BUBALL COMENE MA LAU FANAU: ITULAU SAUNIA E LE AGAGA PINE

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • O le a le ea o le ea pauna?
  • Tulaga autu mamanu
  • Laasaga-e-laasaga faʻatonuga mo le faia o se pa puipui

O se fasi pepa, ma o latou lava lima na faia, o se atigipusa na faia o tolu tolu po o le masani ai o le faateleina o le malosi. O mea uma e lua e tutusa lelei aʻiaʻi, o nisi ia o latou, e masani ona lelei vai lapopoa. I lea o le sosoʻo ai, vai poʻo tafega poʻo tafega e tumau i le gaioiga, ona o le lagona o se tamai vaipuna ua faia. O lenei elemene elemene e fetaui lelei i totonu. O le oloa uma e taugata ae le mo le tele o luga o le taga, o lea la o le lima o le tino, ma ou lava lima, o le a avea ma se foliga matagofie o le potu, ae o le a sefe foi le tele o tupe.

BUBALL COMENE MA LAU FANAU: ITULAU SAUNIA E LE AGAGA PINE

O le mamanu o le Air-Bubble Parnel e le sili ona faigata. Ua lava lona faia o le po o le pati o le a, ma tapuni.

O le a le ea o le ea pauna?

E mafai ona fai sau pamu pale ma ou lima lima, ae a e tatau ona e galue lelei. Afai e mafai, e tatau ona i ai muamua i luga o fausaga laiti ina ia malamalama i le puaa o bubbles. O le pamu o loʻo faia ma o latou lava lima faʻaaogaina meafaigaluega nei ma masini:

  • Ipu sela cenkolarc
  • vinyl hose;
  • kelu;
  • Lotomalo Pese;
  • faaitiitia;
  • Faigofie slurayer.

E pei ona e vaʻai i ai, o le Bubren Pandnel e aoina mai elemene faigofie ma taugofie. O le fuafuaga e aofia ai le Podium (o lo o ia te ia e puipuia ai le vaega), o le la ufiufi e puipuia ai le tino mai luga, ma le alavai lava ia.

O se tasi o elemene sili ona taua, e aunoa ma se aoga o le ea o le a le matagofie tele, o le pito i tua.

BUBALL COMENE MA LAU FANAU: ITULAU SAUNIA E LE AGAGA PINE

Ata o le vai papupuni.

Mafaufau poʻo le a le lanu o le pito i tua o le ae manaʻo e faʻapipiʻi i le vaega e faia oe lava. Filifili foi le sili sili ona lelei ituaiga o po.

Mataupu i luga o le autu: toe faaleleia o headphone

O le sili ona tamaoaiga filifiliga o lo o mafua ai. Peitai, e mafai ona latou faʻamauina le vai vai e le sili atu i le 30 cm. Ma o le mea lea e tele ai tagata na filifili e faʻatino le moli o moli o neons.

Latou manaʻomia ona faʻauʻuina i le RGB Controller, ona o le faʻamalolo moli o le a pulea. O ia lava faʻailoga e mafai ona faʻapipiʻi toetoe o soʻo se vaega o le mamanu.

Toe foi i le vaega

Tulaga autu mamanu

O le malamalama i mea patino o le galuega a lenei fuafuaga ma tutoʻatasi le vaega, e te manaʻomia tele, muamua ia outou uma i ona fua au. O le elemene autu o se telefoni savali e lua-vaega. Ina ia fausia se ea o le ea, o le 16 mm mafiafia mea e mafai ona faʻaaogaina, 980-1200 mm lautele ma oʻo atu i le 7 mita le umi.

O le faaiuga o le sela acrylic pepa ua faamauina i le tasi lima. Sei vagana ua ausia lenei tulaga, e aoga le pepa o le pepa. I le iʻuga o le Shear, e manaʻomia le faapipiiina o le pito i lalo o le palu o le palu o le pamu na faia o le acrylic. E faʻaaogaina lea faʻailoga faʻapitoa. O loʻo i luga o le pito i lalo o le sili ona taua galuega ua faʻatupuina, faʻaigoaina: faʻatupuina le faʻamalosi ma faʻamaufaʻailoga o le ea-palu. I se faʻaopopoga, o lenei vaega o loʻo maua ai le faʻavavevavega o nofoaafi ma le le mautonu o le moli o le moli i vai ma suauʻu.

E faʻapea foi, o tagata o loʻo iai foi i lenei elemene. O a latou galuega o loo taoto i le faleoloa o le ea sapalai ai i auala na faapipiiina i totonu o le potu ma tumu i vai. E manaʻomia e le Intecters e faʻaaoga faʻapitoa, ona O le galuega o le tulaga atoa o le tino e fuafua lava i lo latou lelei ma le talitonuina.

BUBALL COMENE MA LAU FANAU: ITULAU SAUNIA E LE AGAGA PINE

Faapitoa faaletagata o le modular bubble clat: 1-vaega bubble; 2- luga fale; 3- Luga o mataupu; 4- Paipe Trickel-plated d25mm - 4pcs.

E le itiiti le taua nai lo upu autu, o le ea o le ea. O se tulafono, o le maualuga o palu panels e le itiiti ifo 2 m. Ina ia mafai ona palau i le ea e ala i se vaega o le vai, o le a manaʻomia e faʻatuina se paea masani araarshobium, ae sili atu le malosi ma pe a fai o le laʻititi matata.

Mataupu i luga o le autu: Fautuaga i le faʻaaogaina o maa 18650

Afai e tatau ai, e mafai ona teuina le faʻamalosi e le o le faʻatasiga lava ia, ma i nisi mamao, faʻafesoʻotaʻi ma le fausaga ma le ea. I le va o le Hose ma le Pabble Clanel, e manaʻomia le faʻavaeina o le le-toe faʻafoʻi mai o le a le toe faafoi mai o le a puipuia le laweage mai auala.

E ono leai se tali a le vaega. Ae ui i lea, naʻo le faʻapipiʻi o moli moli, e mafai ona ausia le tapulaʻa maualuga aafiaga. O le mamanu e tuʻuina atu i se pule o le a faʻatagaina oe e seti tuʻufaʻatasiga o lanu ma fatuina mea manaia ma le masani ai mo le faʻailoaina o le ea ea.

Mafaufau e uiga i le auala e te teuteuina ai lau vaega faataamilo i le malo ma faʻatau atu faʻamaumau.

Toe foi i le vaega

Laasaga-e-laasaga faʻatonuga mo le faia o se pa puipui

BUBALL COMENE MA LAU FANAU: ITULAU SAUNIA E LE AGAGA PINE

Ata o le masini o le patu o le pamu.

Muamua o mea uma, e tatau ona e faʻatuina se mana o loʻo sapalaiina iunite, faʻamalosi ma le tuʻuga faiga i le potuum o le lumanaʻi bubable vaega. O loʻo i ai foʻi se faʻaofiina o le lisiti module ma RGB Controller ma siaki alatoto. Afai e te setiina le faʻamalosi i le pito i luga o le fausaga, e le manaʻomia le siaki alatoto. A uma ona liliu i luga o le faʻamalosi, o le vai o le a tumau pea i le tutusa tutusa e aunoa ma ni tuʻu maualalo i luga o le paipa.

O le pallet e faia i le manino o le tioata tioata, matou te faʻamautinoaina le manaʻomia o le ausia o le pito i tua. Ia mautinoa le tumau o le tulaga o le vai koluma, tuu ni vai i totonu o le paleti. Maualalo le utu uafu. Ona o lenei faagaau, o le a paʻu paʻu i totonu o pu o le masaniga. Tele o le fale o loʻo feagai ma le masani ai le faʻafitauli i le faʻaputuga o le ea i le tasi nofoaga. Ina ia puipuia se tulaga faapena, faʻaaoga se acrylic speranger, lea e te manaʻo muamua e faia pu. O se mea taua tele o le faʻatonutonuina o ni laʻau i luga o Ubes uma. Faafetai i lenei mea, e mafai ona e setiina le sili ona manaʻomia le lapoʻa.

Na muamua agai i luma le nofoaga o le tane. I le aluga o taimi, o le a faʻaolaina le vai. O lenei faiga o le a le alofia, ona Mautinoa le malosi atoatoa o le pamu panene e le mafai. A itiiti ifo pu laiti ma paluga o le a faia i soo se tulaga. E mafai ona e setiina le tane i le pito i luga po o le pito i lalo o le potu. Mo le faigofie tele, faʻaaogaina o le mamanuina o alatoto. O le a ia faafaigofieina le taunuuga o le vai matua.

Mataupu i luga o le autu: tumben i lalo o le fufulu fufulu

BUBALL COMENE MA LAU FANAU: ITULAU SAUNIA E LE AGAGA PINE

TOFI FAAFITAULI O LE VASEGA I LE BRABRL COMALNE.

E mafai ona e faia se pamu a le pamu oe, ae e tatau ona e onosai ma sili atu, aua O lenei ua lava le umi lava. E tatau ona e sili ona mafaufau ma leaga, ona O le faʻagasologa o le gaosia o le vaega e tele ni peleni, pei o: Ose fausaga o elemene, faʻavaeina o suavai, suʻega, paipa faʻapipiʻi, etc E sili le faʻatumuina i se pale palt ma le vai mama ua paʻu. E le tatau ona iai se lapisi. O polofiti e fautuaina e faʻaopopo le glycerin i le vai. Faafetai ia te ia, o le a sili ona lelei le pulu e tuli ese mai le tasi ma le isi. Peitaʻi, e taua le faʻaopopo i le taimi tonu e te manaʻomia ai. Ma le tagata le-pule, ma o le pisi i lenei tulaga o le a maua ai i le lava aafiaga le tutusa.

O lea ua e iloa pe o le a le vaega o le paluga e aofia ai pe faʻapefea ona e faia ia oe lava ma le mea e tatau ona e gauai tele i le gaosiga faʻagasologa. Ole faigata faigata lea, o le a le foafoaga o le a matagofie tele. Ae o le laʻititi o le vaipuna na faia e o latou lava lima o le a tau tele i le tele o taimi e itiiti ifo i le toe setiina-o loʻo i ai se faleoloa. Afai e i ai le taimi ma le manaʻo, aisea e le faʻataʻitaʻi ai. Malo!

Faitau atili