I le mamao o le hinges i totonu o le faitotoa totonu

Anonim

Ua faia se vaega eseese o le faitotoʻa ma le aso nei o loʻo faia mai i le tele o mea, ma e oʻo lava i nisi faʻamatalaga. Ae o le fesili o loʻo i ai le mamao i totonu o le faitotoʻa i totonu o le faitotoʻa. E faʻapena foʻi lenei fesoʻotaʻiga i le mea moni e le o iai nei mea tonu.

I le mamao o le hinges i totonu o le faitotoa totonu

Tipiina o tagata

Mamafa o totonu o losh

O se tasi lenei o uiga masani, o fea le tinoimi ua filifilia. Ua manino o le oretata mamanu faia o le almininum e le pulea ma mamafa tioata ipu, ina ia le mafai ona faʻapipiʻiina, ma le malosi lilo o le moli palasitika na faigata.

O mea e sili ona taatele mo faitotoa i totonu e pei ona taua i lalo.

  • Palasitika - filifiliga mo le ofisa. Tala o tupe, lafoga maualalo mamafa, ae le tumau tele. E sili atu le sili ona faigofie malamalama.

I le mamao o le hinges i totonu o le faitotoa totonu

  • Shild Shields - o se fafie laupapa, laina ma mdf ie. O le mamafa e laʻititi tele, e laitiiti le malosi, o foliga vaaia e sili atu ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafai ona mafaufauina. E mafai ona e taufaitau le fuatipa ma le soifua maloloina.
  • O le laupapa, o le ie mai le pepa atoa e matua manaia lava le malosi. O lea e mafai ona e faʻapipiʻiina soʻo se talafeagai talafeagai i le mamafa.
  • MDF - totonu o le laʻei mai le MDF pepa laʻeu atili, malosi, sili atu le malosi, le faʻamalieina, le fefe i le vai, o loʻo foliga mai o le vai sili ona lelei. O mea e mafai ona faʻapipiʻi i soʻo se ituaiga - o loʻo faʻamalosia ai ni faʻataʻitaʻiga, nana, mokesi ma isi. Atonu e tatau ona faʻapipiʻi sili atu nai lo 2 elemene i lapopoa tele.
  • O le ie mai le fafie faʻasologa o le filifiliga a le sili ona matagofie ma taugata. Le sili ona faigata - o le a le manaʻomia le 2, a o nisi elemene.

I le mamao o le hinges i totonu o le faitotoa totonu

Uiga o le fetaui lelei

Ole tautau poʻo le galu o loʻo manaʻomia e le gata i le sitaili, ae ia e faʻailoa atu foi avanoa. O le mamao i le va o le tu i luga o le faitotoa o loʻo faʻalagolago i ai i nei lava manatu.

  • Overhead - O le masani filifiliga e mafai ona tatalia 25-30 kg o le mamafa.
  • Clanleable - sili atu le malosi, aemaise lava faʻamalosia. O loʻo faʻaaogaina e faʻapipiʻi i luga o le mamafa laupapa laupapa.
  • O le mana o le sasaina faʻataʻitaʻiga o loʻo fuafuaina e le aofaʻi o pine.

Mau i luga o le Ausemua: mataala tagata mamafa okapi apogime: Mo tatalo fale, fitu mo le aiga atoa, igoa mo tagata

I le mamao o le hinges i totonu o le faitotoa totonu

  • Lilo - E mafai foi ona e faʻapipiʻi i uʻamea faitotoʻa faitotoʻa, ae, ioe, e eseese le mana faʻataʻitaʻi. O se tulafono, nonoa le itiiti ifo ma le tolu ina ia mautinoa le avanoa o fetuunaiga i ni vaalele e toatolu. I le ata - faapipiiina o fetauiga.

I le mamao o le hinges i totonu o le faitotoa totonu

O le a le mamao latou te tuu ai se matasele i luga o faitotoa

O lenei faʻatapulaʻaina faʻalagolago i le numera o fesoʻotaʻiga, lea e fesoʻotaʻi ma le mamafa o le steash. Tuusaunoaga - mamao mai le pito mo le pito i lalo ma le pito maualuga ma le pito maualuga o ia lava. O le mamao o le 15-25 cm ma e matua le faʻatonutonuina: E oʻo lava i mea mamao mai le pito i luga ma pito i luga e faʻatagaina, pe a mafua ona o le mamafa tufatufaina.

O le tele o fale gaosi i totonu o faatonuga e taʻitaʻia ai le fua faatatau i le va o le mamafa o le tapoleni ma le numera o aitema:

  • I luga o le moli faitotoa ua faapipiiina 2 elemene. O le mamao i le va oi latou o loʻo fuafuaina i le maualuga o le faʻatoa;
  • Faatasi ai ma le tele o le Upega Tafaʻilagi i le 35 kg, o loʻo fautuaina i le tautau 3 matapale i le mamao le tasi mai le tasi ma le isi. Mamao mai le pito i lenei tulaga e tatau ona tutusa;

I le mamao o le hinges i totonu o le faitotoa totonu

  • Ma le mamafa o le 35-50 kg, 3 elemene e faʻapipiʻiina, ae i le isi auala: 2 i le pito i luga ma 1 lalo. I le taimi lava e tasi, o le va mamao i le va o nofoaga tutotonu o elemene pito i lalo o le 25 cm;
  • Faatasi ai ma le tele o le 50-80 kg, e manaʻomia le faʻapipiʻiina o le 4 elemene - 2 i lalo, 2 i le pito i luga, mamao i le va o le upega o elemene 25 cm;

I le mamao o le hinges i totonu o le faitotoa totonu

  • Faatasi ai ma le maualuga sili atu nai lo 210 cm, e tatau ona tuu e le au faigaluega i le va o le lua i le va o le lua latalata i le pito. O le mamao e fuafuaina i le maualuga o le sash.

I le mamao o le hinges i totonu o le faitotoa totonu

Ina ia sailia i le mea e tuu ai 'ofu o loʻo tuʻuina i luga o le faitotoʻa, e mafai ona e faʻaaogaina le latia na atiaʻe mo naʻu.

Mamafa o le tapoleni
O le fua faatatau o le mamao i le va o mata i le lautele o le amataga sili atu nai lo 1: 4O le fua faatatau o le mamao i le va o mata o le lautele o le lautele o le amataga e itiiti ifo nai lo le 1: 4Aofai o elemene, pcs
0-252.
25-400-152-3.
40-6025-403.
60-8040-60fa

Faitau atili