O le totoina o le totoina - o mea lilo o le poto masani a le poto masani

Anonim

O le totoina o le totoina - o mea lilo o le poto masani a le poto masani

O le galueaina o Penote o le leaga o tusitusiga, faigata, o lea ua taʻu mai ai tusitusiga ia matou. Ae i le faʻataʻitaʻiga a lau 'upega tafaʻilagi, e mafai ona ou fai atu o aʻu o au toʻoto e tupu matagofie i mea uma e aunoa ma soʻo se tausiga. Masalo, e mafua mai i le eleele lelei ma le tele o isi itu. Ou te le manatu e fai atu mautinoa. Ae ui i lea, o le aso o le a ou faʻasoaina atu ma oe se aoina o fautuaga mai le poto masani fugalaʻau mo le faʻatupuina o Peoning. O mea uma ua mamanuina ma faʻaputuputu e te aʻu lava.

O le totoina o le totoina - o mea lilo o le poto masani a le poto masani

O lenei ua maua e le maketi se lautele ituaiga o ituaiga eseese ma hybrid. Ae, pei ona masani ona tupu, e matagofie i le ata, ma le moe moe. E le o ni ituaiga uma o fetuunai o tatou aiaiga, ma i le tatou atunuʻu, i le ala, lelei faʻataʻitaʻiga! E oo lava i tagata ese, o loʻo mauaina i mea mo nisi galuega. O a tatou ituaiga e fetuunai, teuteu, lelei lagona i le taumalulu.

Tulaueleele muamua pea

Ma, na e filifili e toto lau taimi muamua. O fugalaʻau fautuaina vave se nofoaga lelei mo le laʻau. O le mea o le poni o se tagata moni o le tagata e nofo i le tasi nofoaga mo le tele o tausaga! E silia ma le 50 tausaga, o le Bayw Boony e mafai ona lagona le sili atu e aunoa ma se feololo, o lona uiga e teuteu ai lau ata atoa! O le mea moni, ina ia umi le payy e tupu ai le umi i le tasi nofoaga, e tatau ona fetaui ma mea e fetaui i le fiafia o le laau. O le a matou auiliiliina ni tele o suʻina uma ma lenei fesootaʻiga.

O le totoina o le totoina - o mea lilo o le poto masani a le poto masani

Nofoaga mo le tulaueleele

O le a le vaisa e le faʻapaʻiaina ai, o lea e faʻaalu ai. E le tatau ona faʻapipiʻi le vai e tusa lava mo sina taimi puʻupuʻu. E i ai a matou togafiti i luga o le malifa, o lea e leai se faʻafitauli i le tulaga o le vai, ma o le mea lelei lea mo lo matou fanua.

I lena taimi tasi, o fugalaʻau uma e finau ai pe a sili ona mamagā a Pena ia i lalo, seʻi vagana ua puipuia mai le tele o le susuga. I le rhizome o le Bandy, e tele naua fatugaʻo e faia ai le tiute faʻasao, tusa o le tulaga o le maliu o le vaega o le vaega o le laʻau. E mafua mai i sea oloa, o le bayy e mafai ona tuufaatasia lava ia tuufaatasia lava tusa lava pe a uma le malaia malulu po o le gotoina o le vevela o le taumafanafana. Pau a le mea o le root system e le taliaina o le siitia o le eleele vai. I lea tulaga, o laau femalagaiga ma maliu.

Mataupu i luga o le autu: o le vaalele o le puaa - back backkets

E toʻatele tagata e tusi o le Bayy e le taliaina le ata lafoia. O le faamaoniga e le feteʻenaʻi, faʻataʻitaʻiga, i laʻu 'upega tafailagi, au taumafaiga na fuga i le paolo, i lalo o sieli. O loʻo ia te aʻu le faʻalavelave i ona tafatafa, na foliga mai o le paʻu o le la, ma foliga mai, o lea, naʻo nofoaga o fatufatuga o laʻau. E pei o Asia, lea e masani ona fai e fugalaau.

Ia, mo le itulagi encow, uma lava mea tutusa laa, pe a leai foi o le a avea pea ai ma mea moni ma o le a matua le fiafia. E i ai soʻu manatu, o na mama, o na mama e agaʻi i le la e laʻititi ma tauagafau. Ma le lava vasega e oʻo mai i le toetoe o paolo o laʻau, malosi, gaʻo ma tele. Ia o le faʻatuatua i le maeʻa o ana fautuaga e totogo i le la ...

Malaga e tatau ona fiafia le alofa o Peoni - PH 6.5-7.0. Aua le faʻalauiloaina soʻona faʻatatau i le moni, o le a afaina ai le tuputupu aʻe ma atinae o le laʻau. E oʻo lava i foliga o le mulch, o foliga o le a tuʻu ai le eleele ma oona o lenei mea o le a lagona ai lea, faʻalogo atu i se mea lemu i le atinae.

Soʻo se fafagaina i fefiloi o fefiloi o le fetilaisa e matua aʻe i le eleele, o le a latalata le fugalaʻau pe a uma ona faʻamalosia se gaioiga itiiti. E mafai ona e faia i taimi uma pe a uma le fafagaina o le tele o le ash i lalo o le vao. E puipuia foi mai loi, ma latou te fiafia e ootia i le suamalie suamalie o le le fiafia o birsifer.

Pe moni e matagofie tele i Lomiy, o se eleele ma le lelei alavai. E i ai laʻu mea uliuli i luga o le togafiti, o lea ou te le faia ai ni meaʻai faaopoopo. Ia, o le alavai i luga o le alavai ua uma ona tusia - o se togafiti i le malifa ma se faʻafitauli, e pei o le faʻatinoina o le vai, e le o le faʻavae.

Totoina Yama

I lalo o le totoina o le bayon, o se pu na eli ma le tele o le 50x50x50 cm. O le root system o poni o le 50 -70 cm, ma O aʻa o loʻo i ai i le avanoa atoa, ae le o latalata i luga.

O le taumafaina taumafa ua tuʻuina i lalo o le lua vaetolu o le lua, o loʻo mo na aʻa o loʻo oʻo atu ai i lenei vaega o le eleele. O le laʻau lava ia e totoina i le pito i luga o le tolu o le eleele, e aunoa ma le faʻaopoopoina o fetilaisa. E ui i lea, mai le tausaga muamua o le olaga, e tatau ona pikiina le meaʻai, pei ona mafai ona ausia meaai o loʻo taoto i le lua pe lua. E manaʻomia le fafagaina o le laʻau laʻititi i le vaitaimi mai le taimi o foliga vaʻaia o siama ma lumanaʻi 18

Mataupu i luga o le autu: bouquet o le fasimoli: Master vasega i le faia o roses ma ata ma vitio

O le sili sili ona fafagaina mo Penion o se vaipuna fofo. Ia aumai i totonu o le eleele i lalo o le laau e tatau i vaipupuni faataamilo i se lavalava. O le fofo o le a faʻamalosia le atinaʻega o Rhizes, o le ai ai le lelei o lona aoga i le faʻavaeina o se faʻamamafa malosi ma laugaloa o le a mautu le faʻaaogaina o leoleoga. Afai e te faigata ona maua se korovy (povi povi, faagaoioia i le vai), ona fafaga ai lea o Peneral Fortirizers mo le faatauina atu poʻo le lavelave fafaga poʻo le lavelave taumafa o laʻau. Ma aua neʻi galo e uiga i le aveeseina o le eleele o le eleele.

Lawrefer Pany i le tausaga muamua o le totoina

Toatele o tatou e manaʻo e maua fugalaʻau mai Peyy mo le tausaga muamua pe a maeʻa ona tulaueleele. O le talipupuni, ma e le mafai lea! E pei ona matou le fia vaʻai i fugalaʻau, E tatau ona e mauaina le onosaʻi ma faʻatalitali. O le mea moni o se tamaʻitaʻi talavou e i ai le tausaga e fetuunai ai, agai i le rooting ma se seti o malosiaga mo nisi olaga.

E le talafeagai le faiga o le tuai o rhizomes i se nofoaga fou, talu ai o tausaga o le olaga o le a pei lava o matua vao. O lona uiga, vavaeeseina le vaega o le aʻa o le aʻa o le 20 tausaga le matua, o le ae o le a fai o le 20-tausaga le matua o le vao i se nofoaga fou. O lona lagona uma o le a tumau ma uii nai lo le leona o le a leai. E mafai ona fuga mai ma o le a iai, ae o lenei ua le o le matua i se mea ...

Squeek Young Young Peoniowe

Afai e te manaʻo e fai se taimi umi o le faʻaulufale, ona faʻatau lea ma toto se lua tausaga aʻoga mai le vasega pepe. O sea faʻatauga ua mautinoa e faʻamalieina oe mo le tele o tausaga, o le laʻau o le a fai ma le laʻau tele, malosi atoa ma atiaʻe mo atinaʻe. Atonu o le sili ona taua fautuaga i fugalaʻau uma e manaʻo e faʻagalo latou lagomeli. Aua le taumafai e mate i luga o le tulaueleele mea!

Loloto o laau toto

Avanoa le Peni o le mea lea o le mamao mai le pito i luga fatuga o le Rhizome i le eleele luga o le eleele na mai le 3 i le 6 cm, i luga o le mama. Talu mai le tele o tausaga, e mafai ai ona tusia luga le Rhizona o le a tusia i luga, ma o lea, e ono talafeagai ai e saili le fatugalemu i le taumalulu.

Tusiga i luga o le autu: teutusi mo se pepe fou ma ona lima mai le fulufulu mo le moe

O le manaʻomia loloto mo le moe o le moe o le moe, aua o lona setete pe a uma le taumalulu tuutuuga faʻapitoa mo le tuputupu aʻe o mea masani o meaola ma lanu. Afai e le mafai ona fuga le laʻau, e le tapunia le laʻau, a tapuni, ona le filemu lea ma vaivai.

Tausiga tausiga

Le fiafia masani, o le eleele liaser, vai i se vaitaimi matutu. Breash-Phosphor fafaga pe a uma le fugalaʻau e faʻamalosia ai le laʻau, o loʻo taofia faʻalua i le vaitaimi o 10 aso.

Peoni ma faamai mai o au moni

E taua le tipiina o fugalaʻau ese mai le togavao i le taimi e puipuia ai le atinaʻeina o efuefu efuefu, e le mafai ona oona i tausaga o susu. Tipi fugalaʻau e sili ona lelei seia oʻo i le muamua ma le lafoaia.

Mo le puipuia o le efuefu efuefu faalua, a o le i osofaʻia, faʻapopoleina le Pepe a Copper Chlorokis (40 gr. I le 10 l. O le uluaʻi vaʻai i le taimi o le vaitaimi o le tele o fugalaʻau, le lona lua - i le taimi o le taimi o le bootion. E le gata i lea, faasaga i le vaʻaia, togi le vailaʻau oona pe a uma ona tafe atu le vaega tutusa.

O lenei mea o le a faʻatagaina ai le teuteuga o le KUSTE e tusa lava pe a uma le po o le a moli. Ae mai lava, e oʻo lava i le meaola i le laʻau e matua matagofie. O le mea e aoga i le mea moni e oʻo i le taimi o le vaitau, o laʻau o le poni ua suia faʻatolu taimi. E mafai ona mumusu, pinima, apamemea, samasama, faʻamoemoe i luga o le ituaiga, i le tele o aisa. O le mea lea, tipi lau laʻau ma fusiua le fautuaina i le loloto o le faʻatauga.

O le a le taimi e tipi ai le stems o Peoniga

Ina ua maeʻa le aisa muamua, pe a o le peni o le poni o loʻo piopiʻo, o mea uma o loʻo i luga o le eleele e tatau ona tipi ese mai le eleele. E ui o le agatasi o mea a o tu, e sili atu le lepenaina o se mea e puipuia ai le pito i luga o meaʻai mai le laʻau i aʻa o mea. Mo se faʻataʻitaʻiga, e masani ona ou vavae ese le papue o le amataga o le tautotogo, ina ua alu ifo le kiona. O laʻu faʻamaoni ma le sasaʻe stems latou te faʻamafanafanaina latou i le taumalulu. Ou te talitonu o lenei metotia faʻatagaina o fatugaʻo ma o aʻa e sili atu ona ola i le taumalulu. I tulaga masani.

Faʻafefea ona tipiina se fugalaʻau fugalaʻau i luga o le buquet

Afai e te manaʻo e tipiina se fugalaʻau fugalaʻau i luga o le buquet, ona taumafai lea e tipi ese le tasi vao e tipi ese ai le tolu o lanu ina ia le leiloa le laʻau. Talu ai o le laau e manogi meaʻai mai le afu mo le taumalulu. O le mea lea, susūina le fasi i le lanu, tuʻu le pito i lalo. Ma aua le tipiina le tolu o le vaetolu o lanu ma le vao. O lea e te mafaia ma i le fale fiafia i se Onqutt, ma i le atunuʻu tausia le malosi o le KUSTA Peyy.

Faitau atili