Maualuga-uiga lelei laupapa dwarf

Anonim

E le tumau pea le taimi, ma e moni tekinolosi fou e oʻo mai e sui ai le fou - malamalama, matatagofie ma siosiomaga faauo. O le laupapa laupapa ia, sa masani lava ona lauiloa i le XXI senituri o sau i le gaosia o se povi uila povi, lea na mafai ai ona faʻamaeʻaina ma le faʻamatalaina faʻavasegaina fausaga.

Maualuga-uiga lelei laupapa dwarf

Ata o le 2-auala utupoto.

O le tulaga taua o le oloa

Faatasi ai ma vaitau fou uma, o lenei mea e faʻateleina lona taʻutaʻua. E masani ona faʻaogaina mo le fausiaina o faʻavapimalo, faʻapipiʻi o folaʻomia fola, faʻaputuputuina ma faʻaliliʻa, faʻapea foi ma taualuga. O le ituaiga faʻapitoa o le latin mataitusi "O aʻu" ma pa i le pito i luga ma lalo faʻatagaina le faʻapipiʻiina faigofie ma vave.

E i ai ni faʻamanuiaga e faʻafetai ai i le mea na maua ai le taʻutaʻua o le 2-auala, o le le mautonu, o le le lava o le tali mai i le susu (e le o le tele o le tau ma le tele faaitiitia le taumafaina o laupapa.

Afai tatou te iloiloina auiliiliga auiliili, e mafai ona e iloa e le mautu, ae e aofia ai ni elemene. OSP (Underated Chipport) pe Plywood o loʻo avea ma faʻavae (faʻasino, o poloka mai le pito i lalo ma luga o loʻo faia o le tele o le suavai fafie. I le Timong Tilberber, e iai laʻu avanoa faʻapitoa a le tagata aʻoaʻo, e mafai ai ona e faatofa atu ia te ia le Ople i Luma, faʻafetai pe o le ata sili ona lelei.

Maualuga-uiga lelei laupapa dwarf

Ata o le 2-auala utupoto.

I le fale gaosi tulaga, 4 masini o loʻo faʻaaogaina mo sea faiga:

  1. Mill. I luga o se masini i se paʻu e le gata i le pupoumisi o loʻo faia, ae o le faʻataʻavaleina foʻi o le faia, ona aua lea na e afaina ai le paʻu i le taimi o faʻagaioiga.
  2. Tipi o le OPT. E galue tutusa i le fale gaosi e tipiina ai le manaʻomia o le aofaʻi o papatusi i le taimi o totogi ma lelei lelei tapulaʻa. O vaega e faia i se tulimanu o le 45 °.
  3. Talaiina. O se ata manifinifi o le kulimi e faʻaaoga i le pito i lalo o le uʻamea, pe a maeʻa le ogaumu i le va o 2 pa, ma le mamanu atoa i le outlet ua fetaomi.
  4. Fetaomi. Faʻalagolago i le kelu faʻaaogaina, o le masini e umia le galuega (0.5-2 minute) i lalo o le omiga, pe a uma ona faʻasolo atu i le faʻamago.

Mataupu i luga o le autu: Sakura i luga o le puipui - ata ma ou lima lima

E i ai le maualuga tele o le galuega i se saoasaoa tele, ae le mafai ona foia uma e mea uma, a o le tau ua maua e 1.5-3 taimi maualalo.

Ia lava suʻesuʻega

Meafaigaluega ma Mea:

  • Aao;
  • rofautte;
  • se lapotopoto na vaai mai ai;
  • O Fale;
  • kelu i luga o fafie;
  • auala;
  • kolama;
  • oneone.

Lenei o le faʻagasologa atoa e sili mamao atu, ae na pa'ū tele le tau. O meaʻai meaʻai ma o latou lava lima e gaosia i tulaga:

E faia uta meaai i ni laupapa, ople ma Schawler.

  1. Filifili pa. O le satauro vaega e faʻalagolago i mea e fiafia i ai o le alia, ae le itiiti ifo ma le 35 * 25 mm. O le pusa, matua le fiafia tele i le mamanu, ae faapena foi i le i ai o le ata 2 doohera i taimi o galuega o le a sili onateleina.
  2. Lenei e tatau ona e filifili e faʻaaoga - eletise eletise, filifili poʻo le le tumau o le lapotopoto. O le lelei o filifili o filifili na latou amata faia se utu o le 10-12 mm, ae tatau ona latou faaopopoina faaopoopo. I se faʻaopopoga, o a latou galuega e sili atu le taugata sili atu nai lo le lapotopoto. Faatasi ai ma se manaʻo faʻapitoa, e mafai ona e mauaina ni maʻa sili o le mafiafia mafiafia ma mo le faʻataʻavaleina saws (o loʻo i ai le sili atu taugata nai lo masani), pe a mafai ona e galue ai.
  3. O le loloto o le Groove o loʻo faʻaalia (10% o le aofaʻi o le USS o le umi). Ma le atoa o le 15 o le 15 umi, e mafai ona e ausia atoatoa taui.
  4. Brux tipi. I le vaega e tasi, latou te manaʻomia le avea ma eleele faʻaaogaina faʻamalosi poʻo le oneone.
  5. O le kulimi e apalai i le pito i lalo o le utu, pe a maeʻa ona faʻamemeai le ogaumu. O le taimi lava, o le faʻasologa lava e faia ma le isi 1 pa, ma e mafai ona e taʻeina le paʻu.
  6. E le o le fale uma o loʻo iai se masini tuʻusaʻo, o lea e mafai ona e faʻaogaina se auala e faʻamalosia ma 2 fusi ma kapeti (faʻaleleia o coumps). O sea tali o se hem e le itiiti le aoga nai lo le lolomiina, e ui lava e sili atu le popole.

Aofai mo le gaosiga o le 1 Diodeavata alu i le 30 minute. Ae afai o loʻo e faia i luga o le vaitafe, o le saoasaoa o le a faʻateleina ai le tele o taimi. O lona uiga, muamua lava, mo se faataʻitaʻiga, 100 WedS o loo taase ina lava 50 laupapa ua tipi, pe a uma ona fusi faatasi. Faatasi ai ma se galuega faapena, o le averesi fua faatatau o le 1 o le 2 mafai ona pau i le 8-10 minute. Ae i se isi itu e le tatau ona faʻatoʻilaloina e taofia ai se mea sese.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se ata o le pepa puipui i luga o ou lava lima

Soo se tasi e mafai ona faia lenei galuega pe a iai se metotia faʻapitoa ma tomai masani o le galulue faʻatasi ma ia.

E taua tele aua legaloina le uiga ia TB, ina ia mafai ai e le maka ona fausia mea o le fale gaosi.

Faitau atili