✍kak fufulu le kapeta mai le fulufulu: faigofie metotia ma fautuaga

Anonim

O kapeta e manaʻomia pea le tausiga atili, pei o soʻo se mea. Naʻo le faʻamaeʻaina o le taimi e faʻamaonia ai le faʻasaoina o foliga o le taimi nei i le oloa. E matua moni lava lenei mea e manu ma fale manu mai ai manu. I lenei mataupu, tatou te vaʻavaʻai mai pe faʻapefea ona mama le kapeta mai fulufulu mamoe i le fale, o loʻo fai ai ni auala e sili ona aoga.

Lautele fautuaga

E taua tele o le Wor Hool Drackarator masani nai lo le sili atu ma le faaeteete - o le sili atu. A leai e oʻo lava o se tagata soifua maloloina e ono aliali mai ni aiga (aemaise i tamaiti).

Ole aofaʻi o fulufulu mai le fagafao e mafai ona faʻaititia pe a e mulimuli i le faigofie mop:

  • O kapeti e tatau ona fetuutuunai mai lea taimi i lea taimi. O le filifiliga sili ona lelei o le tasi i le vaiaso. A faʻapea o se manu fesootai, ona faʻateleina lea o le faʻatinoina o sea faiga faʻataunuʻu.
  • I na nofoaga o loʻo moe ai le manu, fulufulu paʻu ua tele aʻo tele. E sili le filifilia o se tulimanu faapitoa mo lenei ma aʻoaʻo se fagafao ia i ai iina.
  • E taua ma le aia tatau mo se maile poʻo se pusi. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia i le tataina ma tataina le manu, e sili le faʻaalu o le auala mulimuli i le auala i le ala savali.
  • Tagata mataitu ua fautuaina mo le soifua maloloina o le manu. Masani ona faʻamalosia e mafai ona avea ma faʻailoga o faʻamaʻi ogaoga.

Faʻafefea ona aveese fulufulu mai kapeta

Tusa lava pe o le a le metotia o le fufuluina o le kapeta, o isi fautuaga o le a taua tele:

  • Ae le i faia se auala e aveese ai le fulufulu manu i luga o le kapeta, e fautuaina e alu i totonu o le moli uila e faaaoga ai le masani masani. E fesoasoani le fetaui ma le pefu ma lapisi lapisi. Ona leai lea o pa pupuni o le a aliali mai i le taimi o le isi faamau. O le uila o loʻo aveesea ai le villi, o loʻo i luga o le paʻu o ia.

Auala e vave aoina ai Wool mai Carpet

  • Ae le i faia le kapeta, fulufulu muamua aveese mai uma luga o luga o luga o loʻo i luga (flasholsted meaafale, laulau, tatala fale mautotogi). O fola e tatau ona faʻatagaina, solo ma se ie susu. A leai e le lelei le aoga.

Faʻafefea ona aoina Wool Cats mai Carpet poʻo Sofa

  • Ua le mafai ona le taliaina le faʻamamaina susu susu. Kapeta e le taliaina le tele o le susu. Viscoses ma mea masani a tutupu e afaina ai le sili. Faʻatasi i le vaiaso - o le sili ona lelei taimi o le faʻamamaina susu. Ma o taimi uma e matuā faʻamago ai le tusiga.

Faʻafefea ona faʻamamaina le kapeta mai fulufulu

I luga o le Vitio: Faʻafefea e feagai ma se faʻamalosia o pusi.

Ma o lenei ua mafai ona e alu i le sili atu fautuaga faʻapitoa i le a le mea e mafai ona faʻaogaina e fofo ai le faʻafitauli ma fulufulu mo le 'au o le pusi poʻo le maile.

Faamama auala

Faʻafefea ona faʻamama le kapeta mai le pusi poʻo le maile fulufulu? E tele auala e aʻoaʻo ai mo i latou uma: O le faʻaaogaina lea o pulumu masani, ma le fesoasoani tele o puipui mama, ma tapa tutusa, ma le faapipiaga foi. O se filifiliga faʻapitoa e filifilia e faʻavae e faʻavae i luga o nei tupe o loʻo avanoa ia te oe.

Mau i luga o le autu: O le ROG's RUG paso: O le a lona lelei ma mea sili e te filifilia?

O le paʻu o manu felelei e talafeagai tele mo tulaga pe a le umi le vaʻa. Peitaʻi o le faʻamamaina o paʻu kapeta e matua faigofie lava - o le a e faia se filifiliga ma faʻa 'au, scotch. O mataupu silisili e tutusa ai le mea, o le mea na manatu o se auala mo le faʻamamaina i le faʻamamaina o se pusi naʻo le tele o taimi faʻaalu i luga ma tape mea uma.

Turbo Brush Spotimum mama

Tele o aso nei avanoa o mama i lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo iai ni pulumu faʻapitoa ua feoaʻi. A faʻamamaina le kapeta, o lenei masini e mafai ona faʻaaogaina nai lo o numera masani, aua e aoga tele. Ae e manaʻomia le aveese mea uma, naʻo le tulaga lea, o le tele o le maile poʻo le pusi ua faʻapipiʻiina i luga o le laualuga o le pulumu solo.

E aoga le matauina o le silika ma fulufulu kapeti o le a le tigaina i le gasologa o gaioiga i lenei auala.

Valemum mama ma turbo

Fufulu moli moli

O lenei auala e faʻatagaina ai e le gata e aveese fulufulu poʻo laulu, ae o isi fasi vaega na sasaa ifo i luga. O le Squige Depamam Claner e iai se faʻapitoa gaogao Norzole - O le otometi pulea le sapalaiina o le squegs, ma o le pulumu ma faʻamalosi tino taʻitasi ma faʻateleina taʻitasi kapeti taʻitasi. E ui i lea, o fulufulu mamoe uma, faʻaputuputuina i le maʻi okesi, o le a le mafai ona aoina tusa lava pe manaʻomia ni meafaigaluega, a o le kapeta uma.

Faamamaina kapeta o loʻo faʻamamaina vai afi

Susu susu

O se mea masani a le suomu, susu i le vai, o le a fesoasoani e aveese le tele o le vao vao. O SE AʻOAʻOGA LELEI O lenei faamamaina o le a iai, pe a fai e itiiti se taimi ou te le savali ai i luga, ona e latalata lea i le pa. Ona laina lea o le pusi mai le pusi po o se maile.

Ae e tatau ona e mafaufau i ni nai manatu:

  • O le metotia e talafeagai mo fale i le mea o le a le fiafia o le kanesi o le lotoifale.
  • E le mafai e le sulugatiti ona aveese le lauulu pupuu ua lava le malosi.
  • O le sana le fufuluina o le fulufulu na alu ifo i totonu o le piiliti loloto.

Faʻafefea ona aoina Wool Wol Spoom

Susu susu

I le tulaga lea, matou te talanoa e uiga i masini na faamoemoeina mo le gaosiga o le gaosia. Bristles Brushes tatau ona feololo le malamalama. O le vai pelvis e tatau foʻi ona sauniuni ai muamua. O le puluga e susu i le vai, ona aveʻesea ai lea o le fulufulu. O le faʻamamaina o le kapeta mai fulufulu o loʻo faia i le itu e tasi e pei o le faaputuga o kapeta. Faʻamuta laugatasi auala fesoasoani pe a fai o le taimi muamua e le mafai ona ausia.

O le pulumu e tatau ona toe tutu mai i lea taimi i lea taimi, ona faaeeina ai lea o lauulu e lauulu i le pili.

Faʻafefea ona fufulu le kapeta poʻo le kapeta mai fulufulu

E iloagofie le metotia, ae o lona aoga aoga e le mafua ai faafitauli. Faʻafetai i lenei mea, e faigofie lava ona e aoina fulufulu uma feololo ma umi-umi. I le luma o manu pupuʻu, matou te mama e pei o pulumu faigofie.

Faigata Froul Urolks

I totonu o soʻo se faleoloa o oloa o aiga, e mafai ona e faʻatau ai le ie puipui mamafa mo le faʻamamaina. O latou o kapeta o loʻo soloiesea foʻi i le itu o le faaputuga. Faatasi ai ma ia gaioiga, pa'ū pa'ū faasolosolo ona malaga mai le tasi pito o le kapeta i le isi. Gaioiga e tatau ona na o se auala e tasi, a o lamatia le vai aoina mai meaafale.

Mataupu i luga o le autu: faʻafefea ona fufulu le kapeta mai start, check, mekuli poʻo lauulu (aoga auala)

Ua fuli ma le faaeteete le kapoti i le vai e pei ona filogia. Na ona e le tu faʻateleina le masini i le masini iina, ae eseʻese le maile poʻo le pusi fulufulu o le a tumau, ma o le kapeta o le a faigofie ona ono mafai.

O lenei metotia e mafai ona valaʻauina le aoga, ae e talafeagai pe a galulue ma le mafiafia o kapeti na tuʻuina atu i se faaputuga maualalo.

Faʻafefea ona faʻamamaina le kapeta mai le wread wal

Mop ma le spange

O lenei mea faigaluega maua lautele matagofie, ona o lona fesoasoani ile faʻamamaina o le fale mautotogi ua faʻafaigofie i taimi. O le mea faigaluega e pei o le sili atu o le tele o le tele o le tino, ae le o le laupapa laupapa - o le fusifusi i le sponge. O sea masini e muamua fuafuaina mo le fufuluina o fola ma le faaputuga, ae e mafai ona momoli atu i le kapeti mai fulufulu.

Fautuaga o le a tele:

  • O le susu o le susu na o ia na te faia i le lauulu e alu ese ai le laualuga.
  • Ua lava le lava ona faʻatinoina gaioiga i se tasi itu, ona tumau ai lea o le aoina o soʻotaga.
  • O le spange o loʻo faʻamamafa mai i le taimi muamua o le vaʻa.

O le faʻamamaina o se tasi tele aoga - e le o se sao i le soona faʻaleleia o le faaputuga o le faaputuga.

Mop ma le spange

Faʻaimama le mama ma le ea o le ea mo link

O le taupulepulega a le ea ua fuafuaina mo ie lino e mafai ona faʻaaogaina i luga o le kapeta inisiua. O lona uiga o le saofaga e faʻaputuga uma ai le villi (i le mamafa o le fulufulu o le maile). E le gata o le fetaui mo ie lino, ae o le ea malulu o le ea mo lauulu.

Mo le faʻamamaina, o le tane ma se fasioti tagata muamua na ave muamua, o le a le tusa o le 200 ml o le ea malulu ma se ipu vai. O mea uma ua uma ona usuina ma le faaeteete. O le fofo o loʻo faʻafefe i luga o le kapeta, pe a e manaʻomia le faʻatali sina taimi puʻupuʻu ona matou taulaʻi ai lea.

TAUA! Muamua, faʻataʻitaʻi lenei filifiliga i se tamaʻi vaega ma naʻo le alu i le isi o le avanoa.

Faʻafefea ona faʻamamaina kapeta

O totigilima totini ma le faʻapitoa mitetens

O totigilima totigilima e tasi le fanua autu - tusi lauulu. Ina ia mafai ona aoina fulufulu mai se kapeta poʻo se faʻailoga o se sofa, ua lava le faia o le fomaʻi o totigilima o loʻo faia mai le vai ma 'ai i le vai ma' ai i luga o le vai.

O isi oloa e talafeagai foi mo kapeta fufulu:

  • Tamaoaiga. O loʻo faʻaaogaina i le taimi o le fufuluina o le fale, faʻapea foi ma le faʻamamaina o le pipiʻi ma le faʻamalosi o lona uiga.

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

  • Faapitoa Mittens. O totigilima e faatau atu i faleoloa fagafao ma ua fuafuaina e tausi maile. I le tasi itu, faia o le paʻu mafiafia ma maua ni supiketa.

O le a le mea e aoina ai fulufulu mai kapeta

Brushow ma scrapers faaaoga mo faamalama

O le paʻu e masani lava o se mea e tosina ai ituaiga eseese o le puaa ma lauulu ma faʻalauiloa le lauulu o lauulu. Ua lava lea e ave se pulumu poʻo se scraper ma se paʻu paʻu, ona alu lea i luga i luga i le vave ma puʻupuʻu gaioiga. O le mea faigaluega e tatau ona faʻamalamalamaina mai le pusi baol, lea e agaʻi i ai.

I luga o Vitio: Faʻafefea e faigofie ona aoina fulufulu ma kapeta ma faʻamalosi meafale.

Mataupu oi luga o le autu: Classic Style Carpet: Faiga, lanu, lanu - Faʻafefea ona filifili?

Pipii o rollers

Ua ufitia pipili o loʻo ufitia i le lipine e tutusa ai, e pipii uma ai i ai, ae maise laʻititi laiti lauulu. Muamua, o sea masini ua fuafuaina i ofu mama, ae o le kapeta e le leaga foi. Ua lava le lafo atu o se ave faigofie i luga o le kapeta i itu eseese, ma alu i luga o le tele o taimi. O vaipuna uma o le a liligiina i luga o le lipine, lea e faigofie.

O le mea leaga tele o loʻo faʻamamaina - o laina e matua laiti lava, e ese lava, e mafai ona latou le mafai ona taofia le galulue i mea uma.

Faʻafefea ona tuʻufaʻatasia fulufulu paʻu poʻo maile ma sorfa ma kapeta

Scotch poʻo le faʻapipiʻi

O le faʻavae e tumau pea lava tutusa ma le mataupu muamua. Naʻo le fetuunaiga o ia lava e itiiti. E mafai ona e filifilia se lipine poʻo le lipine ma se maualuga maualuga o le faʻamalama. Mo le faʻamamaina o oe na o le manaʻomia o le tipi ese ai se tamai fasi o le oloa ma se isi itu e uia luga o le kapeta. Afai e tatau, e faigofie ona suia le lipine ma le mama, i le taimi lava e ono manatunatu ai.

Faʻafefea ona aoina lauulu ma fulufulu mai le kapeta

Uamea pulumu mo le siiina o maile

O pulumu uʻamea e mafai ona faitauina le kapeti faʻapea foi ma le au e ona o latou fagafao o latou fagafao. O le faiga e tele le taimi, ae o le iʻuga o le a le le fiafia. E mafai ona aveese e tusa lava o vaega na sikoa lava.

Ma kapeta, e puʻupuʻu le puaʻa, e leaga ai le pulufana. Ma faʻaoga le mea faigaluega i le faʻaeteete ina ia le pa o le kapeta lava.

Fufulu ma le uʻamea nifo mo le tuʻufaʻatasia o manu

Oneone

Averesi poʻo le le mautonu tele i lenei mataupu o le sili filifiliga filifiliga. O lauulu uumi ma fulufulu fulufulu ua potopoto ma le tutusa lelei. O loʻo lokaina ma lalagaina oloa, o se faʻalavelave-foliga, e le mafai ona faʻaaogaina se masini, e mafai ona faʻaleagaina ona o le a le aoga le aliʻi.

Faʻafefea ona faʻamamaina le kapeta mai fulufulu

Faatoaga Mastic

I luga o le kapeta, e mafai ona e savali naʻo le "sosi o le" sosisi "o le mastic - o se faʻapitoa faʻapitoa o le faʻamaufaʻailoga. O le a mafai e le tele o le a faʻaputuputu saʻo uma fulufulu uma. O le taimi lava e leiloa ai le amataga o meatotino, e te manaʻomia le sui le aitema i le isi. Masy tatau ona tumau ma le pipii. I le tutusa auala, e mafai ona e faʻaogaina soʻo se palu faatasi ma uiga talafeagai.

Faatoaga Mastic

Lavalava pulumu

E leai ni pulumu i pulumu mo lavalava, e le uumi ma le malosi o le lavalava, o le mea lea o se filifiliga lelei tele mo kapeta faʻapitoa e manaʻomia se fesoʻotaʻiga ma le faʻaeteete aʻiaʻi. Faʻafetai i lenei fetuunaiga, o le fulufulu e na o polokaina ai paʻu, ina ua maeʻa ona faigofie le aveeseina.

O le tasi lea o metotia umi ma le tiga o le fufuluina, ae e mafai ai ona e maua le mea saʻo ma faʻaitiiti tau.

Lavalava pulumu

Ua matou lisiina metotia faavae o fulufulu mama. O lau galuega o le filifili lea o se tagata eseese e mautinoa e le afaina le faaputuga ma le pito i lalo o le kapeta. E sili pe a mafai ona faasino i tagata tomai faapitoa mo galuega. O le a latou faia mea uma mo se tau maualalo, ma le lelei ma faʻaiʻuga o le a le mafua ai le masalosalo.

Faaiuga o metotia eseese (3 vitio)

O le a le mea e mafai ona talosaga mo kapeta fufulu (50 ata)

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Le auala e faigofie ai ma vave ona faʻamama le kapeta mai fulufulu: Faʻatulagaina metotia ma gafatia

Faitau atili