Applique "Autumn Carpet" mai laulaau ma lanu lanu ma ata ma vitio

Anonim

Talosaga o se lelei auala e ave ai se tamaititi, peʻa le malosi i le laina eletise, ma aʻoaʻo ai foʻi ma se fou ma manaia. I se aotelega, faia o talosaga, e atiaʻe e le tamaititi le lima o le tagata, ma aʻoaʻo mai le faʻailoaina o lanu ma foliga o loʻo galue ai ma isi mea. O le mea lea e lauiloa ai tusitusiga talosaga i ituaiga agalelei. Ma o le Autumn manatu faʻaavanoaina le lautele lautele mo se mea faʻatuputu, E mafai ona faia ni 'au fai togafiti ma fualaʻau, mai lau, e mafai ona fai ai le kapeta i le 3 vasega.

I totonu o lenei vasega aʻoga, e i ai filifiliga mo gaioiga mai lau, mai lanu ata o le a faʻatusatusa i le kulupu ogatotonu, toeaina ma i le faʻavavevave o tamaiti.

Applique

Applique

Togafiti mai lau

Applique

I le tautoulu, maua o le paʻu paʻu - o le mea masani ai, e aoga le vaʻai i lalo o ou vae. Lea e mafai ona e vaai i lau laʻau a laʻau eseese: E toʻalua Map, ma Birch, ma le Popch, ma le Popch. O latou uma na salalau ia i matou ma se kapeti O le a faigofie i le tagata kapeta le adlin

Mo ona fua, matou te manaʻomia se laupepa o pepa laupapa mo le pito, lau o laʻau eseese ma kelu.

O se talosaga e faia e pei ona taua i lalo: O tamaiti e fuafuaina muamua e faʻatulaga ai lau i luga o le pepa laupapa ina ia leai se avanoa i le va o latou. Ina ua i ai le laupepa o loʻo i ai, e tatau ona latou faʻapipiʻi i le atigipusa ma le kulimi.

O nofoaga o totoe e mafai ona teuteuina i ofu, lanu po o lopa, pei ona mafai ona vaaia i le ata.

Mai le lanu lanu

A o le i alu i le gaosiga o Appliquwé, e tatau ona aʻoaʻo tamaiti muamua e tipi ese lona o le pepa lanu. Ina ia faia lenei mea, e manaʻomia le faʻaali muamua ia i latou saunia lauaiga o laʻau eseese mo se faʻataʻitaʻiga ata e le mafaatusalia.

Mo le gaosiga o apegā mai pepa mai le pepa, o le a matou manaʻomia lanu lanu, pepa malo mo le pito i lalo o le sikuea foliga ma le pipili peni.

Applique

Matou te filifilia le Autumn lanu. E mafai ona mumu, moli, samasama, Burgundy, lanumeamata lanumeamata ma isi mea. Tipi mai le pepa filifilia.

Tusiga i luga o le autu: Koluse o le Brerodidery polokalame: "O le Kerisimasi New Year's Boot" Dree Download

Applique

O le tele o sikuea faalagolago i luga o le tele o le kapoti laupapa. E manaʻomia le pepa malo o loʻo tu mai i le 9 i le 16 sikuea. Matou te faapipiiina i latou i le pepa malo.

Applique

Ina ia mafai ona tipiina ni laupepa o pepa tatou te manaʻomia, o le a tatou faʻaogaina ai ni ata. Matou te ave le pepa lanu mo lau, gagau, matou te faatatauina se fua, lio le cotoou ma vavae ese. O lea, e i ai a matou laupepa.

Applique

Oti ese le tele o lau laʻau, e fia sikuea na matou faʻapipiʻiina i le atigipusa, ona matou faapipii lea o laupepa i totonu o lau pusa.

E taua le manatua o lanu o laʻau ma tua atu e le tuʻufaʻatasia.

Applique

Ma le barcode mulimuli - tusi se stroke o se vaitafe i luga o lau. Ma o lo tatou tautouga kapeta ua sauni!

Applique

E mafai foi ona e faia le polokalama o le "Autumn Carpet o pepa" e pei ona taua i lalo.

Muamua ofo atu le tamaititi e suʻe eseʻese foliga ma laʻau lanu i luga o le auala. Ina ua mavae lena fale, liʻo laupepa tali atu i luga o le Fono i luga o le Pepa lanu, tipi ese ma fana i luga o se pepa paepae poʻo se pepa malo i lena taimi.

Pei o le muamua lomiga o lenei tusi talosaga mai le pepa, e tatau ona e faʻamatala atu i le tamaititi o loʻo iai lau pepa ma foliga aulelei pe a e le mafai ona kelu, ma ai e le o vevesi, ma saili lou nofoaga mo lau taʻitasi. O laulaau e mafai ona tuʻu le tasi i le isi, i tafatafa o le tasi ma le isi pe tuʻu le avanoa avanoa mo le mea mulimuli ane.

Applique

Applique

O le mea lea, ua matou liliu ese mai ai ni vaega o vasega ma le fanau o le matua Britchool i luga o le appliqués. O galuega o nei vasega o le atinaʻeina o le tului i le sukalati o loʻo filifilia ai lau o lauʻeleʻele e filifilia ai le manaʻomia o le filifiliga o le filifiliga, ma atiae foi tomai malosi ma mafaufau loloto i tamaiti.

Mataupu i luga o le autu: Patchwork: Manatu mo musumusuga e ala i le galuega mai tamai flaps mo tagata amata i ata ma vitio

O le iʻuga o lea gaioiga e avea ma tala matagofie na faia e ni vaega o tamaiti, lea e mafai ona faʻamalosia ma se kulupu, se fale pe i ai o se meaalofa i matua, latalata ma faiaʻoga.

Applique

Vitio i luga o le autu

Matou te ofo mai foi e matamata se ata vitio i lenei mataupu.

Faitau atili