Preplique "O fua i luga o se ipu": Mafuga mo tamaiti mai le laiti i le vaega sinia

Anonim

O fualaʻau o le lelei ma fualaʻau fualaʻau o se faʻamanatu o le vevela taumafanafana, e faʻapea lava i tamaiti uma latou te fiafia i ai. O fualaau 'aina e masani ona maua i taimi uma e matua matagofie, suamalie ma susulu. Ae e tasi lava le faʻafitauli - o ia faiga faʻatauvaga e vave ona le mautonu ma taofi le fiafia. Mai lenei tulaga e i ai le auala i fafo: o le applique o fualaau mai le pepa! O fua o le polokalama "O fua i luga o se ipu" e mafai ona faia i soo se metotia, o nisi o ia mea o loʻo faʻatinoina i lenei vasega matai.

Fanau o soʻo se tausaga - i le laititi o le vaega, ogatotonu, matua pe i totonu o le vaega sauniuni - o le a mafai ona faigofie ona fesoʻotaʻi ma tutusa talosaga. Ma le isi, o le metotia o lea talosaga mo tamaiti i le vasega i le vaega o le vaega o loʻo e mafai ai ona atiaʻe solo, manatu ma lanu o fualaʻau fiafia.

Applique

Tatou amata ma le faigofie

Mo le gaosia o "fualaʻau i luga o se ipu" applix, o le a tatou manaʻomia:

  1. Kelu;
  2. Ipu pepa;
  3. Lanu lanu;
  4. Seleulu.

Muamua e tatau ona e tusi fua fua. I totonu o lenei vasega vasega, matou te ofo atu e faʻaaoga sea fualaʻau e pei o vine, plum, apu ma penina.

Tipi Momplates mo ata taitasi. Ua matou gagau i totonu ona afa sosoo ai ma le afa. Faaaoga le peni ma sapalai. E naʻo le pau le feʻau. Mo le tasi fua e te manaʻomia ni auiliiliga fa.

Applique

Applique

Applique

A motusia mea na tipi, latou te tau fasi i le afa, ona o le mauaina o le 4 seevae o fua taitasi. Ona faapipii lea o vae i le afa lona lua tumau le gaogao, pei ona faʻaalia i le ata.

Applique

O lea na matou maua ai ni fua tele o loo matou "tuu" i luga o le matou ipu. E tumau lava le tipiina o lau lanumeamata lau ma kelu latou i fua.

Applique

Applique

Vase ma le ofo

Applique

Mo le gaosiga o le polokalama o le "fua o fua", matou te manaʻomia le tutusa elemene pei o le auiliiliga muamua "fualaau i luga o le ipu"

A matou foʻia foʻi Fua o Fualaʻau e fa na faʻapipiʻi pepa, keʻee le vaelua ia maua ai le vomenics ata o fualaau aina.

Mataupu i luga o le autu: kapeneta mai pepa ma ou lava lima: Master vasega ma ata ma vitio

E manaʻomia foʻi se taufaʻamataʻu. E faia i le faiga o le afa o le ova. Na matou muaʻi faamuamua le pito i lalo o le vase muamua.

Applique

Ona matou maua lea o a tatou fua faatatau i luga o le fuse e faia ai se lagona pei o latou taoto i totonu.

Applique

Ona matou faʻamaeaina lea o le tala faatino o lima toso e lima o fua, ma o le fuseʻaga teuteu le ala. I lenei vasega vasega, o fugalaau na faia ma le fesoasoani o pu i luga o pu na faaaogaina. E mafai ona e faʻaogaina ni mea teuteu eseese na mauaina e ala i le pu e punitia, pe tipi ona paʻu. E mafai foi ona e teuteuina se vase ma sequins po o elemene toso e vali i lima.

Fua i totonu o se vaega na faia o pepa, sauni!

Ato ma meaai

Applique

O le fualaʻau fua e le gata ile manaia, ae ole o le teuteuina o le laulau o tau o le taumafanafana. Mo lana gaosiga matou te manaomia:

  1. Big Prumelon;
  2. Matui naifi;
  3. Fuataga mo le faatumuina.

Applique

Tatou amata galue!

O le faʻavae o le tatou ato o le a avea ma suavai, o le mea muamua e tatau ona e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete lelei ai mo le leaga. Ona manaʻomia lea ona fufulu lelei ma solo mama ma se solo. O lea ua matou ave le faʻataʻitaʻiga o le 'au o le ato i le lumanaʻi e iloa ai le tipi saʻo. Ma faamavae lemu i luga o le mamanu.

Applique

Le isi, e manaʻomia le faʻamamaina o le sua o le vaipogi mai le ato ma maʻa.

E masani ona faʻalogo i le mea e fai e matua mamana ma le faʻaeteete, taumafai e aua neʻi faʻaleagaina le faʻavae.

Ina ua uma ona faamama e le suasu le pulufana o le fasia, e tatau ona e faamamaa lelei mai totonu. Ina ia faia lenei mea, muamua ma le paʻu uma ma solo solo i pepa solo, ona lafoina lea i totonu o nusipepa poʻo le pepa e mitiia ai le susu. E sili le suia o le pepa i le tele o taimi seʻi vagana ua matua faʻamago le atigipusa mai totonu.

A o le vai o le vai, e mafai ona e alu i lona taimi uma. E mafai ona e tipiina mea eseese i luga o le pulu, ma e mafai ona e faʻaogaina vali ma vali le vaipuna i soo se mea.

Mataupu i luga o le autu: fatu o le pepa ormimi: Faʻafefea ona faia ma se polokalame ma vitio

Applique

Ma mulimuli ane, alu i le laasaga mulimuli. Faʻatumu le ato ma fualaʻau ma le vao.

Applique

Applique

Applique

Alu i le faasaoina

Applique

I luma o le taumalulu vaitaimi, e masani lava ona auai tagata matutua ile faasao fualaʻau ma fualaʻau, ma tamaiti ma le naunau moni ua matauina. Aisea la e le ai ai i le tamaitiiti e auai i le faʻasologa o metotia o loʻo iai i le ituaiga o Appliqué?

Ina ia mafai ona faʻataunuʻuina le Applique "Oti Fugance Fua", o le a matou manaʻomia le cardboard, pepa lanu, faʻafefeteina ma kulimi.

Mai le atigipusa, tipi le foliga i foliga o se mea e mafai ona i ai ma lanu lanu - fualaau aina. O fua e mafai ona avea ma se mea e te manaʻo ai. E le mafai foi ona e aveina le fagu, ae tusi i luga o le atigipusa, pei ona faia i le ata.

Applique

Ona e moomia le "taumafai" le tulaga o le fua o le fua "totonu o le" auvai: decompina o fuainumera ina ia latou foliga manaia ma le soona fiafia i ai. O fuaitau o lau vaneina o le a faʻalagolago i le tele o le faletupe ma le tele o fua e te manaʻo ai "tuu."

A maua fua e fua i o latou nofoaga, o le taimi e amata ai ona pipii i ai i le faletupe. Mo lenei, o fua taʻitasi e tatau ona maua atoatoa ma le tele ma faʻapipiʻi ma faʻapipiʻi i le faletupe. E mafai ona aveese le kusi o se mea e mafai ona aveesea ai se solosolo.

Matou te faia i le tele o meaola uma seia uma le faletupe.

Applique

Ma o lea, o le applique "fua faatatau fua" ua sauni.

Vitio i luga o le autu

Matou te fautua atu ia e talanoa ia te oe ma le ata vitio i lenei mataupu e musuia atili ai!

Faitau atili