Paolo faia oe lava

Anonim

Paolo faia oe lava

O le moli moli moli o le le gata i le manaia, muamua, lanu, ae e fou foi.

O lea la, e mafai ona faia mai fafo mai le masani masani masani fale gaosi, ma ua tele lava e taliaina le faʻaaogaina o le mea, o le mea moni, o lapisi.

Leai, o le a matou le aʻe i totonu o le lapisi e mafai ona mafai ona tuu le togiina o le a le mea e mafai ona faatatau i le lamepa.

O lea la, o le a mafai ai ona tatou aumaia se moli ma eseʻesega ma le moli, o le a naʻo le pau le mea na o le naʻo le mea. O le a mafaia e manatu o lou aiga ei ai se mea faʻapitoa na faia e ou lava lima.

Abashhur mai ato mai le sua ma o latou lava lima

Paolo faia oe lava

Toatele o tatou e fiafia i suavai, ma e le fou.

E sili atu le faigofie le faʻatauina o se pepa laupapa eco-pusa i totonu o le faleoloa ma lau mea e te fiafia i ai everbir, ma o le mea lena. Mai ia atigipusa e mafai ona matou maua se mamanu tele, ma o le a le sili ona lelei o lamepa o le a liua

Ma le lamepa lamepa.

Mo se lamepa nei, o le ae manaʻomia ou lava lima:

  • E tusa o le 10-40 pusa mai le sua. E faʻamoemoe lava i le tele o le lumanaʻi o le lumanaʻi;
  • seleulu;
  • Pv kulue.

E mafai foʻi ona i ai se atigipusa o susu, kofe poʻo isi meainu, o le mea autu o le lanu ma le fua o le totonu o le piikide.

Faʻafefea ona fai lamepasa e faia oe lava mai pusa

Ua tatou tuuese le pusa, tipi i luga o le pito i luga o fusuaga o tutusa lautele ma umi. O nofoaga na i ai le lautele pe lautele, ae o faʻaopoopoga faʻaopoopo, o le a lafoaʻiina ese.

Paolo faia oe lava

Ina ua uma ona faia uma tulaga, e tatau ona e tutusa fua, faamomomomomomomomomomomomomomomomomomo, Mo se faataitaiga, uʻamea (ioe, e le mafai, e le ofi foi i le ie puipui.

Mau i luga o le autu: Faʻafefea ona faia se fua o le faʻasolosolo o ou lima?

Ina ua mavae lena, matou te faia buand, masani lava, uma i le tutusa mamao e te manaʻomia le mafaufau i luma. E tatau ona punou ina ia o le lanu o le afifi o loʻo i totonu, ma lamolemole ma lamolemole i fafo.

Ae faʻafefea ona fai ni amepa lamepa, pe a fai o lanu uma o luga o loʻo iai?

E mafai e tuʻufaʻatasia i latou i le faʻasologa o le faʻasologa, pe i foliga o vaega i se tulaga manaia o se faʻasologa poʻo se ituaiga o se mamanu.

O le taunuuga e tatau ona i ai i le tafatolu.

Paolo faia oe lava

Matou te toe faia mea uma i luga, faʻatupu le tele o ituaiga vaega, ma e sili ona taua, i le tutusa, ona matou te tuʻufaʻatasia, faʻaleleia o le PV kelu.

O le Herxanal form of elemene mo lamepa ma o latou lava lima e filifilia mo leai se mafuaʻaga - o se mafuaʻaga faʻafaigofie le faʻaputuputu.

Ma, mo le fonotaga a ia lava e tatau ona e faʻapipiʻiina se tasi elemene mauaina, ma ia fusi le isi ina ia mafai ai ona fesoʻotaʻi le tasi o le itu.

Le isi, oe malamalama pe faʻafefea ona fesoʻotaʻi ma i latou, e ui lava o mea uma e ono faigata tele.

Paolo faia oe lava

Pau lava le mea e mafua ai le faia o faigata pe a fausiaina se lameshar pusa pusa ma a latou lava lima o le fausiaina o le lapotopoto mo le faataatiaga. O lea, e mafai ona e ave le polo mai se liligightshetight patu mea e lava le faʻaputuputu.

O le a avea ma fausaga mo se moli moli faapena, e mafai ona e faapipiina ma se nila, naʻo paluni latou te lapotopoto, ae o le a lelei ai le polo.

Mo lamepa ma lamepa ma ona lava lima, e foliga matagofie, e sili le tele le lapoʻa ma tuu i se potu popole o le a le manaʻomia le faʻateleina o le moli uila o le a le manaʻomia le faʻamalosiʻau.

Peitaʻi, o se isi amp o loʻo fuafuaina muamua mo le teuteuga, o lenei filifiliga o le a atoatoa.

Lamepa mai sipuni e faia oe lava

Paolo faia oe lava

O se lamepa amepa e manaʻomia ai mea nei:

  • Tele palasitigo pala palasitika sipuni;
  • lima palasitika fagu (poʻo isi pe a fai o la latou tele e talafeagai mo le lumanaʻi o Lamphar ma o latou lava lima;
  • ample, e sili atu le sefeina o le malosi malosi;
  • glue fana;
  • abl;
  • naifi.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona vavaeʻese puipui i totonu o le umukuka - optimal filifiliga

Matou te amata faia se moli moli ma ou lima mai le tapenaina o sipuni.

Ina ia faia lenei mea, ua lava le faʻaumatia o mana, tuʻua naʻo le faʻavae lava ia.

O le mea lilo e ave ai ma faʻagasologa o loʻo i ai i totonu o le sipuni, lea e te manaʻomia e tuu ai le isi sipuni. O lea e faʻaauau le gaioiga i se lio.

Paolo faia oe lava

O le tulaga nei e tatau ona fetaui ma le tele o fagu vaitusi, o le lanu lea, e ala i le auala e tatau ai ona filifilia muamua. O lea, ua gaosia fagu pe lanumoana.

I nisi tulaga, na folasia atu i latou i lanumeamata lanumeamata.

Manatua, ina ua liliu le moli, o le lanu e maitauina, ae le o le lanu o le fagu, ae oso atu le moli o le moli ma maua se paolo. O sea potu o le potu e tatau ona fetaui ma le aotelega o ituaiga o totonu.

E manaʻomia le tosina atu i luga o le moli moli ma ou lava lima, faʻaalia le tulimanu o le faʻafefeteina o sipuni uma ma lo latou tutusa nofoaga e fesoʻotaʻi le tasi i le isi.

I le auala, na o nini o le a talafeagai mo se moli moli i le lamepa, ona o le masani ai o le a vevela, o lona uiga e liusuavai le lelei.

O se filifiliga lelei mo le teuteuina o se lamepa i le lamepa o le a liliu i ai i totonu o le tau. I totonu o le fanau Lamphade mo lamepa, pineapple o le a foliga manaia tele.

Paolo faia oe lava

O Chandelite ma lamepa e mafai ona teuteuina i soo se mea: o le amata mai i lo tatou masani ma isi mea mai ia i latou ma faʻaiʻu ma le mea tautau, laʻau paranesi, mea mai le uati.

Faapitoa uluai vaʻai i le umukuka, o loʻo tautau lava i luga o matau lamepa ma faʻaaogaina i totonu o le viʻiga mo fualaʻau ma fualaʻau o le tuai o le faʻataʻitaʻiga.

O manatu faapena e talafeagai tele pe a fai o le fale i le pa'ū e manaʻomia lanu fou e mafai ona faʻatuina le lagona ma teuteu ai le mamanu.

Faitau atili