Fautuaga mo Tounes talafeagai

Anonim

Fautuaga mo Tounes talafeagai

Ina ia amata i le, o loʻo i ai le "saʻo seti". Afai o oe ia le i le faʻatasi i le faleoloa eletise, masalo na e maitauina na faʻaalia uma mai TV o TV o loʻo faʻaalia. O le a le mea e fesoʻotaʻi ma? O le fea e sili atu? Sei o tatou manatu.

Ou te manatu o le a e ioe e le tatau ona faʻaalia e le TV le ituaiga ata, ae e tatau foi ona fai ni mea sese e mafai ai i le uluaʻi mea. Asoa ia lava e faia i taimi uma lava i se nonogatupe i tulaga faatonuina ma fautuaga a le pisinisi, ma le sini autu o soʻo se televise o le e faʻaalia ai. E taua tele iinei mea uma: ma le faʻafetaui o le paʻu, ma le lanu o le lagi i goto o le la i le goto o le la i le goto o le ata e tatau ona vaaia, ma ua natia i ai. E i ai tulaga faʻavaomalo e faʻamatala ai le foliga o le ata e tatau ona i luga o le mata o lau TV. O outou uma lava, pe a na mautinoa, ua latou feiloaʻi i luga o le faʻapuʻupuʻu Pal, NTSC, po o le HDTV, o iinei o loʻo nana ma eseese ata o le vitio. I le taunuu mai o HDTV i o matou olaga, o le tele o tulaga faʻataʻitaʻi e vave ona fai mai, ma le mea moni, o le Record09 Laʻasaga i Televise.

O le lautele lautele o le tulaga saʻo e pei ona taua:

- Valivali vevela 6500K (D65)

- Gamma laina, fautuaina le taua 2.22, mo le pogisa potu 2.4

- Fautuaina moli lanu ~ 120 cd / m2

- Valivali le inisiua o le resj09 (tutusa ma SRGB inisiua).

Ae paga lea, o onapo nei TV gaosi oloa na faʻatamaia ai a latou oloa matua leaga lava, aua latou te le fiafia i a latou mea e tutusa ai tulaga o loʻo i ai i totonu o nei tulaga o loʻo iai nei. I le manaʻo e faʻatau atu ni televise, tagata gaosi oloa o loʻo taumafai pea e faʻaalia atili le "lanu moana" ma "e mumu mumu" Na latou faʻateleina pea le pupula o ni lanu ina ia foliga tele ai le faʻalavelave o le oloa i fata o meaʻai pe a faʻatusatusa i le faʻafanua o isi kamupani. I luga o fata ma se mea faʻapitoa o le mea e tutusa ai, o le tagata faʻatau o le a filifilia le televise ma le televise, poʻo le tasi o lanu e foliga malamalama ai lanu. A faʻapea na i ai lava le manatu o tagata gaosi i le saʻo o le faʻatulagaina o latou oloa, o mea uma o le TV o le a faʻaalia ai se foliga faʻapena tutusa.

Mataupu i luga o le autu: Faiga i luga o fale puipui: Ata i le fale mautotogi, tuufaatasi filifiliga

Pau le auala saʻo e maua ai le ata saʻo i luga o le TV screen o se curware chibration. O le faʻasino manatu o loʻo tautua i luga o le televi ma mea faʻaleleia ma e aveʻese mai ai le faʻaaogaina mai le mata. Le isi, o le TV tulaga o loʻo fetuʻunaʻi aʻo e le mafai ona latalata i tapulaʻa ata e mafai ai i le tapulaʻa. Ae o lenei faʻasologa o le taimi puʻupuʻu, manaʻomia le poto, ma luga aʻe o meafaigaluega uma.

Mata e mafai ona faia se ata i luga o le mata o lau TV sili ona saʻo e aunoa ma le faʻaaogaina i le faʻatulagaina o masini? O le a ou avatua ni nai fautuaga e faʻavae i luga o loʻu poto masani i le faʻatuina mai o le tele o TV.

O le a le ata faʻataʻitaʻi filifili (tulaga / dynamic / cinema)?

I le tele o le tele o televise, o le ata tifaga / cinema auala e sili ona sao. Aua le faʻaaogaina le "Dynamic" Modes: Ona o Gampar Gamma, o le ata i taimi uma e sese lava lea, ma ona o le sili sili ona mafaufau i mata poʻo le pogisa.

O le a le lanu vevela e filifili ai (malulu / tulaga / mafanafana)?

I le tele o le tele o le televise e latalata i le masani lanu vevela (6500k) e mafanafana. Afai o loʻo iai le mafanafana-toto filifilia1 / mafanafana2 (i le Samsung TV), faʻailoa poʻo le fea e sili atu. E masani ona mafanafana ma faamafanafanaina i totonu (ae atonu e i ai ni tuusaunoaga.

O a tulaga e fautuaina ai le motusia e maua ai le sili ata?

E tatau ona e faʻamuta uma tulaga e fetuunai ai le pupula / faʻatusatusa i le faifai pea o le TV. O lona uiga, e tatau ona e faʻamuta le "dynamic faʻatusatusa", "sili ona faʻasaoina le auala", "hynarn lagona" ma e le faʻaaogaina le "Dynam"

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le saʻo "faʻatusatusa" tapulaʻa?

O le mea moni, o lenei parameter e le saʻo e valaʻau "faʻatusatusa", pei o le faʻatusatusaina o le faʻavae o le maualuga pupula o le paepae fanua (tulaga o le lautele o le uliuli o le papa). O lea, o le "eseesega" tapulaʻa i le TV WELa suia le paʻepaʻe, lona uiga lava, o le tulaga lea o le maualuga le pupula o le ata.

Mataupu i luga o le autu: E mafai faʻapefea ona faigofie ona e faia se moli matagofie mai le faletupe ma ou lima?

Mo Plasma:

- Ia fetuunai le "eseesega" e sili atu le parameter i le pogisa;

- Faʻaali le ata ma le paʻepaʻe tulaga faamalama (100eat) (sootaga i le pito o le tusitusiga);

- Tuu le "eseesega" tulaga i le taua e latalata i le maualuga (90-95);

- Faʻaititia le "faʻatusatusa" tapulaʻa, seʻia oʻo i le ata ma le maualuga o le paepae (100ea) e le taofia "tipi ou mata".

Samsung Plasma TVSM o loʻo i ai le "sela malamalama" (sela malamalama) parameter, o loʻo i ai le tele o aʻafiaga i le aotelega o ata. E mafai ona vave ona e tuʻuina i luga o le taua e latalata i le tapulaʻa (18-20), ona ia mulimuli atu lea i fautuaga.

LCD TV e faʻatulaga laititi - O loʻo ia i latou le "le fiafiaga o le" parameter (o nisi taimi e taʻu mai ai le "faʻatusatusaina le mea sili o le pupula o le ata.

Mo LCD / Taʻitaʻi:

- o le tulaga e sili i le pogisa;

- Tuu le vaega "Eseese" Tumau "le faatapulaa i le tau maualuga (90-95);

- Faʻaali le ata ma le paʻepaʻe tulaga faamalama (100eat) (sootaga i le pito o le tusitusiga);

- Tuu le "The Rispoght" Pramometer i le maualuga pe manino sili atu taua taua nai lo le mea e tatau ai;

- Faʻaititia le "susulu malamalama o le" parameter seʻia oʻo i le ata ma le tulaga o le paʻepaʻe (100re) o le a le toe "tipi mata".

Ou te le o fautuaina le faʻaaogaina o le maualuga maualuga o le "faʻatusatusa" tapulaʻa, aua o nisi TV i le faʻapipiʻiina o le tapulaʻa maualuga o le vevela o le vevela.

O se ata sili ona le aoga (ma le "faʻatusatusa" / "pupula o le pito i tua") e nafa ma le moni pupula i le TV, manatua ai lenei mea e te faʻatulagaina ai nei tapulaʻa o mata.

Faʻafefea ona faʻavaeina le "pupula" pupula "tapulaʻa?

O le "pupula" parameter e fuafuaina le maualuga o le uliuli. O le faʻapipiʻi i le tulaga saʻo, e mafai ona e faʻaogaina le faʻailoga faʻapitoa o le Pluge Pacy. I lenei ata, o le ogaoga o le agavale agavale fasi mea e fetaui ma lanu uliuli. Ina ia faatu le "pupula" i le tulaga manaʻo, faateteleina le faateleina seʻia oʻo ina iloa manino fusi, ona faaitiitia lea o le faʻanoanoa. I se faʻaopopoga, e mafai ona e faʻaogaina faʻailoga faʻapitoa e faʻatulaga, e pei o le Avshd (sootaga i le faaiuga o le tusitusiga), o loʻo e maua ai le "faʻavae o le a e maua ai ata autu o le TV.

Mataupu i luga o le autu: faia o se totonu: faʻafefea ona filifili meafale i lalo o le pepa puipui?

Fautuaga mo Tounes talafeagai

O le a le upu "manino"? Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

"Malulu" (Maʻina) e saʻo lava le faʻatusa O lenei faasalaga e manaʻomia ina ia o ese mai le vaʻaiga mamao na e mauaina le faʻatusa tutusa. O le faʻatulagaina o lenei tapulaʻa, e mafai ona e faʻaogaina le ata faʻapitoa "maʻai mautu". Metotia mo le setiina "manino" o le tala lea:

- Nofo i le mamao o le matamata mai le TV;

- Faʻaali le TV screl "faʻaosoosoga o le tino";

- Siteteleina le "manino" Parameta i le tapulaa maualuga, poʻo se tau e manino ai le soona "mama o le a vaʻai manino; malamalama manifinifi ma mafiafia laina;

- Faʻaititia le "manino" tapulaʻa seiloga e mou atu le faʻatusatusaga ata, pei o le malamalama faʻamalosi o mea ma mea mafiafia ma mafiafia ma mafiafia ma mafiafia ma mafiafia laina.

Fautuaga mo Tounes talafeagai

Faʻafefea ona faʻapipiʻi le "Valivali / saturation" Parameter?

Faatulaga le moni o lenei faasalaga e aunoa ma fua e faigata. O aʻu fautuaga - e faʻaali ai ata sili ona lelei o le natura ma tele lanu o lanumeamata (pei o le mata sili ona maaleale i ai, ma o le mea lea e le o le ata / vailaʻau foliga mai o se mea moni. E le gata i lea, e tatau ona e siaki i tulaga i ata sili ona lelei o tagata, pato pakeni e tatau ona masani ai.

Fautuaga mo Tounes talafeagai

I totonu o laʻu TV o loʻo i ai le paʻepaʻe paleni tulaga ma lanu pulega pulega (CMS), e faʻapefea ona ou faʻatulaga i latou i le mea saʻo?

Na o le kaperate cribration. Faapipiiina nei tapulaa "i luga o le mata" e le aoga.

I le isi mataupu, o le a ou taʻuina atu ia te oe le faiga o le TV Hard Forbare Coabration ma le itiiti ifo o mea tau meafaigaluega.

Faafetai mo le totogi o le taimi. O faitioga a faitioga e talia ai.

Sootaga:

Tulaga Res709 - En.wikipedia.org/wiki/rec._709

Paʻepaʻe maualuga (100ire) e faʻatulaga "faʻatusatusa" - www.w6rz.net/irewindow100.zip

Tisiki mo le faʻatulagaina o le ADSD - www.avavsformage.com/Avs-vb/showredwdthid.php?t=948496

Faitau atili