Malifa mai le sanuisi potu e faia oe lava (vitio ma ata)

Anonim

Ata

Toe faaleleia i le fale mautotogi amata, o se tulafono, mai le faʻapipiʻiina o Windows, pe a talafeagai ai ona faʻatu i luga o le palasitika faʻamalama. e mafai ona faia latou faaaogaina o mea fale eseese: vali, sanuisi vaega, plasterboard. O le sunsion mai sanuisi potu e matua lauiloa lava. Ma le isi, e mafai ona e faʻapipiʻiina latou lava. E le tele le taimi.

Malifa mai le panels sanuisi faia lava e oe (vitio ma ata)

I luma o faapipii, e tatau ona saʻo: aveesea le vali tuai mai ai, faʻaʻesea le maʻa taavale vavae, foam po foam polystyrene.

O nei mea e tele uiga:

  • Maualalo le puleaina o le vevela
  • le tumaoti;
  • tamaoaiga;
  • Faigofie faapipiiina.

Manaomia Meafaigaluega

Malifa mai le panels sanuisi faia lava e oe (vitio ma ata)

Faapipiiina matagaluega i fafo atu o le faamalama.

Ina ia faia faapipiiina ma lou lava lima, o le o loo manaomia meafaigaluega nei:

  • Amataina "P" talaaga;
  • "F" Faʻamatalaga (Ufiufi);
  • rofautte;
  • Matui naifi;
  • vai palasitika;
  • manatu o le tagata lava ia 2.5x7 mm;
  • sikulukalaiva;
  • otaota;
  • Sikulukalaiva pe gaoioi.

O le vaega autu o galuega

Malifa mai le panels sanuisi faia lava e oe (vitio ma ata)

Faapipiiina o malifa loloto mai panels sanuisi i se faavaa laupapa ma palasitika.

Muamua, e tatau i le faaaogaina o se roulette e fua ai le lautele, o le umi o le malifa. Mai le panels e te manaʻomia e tipiina ai le tolu o mea e tolu: pito i luga, lua itu. O le pito i luga o le pito i luga e tatau ona tutusa i le Windows. Faatasi ai ma le fesoasoani a se maʻa maʻa, e manaʻomia le fufuluina lelei o le sili atu o le faʻapipiʻi o le samoa o le faʻamalama o le faʻamalama. E taua tele a le matamuli e mago le faaiuga. Mai le taimi e suia ai le faamalama, leai se itiiti ifo ma se aso e tatau ona pasi.

O lea, ina ua uma ona tipiina le aspise o Bamm, e tatau ona e amataina le "p" o le talaaga ma ou lava lima. E maua se igoa ona o lona tulaga, lea i le tulaga tutusa ma le tusi P. tipi le mea i le fua, tuu i le pito o le faamalama amata le faaaogaina lava faataitaiga. E taua tele ina ia mautinoa ai o le mamao i le va o le tagata lava ia-tosina sa le itiiti ifo 10-15 cm. Muamua lava, ua faapipii le talaaga pito i luga, ona o loo faaopoopo i ai le elemene itu i le pito i luga ina ia leai se avanoa e.

E i ai le le mautonu: Faapipiiina o panels ma ou lava lima e mafai ona faia ma e aunoa ma le faapipiiina o le amataga talaaga.

Malifa mai le sanuisi potu e faia oe lava (vitio ma ata)

Le teuteuina o le malifa o le faamalama i totonu o le pito i totonu o le talaaga.

Mataupu i le autu: Pe e mafai ona faataatia se laminate mo parquet: auala e tuu se tuai i le fola parquet, styling ma lou lava lima ma le toe suia

I lea ma le tulaga lea, e manaʻomia e le auupega ona amata le faʻamalama talaaga o le igoa i le faʻamalama, a o le alope ua faga ina ua faʻatumauina le malifa. O lenei gaioiga o le a sili atu faigata.

Ina ua mavae le mounting o le faapipii o le vaavaaia, faaauau i le faapipiiina o le fasi pepa. E faia lenei mea, faaofi le vaega pito i luga i le amataga talaaga. Ona tipi ese lea o le isi 4 faʻavaʻa enot ma le umi o le lautele. O le vaega e tatau ona amata i le itu amata amata i le pito i luga ma lalo i itu uma e lua. Ua faatulagaina i le pito i luga o le sanuisi vaega ma le windowsill i le fesoasoani a le tagata lava ia-tapping fao. Ina ia faʻaititia itula faigaluega, e mafai ona e faʻaogaina sina auala ese. Faapipiiina vaega e mafai ona faʻaaogaina ma vai vai palasitika. Mo lenei, o fasi pepa faʻapipiʻi i luga o le laupapa pito i luga ma le faamalama, ma o soʻoga o le puipui o loʻo liligi ma vai palasitika, na faʻailogaina mulimuli ane.

Sosoo ai, e tatau ona e faatuina se vaega sanuisi ma se mamanu faavaa tiʻetiʻe. I le tutusa auala, o le faʻapipiʻi e faia i le isi itu. Faapipiiina e toetoe lava i luga, e tumau pea na o le tuuina atu i le foliga mai o lavea. E faia lenei mea, faʻaaoga le "F" faʻamatalaga. E tatau ona tipiina i luga o auala. O le umi o loʻo faʻamatalaina o loʻo mulimuli mai: o le umi + o le itu o le lautele o le lautele lautele ma slope + 2 faʻamatalaga lautele mo le pito i luga o le pito i luga. Ina ia maua ai mea lava, e sili e tipi ese sili atu, ona o le a manaomia ai le lava o le e oo lava i le tele o senitimita suiga.

Ina ia fausia le vevela ma le pisa i le potu ma se slot i le va o sanuisi potu ma le puipui, e mafai ona e faʻatumuina i le isi aso ma amata le ufiufi i le aso e te alu ai i le aso na sosoo ai.

O le faavaa i luga o togi o pito e tatau ona mulimuli i ai. O lapisi i fafo i lenei tulaga o le faapipiiina tatau ona tuu. Faʻaaogaina o se Pule ma le penitala, e tatau ona e faʻatulaga le laina tipi, ma o loʻo sili atu le teuteuina o le tele. O le iʻuga, e maua le tulimanu ma tutoʻatasi. Filifiliga, e mafai ona e faʻaogaina le nofoaga o soʻotaga ma vai vai.

Mataupu i luga o le autu: o le a le tele o pou

Ma o lea, o loʻo mulimulitaʻi i tulafono autu, mafai ona e faia le faapipiiina o malifa mai i pou ma ou lava lima, aʻo le faʻaaluina o ni tupe ma taimi.

Malifa mai le sanuisi potu e faia oe lava (vitio ma ata)

Malifa mai le sanuisi potu e faia oe lava (vitio ma ata)

Malifa mai le sanuisi potu e faia oe lava (vitio ma ata)

Malifa mai le sanuisi potu e faia oe lava (vitio ma ata)

Faitau atili