Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

Anonim

Iloa pe faʻafefea ona mafanafana le faapaologa i totonu o le potu o le potu, e mafai ona e faʻaaogaina le maualuga o le ea o le ea malulu i totonu o le fale mautotogi i le fale mautotogi I mea uma, ae i le amataga o le aau, e oʻo mai ia te ia e ati i totonu o nofoaga nofomau ai nofomau. E mafai ona faʻataunuʻuina mea uma e ala ile faʻaaogaina o mea lautele i le tele o vevela o mea ma e aunoa ma le faʻafesoʻotaʻia o tagata faʻapitoa, o lona uiga, ma o latou lava lima.

O le a le mea?

Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

E mafai ona liliu Loggia i se ofisa mafanafana

I le amataga o le tala ua uma ona fai mai a ua uma ona e faasogino i Logginia i totonu o le potu, o le a galue o se faʻalavelave mo le malulu mai le auala. E tatau foi ona manatua le faʻailoga sili ona faʻamalosia i ai le maualuga o le faʻamasinoga, ma le le lelei ona aʻafia ai le faʻasaoina o le vevela. I se faʻaopopoga, o le faʻaaogaina o se tamaʻi potu e mafai ona faʻaaogaina i ni auala eseese. O le filifiliga muamua o le fesoʻotaʻiga o le faapaologa ma le potu e latalata i ai. O le lona lua o le faʻaaogaina o tuʻusaʻo le fuafuaina ma le mamanu ile lona sikuea.

O se ogaumu mafanafana o le a avea ma se filifiliga lelei mo se malologa ma malologa pe a uma se aso faigaluega, o se lesona lelei o se aʻoga, faia o se mea sili ona lelei, manaia. Ma afai e te faʻapipiʻi le komepiuta ma le desktop, e mafai e le potu ona liliu i se tala sili ona lelei. I se aotelega, e mafai ona fai atu, o filifiliga e faʻatulaga se seti atoa. O loʻo tumau pea e pei o tamaʻi laʻititi - faʻasoofuina le faapaologa ma ou lava lima.

Manaomia i luma o le galuega

Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

Warf fola, puipui ma le taualuga

Mafaufau i le fesili, faʻafefea ona faʻavaivaia le faapaleni i totonu o le fale o potu ma ou lava lima, e tatau ona e iloiloina le pito i luma o le galuega. O tulaga autu o le tele:

  • Faasaoga o le fola.
  • Feololo.
  • Vevela puipui puipui.

O le taimi lava lea e aoga ai le faʻamamafaina o le mea e sili ona faia le faʻatinoina o lenei faiga mai fafo. Ae o nisi tulaga, o le faapipiiina o le vevela o le vevela o le vevela mai le fafo e le mafai. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le tulaga o le fale mautotogi i luga o le pito i luga o le fale - e ono lamatia ai mo le olaga. E le o tagata uma o le a mafai ona galulue ma le fesoasoani a vaomatua (faʻalagolago i luga o le fola o loʻo i ai se fale mautotogi) Faavae i luga o lenei, ona leai lea o filifiliga pe faʻapefea ona faʻasosaʻo le faapapetatia mai i totonu ia o latou lava lima.

Tele o meaʻai i totonu o fale e fausia i le faʻaiuga mulimuli ua uma ona maua le vevela vevela. Mo le pa, togafiti na faia mai i totonu o faʻapipiʻi faʻapipiʻi ma se faʻamalosia i totonu. Afai o le pa o lenei mea e faʻatino ma manaʻoga faʻapitoa o le itulagi, o le a le manaʻomia le faʻamalosia.

Filifiliga o le feutagaiga

Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

I luma o lē mativa, e tatau ona muamua le mafai ona faʻatinoina le le soifua maloloina o le loggia o le a faʻatinoina. E mafua mai i le mea moni mo nisi ituaiga o galuega e manaʻomia ai le faʻaaogaina o se vaega o le fesitaga. O le mea lea, o le tele o isi ituaiga ituaiga o fale teu oloa na maua i luga o le galuega faʻatoalua, o loʻo faʻaalia i lalo:

  • Mineral fulufulu.
  • Polystyreen osam.
  • Vavaeina le polystyrene o le ausa.
  • Pvc afu.
  • Polyairethan.
  • Polyrethhane mastic.
  • Tele charamzit
  • Polyour; Polyatea).

Tusitusiga i luga o le autu: O le taualuga o palasitika panels faia oe lava - faatonuga (ata ma vitio)

Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

Ole faavae autu e faʻatonutonuina ai le tuʻufaʻatasia o tagata o lotoa, o aganuʻu o le mafaufau i le mafaufau 3 uiga:

  • .
  • Fale talimalo.
  • Parry Permesable.

O le laulau i lalo o loʻo faʻaalia ai le aofaʻi o nei vaega o nei vaega o le feʻe.

Vaega o le fefiloiManumuia o le malo, kg / m3Le Comecime o le Humarmal Activedity, W / (M * C)Parry Permequible Comecipers, MG / (M * H * Pa)
Minerale fulufulu50 - 200.0.048 - 0.0700.49 - 060.
Polystyrene33 - 150.0.031 - 0.050.13 - 0.05
Exprudded faʻalauteleina le polystyrene45.0.0360,013
Pvc afu125.0.0520.23.
Polyearne Faolder30 - 80.0.020 - 0.0410.0 - 0.05
Polyeartheni mastic1400.0.25.0.00023.
Ceramzit (tele)250 - 800.0.10 - 0.18.0.50 - 0.70
Polyuirsia (itea)1100.0.210.00023.

Faamafanafanaina o le loggia i totonu o le fale fale

E tusa ai ma faʻamaumauga, e mafai ona saʻo oe le filifilia o mea sili-tulaga ina ia faʻapupula le loggia i totonu o le fale o le laulau ma ou lima.

Mo le tali saʻo i le fesili, pe faapefea ona faʻasai taofi puipui i totonu ma ou lava lima, ua lava le faʻatinoina o se gaoioiga faigofie. Ile taimi i lenei mataupu, e le mafai ona e mulimuli ma faia galue i soo se faasologa.

E malamalama o le loggia ua uma ona glashed ma lelei tioata afifi.

Tafoai o le fola

Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

O se tasi o le taua tulaga o le auala e mafai ai ona le faʻaputuputu lelei le loggia o le faʻaaogaina o le vevela vevela o le fola. O lenei mafai ona faia i le faʻaaogaina o le tele o le vevela o mea o loʻo i ai: mai le tele o le fulufulu fulufulu pe o le opreded polystyrey Muamua, e manaʻomia le tuu o laʻau laupapa i luga o le fola poʻo se pa, lea e tatau ona faʻagaioia e le aiftimetric.

O le tulaga o le ua taʻua o le Dory o loʻo faia o loʻo faia o le lautele. O le a faʻafaigofie le galuega mulimuli ane. I totonu o sela ua fetaui lelei (pe sasaa) i le le mautonu o mea. O le isi tulaga, o le fanua atoa o loʻo tapunia e faʻaaoga ai ni laupepa palu, chIPboard poʻo le osb, o le mea e faʻasaga i fafo i fafo:

Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

  • Laminate.
  • Linouum.
  • Parqut.
  • Tiele.

O se vaega atoa o loʻo faʻaosoosoina i le faʻafefea ona faʻasosi lona faapaologa, o le faʻapipiʻiina lea o se fola mafanafana, poʻo se faʻapipiʻiina o se tutusa tutoatasi faiga e fesoʻotaʻi mai le faatonu pule.

Vevela le mafanafana

Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

Tufatufa atu i luga o le tuufaatasiga i le taualuga

Tusitusiga i luga o le autu: Aisea le masini fufulu e le a fufulu ma o le a le mea e fai?

Faʻafefea ona le faʻatapulaaina le Loggidia mai le faʻaʻaisa i totonu o papatusi malulu i le tau malulu? E taua le gaosia lona ualeleia. E faia e pei o lenei: luga, faʻatasi ai ma le fesoasoani a se fou o fao, faʻaputuputu faʻamalologa taofi. Taofi ia te gagana Igilisi, e faʻamalosia ai e le Popotu le Lautele e ala mai ia i latou. I le faʻatasiga o le tele o mea e sili ona malosi, e mafai ona faʻatino lenei gaioiga i lea filifiliga, pipiʻi tasi le pu. O le mea lea, o le tufatufaina atu o le tuʻufaʻatasia i le taualuga o loʻo faʻatinoina.

Ina ia faʻaputuputu le loggia mai totonu, o le laupapa laupapa poʻo le faʻaputuga o loʻo taofia i luga o le faʻasolosolo o pito o le faʻamaloloina. E faia i luga o le maea na faʻaloaloa muamua, o le a le i luga o le faʻaupuga, tutusa i le fola luga. O le vaitaimi i le va o elemene o le root floss e le tatau ona sili atu ile 40 cm. Ese, o mea teuteu e ono aafia ai i le taimi. O le tulaga o le pa ua talafeagai fuafua e fuafua i le auala filifilia ma le ituaiga o le tini. Afai, faʻataʻitaʻiga, o le a faʻaaogaina i le tutusa tutusa le PVCC i le faʻamalama, o le aʻa o loʻo aʻafia lautele i le faʻamalama. Mo faʻamatalaga i luga o le faʻalavelave o le faapaologa, vaʻai lenei vitio:

O ituaiga nei o le faʻaumaina o mea e mafai ona faʻaaogaina o se taualuga o le faʻaumaina maeʻa:

  • Pvc panels.
  • Mdf panels.
  • Glc

A o filifilia se Miti, ia manatua o le lumanaʻi o le a manaʻomia e faʻaputuputu e le pepa puipui, vali pe faʻaaoga le masini faʻaaoga o tupe faʻaalu, taimi ma le malosi o taimi ma le malosi.

Pa puipui

O le faʻaataega o le faifeʻau e faigata ona mafaufau i ai e aunoa ma le o loʻo iai le tino o pa. Afai o le foloa ma le taualuga atonu e maua ai se tulaga sili ona aoga ona o le mea moni o loʻo taofia mai tuaoi mai luga poʻo lalo, o le pa o le pa. O le faʻasologa mo gaioiga i lenei mataupu e tutusa lelei galuega i luga o le faʻalumaina o le taualuga. O le faʻamalologa faʻapitoa o loʻo tusia i luga o le puipui, lea ua teena ma ala mai i ai o loʻo ofuina ni faʻagatafuina o pa. Faʻaaogaina polystyrene o vai po o 'au, o le faʻauigaina o le i le va o panels e manaʻomia e fetaui ma le faʻapipiʻi o ona manu.

Mataupu i luga o le autu: Castles Kale: Autu Iloiloga o le Kamupani

Faʻapea ma le faʻatauaina, i le faʻatonuga e faʻalagolago i le mea na filifilia ma le metotia o lona faʻapipiʻi, o le maea e faʻaloaloa. Sa manaʻomia muamua e faʻasaʻo ai le 2 tulaga o loʻo i ai: siʻosiʻomaga poʻo le faʻaupuga. I luga o le filo, o elemene uma o le areto o loʻo faʻapipiʻi lea e tuʻuina atu le falefaʻaseʻe. Mo le teuteuina o le balcony ma le finafinau, ituaiga ituaiga o mea lilo e sili ona taatele:

Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

  • Mdf panels.
  • Pvc panels.
  • Glc
  • Sivifo.
  • Falau elefane (Looking, Fruusal Fremic, Praquene).
  • Pepelo taimane.

A fuafua e faʻaaoga le maa faʻavae, e manaʻomia le tatau ona faʻatonuina ona o le maualuga o le mamafa, o lona faʻaaogaina na fautuaina mo palu o le fale.

Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

Faʻafefea ona lelei ma le agavaa le faʻatinoina o le loggia i le potu o le potu e aunoa ma le taulimaina o tautua o polofesa? Ina ia faia lenei mea, ma i ai tuutuuga ma manaʻoga sa faʻaaogaina e le mea. E tatau ona manatua o le a le vaega o le potu e mafai ona faaitiitia. E faʻamoemoe lava i le auala filifilia faʻaaogaina e le ituaiga o le vevela o le vevela ma le counvate o pa, itupa poʻo le taualuga. O se tasi ua le manuia e mafua mai i le vai o mea i totonu o totonu o le faʻamautuina o le faʻamautuina o puipui i lalo o le ogalaau i lalo o le ogalaau i lalo o le ogalaau. E mafai ona e aveese pe a naʻo oe pe a fai o le faʻaliliuga i le pito i fafo.

Faamafanafanaina o le loggia ma le faapaologa i totonu o le fale fale

Ina ia mafai ona faʻataʻitaʻia le tui o le faapaologa, e mafai ona taʻitaʻia oe i mataupu nei:

  • O le manaʻoga e filifili se vevela-o loʻo misi e misi, e pei ona matutu le potu.
  • O le faʻaaogaina o mea mafiafia i lenei tulaga e leʻo fautuaina. A faigaluega, o le a faʻaitiitia le itu o le aloalo i totonu.

O mea e sili ona faigofie mo le laina i totonu e mafai ona valaʻauina ai le faiga o le tautalaga o ia:

  • Mdf - mo le puipui puipui. Ua ia fautuaina malosi le finafinau, e le faatagaina lona le faatafunaga mulimuli mai ma mou ese mai le puipui.
  • Pvc mo le taualuga. O mea e faigofie i le faʻapipiʻiina, o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o le fau fale.

I le auala e faamafanafana sao ai le Logonia ,meli lea o lenei aoaoga:

Ina ia faʻapaʻia lelei le Loggia i fale o le potu, o le a tele le taimi ma le malosi. Ae aoga, aua faʻafetai i le galuega faia, e mafai ona faʻateleina le fale mautotogi i nai mita, e mafai ona faʻaaogaina ma le tele o manuia.

Faitau atili