Tamoe Workrobe Transformer Faia oe lava mai le ilds

Anonim

Le gaosiga o meaafale mo le fale moni e le mafai ona manaʻomia, ae o se gaioiga foʻi e sili ona fiafia. E tele taimi e mafai ai ona faia ni mea i totonu o le faleoloa e faʻatau ai faʻafitauli sili, ma latou te le maualalo i totonu o latou fale gaosi oloa. Ina ia mafai ona faia se moega fale kapoti i o latou lima, e le tatau ona e avea ma se tomai faʻapitoa, ae o faʻatonuga o le a pipiimau atoa.

Tamoe Workrobe Transformer Faia oe lava mai le ilds

Feusuaiga ma malolo le moega o le kapeneta trantormer o se sili fofo mo nofoaga laiti.

Mea ma vaai

Meafaigaluega ma Mea:

  • rofautte;
  • Aurocromivik;
  • aao;
  • LldSP;
  • oneone pulu;
  • pulumu mafolafola;
  • Affippic fofo.

Tamoe Workrobe Transformer Faia oe lava mai le ilds

Talu ai o lona siosiomaga agalelei, malosi ma le faigofie o le faʻagaioiga, o talitane o talitaʻo o se mea lelei tele o se mea lelei tele mo le fausiaina o le 'auʻaunaga a le Faʻaliliu Kata.

E masani lava, i totonu o le gaosiga o sea meaa, 2 o mea e 2 e faʻaaogaina:

  1. Meaafale talitane. Siosiomaga faauo mea, o le mea ua mauaina e ala i le oomiina o fusi po o laupapa, ma e aunoa ma le faʻaogaina o le synthhetic resins. E i ai se maualuga maualuga maualuga o le malosi (e le vaivai nai lo le faʻasologa) ma i le taimi e tasi e faigofie tele ona faʻagasologa. E na o le 2 minus mea: E le mafai ona oʻo i le tele o 'aʻai o le lalolagi, ma afai e te mafaia, naʻo le tele o tupe tele.
  2. Lld. O mea uma e galulue ma le ogaumu, o lea e mafai foi ona e vaʻai i le laulau, moega, pusa i fafo ma sili atu nai lo lenei mea. E i ai lona pito i lalo o le malosi, o se filifiliga tele o lanu (leai foi se faʻamanatuga o loʻo i ai ni mea faʻalenatura), ma e te ono eseese ai i le mafiafia ma e tele foi. Pau lava le mea moni e afaina ai e afaina ai le siosiomaga i le siosiomaga e faʻaaogaina ai ni faʻamalosi faʻapitoa. O lenei auala faaopoopo o mea ma le 20 mm theping o le a faaaogaina.

I le amataga e tatau ona e faia ni togitogi o papatusi mo le gaosia o le moega faletala:

  • 40 * 170 cm - 2 pcs.;
  • 40 * 220 cm - 2 pcs.;
  • 20 * 165 cm - 1 PC.;
  • 20 * 210 cm - 2 pcs.;
  • 35 * 165 cm - 1 PC.;
  • 170 * 220 cm - 1 PC.;
  • 82 * 208 cm - 2 PCs.

Tusitusiga i luga o le autu: vai mafanafana i totonu o le fale laupapa e aunoa ma se ata

I le auala, o le a ave 3 tipi o le pa mo 216 cm ma le kolosi o le 25 * 40 mm ma le tele o le laupapa o le a faaaogaina i le faaiuga o le laupapa Lava le taimi e oneone ai le mea ma ni pepa emeri, ona matou ose ie lea e le mafaufau i le susu ma iniseti e faʻalautele le taimi faʻagaioi taimi.

Le galuega autu i luga o le Fono Aoao

Tamoe Workrobe Transformer Faia oe lava mai le ilds

Lautele Valivali Gamut LDS e mafai ai ona e filifilia se fofo o le a faʻatagaina le lumanaʻi moe i le kapeneta i le trawerformer o loʻo tatau ona ogatasi ma le totonu o le potu.

Meafaigaluega ma Mea:

  • LldSP;
  • sikulukalaiva;
  • lava-lipping scw;
  • pala lops;
  • Meafale vela;
  • Kant;
  • uʻamea.

O iinei le faʻagaioiga e matua faigata i faʻataʻitaʻiga, e ui ina o le 'inotono e matua faigofie lava. I le amataga, o se pusa e faʻataʻitaʻi ai le kapoti i fafo. O le faia lea o lenei mea, e 40 * * 170 cm papatusi i le va o papatusi e lua 40 * 220 cm. O le ata i lenei tulaga o le mea moni o le 0.5 cm, ma luga-alofa. O le mea lea e mafai ai ona e faʻapipiʻiina le mamanu e oʻo lava i luga o le le mautonu fola.

Soʻotaga uma e faia i le puipui puipui i le faʻasologa o le ivi. Ina ia amata i le, 2 pu o se tamai lapoa o loʻo faʻapipiʻiina i vaega taʻitasi, ina ua maeʻa le toso. Afai mo soʻo se mafuaʻaga o le a galo ai ia pu, ona mafai lea ona tuʻu le taʻe i le taʻe, ia o le a avea i se isi tau tupe ma le tumau.

Ona gagau lea i le pusa, ae o le a tatau ona e galulue laitiiti i ai:

  1. I le va o papatusi 20 * 210 cm ua uma 20 * 165. O le metotia o le faʻasaʻoina e tumau tutusa, ma o lenei itu o le a faʻasino saʻo i le "latalata".
  2. Mai le itu tauagavale (i le auala lava lea) 35 * 165 o loʻo 'ai i se auala o le pito i luga o le pepelo, ma le pito i lalo o le faʻamalosi o vae.
  3. E lua atigipusa e tuʻufaʻatasia i le tasi mamanu. O le faia o lenei mea, o le Excazation ua filifilia i totonu o le "contt", ae o le mea e sili ona lelei o le 4 cm i luga o le fola. Mo le faʻasaʻoina, ropinational matato o loʻo faʻaaogaina, tumau mai le 2 itu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona totogi le maa e aunoa ma se telefoni?

Tamoe Workrobe Transformer Faia oe lava mai le ilds

O se ata e mafai ona aʻe ai aʻe ma alu ifo i le lumanaʻi autu o le lumanaʻi o le Tranratormer's Clubea, e taua tele pe a tuʻufaʻatasia ma manatu uma o faʻatonuga.

O le iʻuga, e aliali mai se mamanu ua mafai ona e alu i lalo ma aʻe. Ae o le malologa e le mafai lava, talu ai e naʻo le 2 Framem faʻafesoʻotaʻi. O lenei e tatau ona e faʻapipiʻi ivi o le malo ma le mekasini. O gaioiga o le a foliga faapenei:

  1. Fai se naunautaiga i le moega 2 pa lio i le ogatotonu o talita. O le faaitiitia o latou e tupu mai i totonu, ae le tatau ona solia ai le falei i le talita o lea mea, aua o le mea o le a maua ai le flush drill chall. Afai e leai se tuʻutuʻuga, e mafai ona e afifiina le taʻavale ma se paʻu lanumoana i le tulaga manaʻo ina ia faʻatapulaʻaina le faalauiloa. O vaega uma o faʻamaʻi o loʻo fuaina e faʻaaoga ai se maualuga o le tulaga.
  2. Sa sili atu le leaga o le autau o le au faifaatoaga. O lenei laupapa o loʻo faʻasaʻo foʻi i luga o le faʻauiga o le faʻaʻaisa, ae i se tulimanu o 30-45 °. E sili ona faigata le faia o le fasi mea tonu, ae o le a tatau ona faia. Mo le ogatasi, o le laupapa laupapa e faʻaaoga pe tutusa tulaga pe a umi lona umi.
  3. O se laupapa tipi 15 * 150 mm e tutusa i le lautele i le 10 cm atinae. Afai e te faʻateleina le laʻasaga, ma afai e te pa'ū tele, o le a mou atu le moega i totonu o pu. Soʻotaga uma e faia e ala i le mea muamua faʻamatalaina auala i pa, ma o le faʻavae e faia i mea uma 3 manatu.

Mulimuli i le galuega, o se mamanu e maua e mafai ona faʻaaogaina mo le moe. Ae e tatau ona e maeʻa ni mea teuteu teuteu.

Maea le Galuega

Tamoe Workrobe Transformer Faia oe lava mai le ilds

O le tutoʻatasi o le transformer kapoti kapeti e mafai ai ona e filifilia e le gata i le naʻo le mamanu, ona faʻatau atu lea i se tau gafatia.

I le iʻuga, e te manaʻomia ona faʻamaumau i le kapeneta mai le tolopoina itu o le pepa ipu, ma i le taimi lava e tasi o le a tapunia ai se sili atu fiafia. 2 O talitane o loʻo tusia i lalo o le moega, i le va o le mamao o le 1 cm. Faʻalelei e tatau ona latou faʻaeteete tele, ina ia aua le faia ni tamaʻi gamu.

Tusitusiga i luga o le autu: Tamaiti a tamaiti Geazebos mo le agalelei: Manaoga ma le resitalaina

I le maeʻa ai o nei mea uma, e iai ni vailaau faʻapitoa i luga o le fao, lea e nana atoa ulu mai mata, ma o pito o loʻo puʻeina i luga o ivi. Mo le teuteuina o Kant, o le sili ona masani ua faʻaaogaina, o loʻo i totonu o fale uma. Ae o lea e tatau ona e manatua lena mea a le o le le masani ai o le a tatau ona suia le kont i le fou.

Afai e te manaʻo i ai, mafai ona e faʻaseseina ni meaafale mo faitotoʻa e fai ai se faʻataʻitaʻiga o se kapeneta masani. E taua tele le matauina o le saʻo tulaga, ma e tatau foʻi ona alu i tua atu o le umi, e leai se mea o le a e tatau ona e maua ai le redo.

Ma o lenei ua totoe e tuʻu naʻo le uila, faʻatumu pepa fou ma le kulimi. E mafai ona e alu i le malologa umi!

O le galulue ma le UTDSP e matua manaia lava mo amataga, tusa lava pe o le laulau ua faia, moega pe fata mo ni tusi.

E taua le mulimuli i faatonuga uma.

Faitau atili