Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

O se manatu mamafa e uiga i le kamupani poʻo tagata faigaluega o loʻo faia pe a vaʻavaʻai i le faitotoʻa, poʻo le - i luga o le faitotoʻa. Ua faaaogaina pe a mamanuina:

  • Ofisa Ofisa poʻo le Ofisa;
  • fefaatauaiga faleaiga;
  • Faafiafiaga nofoaga;
  • pisinisi;
  • O le pule a le Kapeneta Kapepena, fomai, po o se tagata faigaluega.

Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

Papatusi i luga o le faitotoa

Ma le isi upu i luga o le faitotoa, fai atu i le tele o ogaoga galuega, faamaoni e auai ai ma tagata o le lumanai, tagata asiasi ma pisinisi pisinisi. Afai e te filifili nei elemene mo le potu o loo outou galulue ma fesootai ma le tagata, lea na tuuina atu lou tiutetauave ki i manatu o tagata lautele e uiga i le kamupani.

E oʻo mai lava, e iai le tele o laulau o loʻo iai ni filifiliga e mafai ona faia se pa, cafe, faleoloa, faleʻaiga, fale falemaʻi poʻo le nofoaga pisinisi. Aua le leiloa lauiloa ma oloa faia i ou lava lima pei o le vitio. I le aso, faʻasalalauga faʻasalalauga ma fale gaosi gaosia fiafia e ofo atu le galuega a papala i le faitotoʻa o le ofisa.

Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

Laulau i le toleniga a le au maimoa

Aisea e te manaʻomia ai ni faʻailoga faitotoʻa?

O le tiute o soʻo se faʻalapotopotoga o le faʻatauina o pepa i le faitotoʻa o nofoaga eseese ma le tele o taunuʻuga. Gaoioiga i totonu ma le mataupu o le mamanu e iloa ai poʻo a faʻamatalaga o le a tuʻuina atu i le faʻailoga:

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, i faʻalapotopotoga Setete, faʻailoga i luga o le faitotoa faʻatasi ma igoa, tulaga ma le faʻasologa o le taliaina o tagatanuu.
  2. Iunivesete ma aʻoga e talafeagai ma faʻatasiga o potu o le Kapeneta ma igoa o le galulue faʻatasi o tagata o faiaʻoga ma faiaʻoga.
  3. I totonu o faʻatauga ma faʻafiafiaga nofoaga o loʻo iai faʻailoga i luma o le lifi ma luga o latou potuolaola ma faleuila.

Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

Fausia se mea faigofie ma au oe lava lima mai tagata tomai faʻapitoa o loʻo auai i le gaosiga o le fuʻa.

Tusitusiga i luga o le autu: O le moega laupapa e te faia lava: Laasaga i Laasaga Faatonuga

Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

Mai mea e fai mai ai faailoga

E pei o le mafolafola mafolafola faʻailoga ma faʻamatalaga, o le faitotoʻa faitotoʻa e faʻatino mai ia mea:

  • Laautunatu masani;
  • palasitiga palasitika;
  • acrylic;
  • Talosaga;
  • uamea;
  • tioata tino.

Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

Fusi, sili atu a latou lava sitaili ma tulaga ese i le eco-style, taumafai e faʻatonu i mea faapena mai fafie masani. Faatasi ai ma lona aoga e faigofie tele le faia o se ata manaia. O le tau i luga o papatusi mai laupapa e matua maualalo ifo nai lo le uamea. E faigofie ona manatuaina i tagata asiasi ma avatu le siosiomaga lagona le mafanafana ma le talitonuina, tusa lava pe o le masani ai ma le tagata e ona.

Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

Uamea Filifiliga

Faʻapitoa faia faʻapitoa mo faitotoʻa o potu, pa o le potu mo ni fonotaga taua ma isi potu, o oloa, uamea e tatau ona iai se vasega umi. Faʻatulagaina e faʻaaogaina ia oloa ua fuafuaina e faʻamamaina ai gaioiga lelei ma le manuia o le faʻalapotopotoga.

Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

A o leʻi lelei ona faagasolo le malamalama o uʻamea, Sheelu, pusa apamemea apamemea e masani ona faaopopoina le taua o soʻo se aulotu ma se logo, e umi lava ua ou fiafia i ai. A manaʻomia e le manaʻomia se oloa mo le tele o senituri, ma atonu, ma fai ia te oe lava, aua e te masalosalo - filifili uamea oloa. E mafai ona tosina mai tamaoaiga ma manuia.

Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

O le gaosiga o nei oloa o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o ia Metails o Aluminim, Steel ma apamemea.

Mai palasitika mea

Polymer filifiliga o le tamaoaiga ma aulelei aulelei, talu ai e mafai ona latou maua se tekonolosi o le apalai o faʻamaumauga ma soʻo se lanu o le mea e mafai ona vaaia i le ata. Ua leva ona tautua faailo a le faitotoʻa, pe a fai o lo latou manaʻoga o le avea ma tui i totonu, ae le o le auala. E le gata i lea, e aoga e faʻatau ai ia faʻailoga taua mai le taugofie:

  • Mo le faitotoa faleuila;
  • I le matafaioi a le Pared Warts Wablets "Login" ma le "Alu";

Tusitusiga i luga o le autu: tioata malu i luga o le mumū: Faʻatulaga ma ou lava lima

Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

  • Lua-auala oloa pei "Tatala / tapunia";
  • Faʻailoga mo le le tumau le faʻaaogaina o le ituaiga "aoauli" poʻo le "pisi".

O lenei ituaiga o mea e le faia ina ia faʻaopopo ai le matagofie ma avea o se laufanua, o loʻo latou fuafuaina mo le faʻailoaina o tagata i totonu, o le mea lea e tatau ona vaʻai ai i taimi uma O ata palasitika e faia filifiliga e tusa ai ma ni tofo.

Faataʻitaʻiga o tioata

O tioata tioata i luga o for e fuafuaina mo i latou e fiafia tele i faʻafanua, tauagafau ma o sina faiga faʻapaʻia o oe lava pisinisi. O le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa mo faʻamatalaga mafuaʻaga e mafai ona vaʻaia i le ata o le a foliga faʻafefeteina, faʻalelei ma lelei ma lelei, aemaise le faʻasologa o le ulu ma le nofoaga o O le faʻalapotopotoga, o se tagata faigaluega poʻo se matagaluega i le Boulshoy Center pisinisi poʻo fefaatauaiga.

O faʻasalalauga faʻasalalau ma fale gaosi fale gaosi e masani ona fausiaina faitotoʻa faitotoʻa mai tioata tioata tele, ma faʻaoga foʻi ni fofo manaia i tioata tioata:

  • O le ata i luga o le kulimi o le metallized ata tifaga,
  • Fausiaina se gloss
  • Tuuina atu le laualuga o le laualuga ma le isi.

Faʻafefea ona fai faʻailoga i luga o le faitotoʻa faitotoʻa

Tagata Tutoatasi

Mo foliga o ia lava - o le ai ai o ata puʻe o le tagata lava ia, puipui afifi, laina, selepi, penitala, oneone, uamea seleulu.

  1. Faatasi ai ma le fesoasoani a se faipule ma le penitala, matou te faatinoina faʻailoga i luga o se pepa palasitika, pe a uma ona tatou tipiina le fasi uʻamea.
  2. E sili le faʻamamaina o tapulaʻa o le paʻu.
  3. Filifili ma le talaʻaga o le laulau o lumanaʻi.
  4. Amata ona faia ni tusi faʻaaoga stencilils i luga o se ata o le tagata lava ia.
  5. Faʻapipiʻi lemu mataʻitusi i le laulau i tua.

Faʻatau pe faia ni faʻailoga i luga o le faitotoʻa - e fofo oe. A o e malamalama, mai i le masani ai, e leai se faigata ia.

Faitau atili