Suavai mafiafia ma au oe lava lima kuka: Matai vasega ma vitio

Anonim

Laʻitiiti malulu o se fofo o le faʻasologa, kelu, suauʻu, glycerin faʻaaogaina mo le tusiata faʻataʻitaʻi. E tele auala e faʻaavanoaina ai se malulu lautele, o loʻo fetaui mo tagata amata. A o le i faiaina Saina i ou lava lima, e tatau ona e amanaia o le paolo faalagolago i le tufuga ma le fua filifilia. O le o le a maua ai le corn starts e ala i le manino ma le ea, e iai le paluga samasama, ma le pateta e aliali mai i fafo ma le lanu efuefu.

Suavai mafiafia ma au oe lava lima kuka: Matai vasega ma vitio

O le suavai o le popcevin e fetaui lelei i le gaosiga o oloa eseese, faʻapea foi ma le fale e aunoa ma le kuka. O lenei auiliiliga o le lesona auiliili faamatala o loʻo faʻapaʻiaina i le sauniuniga o le suavai o le polesi faʻapitoa.

Suavai mafiafia ma au oe lava lima kuka: Matai vasega ma vitio

Taimi muamua

O le a matou faʻaaogaina sana malosi ma lenei aʻoga vasega.

Mea manaomia ma Meafaigaluega:

  1. Matutu o le sana atoa - 150 kalama;
  2. Glycerin - 1 sipuni ai;
  3. Kulimi mo lima o se malamalama o le malamalama - 1 sipuni ai;
  4. Vai - 100 miitaita;
  5. Pva - 150 mileniveers.

Suavai mafiafia ma au oe lava lima kuka: Matai vasega ma vitio

O mea uma vai vai fefiloi i le tasi pusa ma bool i luga o le avefeau afi, i le faʻagasologa o le kuka fefiloi fefiloi i se homogenetious i se homogenetious tele. Ma o ni vaega laiti na matou alu ai le sana parch, na o le palu e le mu e le mu.

Muamua, o le ogatasi e tutusa ma le suavai o le vai suamalie, ae ina ua mavae ni nai minute e pei o se filo. Aua le taofi le faaputuputuina sei vagana ua seleseleina se teuga.

Ina ua maeʻa le paluga atoa, matou te aveese le koneteina mai le ogaumu, aumai le paluga o le paluga i luga o le ie susu ma liliu i lenei ie. A aunoa ma le alu i fafo o le ie, tatou amata paa, pei o le paoa, lima seia oo i le taimi o le malu. Sosoo ai, faaauau pea ona faalavelave i le paluga e aunoa ma se ie, ua le manuia o latou lima ma taga ina ia le pipii.

A uma ona pipii le paluga i le lima ma o le a e aulelei, tuu i totonu o se afifi pe tapunia pusa.

Tusitusiga i luga o le autu: 3D keke iʻa mai le suka. 50 Manatu

Suavai mafiafia ma au oe lava lima kuka: Matai vasega ma vitio

Filifiliga lona lua

Matou te faia le suavai Saina i le fale mai le pateta starch.

O mea nei o le a manaʻomia mo le kuka:

  1. Pateto schark;
  2. Vaseline poʻo le suauʻu tele o le suauʻu;
  3. Pauta kuka;
  4. Pv kulue.

Suavai mafiafia ma au oe lava lima kuka: Matai vasega ma vitio

Ia amata i le, matou te tuʻuina se pea sipuni o le faʻasologa i totonu o se mama ma mago le pusa. Sosoo ai, ia faaeeina atoa le vaseline ma palu i totonu o le starch container. Ma o le taimi lava na e fefiloi uma ai, faʻaopopo le meaʻai SODA 1/3 mai le sipuni ti, faʻaauau ona fefiloi.

Suavai mafiafia ma au oe lava lima kuka: Matai vasega ma vitio

Ina ua mavae lemu, i ni vaega laiti, faʻaopopoina kulue, mo le amataga tasi sipuni, e faʻaopopo atu i le manaʻoga. Faafefiloi pe a fai o se mafiafia mafiafia ma fufusi mea, o le nonoa. Ae e te leʻi faia se mea na saunia ai-faia i ou lima mo ana vaʻaiga, o le a manaʻomia ona e taulimaina se kulimi poʻo se vase.

Lenei o le vai o Saina mai le pateta starch ma sauni.

Suavai mafiafia ma au oe lava lima kuka: Matai vasega ma vitio

I luga o le ata puʻeina, malulu puaʻa o eseese ata ma lanu. Paʻepaʻe o le lanu autu e maua e aunoa ma le faʻaopopoina o le DYES. O le pini piniki e maua pe a faʻaopopoina le laugutu laugutu, e manaʻomia le faʻafefiloi malulu Saina ma susulu. Piniki lanu ua mauaina e le mumu mumu. Ma enaena enaena e ala i le faʻaopopoina o se masani cocoma.

Fausia se moega pepe, tuu le aso pe sili atu. Ina ua uma le lacquar ma vali.

Suavai mafiafia ma au oe lava lima kuka: Matai vasega ma vitio

E masani lava, o 'faiga faipule e suia le faʻavae ma faʻaleleia atili le fua mo le malulu malulu. A uma ona matou aoao e sauni se moana moa mo le faʻataʻitaʻiga o fugalaʻau ma isi oloa o aiga, e tatau ona e faamasani i tulafono faigofie mo le teuina oa tatou mea.

Totogi Tulafono

Suavai mafiafia ma au oe lava lima kuka: Matai vasega ma vitio

Malulu pacelain teuina tulafono:

  1. O le faʻaiʻuga e tatau ona teuina i Potyylene, tapunia lelei. O lea la, tatou te puipuia ai ea mai le ulufale ma le mama. Le isi, o le matou afifi i se paga o le ata o se ata poʻo se ata mama o le paluga, matou te fautuaina le tuʻu i totonu o se koneteina ma tapuni.
  2. O se ato poʻo se ata tifaga i le tulaga o fesoʻotaʻiga ma le paluga e manaʻomia e faʻamalosia ai le suauʻu pepe. O le poto masani e faʻamaonia ai e faʻaopopoina ai le fata o le ola ma e le liliu le suia. I le taimi lava e tasi, o le matafaioi a le atoatoa o le faʻasaoina o le a ta le sua o le tipolo.
  3. Agavaʻa ma le matou fefiloi mo faʻataʻitaʻiga e mafai ona teuina i le potu vevela. I soo se mataupu, e le o fautuaina i lalo ifo +10 tikeri, pei o le PV Gue e le pei o le malulu.
  4. Mai le 3 manatu e mulimulitaʻi ai e le tatau ona teuina le paluga faʻatumu i totonu o le pusaaisa.
  5. Ma le laititi, e manaʻomia e sui le ata ma faʻafilemu foi.

Tusi i luga o le autu: vali i luga o le tissue ma acrylic vali: Master vasega ma stencils

A faʻapea o loʻo faʻataunuʻuina tulaga o le teuina o le teuina ma pe a fai latou te leʻi faʻagaloina le sua o le tipolo po o le vineta, o le fefiloi ua maua e mafai ona teuina pe a ma le tolu masina.

I le tulaga o se paluga, i le taimi o le taimi, e mafai ona e faʻaaogaina le kulimi gaʻo gaʻo. E tele isi auala e fai ai lenei mea.

Vitio i luga o le autu

I le faaiuga, matou te tuʻuina atu ni nai vitio ma lesona i luga o le gaosia o le suavai o le pofini. Tatou te vaai, aʻoaʻo, faʻatupu ma fatuina!

Faitau atili