Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Anonim

Fai lou fale tulaga ese manaoga tagata uma ma se tasi o auala - stacuco teuteuga. O le taimi lava o elemene uma na faia souars, na aoga le leai o se gagana ma le lotu ma e le i avanoa i tagata uma. O tekinolosi faʻaonaponei e faʻatagaina ai oe e te le o faʻaletonu foi elemene, lea na faʻaititia le latou tau. Ma e foliga i totonu, i totonu, e ofoofogia foi mea uma, e oo lava i totonu, e oʻoona foi i totonu o totonu o tua atu, i umukuka ma potu laiti.

Ituaiga o stucco ma mea

O teuteuga e iloga e iloga i le lautele o le talosaga: mo fale teuteu fale ma totonu. Fai ia i latou mai mea eseese. Gypsum, polystyrene ma polyarethane o loʻo faʻaaogaina tele i nofoaga. O lenei ona o uiga o le mea: o le Gypsium e fefe i le susu, polyearthane ma polystyrene vam - tuusaʻo la le la. Mo le teuteuina o fale, o se pu faʻapitoa o loʻo faʻaaogaina mai le polymer (Greenfibobeton), SHEBETONE, Shamota. Ae o le tau o nei mea mama ma le tau o le seleina e maualuga.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Lepian i totonu: O loʻo avea ma mea lavelave o loʻo iai ni teuteuga gyptum.

E aoga le faʻaaogaina o le polystyrene o le

O faʻamaumauga o totonu na faia o le polystyrene o le foma (foua) o le sili ona taugata i luga o le maketi. Latou te malamalama lelei ma fetuʻutuʻunaʻi, o loʻo taugofie ai, o le faʻaeʻeina o le kelu. Ona o le faigofie, e mafai ona faapipiiina i latou e le o ni pa. Ma foliga mai o mea uma e le leaga, peitaʻi, na mafua ona o mea o mea, e tele si nai lo le maalomi, ae le mafiafia foi. Faatasi ai ma le plarster decor, polystyrene stucco e le mafai ona faʻatonutonuina i le lautele - o se tasi foʻi o eseesega. Ae taugofie.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Polystyrene o le a tele

A faʻaaoga i luga le GDES, o isi poʻo isi oloa o polystyrene, pe a maeʻa ona faʻapipiʻiina, e sili le valiina, ese pe a e le samasama. Vali stucco ma le le maualuga o le vai vali, ae e mafai uma ona maua se isi o latou tomai e fetaui ma le faavae.

O le Polystyrene Framu Stucco e aoga le faʻaaogaina pe a fai o le paketi e matua faʻatapulaʻaina pe afai e te toe vave faia. I isi tulaga e sili atu le filifili i le va o polyeartherthane ma le sipuni.

Gyptum po polysurethane?

I totonu, masani pe polyarethane pe gypsium stucco. Ae o le a le mea e filifili ai? O le a le mea e sili ona ai? Ina ia tali le fesili, e tatau ona e iloa le lelei ma le le atoatoa o le stucco mai ituaiga uma o mea.

Gyptum Statuc o se vaega sili ona eseese, e iai lava le foliga manino, e le faia i mea masani, e le matua, e le suia ai le faʻaupuga (pe a le o le taugofie. Ae o ia e mamafa, fragile, ona o le sili atu faigata i le faapipiiina. O le faʻaseʻe e tatau ona faʻailoa i se tau maualuga. E ui lava, afai e te faia se maualuga-lelei polyrethane stucco, o taugata tutusa tutusa. Ae o le eseʻesega o loʻo i ai pea - i le tupe faʻaalu o le tau o le faʻapipiʻi (o le gyptum e maualuga atu, pei ona sili ona faigata ona faʻapipiʻi).

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Seia e paʻi, aua le malamalama, maualuga maualuga polyrethane o foma i luma o oe pe gypsum

Tusi i luga o le autu: 3D fola: 3D ma ata, tele ma ou lava lima, moli tolu d manino, laasaga-i-laasaga faatonuga ma ata

Polyarethane Statucco ei ai se tamai mamafa, e le fefe ma e le malepelepe, e le fefe i le dampine, faigofie i le faapipiiina. Ae na ia te ia lava, faʻaletonu, faʻaletonu, masani lava, faʻaputuputu foliga mai i le faʻaiʻuga. Tele o le "taʻei" pe a fai o le pipi i totonu o le sitaili, piliki, pa laupapa, luga o le laupepa sima. E seasea lava ona e vaʻai i faʻafitauli pe a fai o le palaka na faʻapipiʻiina i pa. E mafua mai i le eseʻesega o mea i le vevela ma le susu. I Mrwall ma Polyarethane latou te latalata mai, o lea o sooga "Aua le saeia." I isi mea, o lenei faʻafitauli o loʻo iai. E aoga foi fai mai o le tau o le taupega e faʻalagolago i le faʻailoga o tagata faʻapipiʻi: O nisi manuʻa e aliali mai se tasi i luga o le potu poʻo ni potu i potu taʻitasi.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

E saʻo le Gyptum elemene

O tagata gaosi o Polyarethane Statuco e fautuaina e faʻaaoga soʻoga faʻapitoa mo soʻoga, o le fesoʻotaʻiga e le o le gaosia i se laina sao, ae e le faʻagaloina le auala tele ma le faʻaoʻo sili atu. O le faaloaloa kelu e solo, pe a uma ona mago. O lenei faʻaopoopoga, ma galuega-aoga-faʻatatauina le faʻailoga o le mago o laugutu lea, atoa ai ma le fetaui a le faʻasologa pe a faʻaaoga uma bricriade uma. Tele lava e masani ona faʻaaoga le polyarethane stucco Jack, ma faaeeina Glue e se manifinifi manifinifi, ma pe a le lava, mamafa latalata ma le manamea. O le malosi o lea fesoʻotaʻiga ua laiti, o lea e foliga mai ai vae. Ma tele aofaiga.

Metotia o faapipiiina

O le vaega o loʻo i totonu o soʻo se ituaiga e faʻapipiʻi i le faʻapipiʻiina o tuʻufaʻatasiga, naʻo lenei tuʻufaʻatasiga mo mea eseese. O le laualuga e tatau ona faʻamaonia muamua vaega o le vaega o le vaega o loʻo faʻamamalu muamua, faʻamamaina mai le pefu, palapala, mago. E tatau ona tuu le au elemene faaleaogaina i totonu o le potu, e nonofo ai le itiiti ifo o le aso, ae sili atu - lua. I le taimi lea, o le vevela ma le le magafagafa o le pala ma le faʻavae e telē.

O le faʻapipiʻi faʻapipiʻi o loʻo apalai foi i luga o le Atikuc elemene, ma i le laufanua lea o loʻo tufatufa lava. Ona e tatau lea ona e faʻatali i le 10-20 minute, pe a uma le elemene o le fili e tuʻuina, e fesoʻotaʻi ma le taimi nei - a o le kelu e le o toso. Afai o le mamafa poʻo le tele o elemene o loʻo tuʻuina atu, e mafai ona latou faʻasaʻoina le tele o le faʻaʻaisa. Ona mafai lea ona aveʻese le saoasaoa (pe tuʻu i ai), o pu e tapunia ma se punou, pe a maeʻa le faʻamamaina.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Faapipiiina stucco faʻapipiʻiina o soʻo se ituaiga tutusa

A faʻamalosia le vaega o le stucco, i nofoaga o soʻoga, tulafono faʻalelalolagi, maualuga eseʻesega, o le tele o le ata na masani ona faʻatuina. O nei faaletonu o loʻo aveʻeseina e faʻaaoga ai le oneone i tamai saito, faʻapipiʻi i le tele o vaega. Lenei "Mea Tonu" faagaoioia le soofaatasi i le tulaga atoa. E le gata i lea, ma le polyrethane o loʻo olo i lalo o le vaega o le paepae vali (Primar), o se mea samasama e faʻaalia - polytarethane lava ia lava. Ina ia iloga le malalaā, e sili le 'ave o le tapulaa muamua i mea, ona tuʻuga lea o ia i le tufuga, pe a maeʻa faʻamago.

O le aotelega o le tekonolosi o le stucco stucco. Ae e i ai foi itu o mea uma, e uiga ia i latou ma talanoa atili.

Mataupu i luga o le autu: Suavai mafanafana fola: Faʻapipiʻiina ma ou lava lima, faʻataʻapeina le polokalama ma le system, faʻapipiʻi o le faʻamalieina mai le eletise

Foliga o le gluting polyarethane ma le fomu pamu

Polyarethane o se stucco o le lelei lelei, ma se mamanu manino, i fafo e le o ese mai le gypsum. O faʻataʻitaʻiga (paʻi atu), o le eseʻesega e faigofie ona fuafuaina, ae "i le mata", aemaise i lalo o le taualuga, toetoe lava. Ae o Polyrethane Statucco e lua faʻailoga taua: Cracks o loʻo i ai i soʻoga ma le suiga i le lapoʻa.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

O le stucco desor mo le totonu o polyarethane fama uma e lelei ... o le a na o le gau

O le suiga i le tele o le polyarethane stacuc mo le totonu o le ogatotonu e mafai ona iloa i le ono masina pe sili atu. Afai e te le o maua ni mafuaʻaga, o le tuua o ni faʻamatalaga, ma tuʻua nisi o auiliiliga "mo le taimi mulimuli ane", ina ua maeʻa nai masina e le mafai ona e teu ai. Tusa lava pe o mea uma na sili ona muamua ma tuufaatasi. E le gata i lea, o le eseesega o le a le gata i le umi, ae lautele. "Shinywagebage" mafai ona 2-5 mm, fuafua i luga o le maualuga o mea ma foliga / lapoa o le elemene. O le mea lea, aua le tuua le puʻupuʻu, o le Mauga atoa le sala malo.

E pei ona malamalama lelei, ona o le "solomuli" o polysurethane (ma e mafua mai i se isi nofoaga vevela ma le faaluaina o le pamu o mea. Ina ia tautevateva le itiiti, o elemene e tatau ona tulia i se tulimanu o le 45 °. Matou te faaaogaina lou mafaufau: O le mea na faia i soofaatasi i se tulimanu. E le gata i tulimanu. Tusa lava pe lua elemene sao o loʻo faʻamamaina - o le oves, prevenn, o loʻo tipi ese le pito i luga i se tulimanu, faʻateleina le vaega o le soʻotaga. O lea, o le a faʻateleina le anoali, o le malosiʻaga e faʻateleina faʻateleina mea, e le masani ai.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi gelum gypsum stucco

Gyptum stumu i totonu e mafai ona sili atu le eseese, e mafai ona fai ni asoa taʻitoʻatasi pe mai lalo o ni vaega laiti e aoina ai se tulaga tulaga ese. Gypsum Doror o loʻo tuʻuina atu foi o loʻo tuʻuina atu le kelu, ae o le tuʻufaʻatasiga e ese. E i ai eseesega ma i le metotia o le talosaga: Ae le i faaaogaina ni glue gypsum slagments mo ni nai sekone i le vai. Ona faʻaaoga lea o se faʻavae i luga, o le spatila ma le ie laʻititi ua faʻasolo i luga o le luga. Le isi, o mea uma ua masani ai: Faaaui i luga, saisai, tuu le mamago.

A faʻapipiʻiina ni fasi lapopoa o le sipuni stucco, i o latou tua o o latou tua, e laititi ni kulupu o loʻo faʻaaoga, pe a maeʻa le tuʻufaʻatasiga o le faʻavae. A maeʻa ona faʻapipiʻiina, o elemene tele o loʻo taofia le faʻaaogaina o le tagata faʻapito. O latou aofaiga e faʻalagolago i le tele o le fasi vaega ma i lou manaʻo. O pu uma na salu, pe a uma ona migoi, polesi. Ua tapunia foi fegalegaleaiga, e leai ni faafitauli ia te i latou.

Stucco i totonu

Afai tatou te tautala i le atoa, o oloa totoa e mafai ona vaevaeina i ni vaega se lua: faafilaga maliega ma seti taʻitoʻatasi. Tulaga ese teuteuga faia na o le SPERDER - Eleni faʻatagaina, ae o le tau o sea faʻailoga e sili maualuga. Ole mea lea, e masani ona tuʻufaʻatasia - pe a mafai ona tuʻu vaega mai le faʻaputuputuina faʻaputuputu, tuʻufaʻatasia o vaega taʻitasi.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Laiti vaega aoina

O le fili o le fili E iai ituaiga eseese: Togalua, Matai, EAves, Eaves, Semi, Sogi-Colonry. O nei elemene o loʻo i le polyrethane, o loʻo aoina ma gypsum. E masani ona faia e le au fai pisinisi i le gaosiga o Park: e masani lava ona faia ni vaega laiti o le tulaga faatatauina e mafai ona fesoasoani.

Tusiga i luga o le autu: cross-chrodidery actim: white potu, ata o se kiona, fox ma bulfsushes, vave i le pro

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

O ia auiliiliga iinei e mafai ona e fesuiaiina ai le puduco desor

E leʻo se tagata gaosi tagata lava lea, ae ua le o le tele o le faʻamatuʻu, aemaise lava talu ona faʻamauina e mafai ona filifili i lou tofo, tuʻufaʻatasia elemene eseese.

I totonu o le masani i totonu

O teuteuga o teuteuga o uiga o tagata teuteu ua teuteuina i sitaili o auala vasega. Ae tatau i nofoaga ma tagata o nofoaga ma sa mataala. Ma e oʻo i le sili ona faigata o loʻo avea ma faʻataʻitaʻiga o loʻo vaʻaia.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

O lenei filifiliga e ese mai "maota" e te le o valaau

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Tutusa elemene e na o le faʻapipiʻi faʻapitoa

Laina, cornice ma vali i luga o puipui - o le masani a le kenera

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

O le tumutumu o le taualuga e teuteuina i le pito i luga o le taualuga, o le maualuga maualuga o loʻo faia, o le mamanuina o faitotoʻa ma faʻamalama matala. O le tele o le afi afi faaopoopo

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Gypsum decotive planels mo le puipui puipui

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

O potu faapena ma i asoa e le manaʻomia

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Faʻalauiloaina ma le masani i le aso nei: O se tulaga ese o se tulaga faʻapitoa na faia o le sipuni tui

Stucuco ma le itu o i totonu o le itu i totonu

O le saoasaoa o le olaga e faʻailoa ai a latou tulafono o loʻo iai: o mea uma e tatau ona saʻo. Mata o le a se tuʻufaʻatasiga o tuʻimomomo e faipo ma aso nei? E mafai. O le masani masani auala o le faia o se tulimanu i le va o le puipui ma le taualuga o le cornice. E mafai ona tele pe leai, mafai ona i ai ma se mamanu, teuteu pe na o le lamolemole ma le tele o mea faaupufai. O sea teuteuga e fetaui lelei i le tele o totonu o le itu faaonapo nei.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

I luga o le faʻataʻitaʻiga - o le lautele o oAves i le itu o loʻo i ai nei (gypsum poʻo le polyarethane)

Afai e le talafeagai le mamanu, e talafeagai tele ma le aoga elemene, totini, eseese masini laupapa, eave ma isi "pu".

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Stuccco socket i luga o le taualuga foliga tumau

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Glass vaega i totonu o le uamea faavaa ma le tatalaina stacco faailogaina le tasi i le isi

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

O lenei filifiliga e mafai ona taʻua o "nei aso nei gagana"

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Tuʻufaʻatasia le talafeagai o le tusiata

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Lenei i totonu ma le faʻaititia, ae e le faʻaleagaina e le pupuga i mea uma

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Ma le tasi sili atu faʻataʻitaʻiga o le leo nei o le leo pogisa

Ata ata

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Tele taimi, o oloa tui o le stucco e faʻaaoga pe a faia le tele o le maualuga o le maualuga.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Ua uma ona atiaʻe aoina faʻafaigofie, tau lava mo le faʻaaogaina i totonu o mea mamafatu.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Potu ma faasee i le aoga

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Tusa lava ma laupapa laupapa, o le stucco e le feteʻenaʻi

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Faʻataʻitaʻiga o gypsum panels mo pa puipui (mai le faʻaaliga)

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Stucco i totonu o totonu o le tele ma faaonapo nei umukuka e foliga mai e le tele

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

O le potu 'ai e masani ona tusia i luga stucco

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

O le suia o teuteuga i le potumoe e sili atu nai lo le talafeagai. Latou te faʻaopopo le agamalu ma le faʻamalosi i le tulaga

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Potu moe ua teuteuina ma le stucco desor

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Gypsum Conwework i luga o le taualuga ua faamamafaina e se geomoric mamanu i luga o puipui.

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Cuisiine - Studio ma Stucco ...

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Faamauina o le stucco viclations - o le taliaina

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Taulaitu autu i le tele-tisaina cornice

Teuteu stucco i luga o puipui ma taualuga

Tuufaatasiga o le city ma manatu elemene elemene

Faitau atili