Prolique "Bear" i le vaega matutua o Crochet ma pepa ma Smatchers

Anonim

I le laititi, matou te fiafia uma lava e matamata i atigipusa. Ma o le toʻatele o latou e taʻu mai ia i matou e uiga i le ola o le au alofa pea ma agalelei i le meli, e uiga i urosa. O le Applique "Tedy" i le vaega Sinia o Kindergarten o se tasi o masani masani masani masani tausi tusi, aemaise lava talu ai e faʻatino mai mea eseese - mai le pepa i Crochet.

Applique

Moputupe i luga o le autu "Had", faapea foi "oa latou FESILI ma ana uo" o le a vaaia o ia talosaga i le loopenaga.

Applique

Pepa tausi fale

Applique

Mo le gaosi atu o fana mai pepa mai pepa, matou te manaʻomia:

  1. Pepa malo;
  2. Lanu lanu;
  3. Seleulu;
  4. Kelu.

E mafai foi ona e faʻaogaina le auivi mo le faia o se faʻamatagofieina o le faia o se faʻamasaniga.

Applique

Ma, pe a e manaʻomia mea uma ua sauni, e mafai ona tatou agaʻi atu i le galuega.

I luga o le lanu lanu o enaena, e tatau ona e faʻapalapala auiliiliga o le urosa ma le u.

Applique

Pepa laupapa ave le lanumoana lanu, fai se mutia lanumeamata ma lanu lanu i luga.

Ina ia o le mutia o le mulumulu, e mafai ona faia le "tao" i le pito i luga o le pepa lanu - e tipi ai se pepa, tipiina e tatau ona sili atu le lautele o le tasi ma le isi.

A sauni le talaaga mo le appliqués, ua amata ona tatou faʻasusu muamua muamua i le muamua o le torshutka. O pito pito i luga e le manaʻomia e faʻapipiʻi ai, aua matou te fia fai le laei o le matou tama tama i ni pupuu.

Applique

Le isi, matou te faapipiiina sina ofuvae ina ia o le au pauna mai luga. O le isi mea matou te maua ai fusi.

Applique

Applique

Ia o lea ua oʻo mai e faʻaputu lona ulu. Ou te faʻapipiʻiina o le muszole, mata, gutu ma suā. E mafai ona e faauigaina le karid grid, na vaneina foi ma lanu lanu.

Applique

E tumau pea lava nai papaʻu mulimuli: Tatou te faʻamalamalamaina pito i totonu o taliga, faʻapea foi ma le faʻafouina o ofuvae. O nei mea e mafai ona faʻapipiʻi i taga poʻo ni taga taga. Ma faataamilo i le au talimalo e mafai ona faʻapipiʻiina i fugalaʻau ina ia foliga manaia le manuia.

Mataupu i luga o le autu: appliques mo tamaiti 3-4 tausaga le matua: crafts ma faapuupuuina

E mafai foʻi ona e miti i lavalava mo lo matou teddy bear. Atonu o se teine ​​le lavalava i se maʻi poʻo se urosa i isi lavalava.

"Fetalai ma ana uo"

O le gaosiga o lenei talosaga e mafai ona solia e tamaiti i ni vaega laiti o le tolu pe fa tagata. O tamaiti uma o le kulupu o le a nafa ma se ituaiga uiga o le ata: E tipiina e se tasi le tagata ma faapipii talimalo ia te ia lava, o se tasi budgehog ma le hedgehog ma isi. Ua filifilia e tagata uma lana manu. E mafai ona fai faatasi mea uma.

Ae le i amataina le vasega, e mafai ona e talanoa i fanau e uiga i le vaomatua, o loʻo tatau ona tuʻuina tamaiti i aso nei e faʻaaoga.

Mo le tusi talosaga "O a Tatou Faaola e fiafia iai ma ana uo" o le a tatou manaʻomia:

  1. Valivali pepa malo;
  2. Lanu lanu;
  3. Kelu;
  4. Seleulu.

Applique

Lua laupepa lanu o le lanu pepa e manaʻomia ona faʻapipiʻi faʻatasi e fai ai se lau lau tele. I le tulaga o tamaiti Mumusaʻe, o le urosa, susu, fafine, foxes ma isi manu felelei e tatau ona tipiina i luga o lanu lanu, ma faatulaga la. O le talaaga e mafai ona teuteuina i luga, pipii i luga ma le lanumeamata mai le pepa lanumeamata mai le lanumeamata, susulu o le la, fugalaau.

A o iai uma manu i o latou nofoaga, e mafai ona e amata suluia. O le ata taua o le urosa lea, tatou te fasi ai muamua. O le vaega o totoe o manu o loo tupu. Tuu i tamaiti i latou latou lava filifiliga latou te filifilia po o fea o le a i ai ma o fea latou te iai i le ata.

Tauaveina mai ie

Applique

O mea faigaluega mai le fasi fasileitu e faʻasamoa e le fanauga a le vaega sinia. Ae maise tamaiti e mafai ona pei o le gaosia o le lauiloa mishk-taddy ie.

E faia ai lenei mea, tatou te manaʻomia ni nai mea faʻapea.

  1. Le ie;
  2. Matala;
  3. Ala;
  4. Seleulu.

O le mamanu o Mishk Teddy mafai ona maua i le ata i lalo:

Applique

Alu e galue. O le mea muamua na te vaaia le mamanu i luga o le ie ma le pole po o le penitala. Tipiina vaega maua, ona sue lea ma le tasi ma le isi. Le isi, o le a tatau ona tatou fulitua le urosa ma faʻatumu i se patetani pabeboard poʻo soʻo se isi faʻaputuga poʻo soʻo seisi mea faʻapitoa, o lea e tatau ona e faia.

Mataupu i luga o le autu: Matai vasega i luga o ato lalagaina o ato mai nusipepa mai nusipepa ma ata ma vitio

O le isi laasaga o loʻo liliu ma faʻatumu lelei lona i totonu, ona taʻe ai loa le pu. Matou te aumaia se urosa e mafaufau, faʻapipiʻi eseese mea eseʻese: aufana, paso ma isi mea.

Applique

O le koloseina crochet proplique na sili atu ona faigata mai le ie, ae o le mea autu i lenei mataupu o le manaʻomia lea e ausia ai se faʻaiuga matagofie. Ona e mautinoa lava e aoga mea uma. O lenei, faʻafetai i tekinolosi, e faigofie ona e maua ai le tele o le hinge matasele, o lea o mea uma e te manaʻomia na o le mauaina o se talosaga.

Applique

E sili le masani ai ma nonoa se tamai talosaga, ae na o le lagona o le malosi e faʻatuina ai, o le a amata ona e faʻaosofia atili.

Applique

Applique

Applique

Applique

Applique

Applique

Vitio i luga o le autu

Mo nisi auiliiliga auiliiliga o mea faʻapipiʻi "i totonu o metotia eseese, matou te ofoina atu lau ata vitio i le autu.

Faitau atili