Totogi o loʻo faʻamaeaina

Anonim

Afai e lava lou taimi i lenei faiga, o le faaumaina o le sili-omiga o le ki lea i le fausiaina o le maualuga o le mafanafana i le taele. O le sini autu o lenei potu o le tuai o le ea mai le auala agai i le taele, e mafai ai ona mautinoa le saogalemu o se vevela vevela i totonu o le taele. O le muaʻi faʻatauina o loʻo faʻaaogaina o se nofoaga e "malulu" pe a maeʻa le potu Steam. Faʻatusa o le vaega o le teuteuga o lenei nofoaga o se mataupu patino o tagata uma, ae o le itu faʻatusa o le a manaʻomia tausisia o tausaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le suega o le faitotoʻa matala ma le ituaiga faitotoʻa ua matala.

Filifiliga o mea ua maeʻa - PVC panels, tapuni, poloka fale

A filifilia ni mea mo le faʻamaeʻaina o le ausa, e manaʻomia foi le amanaia le le naʻo le vaega faʻavae, ae faʻapea foi meatotino poʻo se isi mea o loʻo i ai poʻo se isi mea o loʻo iai. Masalo o le a ou amata i PVC panels. I totonu o le latou manatu lelei, o se tau maualalo e mafai ona iloga, faʻapea foʻi ma le faigofie o le faʻapipiʻiina. Afai e faʻaopopoina i lenei vaega tele o le tele o lanu, faʻapea foi ma le ulaula o le ulaula, o mea e foliga le atoatoa. O le mea paga lea, e seasea ona fuafua se tagata e vavaeʻeseina le faʻapolopolo, ona e le fatuina lea o se tagata e oʻo mai i le aoga i le vateatea o le faʻamafanafanaga ma le filemu. I le faʻaopopo atu i le atoa PVC Panel, ua matua soʻona le taua o le faʻaleagaina o masini, faʻapea foi ma le mafai ona faia tele le vevela. O lenei filifiliga o le a manatu o le tulaga o le ogaoga o mea tau tupe.

Totogi o loʻo faʻamaeaina

O mea nei mo le iloiloina o le laina. O loʻo tuʻuina mai ai se vala o foliga fiafia ma mafanafana, ma faʻatumu ai foʻi ma afi malosi e fesoasoani ai i le filemu ma fesoasoani ai toe faʻafoʻi faiga. E tatau lava ona maitauina o le teuteuina o puipui o le clappaoa o se galuega-aluga e faia, lea e manaʻomia le faʻapitoa atoatoa ma le faʻamaoni, ae i le taimi lava e mafai ona faʻatinoina io latou lava lima.

O le lona tolu lomiga o le mea mo le maeʻa o le muamua-bocker o se poloka fale. Masalo o loʻo iai lona numera lelei o mea lelei. O le a ou amata i le mea moni o le siʻosiʻomia atoa le faʻaaloalo. O le mea moni o le mea e faia faapitoa mai le maualuga-lelei laupapa, lea na pasia muamua le faʻamago le faʻagasologa i le tele o tulaga.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se pepa faʻaupu o le laupepa

Totogi o loʻo faʻamaeaina

A oʻo mai i le Block House Wooker Woom, o le faʻamatalaga lea o le maualuga o mea lelei. O lenei faʻauma e mafai ai ona mautinoa le saʻo le microclite i le lumanaʻi-verbon. E le mafai ona faʻaaoga le poloka poloka mai le tele o laʻau mo le mafuaʻaga lava e tasi, talu ai e faʻaalia e se malosi faʻamalosi e le o se mea e le talafeagai ai. O le tulaga masani o le suavai o le susu ma le tetee atu i gaioiga o le liliuina o le Block Hoot e tatau ona maua ona o le i ai o lotoa e tupu fua. O le Block House Hystands o ni aafiaga mai fafo o se eseʻesega tulaga o le malosi e aunoa ma le leiloa o le uluaʻi foliga.

Faapipiiina galuega laasaga i lea laasaga

Ina ua maeʻa le filifiliga o mea na faia, e mafai ona e amata le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻiina. O le a ou taʻu atu ia te oe nisi mea e uiga i le auala e tuʻu ese ai le muamua o le pro-versides ma le fesoasoani i le laina. E amata uma lava i le mea moni o le taualuga o le taualuga ma puipui o loʻo oso i luga o le sitepu i le sitepu o le fasefulu inisinia ma le faʻauiga o le faʻaupuga poʻo le tulaga o le faʻauma. O se vaega o le faasesea, mo se faʻataʻitaʻiga, lagona poʻo minerale fulufulu e mafai ona faʻatulagaina i le va o le alatele. Lenei o le a maua ai le tulaga talafeagai o le vevela i le muai ituaiga.

Ina ia fausia se vapoor insulating syster i luga o le user, e mafai ona e faia le pepa.

O le laupapa muamua o loʻo faʻapipiʻiina e faʻaaoga ai le faʻapipiʻiina o oe lava, lea e mafai ai ona nana le nofoaga o faʻapipiʻi mai mata ese o mata. O le isi laupapa e tatau ona faʻapipiʻiina i se uila i le tina, ina ia faʻatumu ai le taualuga ma puipui uma, lea e faʻatupuina ai le nofoaga lelei mo le malologa maualuga.

Totogi o loʻo faʻamaeaina

Fola i totonu o le muamua

O le faʻagasologa o le faʻamaeʻaina o fola i le muamua-faʻamasinoga e tatau ona amanaia le taimi o le potu e iloga i le faʻateleina o le le gaoia, e mafai ona maua ai le maualuga o le suavai tafe vai. Sili ona lelei, pe a fai o le foloa le ufiufi mai mea masani. Atonu e le mautonu pe fefinauaʻi pe ma le fausia o "mafanafana fola" faiga.

Mataupu i luga o le autu: Krepim Planboard i luga o le puipui ma le taualuga ma kulu

O le fola o le foloa i le itu o faigata e mafai ona eseʻese, ae tusa lava poʻo le a le filifiliga mulimuli, o le fualaʻau 'aina o le itiiti ifo ma le sefululima centimeters e tatau ona tipi ma aveese. I le mea na tupu e manaʻomia e nana ai le fola o le fola poʻo le solomuli i luga, e mafai ona e faʻaaogaina le auala o le kiona ma mamafa ram - eleele. O le mea sili ona taua o le faʻatuina lea o le tulaga o le fola i lenei mataupu e le maualuga atu nai lo le faʻavae o le fale.

Masalo o le faigofie e mafai ai ona fatuina fola i lenei ituaiga potu o le tumau lea i le tufuga o le lalolagi. Ae paga lea, i lalo o le taunuuga masani o le susu, e mafai ona avea i latou ma palapala masani, talu ai o le maʻi i soo se isi itu o le a pasia vai. O le sili atu le lelei filifiliga o le mea lea o se omea fola e oso le tele o le tele o le susu.

Manuia mafuaaga mamanu

O le mea e lelei ai, o le faʻaumaina o le faʻatupeina o le pr-Creataca e le faʻatapulaʻaina i se tulaga seti o gaioiga e aʻafia ai le vaega o le faʻaʻela ma le faʻailoga. Ina ia malolo i le taele e sili ona fiafia ma fiafia atu, e tatau ona mafaufau muamua le muai ituaiga i le sili atu auiliiliga. E masani lava, mo le mamanu o lenei potu, latou te faʻaogaina le sitaili faʻataʻitaʻi o le taʻele o Rusia, fausia se siosiomaga moni ma se faʻamafanafanaga faʻapitoa.

Totogi o loʻo faʻamaeaina

I le mea na tupu o se tamaʻi potu, ona manaʻomia lea e 'auai i nofoa ma tautau mo lavalava. Ole itu aoga lea ole mataupu. Asthetics i le mamanu o le a faʻaopopoina o loʻo iai ni matata poʻo se isi mea leaga o le paʻu, lalagaina i luga o puipui. Afai e tele le tele, o le a le filifiliga o meaafale e matua faalauteleina. Vaʻavaʻai i se valevale ma Sofas, o le faʻauma o le mea e faia i le paʻu o paʻu paʻu. E mafai ona faʻaopopo le totonu faʻatasi ma nofoa laupapa poʻo nofoa na faia i le mataupu lava e tasi.

Vitio "o le a le mea e tatau ona e iloa aʻo leʻi oʻo i le pa o le palasitika o le pvc"

O loʻo faʻaalia le faʻamaumauga pe faʻafefea ona faia le faʻapipiʻi o le palasitika ufiufi pvc.

Maturforcial ma le maafua

Faitau atili