Faʻafefea ona fai se faʻailoga o le fale i le fale

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Bar taualuga i fale mautotogi ma sima i luga
  • Uliuli i totonu o fale ma laupapa laupapa
  • O le tamaoaiga auala o le ita o le taualuga
  • Faamafanafanaina o le taualuga o le taualuga ma fale teu oloa
  • Faalua ona lua ma digwall

Fale o soʻo se ituaiga pe a maeʻa le faʻatinoina o le galuega autu o le fausiaina o le fausiaina o se ata mataga ma ata faʻataʻitaʻi o luga (sima faʻapipiʻi, laupapa laupapa).

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o le fale i le fale

Laupapa laupapa laupapa ata tifaga.

E tatau lava ona malie vave i ituaiga o fale, e mafai ai ona faia se leo leaga i auala eseese.

Taitasi tulaga o tagata taʻitoʻatasi ma manaʻomia, e aunoa ma se masalosalo, o fautuaga a loia, ae o le a matou taumafai e faʻailoa mai mataupu faavae mo le fausiaina o le paepae. Mafaufau i ni suiga o le ata o le ata o le atoatoa.

Bar taualuga i fale mautotogi ma sima i luga

Ina ia faaleleia le lalolagi o loʻo taʻua ai le faʻatulagaina o siʻosiʻomaga o le lua fale poʻo galuega i fale fou, mo se amataga, faamamaina luga i le sima ma le spause. I fale tuai, na faia foi e le tauleiga i le Sovitata mai Mea, e le o toe tutusa lelei ma sili le faatafunaina. O tau tuai o loʻo pa'ū muamua mai le paʻepaʻe pe aveese le vali uma.

I nisi tulaga, o isi galuega e faia - o le faʻamamaina o le faʻasaoina o rapinad e matua atoa. I le ulufafo, o le lamolemole luga e tatau ona mauaina e tatau ona galue ai. I le isi tulaga, o soʻoga uma i le va o ogaumu ua tapunia. E manaʻomia lenei mea mo le susu lelei ma le faʻamalosi.

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o le fale i le fale

Filifiliga mo le faaleagaina o laupapa.

O le taualuga e tatau ona togafitia i le Prices ma faʻafesoʻotaʻi luga i le amataga o le pu e aveese uma mea leaga. I le pito i le pito, e tatau ona e savali i le tini ia ma fufulu le shizive skur war wate e aveese nai mea laiti. A o leʻi maeʻa le taualuga, e tatau ona e alu i le Primer.

O le tasi o le eseese o le ata o le ata o le digwall, o loʻo i ai uma lava faʻalavelave, faʻapea foi ma le, e mafai ona e faia se mamanu pe leai foi ni mea. O le nofoaga o le a faʻatagaina ai oe e tuʻu le vaʻai moli faataamilo i le tino poʻo le ogatotonu.

Mataupu i luga o le autu: Mataupu o Pa Papala i totonu o le faletaele ma fata ma ni pefu

Toe foi i le vaega

Uliuli i totonu o fale ma laupapa laupapa

Tutoʻatasi o loʻo feagai ma se faʻaiʻuga o fale laupapa i laupapa laupapa . A o le tulafono, e amata galuega i le faapipiiina o le susu o le utupoto i le utupoto i lalo. Ona faʻapipiʻiina lea o le faʻatonutonuina o le aufaʻatasi e tuʻufaʻatasia ma le vevela vevela. E manaʻomia le gauai atu i le mea moni pe a e fuafua e faʻapipiʻi moli, o le o le a puipuia ai le moli o le vevela vevela. O le itulagi i le va o le lamepa ma o le faʻaseʻe e le tuʻuina atu, ia e iʻu ai lava e oʻo atu i le taimi e masani ai ona tupu ai ni masini moli. E mafai ona puipuia le faʻaogaina o se tamai pu i le va o se vevela poʻo se moli. O le galuega faia o le a faʻatagaina mea masani e faʻatino e masani ai ma faʻatupu le sili ona lelei.

Toe foi i le vaega

O le tamaoaiga auala o le ita o le taualuga

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o le fale i le fale

Laupapa laupapa laupapa faapapa.

I le avea ai o se vevela, o se vaifofo o le sima ma fafie ua faʻaaogaina poʻo le pamu o loʻo faʻaaogaina. O le faiga e pei ona taua i lalo. Muamua e tatau ona e togafitia sela laupapa ma le Aptifoungal, tuu le vaipanoa o le vai susu i luga o le fola laupapa. O fausaga o laupapa e togafitia ma fualaau faasaina.

O le isi laasaga o le faʻapipiʻiina o le pepa faʻamafanafana i le itu atoa. Ona e manaʻomia ai le fefiloi o le siʻosiʻomaga ma le matata. O le mafanafana o le mafanafana i le fale e tatau ona itiiti ifo nai lo le 20 cm. Matou te vaeluaina le eria mo le lima ma maua le avanoa e tatau ona e sasaa. O le mea e manaʻomia ai le numera o le sima ua na o le naunautai, ua lava le le lava e faʻateʻaina i se fuataga o le 10/1, o le vai e manaʻomia nai lo 10 pakete o le-mata.

O lea, o le a avea vave ma fefiloi ma fefiloi, lea e tatau ona faʻatumuina uma le gaogao i le va o le taualuga lautele ma le faʻatama. E mafai ona e faʻaaogaina le metotia lea e maua ai fua lenei auala i le avanoa mai totonu o loʻo i totonu, e le o avanoa i mataupu o galuega i lalo.

Toe foi i le vaega

Faamafanafanaina o le taualuga o le taualuga ma fale teu oloa

O le faia o le faʻamaliega o se laupapa laupapa, muamua o mea uma e tatau ona e popole ai i le puipuia o ou mata ma le paʻu, aua o le tioata gaʻoa e mafua ai le malosi o le ita. Ina ia faia lea, e manaʻomia tele a tatou mea, e manaʻomia tele matamuli, puipui tioata ma ofu mananaia. Heaters aofia ai tioata taʻalo, minerale fulufulu, polyrethane o fua ma tele isi.

Mataupu i luga o le autu: o le a le taele e aofia ai le taele

Faʻafefea ona fai se faʻailoga o le fale i le fale

Faapipiiina polokalame ma se nutimomoia.

O le faʻagasologa o le faʻafefeteina o ni mea taua: o na fao o loʻo feola i le tusa o le lua pe tusa o le afa, o loʻo faaputuputu ai mea i le va o laina. O le faia o nei taualumaga, e manaʻomia le togi o faʻaoʻo ua loloto e ala i le oomiina o tioata taʻalo.

Ona taofia ai lea o le ata tifaga o le faʻavae o le faʻamalosi o le faʻamalosi i le ata o le ata. Ma le mea mulimuli, tosina le laupepa, o le a nana le tele o le tele ma tuu le taualuga e foliga sologa lelei. I isi mataupu, faʻataʻamilomilo poʻo se osofaʻiga o laʻau minera, ma Plywood, na faʻataʻalise malosi i le va o utupoto o le pa, ma le fafagaina o ula ma paolo.

Toe foi i le vaega

Faalua ona lua ma digwall

Talu ai nei, talu ai nei, sa faʻaaogaina tele ia Plarksemi le umi o le faʻatautaia o galuega tau galuega. O lenei ua mafua i le mea moni o le a le malie malie mea ma siosiomaga faauo. E iai foi le maualuga, o loʻo fausia ai mala ma faʻapopoleina. O le fausaga o lenei mea e faigofie, ma o le tau e taugofie. Talu ai o le Plaster Plate ua maeʻa ma le pepa malo, o lona faʻaaogaina e le taliaina i totonu o potu i luga o le susu susu, aua o mea e mafai ona "aau".

I potu malolo lelei, pei o faletaele ma sili ona lelei, e mafai ona e faʻaaogaina le susu-o loʻo taofia ai le puipuiga faaopoopo. Mai mea nei, e faigofie tele le faia o faʻatuatua i soʻo se lavelave o soʻo se faigata, e aofia ai le faʻaluaina o le unaʻia o le tino o ni ata ma ni ata.

Faapipiiina o le taualuga e muamua faia mai le faʻauiga o le faʻaupuga ma fuaina le maualuga o le potu i itu uma, o le mea lea e filifilia ai le faʻaoʻo mai ai. Matou te solomuli 4-5 cm i lalo agai i lalo agai i le fola ma ma le fesoasoani a se vai o loʻo matou faia se faʻaupuga. Ma, fasi le laina i se tulaga muamua i le faʻaaogaina o se paluga vali faataamilo i le tino o le potu i lalo o le taualuga. Dialls pu mo faletalimalo ma faʻapipiʻi UD talaaga.

O le isi laasaga o le faʻatinoina o laina tutusa i se mamao e tusa o le 60 cm. Papa. Papatomi le faʻamalolo i lalo o latou. Ile tulaga lea, e te manaʻomia se laina fagota masani, o le a mafai ai ona lelei e faʻapipiʻi ai se faʻamatalaga i le vaalele tafailagi. Matou te faʻaloaloa mai le laina fagota ma faʻamau le SD talaaga i le faʻamaloloina o oe lava o loʻo tusia i lalo ao ma patipati solomuli ina neʻi latou le faʻalavelaveina. I totonu o nofoaga o fata o nofoaga o le plasterboard cards, transverver chilline faamatalaga e tumau. E taua le fuafuaina o mea uma ina ia mafai e pito o le faʻapipiʻi pepa faʻapipiʻi i luga o le tasi faʻamatalaga.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻateʻa fugalaʻau i le atunuʻu (45 ata)

Ina ua uma lena, matou te faapipiiina le Siteki tuaoi. Pe a ma le tulaga muamua o le faaluaina o le ofutino foliga foliga faapenei. O le tagata lava ia e tatau ona i ai i se mamao o le sili atu nai lo le 25 cm mai le tasi ma le isi. O le nofoaga e tupu ai le faʻapipiʻi o le tulaga lona lua, o le mea moni, e le manaʻomia le fufulu. Le isi, taumatau i luga o le palapala, matou te matauina manatu o le lona lua tulaga maualuga ma faʻapipiʻi i le faʻavaʻa e ala i le pepa talaaga. Ona potopoto ai lea o le tuufaatasia faalua ma o le SD faʻamatalaga o loʻo potopoto. E tatau ona totogi i le mea moni pe a fai o le ogatotonu o le a i ai ni punou, ona tipi ai lea o le talaaga ma sina avanoa.

Faʻapipiʻiina o le lona lua o le tulaga o le tulaga amata i le faʻavaʻa o le faʻavaʻa o le laupepa. I le pito o le laupepa, o loʻo i lalo, fusi le faʻamatalaga o le a toe fai le laina pito i luga. Ona o loʻo i ai uma le ata o le pito i luga o le tino o le ata. I le va o le tulaga muamua ma le lona lua o le taualuga, ua tapunia uaea i lalo o moli auala. I nofoaga saʻo i le Drywall, pu i lalo o le Lumeinarie latou ua tipi. Ona o mai ai lea o mea uma o le mea e teu ai ma le pamu.

E mafai ona tuʻufaʻatasia, mo se faʻataʻitaʻiga, o le tulaga muamua o le masani ai o le ofe poʻo le faʻafefeteina o ata tifaga, ma le lona lua o le laupepa. Faʻapea foi, o le ata faʻataʻitaʻi e mafai ona teuteuina i le ituaiga o faʻamalologa, faʻailoga ma faʻapipiʻi. O se numera tele o fesuiaiga o fesuiaʻiga i le tuʻufaʻatasiga ma le tele o mea ua maeʻa, e mafai ai ona faʻatino se manatu faʻapitoa ma aumai le mafanafana o le potu.

Faitau atili