Faletaele mamanu 6 sikuea mita. M.

Anonim

Faletaele mamanu 6 sikuea mita. M.

Faletaele mo le 6 sikuea mita. M - e tele pe laititi? I le taimi muamua, ae ose taimi lava, ae afai e te sau i le mamanu ma se fantas, e mafai ona e faia se manaia manaia ma manaia. Ma, ina ia mafai ai ona fausiaina se faletaele o le 6 sq sq sq, muamua, faʻalogo mai o nisi o togafiti tufuga, ma lona lua, ua uma ona filifilia i luga o le stylist.

Fautuaga Aoga

  1. O le faʻata e sili ona lelei le auala e maua ai le vaʻai totoʻa i totonu. Ioe, e te le manaʻomia le tafafao i le faletaele mo le sili atu ma le tasi pe lua faʻata. E mafai ona e filifilia meafale ma metotia ma glossy, mafaufau loloto i luga.
  2. O le isi fesoasoani laʻititi o le taʻele o se mea manino. O faitotoʻa o le au siaki, o le faitotoʻa o le taʻele, e mafai ona manino mumu. Lenei o le a fausia le aafiaga o le faigofie ma le le mautonu.
  3. O le faletaele uma o le faletaele e tatau ona faia i totonu o se mini version. Atonu o loʻo iai, mo se faʻataʻitaʻiga, o se tamaʻi faletaele poʻo se tamaʻi faleuila.

    Faletaele mamanu 6 sikuea mita. M.

  4. Uma le Plumping ma meaafale e mafai ona fausia - oona. Faʻaaoga fua taʻitasi.
  5. O kapeneta uma e aunoa ma le mea moni, o le mea moni lena, e le mafai ona taofia, e tatau ona faamaloloina. I lalo o nei kapeneta puipuia, e mafai ona e faia ni mea aoga eseese, pei o le masini fufulu pe a goto.

    Faletaele mamanu 6 sikuea mita. M.

  6. O elemene elemene e tatau ona fetaui ma faʻaalia pe a mafai. E tatau i tagata ulufale ona "i lona tulaga" ma fetaui lelei ma se stylist.
  7. Afai e te fiafia i le pa puipui mo le puipui ma fola, filifili filifiliga ma se ata tifaga mamanu. O le a fai ma le aoga o se tamai potu.
  8. Uma le ogatotonu o lanu e tatau ona poloka ma pastel. Susulu susulu (Burgundy, Blue Green, Rich Blue) o le a maua mai le potu. Afai e te manaʻo e filifilia se tasi o nei sui, ia e vali naʻo nisi mea e mafai ona faia.

    Faletaele mamanu 6 sikuea mita. M.

  9. Aua le galo e uiga i le malamalama lelei. Leai se mea e taofi ai le faletaele i le Twilight - O lenei filifiliga alofa e mafai ona talafeagai mo faletaele a le Spacious.

Tusi i luga o le autu: Faʻapipiʻiina ma faʻapipiʻi le taele i le puipui e faia oe lava

Faapitoa faletaele

E tele sitaili lea e mafai ona e faʻatulaga se faletaele - masani, minimallowsm, amm, ma isi mea O se tasi o filifiliga sili ona aoga o le faamaoniga. Tatou tagofia le auala e fai ai se tamai vai taele o le 6 sikuea mita. m i le olive faiga.

Faateiga o se tamaʻi le itumalo i Farani i saute o Farani. E tusa ai, o lenei stylilissions transmits uma lagona o le fanua. O le faʻamaonia o loʻo faʻaalia e le lagi mama, o le sami lanumoana, vaomatua ma oks, o le a le tele o le a le a le tagata. Ia mautinoa e tatau ona amanaia lenei pe a faia se totonu.

Uma le mama meaa tatau ona faia i lalo o aso tuai. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e sailia ni faleoloa taʻele i totonu o le fale taele ma faleuila i le redro sitaili. Faletaele olive-fale taʻele - lapotopoto, i luga o ni vae o le panu palu. Le matagofie o le potu kapeneta mo le faletaele e masani ona e faia e masani ona faia ou lava lima. Ina ia faia lenei mea, o le a outou manaʻomia le sa sili ona mafiafia o laupapa, paʻepaʻe papaʻe ma le laʻititi o le onosaʻi. Faʻaaogaina o le tuʻufaʻatasiga o le faʻavae, o le a e faia se tulaga ese o totonu i ni nai itula. Ma le mea sili ona manaia i lenei faiga o le matua faigofie lava. E oʻo i se tagata e aunoa ma tomai faʻapitoa ma mea faigaluega o le a feagai ma ia galuega.

Faletaele mamanu 6 sikuea mita. M.

Ia faʻaopopoina se faletaele e sili atu le maualuga o le mafaufau, faʻalogo i lona maeʻa. E sili le musu i lenei mataupu mai le fale puipui, toe sui i luga o le laupepa (filifili se simemea e talafeagai mo le faaaogaina i tuutuuga o le vevela vevela). E manaʻomia le tuʻu faatasia o le paluga, ia tumau lava pa puipui e le tutusa. Moli moli e mafai ona faʻasaʻoina ma le tele o utupoto paʻepaʻe.

Faapea foi le tasi o vaega faʻapitoa o le olive o loʻo i ai o le i ai o mea manaia. Lelei e uiga i mea vali ma agamalu lanu piniki ma paʻepaʻe fugalaʻau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o lou faletaele atoatoa teuteuina se lanu susu i le palasitika. I le faʻaopopo atu i mea e aoga ma fugalaʻau, o le ae manaʻomia foʻi mea uma e mafai ai Bronke lelei.

Tusi i luga o le autu: O le a le faigofie ma faigofie e mafai ona faia fugalaʻau mai le tulles mo pupuni ma o latou lava lima

Faletaele mamanu 6 sikuea mita. M.

Faletaele i ai nei

O le saʻolotoga tonu o le faʻamaonia o loʻo i ai nei. O le sitai lea o le tuai o le 19th - amataga 20th seneturi. O lona manatu autu o le le lava le faʻaletonu o laina saʻo. O laina uma o lofini, masu. O lenei mea moni e faʻamamafaina ai le faʻamamafa o le totonu o fale laʻititi.

Ina ia faʻamamafa i le faletaele lenei sitaili, alu i le puipui o le vai o loʻo fetagofi ma masani ma lelei mamanu. Ma le isi, atonu e le na o ni mamanu - ma le ata o lanu faʻapitoa o lanu poʻo lala o laʻau. Peitai, ia manatua, o mamanu tetele e fetaui mo nofoaga manogi, laiti - mo laiti. O le fola-i-sitaili faletaele fola e mafai ona vavaeʻese e ala i le sili malamalama laupapa, o loʻo scrated i lalo o le maamora. E matagofie, ae i le taimi lava lea e tasi le filifiliga aoga.

A o le mea e fai ai meafale ma ni mea e fai, e sili atu le faia o le fiafia i le maa ma le natura fafie. E faʻatagaina le faʻaaogaina o mea pogisa i totonu, ia faʻatinoina o le a faʻapipiʻiina i luga o se pupula pito i luma.

Faletaele mamanu 6 sikuea mita. M.

Faitau atili