Faʻafefea ona filifili pupuni poʻo pupuni mo le fale

Anonim

O totonu o nei nofoaga faʻaonaʻia o fale malulu, malolo fale, o le mea e te alu e faʻaalu ai lau tafaoga poʻo le faaiuga o le vaiaso atoa. O fale o le itumalo, ua le lava le tali tutusa ma taʻaloga laiti mo le teuina o faʻamaumauga tau tamaoaiga. O le aso, o tagata e auai i fanua tufuga o fanua i luga o le totonu o le ata, piki ma le faʻaeteete meaafale ma mea faigaluega. O lea ma sili atu ma sili atu, toʻatele e mafaufau i ni faʻailoga e maua ai le atunuʻu e fatu ai se tulaga tauleleia iina?

Faʻafefea ona filifili pupuni poʻo pupuni mo le fale

Pupuni i le fale

O le masani masani o le filifiliga o le atunuʻu o loʻo pupuni

  • Tomai aoga.
  • Le maualuga o le tele o mea.
  • Galuega ma le faigofie.
  • Faigofie faapipiiina.

Pupuni i le atunuʻu e tatau ona sui ese mai i se mea masani e le faʻaputuputu efuefu ma faigofie. Ma le mea e tatau ai ona pasi pupuni i le ea, o loʻo faʻatauaina i le taimi o le vaitau o vevela taumafanafana. O le filifiliga sili o le a avea ma cotton, ie lino po o ituaiga.

Faʻafefea ona filifili pupuni poʻo pupuni mo le fale

Fuafua pe o loʻo o mai ai faamalama i luga o le sorsula poʻo le sioa foi o le la, piki i luga le mafiafia poʻo mea malamalama. Afai o le tele o le la susulu i totonu o le potu, ona faʻaola ai lea o le malulu i le vevela taumafanafana, tusa ai ma le malemo solo solo. Mo potu o loʻo i ai i le paolo, o faʻamalama e savali ai i le tupua ie puipui, faʻatagaina e faʻaseʻe le ea mafanafana mai le auala.

O le mea e le o le mea e le o le mea e aoga ai i le faʻaaogaina o pupuni ma tamai pauna ma le isi mea teuteu elemene. I totonu o lenei tulaga, o le faigofie ole mamanuina e taua tele. E taua tele ina neʻi puipuia e le au pupuni le potu mai le namu, nai lo la ma le ata.

Faʻafefea ona filifili pupuni poʻo pupuni mo le fale

E masani ona faʻaogaina fale o le taumafanafana i le veranda poʻo le gazebo. Mo mea faapena e manaʻomia e filifili ai pupuni mai le ie e le maua ai le susu. O le a puipuia oe lava mai le faafuasei timuga.

I le fale o le Rutisic, e le tatau ona e faʻaaogaina foʻi taga taga faʻataʻapetini mo pupuni. Lelei tele mo mama ma ulaula, mai lea e faigofie ona aveese le ie puipui.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se tulimanu mai le faʻamatalaga mo le digwall - homemade aʻoaʻoga

Filifili le faiga o le ie puipui

O le fofo sili ona lelei mo le tuʻuina atu, o le a avea ma faʻatau o pupuni i se sifi i se siʻosiʻomia o le geuttletic style ma le plagyy lolomi, e pei ona faʻaalia i le ata. O se ata susulu o fugalaʻau, fualaʻau ma fualaʻau o le a faʻatumauina le faʻatagaina o le atunuʻu. I le avea ai o se faʻaumaina o le faʻauma, e mafai ona e faʻaogaina se lipine e maua ai le tausiga o le ie puipui i itu uma e lua.

Mo le Dacha Insist, e mafai ona e faʻatau pupuni i totonu o le siakiina poʻo se mamanu. O sea ata o le a tuʻufaʻatasia atoatoa ma nofoa siliva ma aiga o aiga. Mo le totonu ma le mutia, o ie lino pupuni o le a sili ona lelei filifiliga.

Faʻafefea ona filifili pupuni poʻo pupuni mo le fale

Ioe, ae le o le atunuʻu atoa o loʻo tolauapi i se tulaga mataʻutia. Mo totonu o loʻo i le sitaili o le sitaili o le maualuga-tech, uliuli ma paʻepaʻe eseese o le ie puipui ma le pupula o le laualuga e talafeagai, pei ona faʻaalia i le ata. E mafai foi ona e faʻaaogaina ni ie pupula i isi auala faʻapitoa e talafeagai mo le Lautele o le fale.

Faʻafefea ona filifili pupuni poʻo pupuni mo le fale

Afai o loʻo faʻapipiʻi le fale i se sitaili matagofie, o le malosi o le tino, ona mafai ai lea ona teuteuina ie puipui ma Tassels, vevela vevela.

Faiga Filifiliga

Taitasi Hostess E le gata i se fale mautotogi, ae o se fale na foliga manaia. O lea la, e taua le taliaina o mea fou foliga fou e ofoina atu i lenei vaitau. O nisi oi latou e mafai ona pikiina se fale o le atunuu.

Faʻafefea ona filifili pupuni poʻo pupuni mo le fale

O le lelei filifiliga mo se fale o le a avea ma tauaso. O aso nei e faia mai mea eseese, i lanu eseese ma lolomitusi. Mo le fale o loʻo fautuaina e faʻatau ai le Boamboo faʻataʻitaʻiga e faigofie ona mama, pasi le ea ma fetaui lelei ma le atoa o totonu o le atunuʻu mamanu.

Pupuni i clills e puipuia atoatoa mai le la, aua le faaputuputu le pefu ma le matagofie decorate le potu. I totonu o lenei mea tatou te mautinoa pe a tatou tilotilo i le ata.

Mo i latou e fiafia i le faʻaititia o sitaili, e fautuaina foi ina ia ou faʻalogo i le Iapani faʻataʻitaʻiga o pupuni. Latou te faia o se tulaga toʻafilemu, o le faʻafetai lava, e mafai ai ona e malolo atoatoa mai faʻafitauli ounaite Setete.

Mataupu i luga o le autu: Paʻu fefiloi ma ou lava lima: Fale o le fale o loʻo iai ni ata ma ata ma polokalame

Faʻafefea ona filifili pupuni poʻo pupuni mo le fale

Soʻoga i luga o le pito o le atunuʻu natura, ua vaʻaia mataʻaloa O ia oloa e mafai ona faia mai i filo eseese ma lanu o filo, ma se matau pe tautala. Paʻepaʻe Paʻepaʻe poʻo le Blati-lanu lanu faʻapuna pupuni faʻatagaina faʻatagaina oe e faʻaopoopo i totonu o soʻo se itu i soʻo se stylist.

Faʻafefea ona filifili pupuni poʻo pupuni mo le fale

O lea, puʻeina ie pupuni i le tusi a le fale, o loʻo iai le manatu o le malosi o le malosi ma le mautu o le susunuina o mea. O pupuni i totonu o le atunuʻu e tatau ona faigofie ona faʻatinoina, puipuia lelei faʻasaga i a isumu ma le tele o le susulu o le la. I le faʻaopopo atu i le itu aoga o le fesili, e taua ona ia amanaia le ituaiga o fale mamanu, tusa poʻo fea o loʻo filifilia le ie ma le ie puipui. Manatua o le faletafaʻi o se nofoaga e sili lona siʻosiʻomaga e taua tele. O le mea lea, o elemene uma o le au fai mai ma ie puipui, e aofia ai, e mafai ona vaʻaia lelei o fua faatatau poʻo fualaʻau ma fualaʻau. O lenei fuafuaga o le a mafai ai ona fausia se malamalama mama, moe ma le le mautonu siosiomaga.

Faitau atili