O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

Anonim

O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

Afai i totonu o le fale po o le fale e te maua se potu teu oloa poʻo se potu teu oloa, o le osofaʻiga o le falesā, o le suluia o le fata suamalie e mafai ona faia i ou lima lima. O aitia o le iʻuga o le aleʻa eseese, naʻo le nofoaga e manaʻomia 2 M² poʻo sili atu. O le a talafeagai ai lea ona faatumuina moli, faʻapipiʻi le faʻata, faʻapipiʻi i isi mea eseese, isi taʻaloga ma ou lava lima.

I le fale mautotogi se potu tele, e mafai ona e maua se vaega e ave ai se potu misi ofu. Fausia se Plasterboard Septum poʻo se faʻapitoa faʻapitoa modules. Ave lenei mea. I le sitaili fetaui i totonu o le potu.

Afai e te maua le avanoa e momoli ai se tasi o filifiliga mo le faʻatulagaina o se potu laei, mafaufau o le tulaga mamanu ua uma. Tuuina atu manatu. Mafaufau nisi pe faʻafefea ona faʻatulaga le potu faʻafiafia ma ou lava lima? E i ai 2 filifiliga autu:

  1. Faʻatau mai i le fale suʻega poʻo faleoloa pusa ma tautau ma taʻiala. Faaputuina ou manatu.
  2. Valaʻau ni Wizards Wizards pe tutoʻatasi o loʻo tuʻufaʻatasia mea eseese ma utupoto, o le a sau i fafo. Fiafia e avatu le laau, Siosiomaga.

Vaitaimi

  1. O le ofu lelei e tatau ona aoga, aoga, lautele. E faigofie mo lana masini i le nofoaga o le faleoloa.

    O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

  2. Vavaeeseina e sone.
  3. Faatumuina o le sili - faaauupegaina ma meaafale talafeagai.
  4. Malamalama lelei.

    O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

  5. Ia faaauupegaina i le ea.

O le embodim o le manatu

Muamua, malamalama manino i le a le mea e tatau ona avea ma mea moni o le laei o le potu i le potu teu tupe pe faia i se isi mea? E le o se ulugaliʻi o matau i luga o le puipui ma le tele o fata. Matou te manaʻomia manatu fatufatu.

Mafaufau i se mea e le naʻo le fausiaina o se leoleo, ae ina ia i ai se avanoa mo seevae, fafo atu ma inosia.

Mo se faʻataʻitaʻiga, mo totini ma pulaiga, tu-taʻi. E mafai ona e iloaina mai lenei manatu o se malie, ae o le tele o fua o le mea moni, aoga ma le faigofie i lenei mea.

E taua le filifili pe faʻafefea ona faʻaaogaina se potu laki? I fale mautotogi tetele i ni mea e tele ai mea e gata ai latou lava lima. E sili lea o le lagona o le auala lea, poo le potu teu oloa a Nicha.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pusa laupapa e te faia oe lava?

O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

E leʻi faia i le toe fuataina o latou lima, pe a iloga se vaega o le potu o le ofu o le lalaga. O lenei potu mataga lea na faʻafaigata ai ona matua vevesi, e manaʻomia le fesoasoani. Tatou te manaʻomia ni manatu mo mamanu ma taugata e taugata.

O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

Nichh i lalo o le potu ofu e le masani ona lautele pei ona ou manao ai. E masani lava, o le aofaʻi ma faʻatumu ia e talafeagai mo le faʻatulagaina o le loka. E ui lava, afai e te amata amataina ma o le a matuaʻi tele lava.

O le sili ona manaia filifiliga, i lalo o le potu e faʻaau ai le potu o le nofoaga poʻo le mea e tupu i le alatele.

O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

Manaomia le tele o le toe faaleleia. E tatau ona tatou suia le nofoaga o le faitotoa, e tu i le va o potu. O lea, le avanoa i lalo o le vai o le a faateleina. O le faʻaofuina o le faitotoʻa o loʻo le faigata oe ma e le tatau ona faʻatulagaina.

E toʻatele e tosina mai le filifiliga e faia ma o latou lava lima, vavae ese le vaega o le potumoe ma le laupepa faʻapipiʻi ma faʻatulaga se pusaaipa iina. O nofoaga o le a lava mo se potu manaia o le fatafata. I le auala, e mafai ona tuʻu se potu i se isi potu poʻo le fausiaina nai lo le potu teu oloa.

Mea

E mafai ona fai se leoleo mai soʻo se mea ua faʻaaogaina i mea tau meaafale. Manatua o le faifeau na faia o Deteroall o loʻo i luga o le autters o se Adateur mo se taimi umi ma faʻamalieina. O le mea moni, o le Miti ua le fuafuaina mo meaafale, ao tele le maaleale, faigofie malologa. O loʻo faʻaoga e faʻamaeʻa ai puipui, o le taualuga e fai ai (toso) le fola fola, laititi teleʻa.

O le fatuina o meafale mo le ofu o le potu faia o le mamago e le o se filifiliga sili ona manuia. E mamafa o ia, maʻata. O fata e mafai ona alualu i luma mai le kalave. Meafale mai Mr Dedwall tatau faavaa. Vaega o se mamanuina. Ma a e aoina le oloa ma ou lava lima - vavae ese.

O le Shelf manifinifi 5 cm mai Mrwall o le a le faia. Plasterboard o loʻo susu susu, e le lelei mo lavalava o loʻo tautau i totonu o le kapoti. Ae afai e mafai, e mafai ona e fausia se faifeau ma le liliuina.

Mataupu i luga o le autu: O le mea e tatau ona e iloa e uiga i ie puipui i totonu o le faletaele

Plasterboard Workrobe

O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

Le lautele lautele. Ma ia na o le galue moni ma tagata faapolofesa. E faigofie pe a e manaʻo e fai se pusaaipa i totonu o le potumoe poʻo se isi potu, e faʻaalia le nofoaga. Fai sau uʻamea pumu, e i ai a tatou myreawall, ma o iina o le a aoga o le a alu.

Manaʻomia ni mea e fai ai se ata faʻapipiʻi: O le numera manaʻomia o laupepa o loʻo faia i uʻamea (faʻamatalaga) e tipi ai le uamea - scorsaves.

Matou te aoina le faʻavaʻa ma ou lava lima. Tututu, taiala mai uamea, fua ma tipi ese i le tele o mea e te manaʻomia mo le potu mamanu. Faʻaaogaina o le Tap-Tapping Scew, faʻapipiʻi i le taualuga, fola, puipui.

Amata i le malo i fafo o le Downdoor, ona fao lea o pa (simitusi). Faʻaiʻu le galuega o le faʻapipiʻiina o le tele o le taualuga (foliga le mautonu) faʻamatalaga. Ma tatou te puipuia i latou e talitonuina le tasi ma le isi. Faaaoga auala savali. Puipui fata. Uma? Nofoaga tumau o Fausiaina, Malosi, Talitonu. O nei polotiu e faʻapipiʻi i le faʻauiga o le tagata. O le a tatalaina le potu o le Workroebo.

Faapipiiina

Mai luga, le fausiaina o digwall. Lelei, pe a fai o le paluga i le tele o vaega. O le masini i le va o Papatusi Plasterboad Bed: fulufulu ma le le mautonu. E toe i ai le matagofie o le mafaufau. Ua talafeagai le uaea iinei. O le fusi ua gaosia e le punou.

Malamalama

O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

Manaia vaaiga i le fausia-i moli tusi. Helves e susulu malamalama malamalama malamalama. I luga o le potu laei, toso le taualuga o le digwall ma le luminares iina. I le nofoaga o le fale teutusi, o se mea e maua ai le teuina o faleoloa.

Vavaeese puipui

Puipui foliga masani - fufulu pepa puipui. E aoga, aoga. O aitia mo le fuafuaina o le totonu o le vaifofo e ese. Aulelei foliga o ofutino, teuteu i fafie. Ae e tu o le laau e le o nione. Isi tusi - faʻaaoga e pupuni ai le DVP panels, o le laupapa o loʻo faʻataʻitaʻia ai le laʻau, ae latou foliga masani.

o le faitotoa

O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

O le filifiliga sili o le faitotoa o le faitotoa. E aoga, matagofie, aoga. Faʻatau i le maketi maketi le faitotoʻa o le faitotoʻa pe faia oe lava. Filifili le ata faʻataʻitaʻi, ona piki lea o vitio i lalo o le mea. E mafai ona faʻapipiʻi uma aʻa i luga ma lalo ifo o faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: Paʻepaʻe meaafale i totonu: faʻafefea ona faʻaaoga ma le mea e tuʻufaʻatasia ina ia matagofie (46 ata)

Afai e te manaʻo i le faitotoʻa e tautua mo le tele o tausaga, filifili ni taua tele-lelei. Tusa lava pe latou te le o le taugofie. O le galuega o le faitotoʻa o loʻo aʻafia i le maualuga-tulaga faʻatumu - le faiga o le faʻaʻaisa o tagata. Gagau le auala i luga o le laʻau poʻo luga o le fola, faʻalagolago i le mea e tatau ona faʻapipiʻi ai le faitotoʻa.

Talolo Tale

O aiga ma ou lava lima, faʻafefea ona faia se potu laei mai le potu teu oloa

Aua le sasa le kapeta ala, tamai fala. Filifili se pusaaitu mo le faavae, lea e faigofie ona soloia. Fufulu ma se pulumu po o le croom. Laminate ma le paniti ma linoilyium e faamamaina e aunoa ma faafitauli.

Faitau atili