Stenkils mo le taualuga ma o latou lava lima o le a fesoasoani i le potu mamanu

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • O Vili o Stesscilils
  • Faʻafefea ona fai le sntelfil oe lava
  • Auala e galue ai ma le Stensil

A faʻatulaga o loʻo faʻatulaga i totonu o le fale, o le e ona, o le mea moni, e manaʻo lava ia e le saʻo ma muamua foaʻiina. Sili ona taua i foliga o puipui ma le taualuga. Opepapers ma toe fai pea le toe faia o mamanu ua leva ona vaivai, ina ia sili ona vaivai tele le sailia o le sili atu o avanoa avanoa.

Stenkils mo le taualuga ma o latou lava lima o le a fesoasoani i le potu mamanu

Mo le gaosiga o fasimea, o ituaiga ata o vali o loʻo faʻaogaina: vali-aralic, o lanu samasama, vali vaipuna i au i faletupe.

O le uluaʻi filifiliga mo le teuteuina o le taualuga - ata na faia e faʻaaoga ai le stensil.

Mea matagofie, manaia pepe, atavali ua eseese lanu i le itu atoa o le laufanua, - o se totonugamau o faia, e le o le mauaina foi o le taleni o le tusiata.

Mo le tusiaina, e tatau ona e filifilia ni ata o ni ata pe a fai o laina manifinifi e tatau ona faia, ma o valivali vali po o vai-tetee o le a fesoasoani i le faia o laina mafiafia. I luga o le sauniaina o luga, o le lanu lanu o loʻo masani ona faigofie ona o le amo o le sponge, lemu le faʻaʻaisa poʻo pulumu o eseese lautele. Ina ia faʻatinoina laina lamolemole poʻo ni vali uumi, o le a manaʻomia ona e tapunia le faʻailoga, mo lenei tulaga faʻaaoga poʻo le plumb.

O Vili o Stesscilils

Stenkils mo le taualuga ma o latou lava lima o le a fesoasoani i le potu mamanu

Mamanuina polokalame ma stencilils.

Monochrome StencIls e sili ona faigofie: naʻo le tasi le paolo o le a manaʻomia.

Mo fasi piliki vai, faʻaaoga lanu eseese pe a pisia. O le iʻuga o le a matagofie lanu applique, lea o mea uma o lanu ua manino lelei.

O le Volumetric Stesscili e taʻu mai ai le ata e ala i le faʻatagaina o le lotomaulalo. A maligi se pese i se ata, e ao ona vali, a o o le a mafaamatalaina atili.

"Aneti-malpraex": Naʻo le avanoa o loʻo aʻafia i fafo e ala i le valivaliina o mea. O le iʻuga, ae le o le ata vali, o se ata o se ata e maua.

Toe foi i le vaega

Faʻafefea ona fai le sntelfil oe lava

Stenkils mo le taualuga ma o latou lava lima o le a fesoasoani i le potu mamanu

Counded Sreen Fund samoa faia i le laupepa i le lio.

Mataupu i luga o le autu: atagia lelei le taualuga i le taavale

O le faia o meafakeni ma ou lima, vaʻai i le Initaneti talafeagai mo au faʻamoemoega ua ou sauni e faʻaaoga, ona lolomi lea i luga o le Lomi. Saunia se faʻavae manino i le lava o le lava o le palasitika faila e fetaui lelei, taga mo pepa. Mai ai e tatau ona tipi ese le faatafafa, pe a uma le ata o loʻo faʻapipiʻi i le palasitika e gaogao ma oti i luga o le auvai.

O le isi filifiliga - saili le ata talafeagai i le EPS faʻatulagaina, faia le tipi i luga o le taula. Mo lenei mafuaʻaga, o le ata faʻafilemu e talafeagai, manifinifi palasitika. Ia aveese nei mea uma e le manaʻomia, ma Stensil o le a sauni o le a sauni.

Le isi auala - ave se laupepa pepa, gagau faalua. Tusi le ata manaʻomia ma tipi ese. O le faia lea o lenei mea, o le ae manaʻomia le cardboard poʻo le mafiafia o le pepa. Ia mautinoa o le valivali vai o le a le susu o pito o le stensil. Afai o pepa pepa e maua ai oloa lamolemole, faʻamalosia i latou i se lipine poʻo le lipine.

Ua faʻasaʻoina i luga o le u o le simeni o Homemade Stells Stectils e mafai ona faʻaaogaina ma le fesoasoani o le lipine, lipine, faʻapitoa tele faʻaputuputu. E taua le sailia ina ia le afaina ai le spingy mea lelei, aemaise pe a uma ona uma i le pepa puipui i lalo o le vali po o le pristang. A iai se isi tusi puʻupuʻu, e tatau ona iai le stenceil, e tatau ona vaeluaina le stenceil e tatala ai le taimi e tafe ai le nofoaga i le puipui.

Toe foi i le vaega

Auala e galue ai ma le Stensil

Stenkils mo le taualuga ma o latou lava lima o le a fesoasoani i le potu mamanu

O le faʻapipiʻi o le polokalame o le "Warter Sparty".

Afai o se alofa mo le taimi e faia ai le lagiimi ma ou lava lima, e mafai ona e faʻatau i totonu o le faleoloa. E masani foi ile fale gaosi oloa e le gata i oloa uma mo le pule, ae o tautua foi mo le gaosiga o StecIls tusa o lau ata. I le faʻaopopoina i le lapoʻa lapoʻa, faʻatau tagata faʻatau i se tamai kopi, faʻapea foi ma faʻatonuga.

O le galue ai ma le stellc e faia e pei ona taua i lalo. I le taimi muamua, ua maeʻa ona faʻatulaga, pe a maeʻa ona ave le ata puipuia o le ata tifaga, ma ua faapipiiina le stenlic i le taualuga. Ua tataina lemu e leai ni pulu. Mai luma, aveese le ata puipuia. O le taimi lenei e te alu ai i le pisia.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se fale taʻele i le eletise

A faia se potu o le tamaititi, e mafai ona e faʻaalia atoatoa lou manatunatu. Saili ni ata talafeagai ma fai le sunte 'ma ou lava lima. O puipui ma le taualuga e mafai ona faia e lanu iloga, malosi toa, ata o ata. E mafai foʻi ona e tosina mai se tamaititi e vali puipui, ae ole a lalo o le vaʻavaʻaia o tagata matutua. O le faʻalolo e le tatau ona valiina se tamaititi ona o lona tulaga. I le tutupu lona tulaga, le manaʻo le tamaititi ina ia sili atu le manaia o loʻo iai i totonu o lona potu, aua o ia o le na vaeluaina o ia i lana mamanu.

Tamaiti e fiafia i togafiti. Fausia se tagata poto mo latou, mo se faʻataʻitaʻiga, ma se fetu fetu, na alu ifo i totonu o le potu. Filifili pe faia ni fasi ma o outou lava lima i fetu, paneta, masina, mailei. Valivali ma phosphoric vali. O le taimi o lea aso, o ata o le ao, o le a faʻateleina ai le malamalama, ma o le po lava na faʻasolosolo solo ai, faʻafetai lea na foafoaina atoa manatu e susulu mai i totonu.

E mafai ona teuteuina le potu malolo i fugalaʻau ma manulele, laʻau, manu ma isi mea. E tatau ona e filifilia ata e fuafua i le a le lautele o le potu. O le galuega a le ata o le usitaʻia ma faʻaopoopo i ai ma le tuʻufaʻatasia, ma o le tuʻufaʻatasiga o lanu ua filifilia mo le totonu e tatau ona amanaia.

E mafai ona e filifilia ni tulaga matagofie ma tuʻufaʻatasiga. E foliga aoga ma se ata pupuʻu, lea mai le taualuga i luga o puipui na tafe lelei i le faʻasologa o sofa alulima. O le tuʻuina atu o le volu le tele o faʻaʻauʻau, e mafai ona faʻaogaina e faʻamamafa ai ata na faia i tulimanu. Lenei e sili le filifilia o le atigi atigi i ou lava lima, e foliga mai e le masani ona faatau atu.

Ina ia teuteu le umukuka, faʻaaoga le "tuʻituʻi" citdis mai lanu eseese, laiti bouquets. E sili atu le faʻaititia o le mimilo: I le umukuka, o le tele o le tele o elemene ma laina gau, ma toe faia le le talafeagai o le a o le a le talafeagai o le a le talafeagai o tagata filifilia.

Graine nofofua a agelu ma mafutaga, lanu ma manu foliga lelei i le potumoe. E le tatau ona matua pupula, toafilemu. E mafai ona e faʻatinoina se ata o se laʻau i le laupapa o le moe moe, o le lanu o le coincords ma le tua o le moega. I fafo atu, e foliga mai o le moega o loo i ai i le laau palea.

Mataupu i luga o le autu: totonu o se fale tumaoti 2019: Faʻataʻitaʻiga o le atunuʻu aso nei (53 ata)

I le ata o le faletaele, latou te taumafai e aofia ai nisi ata o iʻa, Dolphins, isi tagata o vaitafe, sami ma isi faʻasa. O iinei, e talafeagai lava le foliga o le ata vali o loʻo nofoia le puipui poʻo le atoa o le taualuga.

Faitau atili