Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

Anonim

O le Besewax o aso anamua anamua na taua tele mea, e leʻi faigofie ona maua. Na faʻaaogaina i le taimi nei mo le gaosia o moligaʻo mo lole e taugata tele. Faatasi ai ma se lautele atinae o le lagotusisi, na sili atu ona faigofie uma mea uma. Ae ui i lea, o le upu moni o loʻo tufatufa atu foʻi na o loʻo afifiʻe. Ae afai o oe lava poo lou aiga o loʻo galulue i le lagomagelepa, o le a le faigata ia te oe ia maua faʻataʻitaʻiga e fausia ai mea lelei o le poto poʻo ni meaalofa lelei i tagata pele.

E tele mea e lelei ai Beneswx i luga o parafini pe, mo se faataitaiga, gel. O moligaʻo mai le wax e le faia le fuga i le taimi o le susunuina, aua le faʻaofuina le carcinomens. Ua i ai foi a latou polokalame faʻapitoa ma faʻatauga faʻalenatura o loʻo iai se aoga lelei i o tatou tino pe a mu.

E le gata i isi lava mea moni, e tatau ona le umi ma lesitalaina o le Alamanuia ma Alamanuia, Fia le toe mafai ona talisapaiaina o tala laiti mai le Mamona. O moligaʻo na faia i mea masani o le pipiʻo e maua ai le itu taumatau e manatu o se fesoʻotaʻiga i le va o le taulaga ma ni mea taulima.

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

O Tulafono Sili o Galuega

Ina ia aloese mai le malosi majever e mafai ona tausia pe a galue ma wax, manatua ni nai tulafono faigofie:

  1. Ia faaaoga pea le talieleele. E manaʻomia le avea o se mafiafia o le malosi.

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

  1. A galulue ma Wax, aua le ofuina ofu i fafo. E sili pe a fai o oe o le sweater po o se ofutino ma lima uumi, ina ia aua le maua se mu i le tulaga o le vevela vevela i luga o le tino.
  2. O le Wax amata ona liusuavai i le vevela o 65o, e tatau ona e mulimuli atu ina ia le mafai ona mamafa le wax, ese se isi mea e mafai ona mu. E faigofie ona puipuia, faʻamafanafana i luga o mea i luga o le vai taele pe a mafai ona vaʻavaʻaia taimi uma le wax setete.
  3. Ina ua vevela Wax, e tatau ona e latalata atu i ai, e le mafai ona tuua.
  4. A o le afi o le togavao, e le mafai ona tineia ma le vai, a leai e mafai ona tupu sina mea. Mo lenei tulaga, o le meaai o meaai e tatau ona latalata.

Tusitusiga i luga o le autu: mimiti ma tautala mo tagata amata ma le o le paʻu ma le paʻu o le paʻu: polokalame ma ata

Vaʻai tulafono uma o le galuega ma Wax, o lenei galuega o le a naʻo le fiafia ma le fiafia.

Mea ma Sauniuniga mo Galuega

Ina ia faia ni faʻataʻitaʻiga muamua, e tatau ona e filifilia la latou mamanu ma le lanu muamua, e iloa ai pe o le a latou feomeva pe masani ai.

E galue, tatou te manaʻomia mea nei ma mea faigaluega:

  • Saucepan mo le taele vai;
  • Gafatia mo le patipati;
  • Pepa mo moligao. A o le i galue, e sili atu le faʻamalamalamaina ma le suavai fasimoli, o auala e fufulu ai ipu poʻo se suauʻu fualaʻau;
  • pauta kuka;
  • soli. Mo moligaʻotogiga o Moligaʻo, o le faʻaaogaina o ni gagana tino lanu faitua;
  • Dyes mo wax. E talafeagai Wasx Crayons, meaʻai meaʻai (e le o mea-faʻavae (e mafai foi ona e faʻaaogaina ni pualoa;
  • Wand po o le penitala. O le a manaʻomia e faʻalelei ai le mataga;
  • Geosoga mo Phytel;
  • Masani wax. E mafai ona faʻatauina i faleoloa faʻapitoa i le ituaiga o se tuʻufaʻatasiga poʻo ni ata.

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

Vaega gaosi

O le faiga o gaosia moligao mai le wax e faigofie tele. Afai e saʻo mea uma lelei ma usitaʻia uma tulaga le mautonu, o le a e le fiafia e le gata mai i le galuega lava ia, ae mai le iʻuga sili lava. O lenei matai vasega o le a fesoasoani ia te oe e folau i le filifiliga o le oloa ma faʻatino i le mea sili.

Muamua e tatau ona e solo i le vai taele.

I se tusi! Afai na e faʻatauina ni fasi mea tele, e sili le tipiina i ni vaega laʻititi.

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

Le isi, alu i le fusi i le vai. I le pito i lalo o le filo faʻapipiʻi le mamafa ina ia le o le lumanaʻi o le lumanaʻi pe a liligiina le foliga o wax. Afai o iai se avanoa e fai ai se pu i le pito i lalo o le tane, ona faia ai lea o filo i lona itu o le nodule, o le vaa e le o manaʻomia. E le manaʻo e amata le filo. O le pito i luga o le Wick e fusifusia i se penitala po o se fasilaau, pei ona faʻaalia i le ata:

Mataupu i luga o le autu: puipui o le puipui ma oge ma ona lava lima: matai vasega ma ata

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

O lenei e mafai ona e alu i le faʻatumu o le fox pepa. Matou te tuua le vaipuna e fusi ai. E te le manaʻo e toe faʻavave e toso mai ma le maligaʻo mai le pepa, ia sili atu ona sili atu lona umi.

A lelei le malosi, e mafai ona e toso ese mai le koneteina, toso ese mai le pito o le vai. O le a galue i le mea na tupu o le Georgian ua nonoa i le phytil. Afai o le filo ua faʻasaʻoina i luga o le fomu faʻaaogaina le nodule, e tatau ona e manaʻomia le tipiina.

Manaia fautuaga mo le suia

Filifiliga, e faigofie ma faigofie ona e aumaia se moligaʻo i se lanu ma foliga. O le lanu e faia e faʻaaoga ai le Dyes, o le pepa e mafai ona muamua pikiina ata. O le faigofie filifiliga o le faʻaaogaina o le sili o le anicone pepa. Faigofie ai e faigofie ona latou taulimaina, lea e faigofie ona e alu ai se moligaʻo ua sauni ai, e mafai ona maua i totonu o soʻo se fale taulaiga:

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

E le mafai foi e se ata e le masani ai ona faʻaaoga le faʻaaogaina o le pepa tala:

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

E mafai ona faʻaaoga le foliga o le emople:

Le faʻaaogaina o le aisa le filifiliga e fausia ai se moligaʻo o loʻo faigofie ma manaia. A o le liligiina le foliga o wax i ai, o fasi aisa ua faʻaopopoina, o loʻo tafe atu i totonu o pu, tuʻua se mea e le masani ai:

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

Mai le Wax e mafai ona faia se matagofie o le rosa ma ou lima lima. E manaʻomia tomai faʻapitoa. Fai a latou o loʻo i latou lava e le faigata. E manaʻomia le sasaa molten wax i luga o le saucer ma se manifinifi vaega, ona amata loa lea o le paʻu i le pito o papatusi i le pito o papatusi i le pito o papatusi i le pito o papatusi i le pito o papatusi i le pito o papatusi i le pito o papatusi i le pito o papatusi i le pito o papatusi i le pito o papatusi i le pito o papatusi i luga o papatusi.

Moligao mai le WAX ​​e faia oe lava: Master vasega ma vitio

Vitio i luga o le autu

O le ata o loʻo mulimuli mai o le a fesoasoani e faʻatino le galuega i le gaosia o moligaʻo i le stax saʻo ma e aunoa ma faʻafitauli:

Faitau atili