Polycarboate Windows ma o latou lava lima: Meafaigaluega, Mauga Tekonolosi

Anonim

Le taua o le polycarboate

Le taimi nei, o loʻo valaʻaulia ai Wilycarbonbonmidiate Windows e faʻalautele tele i le fausiaina. Ma e le o se mea e ofo ai. E le pei o le laupapa laupapa poʻo le palasitika, e tele a latou tulaga lelei o le a faʻamatala mai ai. Mo le tele o seneturi, sili ona lauiloa ma lautele mea mea mo le teuteuga o se laau. Na amata ona ia talosaga i le ogatotonu tausaga. Ae e le tumau le alualu i luma faasaienisi ma Tekonolosi. O le aso, palasitika ma polekanaboate faamalama, vasa ua matua faaaogaina.

Polycarboate Windows ma o latou lava lima: Meafaigaluega, Mauga Tekonolosi

O le taimi nei, polycarboate Windows o loʻo faʻaaogaina mo le sioa o le tele o fale.

Polycarbonate o se polymer mea e sili ona teteʻe i ni faʻafitauli tau le mafaufau, e aofia ai le teʻi atu, faʻaopopo, o loʻo lelei ai le faʻaleagaina o le tamaoaiga.

Mai ia mafai ona tupu mo le faapaologa. O le faipule e faatasi ma Puputaʻi foi ma e masani lava ona toe faʻaleleia, ma ua faigofie lelei le palepalo. O ana vailaʻau uma lava ia e taua tele e tagata faigaluega, ma i latou e faʻaaogaina lenei masini. O le Polycareboate ua fuafuaina ina ia i totonu o mea o loʻo i ai ni le ea laititi o faʻamatalaina o le ea faʻaputuga a le ea, o le mea lelei lea o le saogalemu o le ea.

Polycarboate Windows ma o latou lava lima: Meafaigaluega, Mauga Tekonolosi

O le Polycrqonate Windows o loʻo aofia ai se laupapa laupapa poʻo se fasimea-palasitika faʻavaʻa, ma polycarbeute faʻapipiʻi i totonu.

O le lelei o le mea e i ai sina tamaʻi tele, o lea e faʻaaoga lelei mo se puleva; Na te misia lelei le malamalama, puipuia e faasaga i le sili atu o le lua o le ultravioght ma, ioe, e le misia le leo. O le mea mulimuli e taua tele, aua o le leo o se siosiomaga faʻaosofia o le siosiomaga e faʻaititia ai agavaʻa o lona soifua maloloina ma faʻaleagaina lona soifua maloloina. E le faia e le faamalama 100% o lenei mea. E aofia ai se laupapa laupapa, uʻamea-palasitika faʻataʻoto ma se polycarbeute faʻapipiʻi i totonu. Atonu e sela pe monolithic. Mafaufau I nisi auiliiliga pe faʻapefea ona faʻapipiʻi faamalama mai polycroorboatea ma ou lava lima, meafaigaluega talafeagai ma fuafuaga faigaluega.

Mataupu i luga o le autu: Manatu mo se tamai potu potu - o le a faʻateleina le avanoa

Meafaigaluega talafeagai

E tuʻu ai i le polycrotote Windows ma ou lava lima, e tatau ona i ai se seti atoa o mea faigaluega. O le faia lea o lenei mea, o le a e manaʻomia:
  • Lomik;
  • umiaina;
  • Uafu;
  • Sgatia;
  • sikulukalaiva;
  • hacksaw;
  • talafeagai gifonery;
  • fale malo;
  • sikulukalaiva;
  • rofautte;
  • Masini mo le faamauga.

E mafai ona e faʻatauina i latou i soʻo se faleoloa faʻapitoa. Ioe, e manaʻomia le faʻaaluina o se tele o tupe. Ina ia mautinoa lo latou lava saogalemu ma le puipuiga o isi, o loʻo e manaʻomia le puipuia o le teritori e faia ai le faʻaofifale o faamalama i ou lava lima. Ae e te lei amata galue, e tatau ona e muamua faʻatau muamua faamalama maualuga.

Ituaiga o polycarboate

Polycarboate Windows ma o latou lava lima: Meafaigaluega, Mauga Tekonolosi

O le Polycareboate ua fuafuaina ina ia i totonu o mea o loʻo i ai ni le ea laititi o faʻamatalaina o le ea faʻaputuga a le ea, o le mea lelei lea o le saogalemu o le ea.

E pei ona taʻua i luga, o le polycarboate faʻaaogaina mo Windows e mafai ona avea ma monolithic poʻo sela. O Cluchular e fetaui ma le faapaologa, capy. Ua leva ona faʻaaogaina aumau tusitusiga, ae sa ia te ia le toʻatele o mimiti. Mo se faʻataʻitaʻiga, mo le tele o vaega o le ua logonoa, o lona uiga, na o se faʻatonutonuga. E sili le faʻaaogaina mo nofoaga o loʻo iai le ofisa, i lalo o le pato. O le Monolithic Polycarbonate e sili ona tumau, faigofie ma saogalemu, e oso le la o le la o le la. E tusa ai, o lona aoga e sili atu le maualuga. E taua tele le tagata gaosi oloa pe a filifilia. E manaʻomia tele o ia ma sa lauiloa. Ae le i faʻatauina le faʻamalama, e suʻea ma vaʻaia vaʻaia, ma i luma o tamai ona faʻaletonu, o se oloa e sili ona le faʻatau.

Faapipiiina metotia

O lea, ina ia tuu faamalama mai polycroorboadiate ma ou lima i luga o le faapaologa, e tatau ona e fao muamua i le faʻavaʻa faʻapitoa - taula. E faia lenei mea i le fao. Ma le itu o le 2 ma le 1 mai luga. Taula se mea e pei o se faʻamalologa tuʻusaʻo. Taula e faapipii ina ia latou o i totonu. Ina ua maeʻa, o loʻo faʻapipiʻi le faʻamatalaga i le pito i lalo o le amataga. O vaega uma ua faʻapipiʻiina ma se fale mautotogi, o loʻo i ai le lapoa o le tulaga o le 8 mm. Le isi, ua tuu le faʻavaʻa i luga o le faʻapipiʻi talaaga ma le tagi ma le tina. Faatasi ai ma le fesoasoani a le fau fausaga, o le faʻavaʻa ua vaʻaia e matua le malamalama ai i le ogatotonu ma le lautele i pito o le puipui. O lona uiga, o le tulaga maualuga i lua vaalele.

Mataupu i luga o le autu: E mafai ona e lavea le pepa puipui i puipui sima?

O le faʻavaʻa lea lava ona faʻamaumau ai le faʻavaʻa (uʻamea faʻapipiʻi). O le isi laasaga o le faʻapipiʻi o faamalama. Ina ia mafai ona setiina faamalama ma ou lima, e tatau ona e taumafai e taumafai i le faavaa. E tatau ona liligi i le talaaga. Afai e tatau ai, ua tipi ma hacksaw. I luga o pito o le laupapa tuu le pulu. I le maeʻa ai o lenei mea, o loʻo alu aʻe le laupapa i Aso ua. Puipui e mafai ona faʻaaogaina e faʻateleina ai le le mamana. O le tulaga lata mai o le siakiina o le sao o galuega. O polycarbarboate Windows faʻapipiʻi i se taimi lata mai, pe a maeʻa le tulaga i le sosolo i totonu o le vaalele ua toe siakiina. I le iʻuga, o le avanoa i le va o le faʻavaʻa ma le tatalaina ua tumu i le mauga o le mauga. O lea e le faʻaaogaina le faʻamalama e ala mai i le folauga, o loʻo mafai ona faʻaaogaina le clamps. E faʻaopopo atu i le faʻamalama, e iai ni kapeteni mai polycarboate. Ua masani ona faʻaaoga le sulugatiti. O lenei pato e matua tumau lava. Afai o loʻo faʻapipiʻi le ipu i totonu o le faapaologa, o loʻo ese ai le metotia. Canopy mafai ona faia se tasi.

Faitau atili