Faʻamaeʻa faamalama i fafo atu ma ou lava lima: palasitika slopes (vitio)

Anonim

Ata

Oti i fafo

O le saeia le foma i lalo o le malosi o le susulu o le la, o vaaiga o lo o fausia i le va o le faavaa ma puipui. O le iʻuga, o le malulu o le ea i totonu o le potu, ua fausia ata puʻe. Ma le isi, o se faʻauiga faʻauiga e faia ai se galuega teuteu: e maua ai se foliga lelei. O le mea lea, o elemene pito i fafo e tatau ona faʻapipiʻiina i se taimi vave ma le faʻamalama poʻo se puʻupuʻu puʻupuʻu.

Faʻamaeʻa faamalama i fafo atu ma ou lava lima: palasitika slopes (vitio)

O fafo e le itiiti ifo le taua nai lo totonu, ma e tatau ona faʻatonutonuina a latou masini masini ma le tino faʻaleleia ma le le lava le tiutetauave.

O le malifa atu o le faʻamalama o le faʻamalama e afaina ai le gafatia o le fausaga, o lona vevela vevela meatotino.

O le palasitika Windows spickler e seasea ona fesoasoani i luga o le faʻapipiʻi o lenei elemene i fafo atu. Pau lava le tagata mativa, pe afai o le tagata faʻatau na faʻatonuina e le gata i totonu e le gata ia e le gata 'e le gata i totonu o le nofoaga ma le palasitika palasitika māmā. I le taimi lava e tasi, o le tau o le mamanu o pupuni ma galuega e tele lava faʻateleina. Faʻaiʻu mai isi mea gaosi oloa o le palasitika Windows e le o toe faia. Ole mea lea, e tatau ona faʻatinoina tutoʻatasi pe faʻafaigaluegaina se faʻaiuga faʻapitoa. O le mea moni, o le faapipiiina faagasologa o elemene mai fafo o faamalama manaʻomia ai nisi tomai ma tomai. Faia oe lava o galuega agavaa e le masani ona manuia. O le mea lea, e tatau ona fofoina, faʻasaoina ma faia mea uma e te alu i ai pe faʻaalu se aofaiga tele o tupe, ae o le galuega o le a faia agavaa, ae o le faʻamalieina atoa ma le gaosiga tekonolosi.

Ituaiga o le pito i fafo o teuteuga

Faʻapipiʻi

Faʻamaeʻa faamalama i fafo atu ma ou lava lima: palasitika slopes (vitio)

Mo le Plaster, o se sifi faʻapitoa-syrem spill squester sqush (pelmite, vermite, pergitete-gypsum.

E tele auala eseese o le masini o le pito i fafo o le palasitika faamalama mai mea eseese. O le sili ona lauiloa o slopes mai sanuisi potu po o le sima. Faʻaiuga faʻaiʻu o Wind Windows e faʻasino i le taugofie. O le mea lea, o le tulaga lelei o ia elemene elemene faʻaituu, ma e le taunuʻu faʻaletama. Alo na o ia, e faigata ona latou faia, i le tele o taimi latou te amata tau tolopoina, gagau. I se faʻaopopoga, o faʻamalama palasitika e vaivai ai le agisi ma le sima, lea e mafai ona oʻo atu ai i le vavaeeseina. O le iʻuga, o se masini faʻamalama e manaʻomia le toe faʻaleleia mai o le 2-3 taimi i le tausaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafouina le laulau ma ou lava lima - faʻatonuga ma ata o manatu

Mo le faʻapipiʻiina, o meaaʻoga nei o le a manaʻomia:

  • Kelma mo le faatagaga o se fofo;
  • Malka;
  • Fafie po o le uamea le lalagaina;
  • tama mea;
  • ipu mo le fofo;
  • ie mama;
  • o le samala;
  • alapema vima;
  • sui;
  • Sikuea mo le fuaina o le tulimanu o le bewvel.

Muamua e tatau ona e tapunia le slit e faʻaitiitia ai le vevela leiloa. Ina ia faia lea tulaga, o le vaega lea ua faʻaaogaina, o loʻo pupuni ma le fesoasoani a Conkopa. Mo le sili atu le faʻamalosi, o le laualuga e mafai ona fefiloi ma le gyptum fofo.

Faʻamaeʻa faamalama i fafo atu ma ou lava lima: palasitika slopes (vitio)

Faatasi ai ma le saʻo auala, e mafai ona e "fasiotia ni meaola se lua" - e le gata i le tatalaina, ae ua faʻaputuputu foi i le malifa o faamalama.

Le isi e amata tuusao lava ia te ia Ina ia mafai ona avea le agles e tusa lava pe manaʻomia le faʻasaʻoina o luga ma i autafa o le laupapa. Mo fusi, fao pe gypsum galue ua faaaogaina.

A faʻapea e tatau ona e faia ni mea laiti (o le tulimanu o le taeao o le pusa), e tatau ona tutusa i soʻo se mea. O le saʻo fuafuaina o loʻo faʻaaogaina o se sikuea.

O le laualuga aʻo leʻi faʻaaogaina le vaifofo e tatau ona faʻamamaina o palapala, o faʻanoanoa i le vai. Ma ina ua mavae lena, o le Plaster na apalai faaaoga kelma. O le laualuga ua ufitia muamua ma le fesoasoani mai le maualalo, ona - ma le fesoasoani a se manu felelei. Ina ua maeʻa, ua uma laupapa, o loʻo faʻamamaina laupapa, o tulimanu ua faʻasaʻoina. O lenei ua saunia. Ina ia faia se isi teuteuga ma le puipuia o lona aafiaga, o le laufanua ua togafitia ma vali ma mea vaniva.

Teuteuina ma sanuisi potu

Faʻamaeʻa faamalama i fafo atu ma ou lava lima: palasitika slopes (vitio)

Sanuisi Sounnels mo le maeʻa o le faʻamalama o faamalama o le lua laupepa o palasitika, i le va o loʻo i ai se vaega o le polyturethane ofamu.

Sanuisi Sounnels mo le maeʻa o le faʻamalama o faamalama o le lua laupepa o palasitika, i le va o loʻo i ai se vaega o le polyturethane ofamu. O lenei metotia e tele ni aoga: E faigofie ona faʻapipiʻi, tetee, tetee i le tauleleʻa, e faigofie ai le faʻaaogaina o meatotino, o se lautele filifiliga o lanu eseese.

Mo le susunuina mai Sanu Sanuisi, e te manaʻomia:

  • naifi mo laupepa tipi;
  • Pvc faʻamatalaga faʻapitoa;
  • lava-lipping scw;
  • 'Aveina poʻo le sikulukalaiva;
  • Mimiti kelu.

Faapipiiina e pei ona taua. Muamua aveese le palapala ma le efuefu. Ona fai lea o le pvc inf deciples i luga o le tele o le sifi. O loʻo latou amataina le POLRS o loʻo faʻatumauina ai le panels. O le talaaga o loʻo faʻamaumau i le taimi atoa o le faʻamalama pusa flush.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea e le ie puipui mai le okeni i totonu: Tatou vaʻai

Faʻamaeʻa faamalama i fafo atu ma ou lava lima: palasitika slopes (vitio)

Minerale wat o loʻo i le taimi nei o le sili ona manaʻomia le vevela o loʻo i totonu o le maketi maketi.

Le isi, o malifa o loo i latou i luga o le vaipuna. Ia amata i le, e manaʻomia le tipiina o le panels o le manaʻomia itu mai se pepa aloaia o le 3000x1500 mm. O le mea muamua e tatau ona faʻasaʻo le pito i luga o le pito i luga. O le tasi pito ua faʻatulagaina i le talaaga, ma o le lona lua o loʻo faia i luga ma se paʻu o le vai. O loʻo faʻapipiʻi tutusa laupapa.

Afai e manaʻomia, o le mamanu e mafai ona faʻalapotopotogaina o fafo, tuʻu se vaega o le faʻaagaga i le va o papa. Minerale fulufulu e masani ona masani tele mo lenei. A faʻapipiʻiina, e tatau ona maitauina o le ata puipuia mai le vaega e tatau ona tape pe a maeʻa le faʻaiuga o le faʻagasologa.

Pepa palasitika

Faʻamaeʻa faamalama i fafo atu ma ou lava lima: palasitika slopes (vitio)

O PRC Plassics e iloga e le sili atu le teteʻe i le susuga o le tele o le susuga, o le faʻamalosi o le alavai, vailaʻau femalagaiga, ma vailaʻau o vailaʻau i ai.

Mo le gaosiga o eleʻele i fafo atu o elemene, faʻapena foi mo totonu, e mafai ona faʻaaogaina le ie puipui. O ia lava le faʻaiuga e tumau, teteʻe i ni faʻafitauli eseese. Faʻaopopo le Intermlul Insulaties meatotino e ala i le faʻataʻapeina o laʻau laʻau i le va o le puipui ma palasitika. O le le mautonu o pepa palasitika e tatau ona aofia ai se tau maualuga na faʻatusa atu i le tele o isi ituaiga o faʻamaufaʻailoga.

Mo le muimui mai le salalau palasitika, o mea nei o le a manaʻomia:

  • Pvc faʻamatalaga faʻapitoa;
  • palasitika talaaga f-foliga foliga;
  • Laupapa laupapa ma le mafiafia o le 10-15 mm;
  • Seleulu mo uamea po o naifi;
  • stapler ma puipui;
  • Perforator po o le gaoioi;
  • Aufana.

O le faapipiiina o le palasitika huppes e faia e pei ona taua i lalo. Muamua, i luga o le tulaga faigata o slopes i luga o le faʻaofuina o le faʻafanua, o alavai ua faʻasaʻoina. O faʻamau o loʻo faʻatinoina le faʻaaogaina o se perforator poʻo le viliina. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le mataituina o le soloimi o tulafono faʻatonutonu. Ona faʻaauau lea o le faʻamatalaga amata i le faʻavae o le palasitika o le faʻamalama palasitika. Ua faia foi, e faapena foi i le fesoasoani a tagata lava ia.

Le isi, o le talaaga f-foliga ua mautu i luga o puipui. I le va o le lua uila e tatau ona fetaui ma le alavai. O se tala faʻapitoa ua vavaeʻese e le soʻoga. O le isi laasaga o le faʻapipiʻi o le palasitika slopes o le manaʻomia tele. Afai e manaʻomia ona musuia le fuafuaga, ona tatau lea ona tuʻu le ie puipui. O Papatusi Papatusi e tumau i le tasi itu i le p-mamanuina talaaga, ma le isi i le f-foliga talaaga. I lenei galuega iuga. Afai e te manaʻo e tuʻuina atu le faʻamalama o se foliga atoatoa lelei, ona mafai ai lea ona togafitia le pepa o palasitika ma faʻamatalaga i le paepae.

Mataupu i luga o le autu: faletaavale mai le fafie paketi faia oe lava mai le a ia i le z

E seasea ituaiga o mea

O le teuteuga i fafo e mafai ona faatinoina mai le palasitika palasitika. Ae o mea e sili ona maaleale, e mumu ese le taimi i le la. Faatasi ai ma le lautele o sili atu nai lo le 25 cm, lua fasi pepa e lua e tatau ona matamuli, lea e faʻaaoga ai le vaʻaiga o le fausaga atoa. O lea, o lenei mea e masani lava ona seasea.

O le Windows o le natura ma le tino maa e le masani ai ma muamua. Faafetai i lenei mea, o le mamanu o le faamalama e matua matagofie, le masani ai, faʻailoa atu i le fale atoa o se foliga faʻapitoa. Peitaʻi, e faia foʻi se tagi vave, aemaise lava oe lava. I le faʻaopopo, o le maʻa, aemaise lava o faʻalenatura, e sili atu le taugata sili atu tau tauʻaveina nai lo isi mea.

O le filifiliga o mea mo le gaosiga o le mauaina mai fafo e faʻalagolago i aiaiga o faʻagaioiga, le mamanu o le faʻamalama lava ia, faʻapea foʻi ma manaʻoga o le tagata.

Avega sili atu

Faitau atili