O fea o iai se maʻa faʻapitoa mo le faʻatonutonuina

Anonim

O le maʻa o se sili lea o le lelei o le masani ai, tele tausaga o lapisi o se matua tumu. Aua ona o le tau, o le maʻa masani e le avanoa mo tagata uma, e toʻatele e filifilia se maʻa faʻapitoa mo totonu o le teuteuga. O le aso o le ae aʻoaʻoina ai ituaiga ituaiga ma o latou foliga, ma mo uiga nofoaga e sili ona faʻaaoga e sili ona faʻaaogaina.

Ituaiga o le poto masani

O le mea teuteu teuteu, lea ua taua foi o le "Wend Rick" tagata, o le soʻoga sili ona paʻepaʻe poʻo le paʻepaʻe, o le fale ma le dyes. O le tapenaina o ia mea e faia e ala o le gatete ma le vibropressing. O se maʻa faʻapitoa ua faʻateleina ona lauiloa, faia i luga o le faʻavae o le gysium e ala i le totoina.

O fea o iai se maʻa faʻapitoa mo le faʻatonutonuina

O mea faapena e tele naua le lelei o le aoga: O le siosiomaga faauo, e le maua ai le susu ma palapala, luga e aunoa ma ni faʻafitauli e mafai ona fufuluina ma faʻaaoga ai se mea e le masani ai o le fale ma oe lava lima, o se faʻasologa o le tele itiiti ifo nai lo mea masani.

I le taimi nei, 3 ituaiga masani o maa o loʻo faʻaaogaina mo le feagai ai o nofoaga eseese o potu.

Maa mai le sima

I le fale, e mafai ona e uma i le gypsum mea.

Gyptum ua faʻaogaina mo le tele o tausaga mo le gaosiga o le teuteu teuteu maʻa, stucco ma isi fale fale. E le gata e aoga, siosiomaga faauo, faigofie ona faʻapipiʻi, ae o loʻo iai foʻi se lanu tele lava o lanu. Gypsum mea o loʻo faʻavaivaia pea ma le leo ma le vevela o le fale.

Faia ni mea faapena pe a e manaʻo ma le i ai o le tulaga faʻapitoa, e mafai foi ona e faia. Ma pe a faʻatau i le maeʻa o le pepa, o le a tau ai ni taimi taugofie nai lo le maʻa o natura tupuaga.

O fea o iai se maʻa faʻapitoa mo le faʻatonutonuina

Ina ia faia se gypsum mea i le fale ma o latou lava lima, latou te manaʻomia pepa faʻapitoa, gagassum, vai, oa ma le tootuli, lanu vaega

O le aano o le faʻagasologa o le faʻafefiloi lea o le gyptum suega ma faʻaopopoina dyes i le mamafa o le lanu manaʻo. O pepa e tatau ona faʻamalosi i luma o lena mea, pe a maeʻa le faʻafefiloi o le palu. O le malosi tatau e mafai ai e se fale e mafai ona ausia i ni nai aso. Ina ia mafai ona faʻavaveina le faiga o le totoina o mea ma o latou lava lima i le fale, saisai vaega e tatau ona faʻaopopo i le fofo. I lea tulaga, o le taunuʻuga o le taimi e mafai ai ona aapa atu i le 1 aso.

Mataupu i luga o le autu: pa mo fale o fagotaga o fafie: ituaiga o fausaga

Ati faʻatautaia faʻapipiʻiina o ia mea e le faigata, e le mafai ona faʻamalosia muamua le siʻitia. Na o le pau le leaga pe a faʻaaogaina mea faapena i totonu, o tagata atamamai o loʻo taʻua o lona palu - mai le malosi o le tau o le gypsum e mafai ona malepelepe.

Acrylic marforforial maa

E le mafai ona faia le piliki i totonu o le aoga mo le feagai ma lea masani o le faʻaaogaina o le faia naʻo le faia o galuega i totonu ma fafo. Fai i le fale ma lou lava lima e le taumateina e manuia, aua o le tulaga lea o le ai ai ni mea faʻapitoa.

O fea o iai se maʻa faʻapitoa mo le faʻatonutonuina

O lenei potu mo potu i totonu e lelei tele tomai faʻapitoa, o le tele o le faʻamamaina o le susu, e le faʻatagaina le faʻaputuga o le pefu o le efuefu. O le faʻamamaina o se laualuga e faʻatagaina ai ma le vet. Mo le faʻamamaina e le tatau ona faʻaaogaina le faʻamamaina, talu ai latou mafai ona faʻaleagaina le laufanua.

O le pili i totonu na faia o le siosiomaga o le siosiomaga masani, e le faʻaalia ai le tomai o le mumu, e le o maua se faʻafitauli le lelei i le soifua maloloina o tagata. Pe a faʻaletonu le mea e faʻaleagaina ai le mea mai ia mea e mafai ona toe faʻafofogaina e aunoa ma ni faʻafitauli. O le faʻapipiʻiina o le faʻapipiʻi gofie, pe a fai e te faʻasaoina le manatu faʻaalia.

Quartz maa

Le pili i totonu o le Quarz e masani ona faʻaaoga i totonu o potu i totonu o potu, lea e masani ai vevela ma tele le vevela vevela. Mo ana tagata gaosi oloa, tagata gaosi oloa e aoga tele granite, quarzite ma maasiasi maasiasi. E tuʻuina atu ai le mea e manaʻomia ai le paolo manaʻomia, faʻapitoa lanu lanu faʻaaoga.

O fea o iai se maʻa faʻapitoa mo le faʻatonutonuina

O lenei faʻaumaina o mea o loʻo iai le tele o uiga lelei. E aoga tele ma maualuga le malosi, e faigofie ona faʻatagiina, e oʻo lava i ona lava lima, o loʻo faʻaalia ai pea le manino o le susu o le susu ma suiga o le tau ma le tele o suiga i le tau ma le tele o suiga i luga o papala ma tele. A o le tau o le tau, o le tau o le quartz o le maʻa e maualalo ifo nai lo le acrylic i totonu o le piliki.

Talu ai talu ona maeʻa le faʻaumaina o le maa faʻavae o mea na lauiloa, tagata gaosi oloa o mea mo totonu ma fafo o loʻo taumafai e faʻalauteleina le laina. O lenei auala na mafua ai le foliga o mea e pei o se sami suamalie i lalo o le pili, i lalo o le maamora, kalapu, oneone ma isi mea.

Mataupu i luga o le autu: Faʻapipiʻi le masini mago ma ou lima lima

Mo se faʻataʻitaʻiga, faʻaumaina o le fale i lalo o le piliki o se fofo sili ona lelei mo le fausiaina o potu faʻapitoa, teuteu ma isi puipuiga o fale gaosi fale. O le tamaʻi ato e le tau mo le atunuʻu, ae faʻapea foi mo fafo atu. O le taimi lava o le faʻauma i lalo o le piliki na faʻaaogaina mo le foloina - o se sui o le feagai ai mea, lea e taugata tele mo sina faigofie. Ae o le manaʻo e mafua mai i le mauaina o se mea taua tele na mafua ai ona foia lenei mataupu.

O fea o iai se maʻa faʻapitoa mo le faʻatonutonuina

O le galuega sili ona masani na avea o se tagata laumei faʻapitoa. Lauiloa i le aso ma le puaa ma puao. O lenei tulaga ese lava e mafai ai ona e faia faafoliga i lalo o fafie, poto, paʻu, tele lanu ma ata. E mafai ona i ai se matua, susulu, e tu o loo i luga. O loo i ai pea se agglomerate - o loʻo faia o le maamamaina o le maamora ma granite, tioata poʻo le quartz crumbs, e fesoʻotaʻi e le sima poʻo le polyester resins. Faataga oe e fatuina se seti o lanu lanu bizarre o pozarte pe a teuteuina i totonu o le fale.

Faʻafefea ma o fea ua faʻaaogaina

Filifiliga mo le faʻaaogaina o le feagai ai ma le maʻa teuteu i totonu o totonu e mafai ona eseese. E mafai ona faʻaaogaina toetoe lava o soʻo se potu. E taua tele le amanaia le faiga filifilia ma le faamoemoe o potu.

O le umukuka o se potu o le a le kuka o fale suamalie, o 'aiga ma' aiga. O le umukuka o se tasi o potu lea o loʻo agaʻi mai ai tagata uma o le aiga mo se taumafataga soʻotaga. O le miti o toetoe o tali uma o le hostess mafai ona taʻua o le faʻatulagaina o le maʻa papa "apron" - puipui e i luga o le galuega. I totonu o umukuka na teuteuina i se itu faaonapo nei, o le maa i lalo o maa ua faaaoga i foliga o nonoa. E mafai foi ona e faia lau totonu i se sitaili tuai, aua le faʻatafunaina mea o loʻo taoto i ou lima, tutusa ma piliki. O se potu tele o le umukuka e mafai ona faia i le ituaiga o le pu, o le feagai ai ma le pa o le pusa.

O fea o iai se maʻa faʻapitoa mo le faʻatonutonuina

O le potu malolo o le fale o se tasi lea o potu sili ona taua. E oʻo mai i fesoʻotaʻiga a le aiga, se soʻotaga mai le TIV ma se talanoaga o tala Faʻasolopito, toe talanoaga uo. O filifiliga mo le faʻamaeʻaina o totonu o lea potu e ese foʻi. E mafai ona e faʻataʻitaʻia mea faʻavae i se tasi o puipui, aʻo le ma le tumau i le aofaʻiga o lanu lanu. Poʻo le teuteuina o puipui o le rack o le laufanua o le nofoaga o lo o i ai tusi ma le alofa. E aoga le teena o le crms uma o le maa o le a maua ai le taimi nei Talu ai o lenei mea e faigofie, tormo kateti ma mafai ona tatalia ni avega masini, latou te fiafia e vavaeeseina ai ni uila afi. O se maʻa faʻapitoa o loʻo faʻaaoga mo tolopo ma pou, faitotoʻa 'au.

Tusitusiga i luga o le autu: Puipuiga mo le umukuka i le sitaili o le hech scho: tulafono tulafono

O le auala auala e masani ona ausia ai malo i luma o isi potu uma. Aua e ave i luga o ofu pito i luga ma seevae, aveese le palapala e masani ona alu ese. O le maʻa po o le a oʻo mai i le taʻavale - o le tausiga mo le ituaiga o meaola o loʻo laʻitiiti.

O loʻo faʻaaoga le maa e teuteu ai le loggina ma Paʻo o Falagona, talu ai ua latou le toe vaʻaia o se faʻaopoopoga i le nofoaga autu. O iinei e mafai ona e inu i fafo o lau taeao kofe po o lauti.

Stone teuteu e masani ona alu i le faletaele, potumoe ma isi potu. O le mea autu o le sefe le paleni ma aua le soona fai ai puipui.

Vitio "o loʻo faʻamamaina o mea teuteu teuteu"

Vaʻai i lenei ata vitio, ma o le a le toe iai sau fesili pe a e faʻatinoina se fale mautotogi i totonu o se fale ma le maʻa.

Faitau atili