O mata mo crafts faia oe lava

Anonim

O mata mo crafts faia oe lava

O i latou o loʻo auai i le gaosia o pepe meataʻalo poʻo i latou o loʻo i ai i le tasi le vaega na aofia ai i le faʻagasologa o le teuteuina o nofoaga mo Halloween, e iloa ai foi o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga, e le naʻo le mauaina o le sili ona iloga. I luga o le laʻasaga i luga-i le laina sitepu, matou te fofo ai lenei faʻafitauli, ma o le iʻuga o le galuega o le a faʻapopoleina mata o le iris, o le lanu e te manaʻomia ma e oʻo lava i le uiga o le vaʻa o le vaʻalele.

Mea

Ae le i faia ni mata mo ni auupega ma ou lava lima, sauni:

  • Ata o Iris;
  • pepa paʻepaʻe pepa;
  • kelu mo decopupage;
  • pulumu;
  • Laititi le ola o mumu vulu;
  • seleulu;
  • O lapisi lapisi na faia i tioata, manino, susulu.

O mata mo crafts faia oe lava

Laasaga 1 . Tusi lolomi i luga o pepa saunia ata indii foliga manaomia lanu. Ia mautinoa ia mautinoa e itiiti ifo nai lo le gaosiaina o ata tioata i le lautele.

Laasaga 2. . Tipi le iris.

O mata mo crafts faia oe lava

Laasaga 3. . Faʻaaoga le kulimi i luga o le mafolafola itu o tioata papa. Ave le kelu mo decopupage. O le a le suia le lanu o vali i luga o le Tusi a Lotu, ma o le a tumau pea le tioata ma o le a i ai ni teteʻaga i luga o le.

O mata mo crafts faia oe lava

Laasaga 4. . Faapipiʻi le mata e seleseleina Irisi i luga, malamalama ma kelu, ma faʻapipiʻi lemu le pepa, faʻataua ma ou tamatamailima. Tuu le galuega e faauma ai le mago.

O mata mo crafts faia oe lava

Laasaga 5. . Toe tasi lava, ia apalai sina kelu e decopuge i le pito i tua o le tioata maa. O loʻo taʻoto lemu i luga o le auvae o le vulu ma luga o le tuʻu i fafo o le fasi pepa paepae. Toe i luga i luga luga o ou tamatamai lima ma tuu mea uma i le atoa mago o le kelu.

O mata mo crafts faia oe lava

O mata mo crafts faia oe lava

Laasaga 6. . O le pepa faaluaina ma filo ua tipi i se lio.

O mata mo crafts faia oe lava

Ua sauni mata mo meafaitino!

Mataupu i luga o le autu: Tuncic "Parataiso manulele" Crochet i le sitaili o Boho ma polokalame

Faitau atili