O le a le taupulepulega e sili atu ona filifilia?

Anonim

O le a le taupulepulega e sili atu ona filifilia?

Faʻapefea Ona Filifilia se Taʻuina Faigofie Ona o le Tuuina Atu?

E oʻo mai i le taimi nei, o le maketi a Rusia e matua tele lava: e faʻailoa uma ai tagata Europa ma Asia. Faatasi ai ma ituaiga eseese, ua foliga mai e mafua mai i le convetor e sili atu le filifilia mo le fale. O ni tapulaʻa autu pe a filifilia lenei masini o le: saogalemu, lelei, o le lumanaʻi tautua, faʻapea foi ma lona tau. O faʻamatalaga uma o faʻamaumauga (vagana ai le aoga) o loʻo maitauina e ala i foliga faigofie o Convectors.

O le a le taupulepulega e sili atu ona filifilia?

O tapulaʻa autu pe a filifilia se Convector: Saogalemu, siosiomaga faauo, lelei faʻagaioiga, maualalo tau.

Electy po o le kesi kesi?

E tatau ona malamalama, o le a le finauga o aso nei ma faʻaaoga le faapea o le mea sili e eletise, ae leʻo seisi. O le masini e mafai ona faʻagaioia i ituaiga nei o mea:

  • ma le vai;
  • Faʻaaogaina le eletise eletise;
  • Ma le kesi masani.

Ona o le tau o le kesi masani, o nisi tagata faʻatau e talitonu o le sili kesi kesi e mafai ona faʻatauina i Rusia. Peitai, e le pau le mea uma e foliga mai e matua faigofie ma le ituaiga o meafaigaluega. O le mauaina o na o manu e matua faigata pe a fai o le eletise eletise e faatau i mea uma.

O le a le mea e sili atu ona lelei e filifili ai mo le tuuina atu: puipui-tui po o fola?

O le a le taupulepulega e sili atu ona filifilia?

Vaega o le faʻapipiʻiina o le puipui puipui.

Muamua lava, e manaʻomia le fuafua pe faʻafefea ona fuafuaina le faʻatafunaina o le eletise. E masani lava, o le au fai mea faaleaganuu ua faapipiiina le mausali i luga o le puipui, lalo o faamalama pe i luga o le puipui faapitoa lena e sau i le pusa. Afai o loʻo i ai le manaʻo e maua se sipai feaveaʻi, o le mea lea e mafai ona unaia i le potu, o le a manaʻomia ona e faʻatau se seti o vae (i le tele lava taimi mo puipui puipui, o le mea na fuafuaina mo le fola Faapipiiina. O ia batisi, o loʻo fuafuaina muamua mo le fola faʻapipiʻi o loʻo faʻaaogaina i vae-rollers ma tipolo le aoga, o se mea taua mo le faʻaaogaina o se mea faigaluega. O le maualuga-lelei le lelei o le eletise eletise e mafai ona maua i le faʻataʻitaʻiga o nisi tagata gaosi oloa Siamani.

O le vaega eletise eletise e vaapiapi, maualalo (20 cm) ma umi. O i latou e tumau i puipui o loʻo iai le maualuga o le 40-50 cm. E i ai se eseesega i le sapalai o le vevela. O le sili ona aoga o mea e sili ona aoga o mea e latalata i le fola. E mafua mai i le mea moni o le ea mafanafana o le a alu i luga. O le mea lea, o le puipui o le puipui o le puipui e le aoga tele e faʻatau ai.

Faitau atili e uiga i le maa taua

O le a le taupulepulega e sili atu ona filifilia?

Convector masini.

Ile faagasologa o le filifilia o se maʻa e tutusa lava, e tatau ona e faʻaeteete ile uiga o le gaosiga o le tino o le tino ma le tele i luga. O foliga vaaia ma mamanuina o le eletise eletise, o lo o faʻaalia i luga ole maketi a Rusia, e le faʻapitoa. O le tulaga o lenei masini i fafo o se pusa uamea, o le mea lea e faia i le seganless steel, o le faʻamafanafana o eleelea ma tormostat ua faʻapipiʻiina i totonu. O lana tele ese o lona maualuga o le maualuga o le Convector Hull, lea e sili atu lona tele e fuafuaina ai o lona fesoʻotaʻiga meatotino. O lona uiga, o le saoasaoa o le ea e tafe ai lea o le a pasi le ea malulu i le vevela o elemene. BATPER 0.4-0.6 m maualuga ma sili atu ei ai le maualuga o le ea fua faatatau (faafetai i le rift) ma vave vevela.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea e mafai ona vali ai - o ona tulaga lelei ma foliga

I le tulaga o le tuʻufaʻatasia maualuga o le 0.2010.4 M, o le vevela iunite mai le paʻu paʻu o le a faʻaititia, aua o le umi o loʻo i ai muamua. PLOGONON SALCRAMICMING SCATICATICE E iai le maualuga o le 0.15-0-0.2 M ua iloga i le maualalo vevela flux tau. I ni faʻataʻitaʻiga, o le vevela o le pulou eleelea e maualalo ifo nai lo le maualuga o masini. Ia faasao le faʻatinoga, e tele le umi o loʻo i ai le umi (e oʻo i le 2.5 mita).

O mea uma o le eletise i aso nei e gaosia e tusa ai ma le 2nd vasega o le eletise eletise (o loʻo i ai ni vaega faʻaluaina o le taimi nei. O le vaega lona lua o le tikeri o le puipuiga. O mea masani, tutusa masini e i ai le tikeri o le Puipuiga IP 24 (splash-faamaoniga lomiga e mafai ona faʻapipiʻiina i potu susu), IP e faasaga i le vai mataua).

Heatt elemene o Convectors

O le a le taupulepulega e sili atu ona filifilia?

Eletise eletise.

O le sili ona taufaʻamataʻu e taugofie, o loʻo faʻaalia i le maketi a Rusia, o loʻo gaosia i Ukraine ma o loʻo sapalaiina ma se nila nila. E faʻapena foi le paʻu o elemene e mafai ona faʻaititia tele le tausiga. Ae peitai, o ia e faamuta lo latou lautele, aua e i ai se vasega pito i lalo (IP 21).

E sili atu le taua o eletise eletise o loʻo tuʻuina atu i le faʻamafanafana o elepoula. O le tubular eletise eletise o le NICHROME filo, o loʻo faʻapipiʻiina i le uʻamea uʻamea ma se chitam, quartz poʻo le magnesium faʻatumu, o loʻo faʻatumuina ai le tele o mea a le Avamini. E tautua o se lelei vevela vevela. O le vevela o ia het tifaga e matua maualalo ifo nai lo sana, faʻatasi ai, e sili atu le le aoga ma le faʻamoemoeina. Convectocted ma Tubula Heaters i le tele o mataupu o loʻo faia i le splash-faamaoniga lomiga (IP24): E mafai ona faʻapipiʻiina i potu susu (CTHHUP, ma isi mea).

O se faʻailoga o le lelei o le masini o se vaega tele o le faʻauma o le faʻauma o le faʻamafanafana o elemene. O le sili sili ona lelei tapulaa o 0.5-0.7 ² / kw. E tele atu le vaega o le susu elemene, o le sili atu lea le fesoʻotaʻiga ma le ea, o loʻo sili atu le faʻatinoina. E le o tagata gaosi uma o Convectors mafai ona mitamita i le sili ona matagofie tapulaa.

O aoga faaopoopo e mafai ona tuuina atu ni aʻoaʻoga ua i ai le malosi e fesuiaʻi ai le mana. O nisi o masini faapena ua faʻaautupau, faʻataʻitaʻiga, o le faʻamafanafana elemene ma le 3 mana laasaga. O se mea tutusa monolithic o mea elemene ma le tele o vaega ma le le mautonu e mafai ai ona sili atu le faʻateleina o le saoasaoa o le vevela o le potu i luga o le afi o le ea.

Tusitusiga i luga o le autu: Homemade Force Bobbing masini (laufy)

Le i ai o le hermostat i totonu o le koneteina

O le a le taupulepulega e sili atu ona filifilia?

Le Hormastat masini i totonu o le taupulepulega.

I le poronical eletise eletise, e lua electromechanical ma eletise eletise e faʻaaogaina (o loʻo i ai le ea vevela o le ea). O faʻasalalauga uma, tusa lava poʻo le a le ituaiga o le pito i lalo o le hermostat, o loʻo faʻaogaina i le tausiga o le puipuiga.

E faapena foi masini ma masini e maua ai le armonits i lalo o foliga nei:

  • tau tau fefaatauaiga;
  • sao i le fuaina o le ea vevela (+ / 0.5-1 ° c);
  • A o le faʻamafanafana o loʻo tapeina ma luga, o se uiga kiliki o loʻo tufatufaina;
  • O le tauleleia maualuga i le faʻagasologa o le faʻagaioiga i tuutuuga o le le mafai ona tuʻuina atu le voltage (fale, nuʻu, ma isi mea).

I le eletise eletise, o se microcontroller ua faapipiiina. O lona vevela o lona uiga e masani lava ona fuaina le vevela o le malulu o le ea ma o le faʻailoga ua fafagaina i le faʻatonutonuina e mafai ona faʻatumauina le faʻatonutonuina o le +/- 0.19..3 ° C

Foliga o ni mea faapena ma masini faaeletonika o tetee:

  • Taugatatau.
  • matua leoa le leoa;
  • Manuia le vevela fua.

Ona o le maualuga maualuga o le tele o le tau, o le faʻaaogaina o convectictor ma se numera eletise e mafai ona faʻasaoina le eletise i le 3-5% pe a faʻatusatusa i fausaga eletise. O faʻataʻitaʻiga o loʻo iai se faʻaeletonika e masani ona faʻatumauina le tele o gaioiga o faʻagaioiga: tamaoaiga, faʻamafanafanaga, anti-faʻamalosi (masani ona tausia le vevela + 5-61 c) ma otometi

Fuafuaina o le malosi o lenei masini vevela

Laulau o le fuafuaina o le malosi o se mea tutusa lelei masini.

Ina ia filifilia le averesi o le malosi o masini mo le tauaveina o nofoaga ma tautua fale, o le auala e tatau ona faʻaaogaina: 1 kw o le vevela e 10-12 ² o le potu o le a 2.7 m). Afai e i ai se maualuga maualuga o puipui, e fautuaina le faʻaopopoina o le 10% o le mana mo uma 10 cm luga le faʻapitoa. O le faʻamalama taʻitasi e tatau ona ova i le vevela o le flux. E tatau ona faapipiiina se Contactor i lalo ifo, ua fautuaina le filifili o le mamanu o le umi o le umi lea e pei o le lautele faamalama. Mo aoga faʻaaoga, o le sili ona lelei o le masini, o le umi o le umi e mafai ona faʻaalu atoa le faʻamalama matala. O le tele o le vevela o le flux ma sili atu le saoasaoa o le a avea ma pupuni ma le lelei o le umiaina o le toniga o le potu vevela.

Ina ia sili atu le saʻo e filifilia le malosi o le Convector, lea e manaʻomia mo le faʻamafanafana o le potu, e tatau ona faia le faʻasologa o le potu, faʻatatau i le fuafuaina o le 35-40 w / m³. E manaʻomia foʻi le amanaia o faʻaopoopo le vevela leiloa, o loʻo iai i le fesoʻotaʻiga ma pa i fafo. Afai o loʻo i ai se potu leaga ma le malulu tele, o le faʻavae pe i ai o se vaega tele sikafule, o le a fautuaina e filifili meafaigaluega ma nisi mana tupe ma nisi mana tupe. O le a matua afaina ai le saoasaoa o le Space Seating i luga o le vevela manaomia. Afai e te faia se faʻataʻitaʻiga e maualalo le mana, e ono tupu o le mea e le mafai ona alu ese ai le masini e alu ese ai le vevela ma o le a faia pea.

Tusi i luga o le autu: fasi i luga o faitotoʻa e faia oe lava: filifili le ituaiga o vali ma le gaosiga o le sltel

O taimi nei o le tele o taimi i le tele o taimi e faʻaaluina i naʻo le 30-40% o a latou lelei o le mana.

I se tulaga lautele, o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa e iai lona lelei ma le le atoatoa. Ae ui i lea, o le lelei e aofia ai uiga nei:

  1. E tatau ona e filifilia na masini e le susunuina okesene.
  2. E tatau ona e faia le fiafia i ata e mafai ona faʻaaogaina i se potu atoa.
  3. Sili atu, e te filifilia ni maa e faigofie ona faʻapipiʻi ma faʻagaioia.
  4. O maa e sili atu le taua nai lo isi.

E taua le matauina o le mea sili lea ona faʻatasia o le fale uma o le fale poʻo le fale e filifili mo ia lava.

O le filifiliga e tatau ona faia i luga o le faʻavae o ni ona lava agavaʻa ma manaʻoga faʻapitoa, faʻapea foi ma le nofoaga e fuafua e faʻapipiʻi.

O le a le kamupani sili ona lelei e filifili ai se mea faapena mo le vevela?

O le a le taupulepulega e sili atu ona filifilia?

Faakee o le Tagata Tautua Peve.

Ina ia mafai ona malamalama po o fea le kamupani e maua ai le sili sili ona lelei, e manaʻomia le faʻalogologo i iloiloga a tagata faʻatau. Mo se faʻataʻitaʻiga, o Deolonghi e masani ona maua ai taugofie o mea tau le nofomau o loʻo tamoʻe mai le eletise. I se aotelega, o iloiloga a tagata e uiga i lenei tagata gaosi e lava solēna e lelei, aemaise lava pe a e manatu ia latou tau faapolopolo tau.

O le UNT-lauiloa Gorencon e maua ai faasalalauga o ituaiga eseese. Peitaʻi, o tagata faʻatau e sili ona tele i le manaʻoga e le vevela o le kesi o le kesi o lenei igoa lauiloa. Iloiloga e uiga i oloa latou te gaosia e tele tulaga lelei, ae o latou iunite e tele ona tau, e tatau ona amanaia pe a filifilia se fale teu oloa po o se fale o le atunuu.

O loʻo iai le au faʻatau mai o loʻo i ai ni numera tele o le tele o iloiloga. O ia tagata gaosi e tatau ona aofia ai le polofesa, sele, ma laupapa ma isi. Uma faamatalaga o Saina o Saina.

O le a se poto masani i le tau o ala eletise?

I se tulaga lautele, o faʻafitauli mo falesa poʻo le fale e faigofie ma iai le tele o taimi e faʻatusatusa ai i isi iunite lelei. Mo le toʻatele o tagata faʻatau, o le aoga maualuga o le Tau o faʻatasiga, aua latou te talitonu e oʻo lava i mea sili ona lelei e mafai ona tau taugofie. I se isi itu, tagata e mananaʻo e sefe, saʻo. E le masani ona taugata meafaigaluega o le a faamaonia lona tau.

E masani ona maua manatu pe a lafoina le tau maualalo o loʻo nana ai le tele o vaega lelei. E tatau ona iloa o le tau e le o le faitioga autu mo le filifilia o mea taua.

Faitau atili