Faʻafefea ona teu le alatele?

Anonim

Faʻafefea ona teu le alatele?

O le fesili o le auala e teu ai le alatele tele ma le ono, popolega, masalo, o tagata uma fou e ona o lona lava fale mautotogi. O le alatele o le masani ona manatu i le "foliga" o le fale mauemuina, faia le muamua manatu o malo e uiga i le fale ma ana tagata ona.

I le tele o potu o aso nei, e lava le aoga o le faletele, o lea o le galuega autu o le fale e talafeagai o le tino lelei, o le a faia ai se siosiomaga lelei ma le fiafia.

E taua le faia o se potu i le taimi e tasi e lelei uma le aoga, ma malu. Tapuni o meafale ulufale ulufale o le sili atu le aoga, faʻapea foʻi, e aunoa ma pusa talafeagai ma kapeti.

Afai e te taumafai e tausi lenei paleni, o le mafanafana ma le matagofie o le taunuuga o le a iloiloina.

E ui i le mea moni o lenei potu i totonu o le fale e le aoga i le nofoaga malolo, ma o se faʻapitoa faʻamoemoe, e ui i lea, o le pisinisi o le tagata e pei o le tagata e fiafia ai, mo le taimi muamua e asiasi ai Lou fale ma mai iinei e amata ona alu ai lou fale mautotogi.

O lea la, sa faaaoga meaafale ua faaaoga e iloa ai le alatele e tatau ona matagofie, fetaui lelei ma galue. Tolu o nei uiga lelei o le a fesoasoani ia te oe faia se potu manaia ma manaia i ou mata.

O mea autu i totonu o le alatele

O le sitaili ma le mamanuina o le auala i le fale mautotogi e faʻalagolago i le sitaili o le mamanu o le vaega o totoe o le fale o totoe o le fale o lona tagata. E le mafai ona faʻamoemoeina o le taimi o le bocho style i le auala o le a alu faʻamalosi i le potu tele i totonu o le potu malolo.

O le le mautonu, na faia i lenei auala i tagata e le lelei, e vave onauaʻi ma faʻaleagaina le lagona o le fale mautotogi atoa.

Ae peitai, o le a lava le mamanu o le mamanu o lenei potu e le filifilia, o loʻo taua ai vaega taua o mea e tatau ona o iai i totonu. E masani lava, i se tasi itu pe o se tasi, o le faiga o meaafale atonu e ese.

Tusitusiga i luga o le autu: Lelu faamalama: foliga, tulafono gaosiga

Aemaise lava, o meaafale autu mo le faʻatulagaina o le alalaupapa e aofia ai:

  • Hallway (eseese tele ma faʻataʻitaʻiga);
  • ma le faata.

O auala o aso nei o loʻo tuʻuina atu i le maketi i se lautele lautele. E eseese lava latou i le tele ma lanu, mea e gaosia, tumu i totonu, faʻatumu, moni lava, tau.

Faʻafefea ona teu le alatele?

O le mea lea, ia filifili lelei meaafau i totonu o le auala e mafai e tagata uma ona latou auai i lona avanoa tautupe.

Peitaʻi, ina ia aua neʻi ova le soona fai, e tatau ona maua le sailia o se kamupani faʻatuatuaina ese oloa taua i se tau tau gafatia. Mo se faʻataʻitaʻiga, taugofie nofoa fulufulu ua faia mai mea sili ona lelei o loʻo i ai ma tulaga Europa, e mafai ona e vaʻaia iinei.

Mo le faʻata, e sili le faʻatau o se oloa mo le alatele lea e mafai ai e se tagata ona vaʻaia o ia lava tuputupu ae atoa. Afai na e faʻatau se ala savali i totonu o le faʻata lea o loʻo faʻapipiʻiina o le faʻata, ona tuʻuina lea o le lua i luga o le puipui faʻafanua, ma e laʻititi.

O le faʻata i le alatele e le gata o se faigofie, ae o se vaega aoga tele e mafai ona maua ai le siʻitia o le tele o ituaiga o le alatele.

E tatau ona maitauina nai lo le ala savali, e toʻatele tagata o loʻo faʻapipiʻi i totonu o le 'olo o fale kalava. O lenei filifiliga e sili atu ma aoga, o se kaʻia faʻaiʻuga e tele sona malosi mo aso nei, ae e tau le fua e taugata tele, faʻapena foi mo i latou e lava tupe.

O se vaega taua o soʻo se nofoaga ulufale o le maualuga-lelei le malamalama. Le faʻaaogaina i meaafale, ae taʻalo tutusa i le fatuina o se siosiomaga paie ma le gaoioi i totonu o lenei potu. I se faʻaopopoga, o le tele o faʻataʻitaʻiga taua o le faʻavae na fausia-i lisi o faʻailoga na faʻapipiʻi atili ai le mafanafana.

Nofoaga faaopoopo mo Halls

I le faaopoopoina i mea autu o meaafale - o ia na teuina mea talafeagai (lavalava, seevae, pei o faamalu ma ato.

Mataupu i luga o le autu: Matu Mambundense mai ni ie e lua: Faʻafefea ona suʻi o se tamaʻi tamaʻi mamoe?

Aemaise, e manaʻomia le fauina o le faʻatusa poʻo se tamai nofoa i lenei potu, e talafeagai le fana ma aveese seevae pei o tagata e ona malo.

E le gata i lea, e le mafai ona sili le taʻaʻalo ina ia tuʻu se tamai laupapa laupapa e mafai ai ona e tuʻu ki, totini lima ma isi mea laiti. Pe e mafai ona tautau i le faitotoʻa o se ki faʻapitoa, lea e talafeagai e faʻaaoga ma i le taimi lava e tasi e foliga matagofie.

E tele filifiliga iinei. Ina ia mafai ona mauaina ni vaega o vaega mo latou alatele, matou te fautua atu asiasi i faleoloa totonu e mafai ai ona e mauaina moni mea uma e te manaʻomia.

E le tatau ona galo ia i tatou i mea e mafai ona galo i mea e fai - faʻatusa, tau ma ata tifaga e mafai ona faia se faʻapitoa faʻapitoa ma le moni o le totonu.

Ae ui i lea, o le autu autu o le tusi e faitau - i se tamai potu o loʻo tatau ona faʻatulagaina, o lea e te le manaʻomia ona tuʻufaʻatasia le avanoa.

Ia e sili i totonu o le potu o le ai ai le tasi lapu, ae o le a suia i le taimi e manaʻomia ma manaʻomia se mea aoga, pei ona tupu i le modulares.

Faitau atili