MonolithIc Seaneter: ituaiga o fausaga, faamalosia ma faʻapipiʻiina

Anonim

O le sitepu o se vaega o le atunuʻu o le atunuʻu, ma lona fesoasoani faʻamanuiaina e foia ai le faʻafitauli o le faʻateleina o le numera o fola ma potu i totonu o le fale. O lenei mamanu e le naʻo le aulelei ma faʻalatalata atu i totonu o le potu, ae ia faʻataunuʻuina foi tulaga lelei mo saogalemu ma malosi uiga.

O aso nei, monolithic faasitepu e tumau le sili ona lauiloa, o loʻo iloga ona faʻatuatuaina ma le maualuga o foliga ma lapoʻa. I lenei tusitusiga, o le a tatou iloiloina ia vaega o lenei ituaiga o fausaga, faapea foi ma le faʻamalosia o auala o se tasi o tulaga autu o le fausiaina o se monolithic soalpac.

Manuia o Monolithic faasitepu

E ui i le lauiloa lauiloa o laupapa ma uʻamea faʻapipiʻi, e masani ona masani ona i ai i fale tumaʻoti e mafai ona e mauaina moni monolithoc faʻavaʻa. O lenei ona o le tele o mea e tele o lenei ituaiga o oloa faʻatusatusa ma le gaosiga gaioiga ma le faʻaogaina mulimuli o apefai mai fafie poʻo uʻamea.

E tufatufa atu e tagata atamamai i mea nei e lua o Monolithic Station:

  • Loʻu uumi auaunaga olaga ma ua maualuga le malosi o oloa faʻatagaina oe e sefe i luga o le toe faʻaleleia galuega ma faʻapitoa tausiga;
  • Ona o lona tulaga ese o lona fausaga ma mea lelei filifilia o mea, monolithoc o loʻo tuʻuina atu le maualuga o le susu, vevela ma le maualalo maualalo maualalo vevela;
  • O mea faapipii ia i latou oloa tau leai oloa, ia e taua tele, ia amanaia le faateleina o le siitia o le eletise ma mea e aoga i aiga;
  • O le Monolithic Faʻavaʻa e mafai ona faʻaaogaina o se faʻavae mo le faasitepu o le tele o foliga ma lapoʻa, fuafua i luga o le manatu iloga.

Monolithic sima sima sima mo le fogafale lua

O leisi mea e le aoga o MonolithIc Chircases o lenei ituaiga o oloa e mafai i mataupu e mafai ona fatufatu. Faʻafaigofieina le iai o se sharfunic avanoa e mafai ona faʻaoga e teu ai mea poʻo mo isi manaʻoga o le aiga.

O le autu o le faatupu avanoa o se lautele lautele o le faʻaaogaina o talosaga (i luga o le auala ma i totonu o le fale). O le tele o ituaiga ma vaega ua mafai ai ona e faʻatinoina i totonu o le potu.

Monolithic malosi faamalosia sima

E taua le matauina o le tele o tulaga i le tele, e pei lava o le maualuga, umi ma le lautele o laasaga e fuafuaina e le tagata faatau. Faatasi ai ma le tutoʻatasi gaosia o le apefai, o le filifiliga sili ona lelei o le lautele o le 30 cm ma le maualuga o le laʻasaga 17 cm. Afai o le ata o le mamanu ma le faʻauiga o le tele ma le faʻauiga o le tele ma le faʻauiga o le tele ma le faʻauiga o le tele o le tele o vaega e tatau ona faʻalauiloaina ma se faʻailoga faʻapitoa.

Manatu

Ua mafai e le faʻauiga mo le gooteotholithic ona o foliga o foliga ma lapoʻa, ae o le mea e sili ona taatele e tuʻu tasi - tasi. Pe a fai le fausiaina o ia se ata, ua maeʻa tulaga faʻapitoa, ia mafai ai ona latou faʻaoga i tulaga o loʻo iai i tulaga o loʻo iai le saogalemu o tulaga (aʻoga, aʻoga, ofisa ma fale nofomau).

Tasi-simp sima sima

O le ituaiga o le faigamalaga o le faigamalaga e faalagolago i le lua tulaga: o le metotia o le fausiaina ma le nofoaga e fai i le avanoa. E tusa ai ma le metotia o gaosiga, e lua ituaiga o faasitepu e iloga ai - sikulu ma savaliga. Fuafua i le ituaiga o faʻapipiʻi (nofoaga o le nofoaga), o le monolithic sirrete spered shilcase mafai ona o i totonu uma i totonu ma fafo. Le isi, o le a matou auiliiliina vaega uma nei i le tele atili auiliili.

E tusa ai ma le metotia o gaosiga

Fuafua i le tekonolosi o le gaosiga o le monolithic faasitepu mai le sima, e mafai ona savavali pe o le fao. O ituaiga taʻitasi o loʻo i ai lona lava fua o le faʻagaioiga. O lea, o le faasitepu ma le suia o 90 ma 180 tikeri (m-speped ma p-foliga, pe a uma ona e sefeina avanoa avanoa o le potu. O le mafuaʻaga lea o lenei ituaiga o mamanu e masani ona faʻaaogaina i fale laiti pe lua-fale fale.

Talu ai nei, ona suia le faasitepu siitia i totonu o se nofoaga lata mai. O lenei fuafuaga e mafai ona teuteu ai soʻo se potu tele-tele, ma e maua ai foʻi se alualu i luma i le foga lona lua. I lea tulaga, o le taimi e ausia e ala i le gaosiga o lakapi laasaga (faatusatusa i le masani ai, o le itu i totonu e sili atu nai lo le pito i fafo).

Tusitusiga i luga o le autu: faʻafefea ona faia se apefai ma le taʻotoga sitepu: auiliiliga faʻatonuga i le tagata lava ia-faʻatasiga

Fao

O se faʻataʻitaʻiga o se sitepu e mafai ona faʻaaogaina i totonu ma fafo atu o le potu. O se faʻapitoa foliga o le mamanu o lona faʻamalosi ma se foliga le masani ai. Peitai, o le le lelei o le fausiaina o le fausiaina o le fausiaina ma le faʻamalosia o le sima o le sitaili o lenei ituaiga. I le tele o taimi, o le sikulu faʻapapa o loʻo faʻapipiʻiina ma se lagolago mo le lata mai o le puipui pe o ese mai ai.

Faʻavasega sima faʻapipiʻi

O faigata i le faʻatinoina o se mamanu o loʻo fesoʻotaʻi ma le manaʻoga e fausia se ata faʻapitoa ma le lamolemole ai ma le lamolemole tafaoga ma vaalele, ae e le o le pa puipui.

Faʻavasega sima faʻapipiʻi

Tifaga

O lenei tagata eseese o le monolithic shircacacacacacac Movie Searchcases o le sili sili ona manaia ma sefe le taotoga. E faigofie lava ona gaosia, ae tele avanoa i nai lo faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga.

Ata tifaga sima sima i le fogafale lua

O lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga i le tino o le tino o loʻo vaevaeina i totonu o le tasi-auala e tasi, lua-taimi tulimanu ma se tulaga mamanu ma swivel mamanu i le tamoʻe laasaga.

Ituaiga o Monolithic Marter Sini

Mo le faia o oe lava, e sili ona fetaui mo mamanu, onana i totonu o puipui (fausiaina e faʻaaoga e faʻaaoga ai pepa ma faʻamalosia, o loʻo faʻapipiʻi i le faʻavae o le puipui). O le tumutumu o le fola lona lua e mafai foi ona faʻaaogaina, e ui i lea, o lenei metotia e manaʻomia ai le fesoasoani faʻaopopo pe a faʻapipiʻi le galuega. Afai e te fuafua e fausia se lua-itula sipika, o le a sili ona talafeagai e faʻapipiʻi ai sitepu (faʻapipiʻi i lalo o le itu filifilia i le puipui) ma le lagolago i luga o le puipui.

I le faʻapipiʻiina o le ituaiga

O le monolithic faʻavaʻa o se tasi o le sili ona tumau ma faʻatuatuaina elemene fausaga. I se atinaʻe lelei, e fono ai i manaoga saogalemu ma ia iloga i tulaga le talafeagai ma le faʻagaioiga o tulaga. E tele ituaiga o fausaga, ae o faʻataʻitaʻiga sima o loʻo sili ona taatele. Fuafua i le ituaiga o faʻapipiʻi (faʻapipiʻi nofoaga), ua vaevaeina i totonu ma fafo.

Fafo

Ole avanoa e faʻapipiʻi ai i fafo atu o aiga agai i luma o le i luma o le maualuga o le fale. I le tele o tulaga, o lenei vaega o loʻo faʻaaogaina e alu ai i le fogafale lona lua poʻo le ata. Afai o loʻo matou talanoa e uiga i le faʻalili i faasitepu, ona aoga lea o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le nanaina o le mamanu - ma le lagolago mo le felauaiga pe o le pito i luga o le stadp.

Fafo Monolithic Chircase

Totonu

O le uiga faʻapitoa o ia togafiti faʻapipiʻi i totonu o le avanoa o le mafai lea o le toe tufatufa atu o le avega ma le faʻavae o le fale i luga o puipui. Ma le le lava o le avanoa avanoa, matou te fautuaina le faʻalogo i le tulimanu o faʻaseʻe. Latou foliga manaia ma tali mai i tulaga saogalemu.

Fao faasitepu na faia o sima

Soʻo se filifiliga e te filifilia (fafo poʻo totonu o le totonu o le sami, o le a e manaʻomia le faʻamalosia o le monolithoc starcac.

Faamalosia le apefai mai le sima

Faʻamalosia o se tasi o le vaega tele o le fausiaina o se staricpictin o faʻamalosi sima. O le ituaiga lea o galuega e mafai ai ona e ausia le maualuga o le malosi o le malosi ona o le toniga o le sitaili. Lalo i lalo o le ata i lalo o loʻo faʻaalia ai se faʻataʻitaʻiga o le faamalosia o se starcaccase Mati.

Faamalosia le sima sima

E manaʻomia le faʻamalosia le sima sima tusa lava poʻo le a le ata filifilia. O se faʻailoga iloga o lenei faiga o le laʻasaga taʻitasi ma isi vaega o elemene ua i ai ni tapulaʻa manino. O le fuafuaina e tatau ona faia faʻavae i luga o faʻamaumauga na mauaina.

Faafefiloi tolu vaega o le faamalosia:

1. Faapipiiina o galuega faatino.

Faia o se Monolithic Staircase

2. Faapipiiina o le faamalosia faamalosi grid.

Faia o se Monolithic Staircase

3. Sauniuniga ma faatumu le sima fefiloi.

Faia o se Monolithic Staircase

Matou te maitauina foi pe a faʻapipiʻi se uʻamea uʻamea i luga o le faapaologa, atonu e te manaʻomia ina ia faʻaopopoina ni mau faʻapitoa i le faʻatumuina o sima. O papatusi e faia i uʻamea fasi pepa, ma mo le faʻapipiʻiina o latou ma sima, o le armature o loʻo faʻaaogaina 10-15 cm ("e faʻaosofia" o le faʻaaogaina i le faʻavae).

Tulafono taua

O le sitepu mo le taimi umi o le faʻagaioiga o loʻo i ai i le ogaoga o le masini avega ma le le lelei le aʻafiaga o le siosiomaga. Monolithic fausaga e ese mai le mamafa o latou mamafa avega ma nei o tagata o loʻo faʻaaogaina tagata e faʻaaoga se sitepu i le suiga mai le tasi foga. O nei mea uma e oʻo atu i le faʻafeagai o vaega pito i lalo o mea, faʻapea foi ma le faʻavaveina o le faʻamalosi o le pito i luga o le vaega. O ia faalemaiga e avea ma mafuaʻaga o le faʻaumatiaga.

Ina ia aloese mai faʻafitauli i le lumanaʻi, e manaʻomia le toe tuʻufaʻatasia o le sitepu e tusa ma tulafono faʻavae:

  • E amata galuega pe a maeʻa le faʻatulagaina o galuega, mo lenei mea e faʻaaoga ai le Atituru ma le lapoa o le 10 mm. O loo tipi e tusa ai ma le lautele o le starcact Mati ma e fesoʻotaʻi i se ituaiga o grid.
  • I luga o le tulaga sili ona faʻamalosia grid o le lona lua. O le mamao i le va oi latou e tatau ona i totonu o le 12 cm, o loʻo faia ai le faʻafitauli i le paoa
  • O le vaega puipuia o le faʻamalosia o le faʻamalosia e tatau ona i lalo ifo o le 25 mm mai le pito o le sima, ma le sili ona lelei sitepu o le mesh o 100 i le 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 m 100 M X.
  • O le mamanu e tatau ona faia i se auala e le taoto ai le grid i luga o le faʻavae, o le avanoa i lalo (tusa o le 3 cm) e mafai ona faʻatumuina i ofu palasitika poʻo piliki mo le malosi.
  • Ma le mea moni, o le mea taua o le i ai o le i ai o le tuʻuina atu (umi seʻia oʻo i le 4 cm) i le taimi o le fusi e tatau ona alu ese mai le fola poʻo le stab inlap.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se sitepu i le fogafale lona lua i le atunuʻu: fuafuaina o tapulaʻa ma faʻapipiʻi (+ o loʻo faʻapipiʻi (+ o le ata)

Sauniuniga o mea ma mea faigaluega

I le tele o galuega o le tele o galuega, o le muamua muamua e sili ona faigata. Faʻatinoga pepa e manaʻomia ai le poto faʻapitoa ma tomai, e faʻapea foi ma le mataala mai le Matai. Peitaʻi, e taua tele lenei faʻasologa, aua o loʻo faʻamalosia lelei le ata faʻapitoa e maualuga faʻapitoa tomai ma tumau.

Mo le faʻamalosia, o le sitepu e manaʻomia se masani faʻasologa o mea ma masini. Muamua o mea uma o le a outou manaomia:

  1. Faʻasaʻo mai le palasitika palasitika.
  2. Anufe uma o le vaega tutusa.
  3. Meafaamaumau masani.
  4. uaea uaea.
  5. Quad millimeter grid grid.
Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina
Mea talafeagai

A maeʻa ona e mauaina uma mea talafeagai ma mea faigaluega, e tatau ona e tusia se faʻamatalaga auiliili tusi. Aua neʻi galo foi o le uning masini ma o se eletise eletise e mafai ona ave mo galuega. I le tulaga faʻavae, e manaʻomia le faʻatulagaina o le maualuga o le alavai ile va ole faʻamalosia, talu mai uʻamea pa e tatau ona faʻapipiʻi manino manino e tusa ma le fuafuaga.

Faapipiiina o galuega faatino

I le vaega muamua o le fausiaina o soʻo se mea fau fale, o le mea e faʻapipiʻi ai. Tele o tagata novice a le talafeagai e le talafeagai mo lenei tulaga o le galuega, peitaʻi e faʻamoemoe lea o le a mafai ona e faʻaputuputu le faʻavae o le lumanaʻi oloa. Faʻapipiʻiina o galuega faʻatino i le taimi o le faʻamalosia sima sima o loʻo faʻatautaia e faʻaaoga ai laupapa, palama, faʻapea foi pa laupapa mo lagolago. O se vaega puipuia, o le pepa o loʻo ufiufi i polythylene poʻo rubbroid.

Faiga mo Monolithic Standard

Ina ia faʻapipiʻi tagata taʻitoʻatasi, e mafai ona e faʻaogaina le masani ai o le au faʻatau-puʻeina poʻo ni fao (o le a faʻatagaina oe e faʻatiga ese le mamanu pe a tatau ai).

O le Bruntutte sootaga i le va o ia lava e faia i ni auala se lua: kolose uaea pe o le mea e mafai ai. Mo le tele o galuega, o le filifiliga lona lua e talafeagai, ae o le faʻaaogaina o suʻega faʻaopoopo e manaʻomia ai faʻapitoa tomai.

Afai e te filifili e faʻaaoga lelei le uaea o le kolose, ona e manaʻomia ai lea o le manifinifi o loʻo e manaʻomia ai le faʻapipiʻi uʻamea uʻamea uamea ma le lautele o le 1 mm.

uaea uaea mo fetaui lelei

SAUNIUNIGA O LE FAITAUGA

I lalo o le faʻamalosia vaega, tagata atamamai malamalama i se ituaiga faʻapitoa o fausiaina e aofia ai le fesoʻotaʻiga toʻotoʻo (e mafai ona faia uma i ata faʻavae ma luga o le galuega). E i ai ni ituaiga autu e lua o le faʻamalosia o ata - mafolafola ma volumaric. Ma le mea foi, o se faʻavaʻa e mafai ona vaevaeina i totonu o faʻataʻitaʻiga, pe a fatuina le faʻavae o le faʻaaogaina ma le mamanu e faʻaaoga ai se uaea uaea.

Artatar koghtting i lalo o le monolithic faasitepu
Faʻataʻitaʻiga o le voluma i le ashtale mesh ma viscous

O le utagia o le faʻaaogaina o le faʻamalosia faʻamalosi e le o se mea e faʻateʻia ai, talu ai ona o lenei faiga, malosi, le faʻatuatua ma gafataulimaina o le lumanaʻi mamanu sili atu faʻateleina.

Talanoa e uiga i le sauniaina o le faʻamalosia tino, e aoga le faʻatinoina o le autu auala o matua uaea paʻu node, latou te tufatufaina:

  • Koluse;
  • lua-laina;
  • ituaiga ituaiga;
  • Fausia o se mita Node.

Ituaiga o uaea nude pe a fai o ata

E i ai le tasi metotia pe faʻafefea ona faʻafetauiina le matua - mo lenei mea e tatau ona faʻapipiʻi ai se hok scriwdrive, pe faia nei galuega e faʻaaoga ai tino masani. O le faʻavae o le faʻamalosia o le faʻamalosia o le faʻamau o lea e lua lalata faʻatasi ai, latou te tuʻufaʻatasia i latou lava.

Faʻamolemole ia matau o le umi o se tuʻufaʻatasiga e faʻatatau i le gaosiga o le ARMATATER CHOCT vaega. Ina ua maeʻa, o mea uma e fesoʻotaʻi ma le tasi i le tolu nofoaga ma uamea uaea.

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Aoina faʻamatalaga ma faʻapipiʻi o le faʻavaʻa

Faatasi ai ma le faʻamalosia o faasitepu, e manaʻomia le faʻaaogaina o le faʻavaʻa mai le au lalagaina o le A-400 poʻo le 500 suiga, o le koluse o le a le mea e sili ona lelei i le va o lenei vaega o le a avea ma vaega o le 1 i le 4 cm. Eomi, o lona uiga o le i ai o le transverng ivi mai itu e lua. Lea e mafai ai ona e faʻateleina le malosi o le fausaga, lea e taua tele ile faʻaliliuina.

Mataupu i luga o le autu: nofoa ma suiga i le faasitepu: ituaiga o fausaga ma foliga o tutoatasi

O le faʻaaogaina o faʻamatalaga ma ivi e mamao ese mai le sili filifiliga i lenei mataupu, aua o loʻo i ai le laititi o le gaioiga ma sima fofo (fa itu e mafai ona avea ma sui).

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

I luga o le vitio: gaosiga o se faʻavaʻa o le monolithic sparcase.

Tauloto mo fuafuaga

O le masani masani filifiliga o le faʻamalosia o le sitepu o le tulaga o le faʻavae mai lalo ma mai luga. I luma o lenei, o le Gtud e faia mai ni vaega o tagata taʻitoʻatasi e ala i le faʻamaufaʻailoga poʻo le faʻaaogaina (o nisi taimi e faʻaaoga faapitoa taofi, lea e mafai ai ona e setiina se mamao). O le pito i lalo ma luga o laʻau e tuʻufaʻatasia ma le tasi le isi, e mafai ona faʻatauina i se faleoloa fale.

Tuusaʻo le faʻapipiʻiina o elemene o loʻo faia i luga o le uumi o le auʻaunaga o loʻo iai i le Checker Power (mo le toniga o le siʻosiʻomaga o le lautele).

Monolithic Stener Faamalosia Tastime

O le faʻaaogaina o sea metotia faʻatagaina e ausia ai le faʻapipiʻiina lelei o le faʻavaʻa i le monolith o le lumanaʻi faʻamalosia sima. O le tele o mea e sili ona poto masani e malilie i le va i le va o le pito i luga ma lalo vaega i le sili atu lomiga e tatau ona 3 cm. E aoga foi i lalo o le avega.

Filifiliga o le faamalosia faamalosi fuafuaga

E pei ona matou taʻua, o le faamalosia o mala o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o Uo Uiga, e faʻapitoa lava uiga faigofie. Ina ia faʻateleina le malosi, o nisi o faʻailo o loʻo tuu ai le faʻamalosi tino i totonu o le pepa o loʻo i ai le tele o fefaʻatauaiga o loʻo i ai i itu. Faapea foi ona faʻaogaina ai nei mea o loʻo faʻaaoga i totonu poʻo tulimanu (mo isi puipuiga o sitepu mai masini o masini).

O lea, o le Berice Majfic e mafai ona filifilia se Polokalame Faʻamalosia, ia o le a faigofie i le faʻatinoga ma le taimi e tasi o le a le faia le faʻamaoni o le faʻatinoga o fuafuaga. E tatau ona maitauina o sili atu le sili ona lelei i le va o le transverse faamalosia faamalosi e 35-40 cm.

Faigaluega i lalo o le Monolithic Standard

Pe a faʻamalosia tutusa laʻasaga, e manaʻomia le faʻamatala o nei tapulaʻa muamua i le fesoasoani a se faʻapitoa faʻapitoa. Sei o tatou faia se pe tusa o le fuafuaina: umi - 2 m, o le maualalo maualuga o le stargacac plate o le 10 cm, o le maualuga maualuga o le sili atu o le 19 cm.

Afai o le a na o le a fausia se starcacase faia o sima i se atunuʻu, e mafai ona e faʻaogaina le faʻasologa o loʻo mulimuli mai (pe a fai o le nofoaga o le potu faʻatagaina).

Faamalosia le sima sima

Taunuuga faamalosia

Faʻamalosia o le sitepu e mafai ona faʻatino i ou lava lima, ae e tatau ona e gauai faʻapitoa i le faʻatulagaina o nodes autu (o le a tuʻuina atu i lalo). O se faʻataʻitaʻiga faigofie: O le monolithic PAD e tatau ona faʻamalosia uma mai luga ma lalo, ma o le pito i luga malosi e manaʻomia ona tuʻuina atu ina ia faʻaauau i le vaega na faʻaauau i le faasitepu o le faasitepu. O le pito i luga o le faʻavaʻa ua filifilia e foliga tutusa ma le faʻamalosia maualalo.

Ua faamalosia le malosi o le a sima

A o galulue ma le lua-itula siʻulaʻu, e taua tele le puipuia atoatoa o tulaga, latou te faʻapipiʻi atu i le puipui faʻaaogaina se tasi o le 20 i le 20 cm. E mafai ona faia le mauga autu o le 20 i le 20 CM. I luga o le Initaneti, o le tele o mea vitio o loʻo faʻaalia i luga o metotia o le faʻatele atu o lagolago mai piliki. Ina ia faʻateleina le le mautonu o le sitepu, o le 'upega tafaʻilagi e tatau ona faʻapipiʻiina i le faʻamalosi tino o le pito i lalo ma luga faʻamalosia.

Fuafuaina o Tafaoga

Afai o loʻo e fuafuaina se tutoʻatasi o le faʻamuamua o faasitepu, o le a sili atu lou manaʻomia o se faʻavasegaga fuafuaina o le faʻamalosiina o lenei ituaiga o fausiaina. Ina ia fuafua le numera o toʻotoʻo o le faʻamalosia o le faʻamalosia, o le auala o loʻo mulimuli mai o loʻo faʻaaogaina: o le umi o le faasitepu ua vaevaeina i le shift roolding ua faateleina o le umi o le umi o le umi e maua ai le umi o le umi o le umi e maua ai le umi o le umi o le umi o le lautele. O lenei metotia e aoga ma pe a galulue ma cross-sootaga. Ma talu ai o le faamalosiauga malosiaga e aofia ai lua tootoo, ona o le iʻuga o le fuafua e tatau ona faʻateleina faʻalua.

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

O le faʻafanua o se fausaga faigata fausaga, o le galuega autu o se saogalemu suiga mai le tasi fola i le isi. O le mea lena e tatau ona malosi ai sea oloa. I le aofaʻi, uʻamea poʻo fausaga laupapa e mafai ona maua i fale nofomau, ae e le mafai ona faʻamalosia le monolithic Monolim, ona ua iloga le ola maualuga ma le umi o le olaga.

Fautuaga faʻapitoa (1 Vitio)

Sima faasitepu i totonu (38 ata)

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Foliga o Monolithic Slowing: o latou ituaiga, tulafono o le faamalosia o le faamalosia ma faapipiiina

Faitau atili