Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

Anonim

Keke - sili ona fiafia i ai suamalie suamalie. Poto masani a fegalegaleaiga iloa o le fua o le oloa o le oloa e taua ona o lona tofo. E i ai le tele o auala o metotia faʻaaogaina e ala i le faʻaaogaina o le vale. Ae faʻafefea ona mamao mai tomai faapolofesa e fausia ai keke, ae e te manaʻo e faʻalelei ai e pele ia te oe ma se vavega suamalie? E mafai ona e faʻatonutonuina lau oe lava foafoaga, o le vai i le pito i luga o le keke o le pale. O lenei fuafuaga o le a talafeagai uma i le orphanige ma le matua matua. Ia malamalama i le auala e faia ai le pale, ma se auivi lea e mafai ona e mauaina atili ai, e fautuaina le suʻesuʻe i lea laasaga-ma-sitepu faʻatonuga mo galuega.

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

Faigofie auala

O le filifiliga sili ona fetaui mo le faʻatinoina o se mea suamalie o le a avea ma faʻatau o se faʻamaeaina o se faʻavae mo le mastic. I faleoloa e mafai ona e filifilia se filifiliga e te pei o lea, o le a le umi le mamanu o le keke.

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

E tusa ai ma le faʻamaufaʻailoga o le sili ona foliga o le sili o le manogi, o le mastic ua saunia e le aunoa ma le le fiafia, pe a uma ona aveese e ala i le faia o le manaʻomia tusia. Na o le compold pito o le pale, ma pe a uma ona mago e siaki ai le keke.

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

Ae e le mafai i taimi uma ona faʻatau se pepa ma le mea teuteu manaʻomia. E i ai le ulufafo. E manaʻomia le faia o mea suamalie faʻapitoa.

Fantasy mamanu

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

I le pepa o le a faia:

  • fagu fagu;
  • Ata tifaga;
  • fufulu;
  • Tuugalamepa.

O le palasitika botle e fausia ai le pito i luga. O le mea o totoe o loʻo faʻapipiʻiina i luga e ala i le ata tifaga. Ile faʻagasologa, e fautuaina ina ia mautinoa e pa'ū le ata i luga luga o le ata i luga e le mafai foi ona 'alo ese. O le uluaʻi afi mumu mai le mastic, lea ua sili atu ona faʻapalapala i luga o le fagu puaa. Lenei o le faʻavae o le pale i le lumanaʻi. Pe a fai o le faʻataʻavaleina, o pito o sosisi ua fautuaina e fai se tamaʻi manifinifi. O lea e faigofie atu ai le tasi i le isi.

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

O le tele o le faigata o le afi o le gaioi i luga o le faavae. I le taimi o le tusi ata, e tatau ona e manatua: flagellas tatau ona faʻapipiʻi i le faʻavae o le pale ma fesoʻotaʻi i le mamanu ma le tasi ma le isi. Ina ua maeʻa le toe teuteuga, ua tuua le galuega mo le faʻamamaina. Ina ua maeʻa faʻamamaina, o le pale ua aveese mai le fagu ma vali ma le fesoasoani a le pito i le lanu manaʻomia. O le oloa e mafai ona tuu i le nofoaga na tufatufaina atu. I le tulaga pe a fai o le galuega i luga o le oloa i luga o le fagu i le le mautonu, e mafai ona e faʻagaioi le faiga i le tafailagi luga. Mo lenei, o se vaega o le 2-3 mm mafiafia ua fuli ese mai le mastic i luga o le laulau.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona fai se mea taua mo se USB flash drive

Ina ia leai ni taimi o le pipii o mea faigaluega i luga, aʻo leʻi amataina galuega, e tatau ona e tatalaina le laulau ma le suka i le suka. O le tafatolu o le manaʻomia tele ua tipi ese mai le fesoasoani web.

O mea e togafitia i luga o le tafatolu o le fana na faia e pu o foliga eseese foliga ma faatonuga. E faʻalagolago uma lava i le faʻafiafia o le Wizman.

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

I le avea ai o se manatu: e le manaʻomia le faia o pu, e mafai ona e faʻamalosia le pale ma le autasi o le vaega o le laʻititi o le laʻititi o loʻo faʻaalia polo A o le vaega ua maeʻa, o se faʻataʻitaʻiga mastic o loʻo tu i luga o le fagu poʻo se lio tele ma tuʻua ai pe a tumu lona faʻamago.

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

Fautuaga! Ina ia avatua le pale o le susulu, e mafai ona ufitia i se meli ma vodka fofo. Ina ia faia lenei mea, e tatau ona e solia le meli i vodka i le vaega o 1: 1.

O nisi taimi, i le taimi o galuega i se keke, o manatu e le toe vave maua.

I le tulaga lea, e mafai ona e alu i se isi auala ese: O le muai filifilia o se auivi o le lumanai le pale i luga o pepa. Ma o le laina mulimuli ane sa manino vaaia, e sili le faʻaaogaina o se lakapi uliuli faʻailoga mo lenei. E pei o le mataupu muamua, o lenei vasega vasega o loʻo faʻaalia ai le faʻaaogaina o se fagu palasitika, o le laualuga o loʻo faʻapipiʻiina i se ata tifaga. E fautuaina e tapena se fagu aʻo leʻi amataina galuega ma lestics. Ata tifaga taumafa o loʻo tupu i le auivi, pe a maeʻa le lima o loʻo faʻasusuina e le mastic tofo.

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

Ina ua lafoina le faʻamau, e faʻasolosolo lemu le pale i luga o le fagu ma faʻavaʻa i luga. O le oloa e noatia e faamaea le mago. Mulimuli ane, ua aveese le pale mai le "avanoa" ma ua sauni mo le faʻaaogaina i le itu saʻo.

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

Ina ia faia se lapoa lapoa lapoa, o le mea moni le faʻaaogaina o se tamai fagu poʻo le tioata maualuga ma lamolemole pa. Afai e te manaʻo e fai se pale mautu e aunoa ma se matala faʻamatalaga, o le faʻatonuga o galuega e pei o le galuega e pei o metotia o loʻo faʻamatalaina luga.

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

Naʻo lou faʻaititia o le faʻaititia o le faavae mo le faʻamamaina o le mastic i se tulaga e mafai ai ona fesoʻotaʻi le pito o le pale o le pale. O pito i luga o le oloa e tatau ona i ai i le pito i fafo ma i lenei tulaga e tuua ai mago.

Tusiga i luga o le autu: Monochrome Cross-chorroidery. Polokalame

Crown o le mastic ma faʻataʻitaʻiga ma ata

Ina ua uma ona aveese le palealii mai le fagu, o le a iai le foliga o se liʻo le liʻo.

Vitio i luga o le autu

O nei vitio o le a fesoasoani ia te oe e sili atu le mauaina o foliga o le faʻagasologa o le gaosiga o le pale mai mastic.

Faitau atili