Faʻafefea ona faʻapopoleina faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

O le faitotoʻa faʻamaoni i le faitotoʻa o le 'au lea, e pei ona e matua faigata ona tatala ma faʻagaioi le vaʻa e aunoa ma ia. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le fale mautotogi, a o le tapunia o fale masani o ni sui masani o ni tamaʻitaʻi masani ma latches - o lenei ua lava le mautinoa o le slg e fetaui lelei o le slush i le faʻavaʻa. Peitai, afai e maua e le nofo o le potu o loʻo manaʻo le puipuia o le avanoa i le potu e le gata, pe a leai, e le mafai ona faia se 'olo sol -gy.

Faʻafefea ona faʻapopoleina faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Aoao e Faalauiloaina le Maota

Faʻavasegaina o loka mo le faitotoʻa faitotoʻa

I fale tumaoti, o vailaʻau lavelave, e seasea faʻaaogaina masini, aua o le i lenei mea sa pei ona le manaʻomia. Peitai, i fale o ofisa, o le manaʻoga e tapuni potu uma ua faʻamatalaina. Ole taimi lava e tasi, ole aoga ole ofisa e faigofie o totonu lava, faia, o se tulafono i le paketi tupe ma le malosi. O loʻo faʻatulagaina se faʻafitauli ma le mamafa o le auala i latou e masani lava ona mafai.

Nofoaga i ia mataupu - o se fetuunaiga i le va o mea o le faitotoa o le faitotoa o le faitotoa ma fetaui lelei.

Faʻafefea ona faʻapopoleina faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

E tusa ai ma le ituaiga o lokaina, e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua.

  • Suwald - faʻatuatuaina, ae o le i ai o se masini mamafa lelei. O le faitotoʻa e faʻamautu e ala i le lokaina o le suposa - o le tele lea o latou sili atu, o le faigata lava e tatala ai le loka. Mo filifiliga i totonu, e seasea ona faʻaaogaina ona o le lapoʻa tele. O le ata o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga.
  • O le Cylinder - maua lona igoa ona o le foliga o le autu - o se cylinder. O le loka o loʻo faia ma le fesoasoani a le ono pasi, o lona uiga, o le 'olo lava ia e teteʻe atu i le tatalaina o taumafaiga. Peitai, o le masini eletise e laititi. Afai o loʻo faʻapipiʻi le masini i pusa oloa, o le taimi nei e tatau ona faʻamalosia ma le mautu le fesoʻotaʻiga. Mo le ata o loʻo i totonu, o le cylinder loka e talafeagai pe a le mafai - e faigofie ona uuina, i totonu o le tele.

Mataupu o loʻo i luga o le Autu: E faʻapefea ona faʻafouina e le Taiala o le nofoa ma o latou lava lima?

Faʻafefea ona faʻapopoleina faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Faʻapipiʻi le lokaina i le tele o auala.

  • O le vili o le sili ona lauiloa auala. Ua malolo le masini i le fatafata o le faitotoʻa, e faʻatapulaʻaina ai le ulufale atu ai. Faʻamatuʻu uma filifiliga ma se 'au ma e aunoa ma ia. O le ata faʻaalia o loʻo fetaui ma Tortturity Flettings mo le faitotoʻa i totonu.
  • O le pili o le faʻapipiʻiina o loʻo manaʻomia ai se faʻalauteleina o le faitotoʻa faitotoʻa, ma o lea e le masani ai e le masani ai polokaina.
  • Faʻapipiʻi - tapuni i le faʻatau atu e ala i le faʻapitoa hinges. Talu ai o le mea e mafai ona maua e le masini, o lona le talitonuina o lona uiga. I totonu o le fale, e faʻapipiʻi i potu teu falaoa, o le tau o le mea e laitiiti tele.

Faʻafefea ona faʻapopoleina faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Faʻafefea ona faʻalavelave i le 'au ma se' au

O le sili ona faigofie i faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa, ina ia mafai ai ona e faʻafefiloi ma ou lava lima.

  1. O le taga o le vaega ma le mafolafola pito i luga ua siitia. Afai o le loka ua manatu e toe suʻeina, o le tausiga e tatau ona ave: ia e faʻaleleia le vaega i le atoa o le atoatoa e le faʻaleagaina pe a aveese pe a aveese.
  2. Se masini ma se 'au, o se tulafono, e iai se taofi e loka lona tulaga. E manaʻomia le faia o se sikulukalaiva poʻo se isi mataupu ma le pito i luga o le tino, ma le isi lima e suʻe ai mea faigaluega.
  3. E lua fao e fesoʻotaʻi ma mea i fafo ma totonu o le auala o le masini e le masani ai. Ona aveese loa lea o le 'au mai fafo o le faitotoa, ma o le' auʻauna o loʻo aveesea.

Faʻafefea ona faʻapopoleina faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Faʻafefea ona faʻapopoleina ai se 'olo ma se taʻamilosaga taʻamilosaga

Ina ia mafai ona aveʻesea le auala ma le nob, e masani ona faʻaaogaina le tutusa slot e maua ai le faʻalavelave faʻafuaseʻi. I le ata - o se masini loka ma le nob.

  1. I le pito i luma o le laina i le tele o faʻataʻitaʻiga o se pu ua fausia. A e kiliki i luga ma se mea maʻai poʻo se ki faʻapitoa, o le tautotogo o le tautotogo o loʻo poloka. O le mea lea e faʻamuta ai le 'au e taofi ma faigofie ona aveese.
  2. Ona toe siitia ai lea o le ufiufi o le laina o le ufiufi ma aveese. E maua ai le avanoa i le fusi faʻapipiʻi.
  3. O fao e le mafai ona tatalaina ma ua aveese le masini.
  4. Afai o le a le mafai ona vave le auala, o le autu, e foliga mai, e mafua mai ile poloka ole mea lilo. Ina ia aveese le masini, e tatau ona e sipili tapunia. Mo lenei, o le ki e faʻaofi i totonu o le ki ki ma faliu i le 10-15 tikeri. Lenei ua lava e aveese ai le loka ma aveese le auala.

Mataupu i luga o le autu: masani mamanuina filifiliga ma pogisa faitotoa ma moli moli

Faʻafefea ona faʻapopoleina faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Faʻafefea ona faʻalavelave i le 'olo e aunoa ma se' au

O le faʻasologa o gaioiga e faʻalagolago i le ituaiga o tapuni-ese le masini - le suvadism - le suvade poʻo le cylinder. E i ai faʻataʻitaʻiga e le mafai ona faʻamoemoeina le avanoa o le le mafai. E mafai ona iloga i le leai o le sikulukalaiva i le mafaufau. I le mataupu mulimuli, o le masini e naʻo le suia o le masini, pei ona manaʻomia ai le faʻafuaseʻi o le lapisi faitotoʻa.

  • Suwald inisinia o le sili ona faigofie ona tausia. Faatasi ai ma le fesoasoani a sikuwwoveve, fao o loʻo taofia le auala i le itu pito o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa. Talu ai e leai ni poloka faaopoopo e le o faʻataʻitaʻia ai le masini, ona tatau lea ona e tuleia le fale ma se sikulukalaiva i le keyhole. O le fesoʻotaʻiga e matua le mafiafia, ae a lava le tele o le masini ua tatala, e mafai ona e pikiina i luga ma aveese.

Faʻafefea ona faʻapopoleina faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

  • O le kallinder - ina ia mafai ai ona vavaeina mea lava e tasi. O le fusi faʻapipiʻi ua aveese mai le faʻaiʻuga o le mataupu, ma o le autu o loʻo tuleia mai le tasi ma le isi itu seʻia mafai ona aveese. Afai e faigata le gaioiga, o le tulaga o le larva e tatau ona fetuunai. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona faaofiina le ki i totonu o le keyoole ma ki seʻia oʻo ina seti i se tulaga lea e faigofie ona aveese ai le larva.

I luga o vitio, tolopoina le loka loka o loʻo faʻaalia mai ai isi auiliiliga.

Faitau atili