Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni paʻu paʻu i luga o potu potu

Anonim

O se tasi o foliga manaia o le faitotoʻa o le faitotoʻa o se laʻititi laititi o le tapoleni ma le le lava o le manaʻomia i le lavelave loka loka. Ma o lona uiga e mafai ai ona tuʻu mai iinei le mea faigofie, ma, sili ona taua, o faʻataʻitaʻiga na e le manaʻomia e oʻo i le opoina.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni paʻu paʻu i luga o potu potu

Faapipiiina

Faapipiiina o butterflies mataps i faitotoʻa faitotoʻa o le sili ona manaʻomia ma faigofie filifiliga.

O le a lea?

O le masani a ituaiga uma o faitotoʻa o faitotoʻa e aofia ai ova, talu ai e sili ona faigofie le faʻapipiʻi. O le vaega o totoe o filifiliga, lua vaega, e manaʻomia ona tipi, o le mea lena, o le faia i le pito o le tapoleni ma le pusa o le goto.

Beatterfly tipi ou manaoga. Lose pepa pei ona tipi mai le tasi ipu ma pe a tapunia le stash, o se faʻafanua laiti o loʻo faaputuputu tonu i se sili card. O le ipu mafiafia e na o 2.5 mm, ina ia i le masani masani faaletonu mo le vaitafe - 3-4 mm, ua uma ona tuu.

Pepa o Faʻafetaui lelei o loʻo faʻamalamalamaina apaau o le faitotoʻa, ma amata ona vili. E aunoa ma le tipiina, faʻapipiʻi i o latou lava lima e le faigata.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni paʻu paʻu i luga o potu potu

Ae ui i lea, o sea fausaga e iai foi le le lelei. O le pepe o loʻo vase, o lona uiga, e manaʻomia le faʻasaʻoina i le taimi lava e tasi i le tapoleni, ma i le siʻi o le pusa. E tusa ai ma iloiloga, e leʻo se mea lelei tele lea. O loʻo tupu le fesili, pe faʻafefea ona aveese le laʻau ma le fiafia pe a aveese meafale, mo se faʻataʻitaʻiga, pe toe fai. Ae paga lea, o loʻo i ai le faʻafitauli: O mea e tatau ona faʻatau mai, aua e le mafai e le faitotoʻa ona aveese le lau.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni paʻu paʻu i luga o potu potu

Lelei ma le le atoatoa o le faʻataʻitaʻiga

Faʻapipiʻiina o se pateta o le pato mo faitotoʻa i totonu o faitotoʻa, ma o latou lava lima, avatu i le tele o aoga:

  • Faʻapipiʻi meataʻalo e mafai ona faapipii i luga o se tapoleni e aunoa ma soʻo se sauniuniga;
  • Pepe e maua ai le lelei o le talafeagai o le salu i le pusa;
  • E mafai ona tautau se matasele i ni nai itula;
  • O mea e iloga ai le mea e iloa ai le taulaga.

Mataupu i luga o le autu: faapipiiina o slopes o digwall

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni paʻu paʻu i luga o potu potu

Oloa e iai ma le le atoatoa:

  • O le filifiliga lea e talafeagai mo ni faitotoʻa o moli malamalama, ona o le ogaoga o le tele o tapoleni, ona o le ogaoga o le tavamoa o loʻo i ai le lamatiaga o kata;
  • Aveese le ie ma le LOUPs e le faigofie, e pei ona faʻaalia ai e iloiloina, ona e tatau ai lea ona e faʻagaloina tagata fetaui;
  • E faʻapipiʻi ai butterflies, e mafai ona e tuʻuina le pusa ma se shoush naʻo le mafolafola luga.

Filifilia o Meafaigaluega

Iloiloga e uiga i le matasele - mo faitotoʻa i totonu o loʻo faʻaalia ai e taua tele e le gata i le saʻo e faʻapipiʻi saʻo le masini, ae ia filifilia foi.

  • Mea - faʻataʻitaʻiga mai le steel e i ai le sili ona tumau. Uamea e matua umi lava e tumau ma ogatasi se tele avega. Sili ma le apamemea: E maualuga lona taua, ae o lenei uayy e matua le afaina ai. E le mafai ona faʻaaoga le ale anufemū. I le ata - comest flottings.
  • Aofaiga - E masani ona manaʻomia 2 tetops, ma se mamafa tele pe sili atu le mamafa, e sili le mamafa, e sili le faʻamalosia ma le sili atu ona mautu - i le 5.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni paʻu paʻu i luga o potu potu

  • Gaosi oloa - e aunoa ma le poto faʻapitoa e iloilo ai le moni uiga o le oloa e le faigofie. O le tagata lauiloa lauiloa a le tagata gaosi e sili atu ona maua ai le malosi atoatoa.
  • Ae le i faʻatauina ma tuʻu se matasele, e tatau ona e mauaina tonu le mea e te manaʻomia - taumatau pe totoe, aua latou te le o fetunu.

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni paʻu paʻu i luga o potu potu

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni mataua o le auvae i luga o le potu potu

Taia le fetaui lelei ma ou lava lima e faigofie lava. O le autu autu ii o le gataifale i le taimi o le taotoga o le pusa ma le faitotoa o le faitotoa. O le faʻagaioiga lava ia e faigofie ma faʻapitoa meafaigaluega e le manaʻomia: E te manaʻomia se naifi, laina, toso ma sikulukalaiva.

  1. I luga o le faitotoʻa, o nofoaga o le faalauiloa o le susunuina o pepe ua matauina - o se tulafono, o le mamao mai le pito i luga ma lalo o le 20-25 cm.
  2. Afai o loʻo faʻapipiʻi le hinges i luga o le fola, o le sash e faʻapipiʻi i totonu o le faitotoʻa o le faitotoʻa i le va o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga o le pito i luga ma le crazraltal crossbar. Afai o le faʻapipiʻi ua faia i luga o le faitotoʻa ua uma ona faʻapipiʻi, ona faʻatulaga lea o le sash i se tulaga o loʻo faʻaaoga ai laupapa laupapa. Le tulaga maualuga.
  3. I luga o le pito i luga o le pusa, o nofoaga tutotonu o le pepe e sili ona pipii. Ona aveese lea o le matafaga ma ou lava lima.
  4. I le faaiuga o le tapoleni na faʻaaogaina matasele i le vaega faʻailogaina, inisi inisi mo fusi. Ona siaki lea o le saʻo o le tulaga ma faʻamautu le oloa ma fao ma se sikulukalaiva. E faapena foi, sa latou tuu le lona lua matasele.
  5. Toe o le tapoleni o loʻo faʻaofi i totonu o le faʻavaʻa pe faʻasaʻo i luga. O le kata e apalai i le Rister, Challed pu ma fusi ma fao. O le taotoga e toe fai ma isi vaega o le mea faigaluega. O le faʻamalosia o fasi e tatau ona faʻaeteete e puipuia ai tisiki.

Mataupu i luga o le autu: o le pule o le faletalimalo mo se fola mafanafana: Faʻafefea ma le mea e filifili ai

Faʻafefea ona faʻapipiʻi ni paʻu paʻu i luga o potu potu

A maeʻa ona faapipiiina, o mea e mafai ona fetuʻunaʻi ma faʻaminoina ma le afi suauʻu, mo se faʻataʻitaʻiga. E le manaʻomia ni oloa tausia faʻapitoa oloa, o lea ua lava lea e faʻaliliuina 1 taimi i le tausaga.

Faʻapipiʻiina se paʻu o le paʻu i faitotoʻa i totonu o faitotoʻa i totonu, o le vitio o loʻo iloiloina i auiliiliga uma.

Faitau atili