Aferika lanu i totonu

Anonim

Aferika lanu i totonu

O totonu o lanu pupula e masani lava, ae o le paepae e toatele na ona manatu e le lava ma le le lava o le malamalama, o loo tusia, ma le taimi e pupula ai, e pei ole falemai. E tutusa foi ma mea papaʻe papaʻe, e le tutusa i le lanu o nifo elefane. Fai mai le mafaufau o le mafaufau o ia o loʻo faʻaititia ai le malu o totonu.

Aferika lanu i totonu

E masani ona faʻaaogaina e tagata faʻapitoa o loʻo iai le mamanu e fatu ai le manava, malamalama, faʻamiofia avanoa i soʻo se potu. O le potu manaʻomia e vaʻaia pe a fai e te tuʻuina i puipui, le taualuga, maua ai se meafale pe fai le foloa i lenei lanu. Le lanu o le nifo i totonu o soʻo se potu o le a faʻaopopoina ai se pupula ma le manaia faʻaaliga. A faʻapea e te filifili e fai le leo i le leo o le nifo, ona faʻamalosia lea o le lanu o le lanu, mea e faʻaoleniina ma faʻafouina le lautele o le potu.

Fausaga

Afai i totonu o loʻo i ai i le tele o nifo nifo - o loʻo iloiloina o se faʻataʻitaʻiga o le tamalii. O le filifiliga tutusa e faʻaalia ai se matagofie tofo ma manaʻo mo le matagofie i le mamanu o fale e le 'au. O lenei lanu e fesoasoani tele e faʻaalia ai le mafai ona maua ai le leo o leo o loʻo tuʻufaʻatasia. E masani lava o le lanu o le lelei o le fiva e faʻaaoga e mamanuina ai se taualuga poʻo ni puipui. O se mea e sili ona lelei i le mafanafana, i totonu o le taumafanafana ituaiga ma matagofie nofoaga o le a fetaui o lenei siosiomaga. O le uluai vaega o le elefane o le elefane ua atoatoa ona lagolagoina e se tuʻufaʻatasiga ma:

  1. Le nofo.
  2. Lanu mumu.
  3. Pistashkov

    Aferika lanu i totonu

  4. Lanu meamata.
  5. Lanu moli.
  6. Lillav.
  7. Lanu moaga.
  8. Moli ma isi.

Aemaise le tuufaatasiga ma mumu i aso nei ma susulu, o le totonu o le tulaga faaalia, sili ona manaia. Tuu le fogafale e lalagaina, palota, linoleam, filifili mea e fetaui mo oe, o le mea autu o le a faia i lalo o le laau. O le potu e faigofie ma faigofie ona foliga, aua e te salamo.

Na maua e le sili ona aoga le malosi o le sili ona lelei ma le mautonu o le paolo o le elefane o le elefane i le postchio pe enaena. O lenei tuʻufaʻatasiga e lautele, o loo i ai i totonu i totonu o le tele sitaili. O le tatou lanu e atoatoa faʻatasi ma eseese faʻailoga o na lanu. E sili atu le lelei o mea e sili ona lelei e fai ai paʻepaʻe - ma foliga matagofie.

Mataupu i luga o le autu: 50 Ata o Alamanuia Faiga Lomps

O le malamalama malu, fuga o le malamalama e fausia ai se siosiomaga o le vavalalata i totonu. I le faʻaopopo atu i le moli moli, e mafai ona e tuʻu i luga o lamepa i luga o tu, faʻapalepale le mumu, tuʻu le fola. O lea tulaga o loʻo faʻamalieina, ma o faʻata i puipui ma paʻepaʻe paʻu o le girk. E sili atu le sili sili ona sili ona sili ma se malosi o le paolo o le elefane.

Potumoe

O le potu moe o se potu malolo, faʻamafanafanaga ma le faʻamafanafanaga lea e talisapaia e tagata uma. Lenei tatou te malolo ai i le aso faigaluega, matou te mafaufau i fuafuaga mo le isi aso ma faʻataʻitaʻiga, matou te miti ma le toʻafilemu o moe. Taumafai ma lea i totonu o le potu moe o le tasi lanu e faʻatasia, malolo, foaʻiina le filemu. Ole galuega autu lenei ole potu - tautua o se nofoaga e malolo ai i totonu o le fale mautotogi.

Aferika lanu i totonu

E toʻatele e mananaʻo ua mumusu se potu pupula e fai ma paepae, ma filifili isi pastell Bynes ma e tele naua: Ivy, Champagne ma isi. Paʻepaʻe Passchological foliga mai malulu, ae ou te manaʻo e faʻapipiʻi, susunuina le siosiomaga i totonu o le potu. I totonu o le potu, puipui faʻapea, mea faifetuli poʻo ni fale gaosi poʻo ni mea e mafai ona faʻatupuina ma se siosiomaga e gaosia ma faʻaolaina.

Afai na e filifilia se tuʻufaʻatasiga o Lavender ma Pistashkovy, o le lanu o le nifo iinei o le atoa o le a atoatoa o le a fetaui ma faia le tele o le tele. O se lanu lea, faʻatusatusa i le paʻepaʻe, faʻamaumau ma le gata. Afai e tatau ona e faʻaitiitia ai leo sili ona pupula i totonu, ona i totonu o isi, e fiafia iai. O le psychologists e tuufaatasia o le lanu o le malolo, o taimi uma i aso malolo i le faaiuga o le aso.

Umukuka

O le umukuka seti o lenei lanu o se aso malolo mo le hostess. Aulelei matagofie, lalelei ma tamalii. I le faʻaopopo atu i le ulutala, ina ia mafai ona fai se pa, tauʻai se ie puipui, faʻaopopoina pastel o mea lelei, ma le tele o mea e mafai ona oʻo mai ma le umukuka. Ma le faigofie o le lagona, o le lagona o le aso malolo, o le fiafiaga o mea ua matuā malamalama i totonu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻafesoʻotaʻi se jacuzzi i le au mai

Aferika lanu i totonu

O lanu pupula e masani ona foliga matagofie i le ata o le umukuka. O le isi mea e le o le a le manaʻo i tali uma i le itu o meaafale, a o latou aveina lelei ma le masani ai e tausi lelei mea lelei. Ae o Lē na filifilia se leo i le taimi ua maeʻa pe faʻatonuina le gaosiga o lenei - o le a le salamo ma le isi umukuka o le a i ai i le lanu tutusa.

A faia o fuafuaga, filifiliga e mafai, mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona faʻaolaina puipui ma le lanu uliuli tele, ma le lanu mumu i mea e teu ai a tatou leo, ma le faʻataʻitaʻiga. O le leo malamalama o meafale o le a faʻamamafaina lona faʻailoga. O se umukuka faigofie o le a foliga mai o le a sili atu ona mauoa.

Afai o le puipui o le uila, ona manatu foi lea o malo o le a leai sau 9 sikuea umukuka. m, ma 12 sikuea mita. m, e manaia. I le pepa faʻatumu, o le laulau pepa ma le tusi faʻamau o le a atoatoa. Faʻatau se umukuka ma latalata i le taofia o nofoa i tua i se leo.

Elefane - lanu ulu mauoa ma lautele. E talafeagai mo le matagofie o le mamanu o soʻo se potu i se fale poʻo se fale. Lelei lagona ma lagona o le aso malolo, tala o tala, pe a tuʻufaʻatasia ma lanumeamata ma lanumoana ma auro, mautinoa.

Faitau atili