Applique "lulu" mai lau, ie ma lanu lanu ma umlatetes

Anonim

Autumn - Taimi o ata tifaga ata, aua e mafai ona e mauaina le tele o mea masani i le lata ane paka po o vaomatua. Ma o nisi taimi e i lalo o vae! Na latou mateina, o le a le mea tatou te talanoa ai? E saʻo lava, o le a uiga i faʻataʻitaʻiga mai le laʻau. O laʻau o se mea manaia e talafeagai mo le fausiaina o talosaga, meafaitino ma, ioe, o Herbarium. E mafai ona e mauaina le sili ona ese ma lanu lanu, e mafai ai e le fiafia tele ona tausi ma faia uma ituaiga o palus o talosaga. Matou te avatua i lou mafaufau i le vasega vasega i luga o le masini o lulu mai laulaau ma ni temlates.

Applique

O le a matou mafaufau foi i filifiliga mo le faia o se pepa o le ie, lanu lanu. Ma se ponesi faapitoa - polokalame mo le applique "aitalafu" crochet.

Amata i lau

Applique

Matou te manaomiaina:

  1. Pepa malo mo le faavae o le appliqud;
  2. Faʻamago laulaau, e matua filifilia se tasi lanu poʻo le paolo;
  3. Seleulu;
  4. Mata o le pu;
  5. Kelu blues;
  6. Pepa lanu.

Muamua lava, e tatau ona e tusia se ata o le lulu i luga o le lulu i luga o le cardboard pe faaliliu le lomia lolomiina. O le isi, e te manaʻomia le tipiina o le ata tifaga ma faʻapipiʻi i laulaau, tuʻu o latou i le tasi ma le isi, apamemea. Glue libricate na o le faʻavae o le a faʻapipiʻi, e manaʻomia mo le aʻafia o le sili ona lelei o apaʻau. E manaʻomia foʻi le tuʻuina atu o le avanoa mo mata, masoa ma lima.

Mai le lanu samasama e tipi ese lio e lua - o le a iai mata. Tamaiti aʻoga-faʻamau (poʻo mata o meataʻalo) pipii i luga o le kulu. Le isi, tipi le gutu ma vae ma faapipii ma faapipii foi i latou i nofoaga ese.

E mafai foʻi ona faʻaaogaina le auala vave e gaosia ai lenei applique: e te manaʻomia naʻo le fa laupepa. Tasi torrso, o le pito o le isi mo le taliga o le isi ma le lua o le mamafa mo apaau.

Applique

O nei laulaʻau e manaʻomia le faʻapipiʻiina i le cardboard, tipi pulufana mai le uliuli pepa. Ua vavaeina foi mata mai le pepa. E mafai foi ona e faapipii se lala lea o le a nofo ai le faatiga. Owl mai lau ua sauni!

Tusitusiga i luga o le autu: gaosiga o le sili atu o le dives diy digresions ata vitio - pe faʻapefea ona faia

Meafaitigi mai ie

Applique

Applique

Applique

Applique

O lulu o lulu, soo tele lava meaalofa ile faia o aitalafu a aitalafu ai o lulu mo le faamaeaina. Afai foi o le faʻanoanoa e faia i ie i o latou lima, e leai se meaalofa e se mea uma.

E sili mo le gaosiga o lulu e faʻaaoga ai lagona, pei ona na o loʻo uuina atoatoa se pepa.

Applique

Mo Owls o latou Feta Matou te Manaomia:

  1. Lagona o le tele o lanu;
  2. Seleulu;
  3. Adeshutive Pistol.

Applique

Mo le gaosiga o lulu mai le ie, matou te manaʻomia le mamanu o vaega o le tino, faʻailoga o le tino, 2 vaega o apaau, paʻu, o tamaiti i totonu . Muamua matou te fausia ni mamanu i luga o pepa, ona alu ai lea o lagona ma tipi le vaega.

Le isi, agai atu i le pisa. I tua o le tino matou te faapipiiina apaau o le musika. O le mea lava e tasi e faia i ou lima.

Afai o loʻo fuafuaina le faʻamalologa o se Kerisimasi po o Keychain, ia mautinoa e pipii atu i tua, faʻapea foi ma apaau o le mea faapipiiina mo 'au.

Ona matou sapasapaia lea o le pito i luma o le tino ma matou pisia ma le faaeteete i luga o le matata. O lea, apaau ma vae e pei o le va o vaega e lua o le tino. Ina ua mavae lena, matou te faapipiiina le tummy, mata, isu i luma o le torno.

Afai e te manaʻo, e mafai ona e savali ma tamaʻi taʻavale i luga o le faʻaputuga o vaega uma, ae e saʻo lenei mea. E mafai foʻi ona e faia se supo vaivai, tuu i ai ma le sytheps. Ae tusa ai poʻo le tulaga lea, e te le tatau ona sa pipiʻi atoa le fuainumera, ae tuʻua le ava mo le faʻatumuina, lea e manaʻomia e tagi ai.

Applique

Owl mai le ie ua sauni!

Pepa sovice

Applique

O le faʻaaogaina o kolu mai le lanu lanu e matua faigofie lava. Mo se vaalele faapena, tatou te manaomiaina se pepa lanu, mata po o le kulimi.

  1. Tipiina vaega mo le appliqué;

Applique

  1. Pipii i le torso ma mata, keyboy ma vae;
  2. Matou te teuteuina le tammy primets ma susulu malamalama, e faia ai fulu;

Mataupu i luga o le autu: Lilies mai le solosolo: Vitio tusi lesona mo le amataga matai

Applique

  1. Matou te faapipiiina apaau o le apamemea i le tino.

Applique

E mafai foi ona e faia se lanu lanu owl e faʻaaoga laulaʻau e fai ma sui. O lea, e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia metotia e lua i le tasi.

Mo se vaalele faʻapitoa, tatou te manaʻomia: pepa saisai mo faʻavae, kelu, lala vali, pepa lanu ma laulaau mo apaau.

E amata mai i le pepa lanu, tipi le auiliiliga o le tino, pulu ma mata. Ona matou faapipii lea o ni vaega laiti i le tino, tatou te faapipiiina laʻau o ni apaau. Ma mai Mo tali o lau, o le a latou faia taliga ma vae, matou te faapipiiina i latou i le galuega, ma o le pulu ma lala ma lala o loo i lalo o le afu o lulu.

O la matou pepa lanu ua sauni!

Applique

Applique

Hook galuega

Applique

Applique

O le lulu o le a avea ma mea o le a avea ma sili ona lelei o le auvae o le itu o le itu i totonu ma lavalava. O le mea lea, o se faʻailoga faʻapitoa o le malleng vasega vasega - polokalame mo le lalagaina o le Applique "Okl" Crochet.

Applique

Applique

Applique

Applique

Manuia le fatufatuga!

Vitio i luga o le autu

Vitio Filifilia i luga o le mataupu o le a fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo atili e uiga i le au o lulu i metotia eseese i metotia eseese.

Faitau atili