Po o le filifilia o pupuni o pupuni, ia manatua e mafai ona latou sili atu pork, cotton, ie pona poʻo le malamalama malamalama. O le filifiliga o mea e faʻalagolago i le tagata lava ia e manaʻo i ai ma le faʻataʻitaʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona 'aveʻese mai le Black Cockrooches

Faitau atili