Faʻafefea ona teuteu le taualuga ma ou lava lima: stucco, vali, ata puipui

Anonim

Tusitusiga fetaomi: [SYS]

  • Polokalama Faapitoa
  • Atavali - aitu
  • Teuteuina le ie
  • Elemene elemene - stucco

O le a alu i le tu masani e faia ai le taualuga i totonu o lona fale e latalata ma lamolemole. O lona teuteuga teuteu e sili atu ona lauiloa.

Faʻafefea ona teuteu le taualuga ma ou lava lima: stucco, vali, ata puipui

E saʻo le lanu e mafai ai ona faʻaleagaina le potu atoa.

E mafai ai ona e faia se siosiomaga tulaga ese i totonu o le fale gaosi i totonu o le fale mautotogi, e suia ai le totonu: E faia ai le paie ma le fale pe mautu. Mo mea fatufatu, e tele manatu mataina ma mea e faʻatagaina ai oe e faʻatino ai ni manatu faʻapitoa.

Polokalama Faapitoa

O le faʻatulagaina o le faʻafelatuaa e mafai ai ona latou faia se tasi, e le gata lava i soʻo se malamalamaaga faʻapitoa i lenei nofoaga. O le mea taua o le iloa lea o ituaiga autu a le fili, filifili mea talafeagai ma amanaia ia ia tusia tulafono mo le taulimaina.

O le faigofie auala e teuteu ai le faailo o le faʻaaogaina lea o le pepa puipui. O mea e mafai ona filifilia ua uma ona saunia pe piki i luga le pepa puipui mo vali. E taugofie, e mafai ona e faia se taualuga ma se faaputuga faapitoa. Ae ui i lea, o ia auala faigofie ua uma ona le faaaogaina. Mo le suia, na latou vave ona faatupulaia isi aso ona faamautu ma faaofi o teuteuga.

Planboard - mea e masani ona maua e mafai ona maua i le fausaga o nofoaga faafuasei i ona po. O se auala manaia e teuteu ai le taualuga - o le tele-tulaga fausaga fausiaina mai Mrwall. O isi mea e ono ausia e mafai ona ausia e ala i le faʻatuina o mea ese i tulaga eseese poʻo le vali ese vaega i lanu eseese. Valaʻau e fesoasoani e fai ai le faʻauiga o le faʻasologa o le tulaga ese. E mafai ona i ai ni fasi vae o lanu poʻo tagata taʻitoʻatasi, fugalaʻau, eseese mamanu poʻo mea teuteu faʻaputuputu e ala i le tele o fasi. O sea teuteu o teuteuga e mafai ona faatino tutoatasi tutoatasi.

Toe foi i le vaega

Atavali - aitu

Faʻafefea ona teuteu le taualuga ma ou lava lima: stucco, vali, ata puipui

O se pito sili ona lelei mo le taualuga e mafai ona avea ma pepa puipui ma le ata o ao. E mafai foʻi ona valiina ao o ao le polokaina o se pupuʻu.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona toe faʻaleleia le faitotoʻa ma ou lima lima

Liliu le taualuga i se tala fatufafo moni o le a fesoasoani i se auala o le teuteuga o se ata vali. O le tulaga autu mo se togafiti o se lamolemole atoa luga. O se faavae mo se ata i le lumanaʻi, o le lautele o aʻoaʻoga o loʻo faʻaaogaina.

Ina ia mafai ona teuteu le atavali vali, e tatau ona e filifilia se ata talafeagai. O le ata na faaliliuina ai i le pepa. E lafo le taualuga, o le a e manaʻomia se penitala poʻo se koale. A maeʻa gaioiga sauniuni, e mafai ona e amata galue ma vali. E le tatau ona faʻaogaina le tele o lanu lanu i le tasi ata i le taimi lava e tasi ina ia le tutusa le mamanu o le tele o mea. E sili le taofi o lau filifiliga i luga o le sili atu le fiafia.

O le faʻaaogaina o le flivorescent benes o le a mafai ona maua ai se tulaga ese o le vavaeʻese o vaega eseese o le atavali. Mo le fefiloi vali e sili atu le faʻaaogaina o le pale poʻo se laupapa lamolemole o le oval poʻo le faʻatagata foliga. O le Simiplus vali poʻo ni manogi e te manaʻomia e solomuli ai ma le ie susu.

O le vai faavae o le a le tumau o le vai. I se faʻaopopoga, o le a puipuia ai le ata, o le faʻatusa o le a sili atili ona faʻaalia ma malamalamagofie.

Toe foi i le vaega

Teuteuina le ie

Faʻafefea ona teuteu le taualuga ma ou lava lima: stucco, vali, ata puipui

Valivali le taualuga e sili ona taugofie ma faigofie auala e uma ai.

E mafai ona e teuteuina le taualuga i totonu o le fale mautotogi ma le fesoasoani a le teuteuga o le pepa: fausaga po o tioata. O se tasi lea o tulaga sili ona masani ai o le au fai mea.

E tatau ona faʻaaoga le laupepa fausaga i luga ma faʻapitoa meafaigaluega: faigofie ma le faia spatilas poʻo rollers. Ina ua maeʻa ona faʻaogaina le paluga, e fausia se mafutaga, lea e mafai ona vali i soʻo se lanu.

O le laugatasi o le pamu o foliga mai ai le tele o foliga. E aofia ai se seti o mea eseese, ina ia mafai ai ona maua ni faʻafiafiaga eseese ua maeʻa ona faʻaaogaina le apalai o mea. O isi mea faigaluega e le manaʻomia mo lenei. Saunia le mafai ona valiina. O le mea e sili ona lelei e filifili le vai faʻavae ma faʻaaoga ata mataga. O le mea sili ona saʻo lea mo le galuega i totonu o le fale.

Toe foi i le vaega

Mau i luga o le autu: faʻafefea ona filifili pupuni i faitotoʻa mai le lele ma le amukalati

Elemene elemene - stucco

O i latou e sili le fiafia i le sitaili i le mamanu o le potu, e tatau ona e gauai atu i le faaputuga o se auala e teuteu ai le coungs. O auiliiliga o le lumanaʻi o le lumanaʻi e mafai ona faia o le faʻapipiʻiina poʻo le polyrethhane. O nei mea e lelei ai faʻamanatuga o mea, e aoga, ma faigofie ona galulue faʻatasi. Ina ia faia ni vaega mai polysurethane ese mai le gypsum, e tatau ona ufiufi i le vai-maualuga vali i le tele o faaputuga.

O le polyrethane e mafai ona faʻaogaina e fai ai mea e mafai ai ona e faʻatagaina oe e teuteu le taualuga e latalata i le chenderelier, faʻatupuina le pese. Polyreathhane o se mea aoga e le leiloa lona foliga i le taimi o gaioiga. Ae le i togafitia le taualuga ma ia elemene, e tatau ona e filifilia le pepa talafeagai: mafolafola, ata-foliga, tofa ma teuteu ma le mamanu.

O le faʻaaogaina o le suia o le a fesoasoani e faʻaopoopo le ata atoa. O nei elemene atonu e i ai le tele o ituaiga o foliga e sili atu le fiafia i ai mai le masani masani o igoa. O le faʻaaogaina o ata o loʻo i ai ni tuaoi. E le gata i latou e le mafai ona teuteu le taualuga, ae o le vaʻaia foi o le potu i totonu o sone. O le polyrethane ma tioata ma softket e faigofie ona faʻapipiʻi i le taualuga ma o latou lava lima. O le faia lea o lenei mea, o le ae manaʻomia kelu.

O se isi mea i luga o le faʻafanua metotia o le teuteuina o faʻailoga, ituaiga o le pala e pei o ata puipui ma appliqué mafai ona iloiloina. Faʻafetai i le ata o loʻo iai nei, e mafai ona e filifilia ni lapopoa uma ma ma eseʻese ata, o le ata na faia e oe.

Ae le i teuteuina le taualuga, e tatau ona e filifilia se tasi o metotia o faaletonu, lea o le a fesoasoani e faʻateleina ai le manaʻo mo le pule e tulaʻi mai ai lou fale. O le faʻaaogaina o sitaili eseese i le potu e le fautuaina.

Faʻafefea ona teuteu le taualuga ma ou lava lima: stucco, vali, ata puipui
Faʻafefea ona teuteu le taualuga ma ou lava lima: stucco, vali, ata puipui
Faʻafefea ona teuteu le taualuga ma ou lava lima: stucco, vali, ata puipui

Faitau atili