O le a le sili ona lelei maualuga o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Anonim

O lenei fale o loʻo avea nei ma faigata faiga, lea e tuʻufaʻatasia mai Platbands, pusa, totting ma isi elemene. Afai latou te maua ni mea sili ona lelei, o sea faitotoʻa o totonu o le a faigofie ma talitonuina i le faʻagaioiga. E masani lava, e le faigofie le tagata ona malamalama i le tulaga maualuga o le 'au o totonu o le taulaga e tatau ona i ai? O a tulaga o iai? O le a le mea e tatau ona avea ma maualuga o le 'au o le faitotoʻa faitotoʻa mai le fola?

O le a le sili ona lelei maualuga o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Faapipiiina polokalame

Filifili Taulaga

Ae paga lea, e le o taimi uma e mafaufau i ai le faitotoa, o le a faʻaaogaina le 'au o loʻo faia se fuafuaga o le gaioiga, ae faʻapea foi le auai i le tino matagofie.

O mea e masani ona faʻaaogaina e masani ai mo tamaʻitaʻi:

  • Fafie. O lenei mea e maua ai le mautu o mea e mafai, ae e le aoga le faʻaaogaina i totonu o le faletaele, o le fale o Sana ma isi potu ma le faʻaititia o le heady.
  • Alumini. O se faletaele tele poʻo se faleuila.
  • Apa siliva. Faapena se faitotoʻa ia o loʻo ofuina e pei ona talafeagai i ai potu laiti, ma atoatoa ona potu potu, lea e faʻatautaia ai le potu faʻatupu o le potu.
  • Palasitika. O sea 'au e sili ona tuu i le potu aoga.

O le a le sili ona lelei maualuga o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Ina ua maeʻa ona filifili le 'au mo le faitotoʻa totonu, o se faʻapipiʻi ua faia, ae muamua e tatau ona malamalama iai pea ina ia talafeagai ai le faʻaaogaina o le tamaititi ma le matua.

Tafaoga o Tafaoga mai Tagata Gaosi

Ole tele o mea autu o loʻo auai i le gaosiga o faitotoʻa o faitotoʻa "tagata" lima ma fesoʻotaʻiga. O le tekonolosi e taʻitaʻia e se fofo fofo: o le maualuga o le faʻapipiʻiina o le faitotoʻa o le faitotoʻa o le faitotoʻa e tatau ona avea ma mita mai le fola o le potu. O isi taimi o mea faʻafetaui e le alu faʻatasi ma le faitotoʻa, ae o le togavio ua maeʻa tapena.

Tusitusiga i luga o le autu: suʻi le tamai mamoe # o le veli ma o latou lava lima: tipiina ma le fiaai

Afai e le o aumaia le gaosi oloa mo faitotoʻa i le faitotoʻa o le faitotoʻa, o le a la le mea o le faʻapipiʻiina o le 'au e tatau ona? Ina ia faafaigofieina le gaosi oloa faʻamaeaina le tapoleni o le laupapa, o fea e tatau ona faʻamama ai le faʻapipiʻiina o fesoʻotaʻiga. Ae i le mea lea, e le manaʻomia le faʻatinoina o faʻavae masani (maualuga mai le fola) mo le sefulu taʻitaʻi.

O le a se mea faʻamatalaina o se tulaga maualuga o faitotoʻa o potu potu potu potu? Ua fuafuaina mo se tagata ma se siitaga i le 170 centimita. Ae, o le mea e leaga ai, e le masani ai lenei mea pe a fai o le tagata e maualuga pe maualalo ifo nai lo le tuputupu aʻe, poʻo le faitotoʻa e tatalaina ai le tamaititi.

Faleoloa Input Fort: Faʻafefea ona e fuafuaina le maualuga?

Ina ia iloa lelei le faʻatulagaina o 'au i luga o le faitotoʻa o le faitotoʻa, Mulimuli i taʻiala nei:

  1. Matou te faʻalatalata atu i le faitotoʻa ma faʻaloaloa ou lima i le fale. I le tapulima i luga o le faitotoʻa, o le igoa o le igoa ma o le lipine fua ua teuina e sefulu ma le luasefulu sene. O lenei e mafai ona vaaia i le ata. O le maualuga o le pito i luga o le o le a avea ma sili sili ona lelei maualuga o le a faigofie ona tatalaina ma tapuni le faitotoa totonu i le fua o le tagata. O le maualuga lea e tatau ona faʻapipiʻi ai le 'au.
  2. E i ai le lua metotia e faʻatagaina oe e te malamalama ai poʻo le a le maualuga o loʻo faʻatulaga e tamaʻi potu o potu potu. O le igoa ua tuu i le tulaga o le bent jobw. Ae o le mea moni, o le tulaga o le a tutusa lelei ma le muamua auala auala.

O le a le sili ona lelei maualuga o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Faʻafefea ona fai se faitotoʻa i totonu o le potu o tamaiti?

Tusa lava pe e te setiina le 'au i luga o le faitotoʻa i le ogatotonu o le foloa mai le foloa, lea o le a le mafai e le tamaititi ona oʻo atu i ai. E mafai ona faʻapipiʻi se masini faʻaopopo, ae o le a faʻafaigofie le foliga mai o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Ile mea lea, o le faʻamalosiʻau amioga a le 'au ma se maea faʻapipiʻiina o le a fesoasoani. O le tamaititi e tatalaina nei faitotoʻa, na o le faʻanoanoa i le pito i tua o le laʻau, ma e pei o le pepe o le a faʻafouina.

Fautuaga mo le faʻapipiʻiina o 'au i faitotoʻa

Manatua pe a filifilia le faitotoʻa o loʻo faʻatautaia lena mataupu o le faʻagaioiga e le tatau ona faalavelave i le galueaina o le faitotoʻa ma faʻafatia ona foliga. O le faʻatulagaina o 'au e tatau ona tuʻuina atu i polofesa, a leai se mea e le manuia ai le faʻaaogaina i le sui atoa o le tapoleni ma le faitotoʻa faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se avanoa mo hats ma ou lava lima

O le a le sili ona lelei maualuga o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Faʻafefea ona faʻapipiʻi?

Matou te faʻailogaina le maualuga e faʻapipiʻi ai le 'au, tuu le faʻailoga, faʻaaoga le masini i se auala e faʻatino ai atoa le laulaufaiva. Matou te tuʻuina atu se penitala poʻo se paketi na fuafuaina o le faʻapipiʻiina ma se nofoaga e te manaʻomia e faʻaalu ai se pu. Mo se pu ma se lapoa lapoa, ave ma le pale ua faʻaaogaina, o le faiga o fesoʻotaʻiga o le a tuu i le pu.

O le isi laasaga o le a aveina i lalo o le laulaufaiva. Mo lenei faʻataʻitaʻiga, ua lava le i ai o se masani masani ma chisel i le lima lima. Faʻaaoga le 'au ma tuu le faʻailoga mo pu mo le fusi e faʻafesoʻotaʻi ai lima.

O le a le sili ona lelei maualuga o le faitotoʻa faitotoʻa faitotoʻa

Matou te filifilia le manaʻomia tele o le tele o mea e tutusa ma le lapoa o pu ma ia faʻamalosia le pu. Faʻapipiʻi le masini ma faʻamau faʻalelei, taofia le fusi.

Matou te faia se pu mo le gagana, mo le gagana, o le laulaufaiva e faʻamalamalamaina i le suauʻu ma faia ni faʻafiafiaga e tatala ai. O le a faasaoina e Tavita le ala o le a fesoasoani e malamalama ai i le mea e tatau ai ona iai se pu mo le laulaufaiva.

Matou te faʻaaogaina se uʻamea faʻamau i le faʻailoga i luga o le faitotoʻa, tuu le faʻailoga ma tipi le pu i le laulaufaiva. Mimilo le faavaa ma fao.

Faitau atili