Faʻafefea ona suʻi se sakete ma le taele: mamanu ma le Matai Vasega i le suisui

Anonim

E te fiafia e nila pe faapefea? Matou te ofoina atu laasaga-i-laasaga faʻatonuga mo le tipiina o le tipiina ma suʻisuʻi

Fai se mamanu o saketesi ma le vai tafe faigofie, nei o le a e mautinoa lava e uiga i ai. O lea, ua matou fuafua lava mai le faʻaititia o le umi o le lumanaʻi faʻaleleia, e tusa foi ma le vaʻai vaʻai, tatou te fuaina ai le fua i le vaega maualuga o ogavae o le ogalaau. I le faʻataʻitaʻiga pito i luga, latou te faʻafaileleina le 60, 36 ma le 50 inisitinesters, ma le komipiuta.

Faʻafefea ona suʻi se sakete ma le taele: mamanu ma le Matai Vasega i le suisui

O le faʻaaliga mulimuli o lo tatou sakete ma le bacric ma le bandque, o le mamanu e faʻaititia.

Faʻafefea ona suʻi se sakete ma le taele: mamanu ma le Matai Vasega i le suisui

Tusi se faatafafa, e taʻu ai le taua o le tulimanu o, b, c, c ma d. O le itu ab ma DC o le 11 cmth o le 100 cm. ma BC itu - O le umi o le sakete, e tutusa ma le 60 cm.

Matou te vaevaeina le itu o Ab i le afa, matou te mauaina le tulaga T, mai lea matou te faia se laina masani i le DC. O lea la ua i ai le matou itu Skirt laina.

O le a matou mauaina se manatu, mai le i lalo ifo o le 20 cm, tatou te faʻailoa mai le iʻuga o le l. ia lava e tatau ona e faia i manatu o le l1 ma l2. Matou te tuʻufaʻatasia mea l, l1, l2 togi laina - o le laina sili lea.

O lenei e tatau ona matou fuafua le loloto o le ato o le puimanava, o le eseesega lea i le semi-uning o ogavae ma le afa o le puimanava, e tutusa ma le 14 cm.

Afa loloto (7 cm) E sili atu le aveese i le itu, 3 cm i luma, ma 4 cm i le pito i tua.

Matou te malamalama i le itu sa salu: o le taumatau ma le itu tauagavale o le T.at e tatau ona tolopoina e le 35 MM, o le tolopoina lea o le 10 i luga o mea e masani ai, ma tolopo le taumatau ma le agavale 5 mm. Ati le laina o laina i le T. 1, 0.5, l1, e tusa ma le faʻataʻitaʻiga polokalame. O lenei tulaga e manaʻomia le saʻo, siaki le tasi ma le isi ma se mamanu.

Mataupu i luga o le autu: lalagaina o se matagofie o le pulupulu mo tamaloloa: polokalame ma faamatalaga

Le isi, o loo matou galulue i ai i le pito i fafo (9 cm le umi, 3 cm loloto). O le lafoina o le saʻo i le itu taumatau mai le itu i le itu o 5 cm, faʻalauiloa le laina i le puimanava, teuina mai le alavai o le 15 mm i le itu taumatau ma le agavale. O le pito i lalo o lenei laʻau ua aveʻesea i le itu tauagavale (vaai le ata).

Toe foi i tua o le pito i tua (loloto o le 4 cm ma le umi o 12-13 cm). Vaega i Spolin Rovel, i le taumatau ma le agavale taumatau 2 cm.

Matou te fesoʻotaʻi T. 1 ma le 2 CM o le 1st platis laina (tua o le afa o le skirt)

Faalogo i mamanu.

Faʻafefea ona suʻi se sakete ma le taele: mamanu ma le Matai Vasega i le suisui

Faʻafefea ona suʻi se sakete ma le taele: mamanu ma le Matai Vasega i le suisui

Manatua. Faʻafefea ona fuafua le faʻasologa o le radius mo le bandid?

O le a tutusa ma le 1/6 o le puimanava girth minus 1 cm. Matou te fausia se lio, postping mai i le umi le umi olaga (CM) o le isi lio i lalo. Umi ma foliga o le faavae e te filifilia se tasi, i lou tofo.

Sauni! O lenei ma e te taliina le fesili "Faʻafefea ona eeina se sakete ma le taʻele?" E mafai ona e fai atu ma le mautinoa "faigofie!"

Faitau atili