Taui le vaega o loʻo fai-oe-oe: faʻapipiʻi tulafono

Anonim

Lisi o mea e fai: [SIGOFIE]

  • Tulaga lelei ma uiga o le taifau taifau
  • Tulafono mo le faʻapipiʻiina o le taʻimua
  • Gaosiga o le auala na mafua ai ona lima ma o latou lava lima
  • O nisi fautuaga

O le sili ona lauiloa o le faʻaaogaina o laina taʻimua ua manatu o latou faʻaaogaina o le malamalama o masini i totonu o le potu o soʻo se mafuaʻaga, i le tofi. Faʻaavanoaina i le masani masani filifiliga filifiliga, o loʻo faʻailoa mai ai le kanels e le tau-lelei, o le olaga umi ma le fiafia.

Taui le vaega o loʻo fai-oe-oe: faʻapipiʻi tulafono

O le vaega autu o le vaega o loʻo tuʻuina atu i le Armstrong ituaiga o loʻo feosofi ai.

O le faigofie o le faʻaaogaina o latou e le amanaʻia e pei ona masani ai mo tatou. O tagata atamamai e iloiloina le auala na amata ai ma le lelei o le isi ua suia e le o le le aoga le iloa malamalama. Ma afai e te manaʻomia se filifiliga le masani ai, o le alu ese atu mo oe o se auala taʻitaʻi ma ou lima lima.

O le tamaoaiga o le taʻitaʻia moli masini ua faʻamaonia ua le o toe tasi. E mafua mai i lenei mea ma le laititi o le malosi na faʻaaogaina ma, o le mea e sili ona faʻaletonu, umi vaitaimi o faʻagaioiga. O moli autu e mafai ona galue mo le 100 afe itula.

Tulaga lelei ma uiga o le taifau taifau

Taui le vaega o loʻo fai-oe-oe: faʻapipiʻi tulafono

Ata o se patele ua taitaia.

Ma, pei ona uma ona taua i luga, o lenei filifiliga filifilia e talafeagai mo isi nofoaga, faʻalili mai le ofisa ma faʻaiʻu i le gaosiga. Ma o le auala autu e i ai le tele o le andes. E aofia ai:

  • O le taimi muamua o le olaga;
  • lelei moli (manaia tele ma mafanafana mo mata);
  • Ve faigofie;
  • le faatuaoia lelei;
  • Faaaoga saogalemu.

I le avea ai ma le faʻamafanafanaga o le moli, e matua malie lava, aʻo puipuia le pupula. Mo tagata faigaluega o le ofisa, o lenei filifiliga e sili ona talafeagai, talu mai le fale faigaluega ma le i ai o fatufatu moli latou te faʻaaluina i le umi taimi o le taimi.

Taui le vaega o loʻo fai-oe-oe: faʻapipiʻi tulafono

Taitaiina masini.

Lelei. O lenei uiga e sili ona aulelei i tagata faatau. E pei ona maimau i luga, e mafai ona galue i luga o le 100,000 itula. Ma matauina lena taimi latou te le manaʻomia ni isi tausiga poʻo le faʻatinoina o lamepa. E tele se taimi e faia ai le faʻapipiʻiina o galuega i luga o le faʻapipiʻiina o auala amata.

Mau i luga o le autu: Mamago faʻamamaina ie pupuni i luga o le mamafa: E mafai ona aloese mai le fufuluina?

O le saogalemu faʻaaogaina o loʻo faʻamaoniaina e le mea moni o le faʻaaogaina i totonu o latou gaosiga o le maualuga o le malosi. Ma afai o lenei foliga faʻaopopo meatotino a le malo mana mafai, o le tikeri o le puipuia mo le ola ma le soifua maloloina o tagata o le a tulaʻi mai i nisi taimi.

Toe foi i le vaega

Tulafono mo le faʻapipiʻiina o le taʻimua

O mea na mafua ai ona faʻaaogaina uma le faʻaaogaina o le faʻaaogaina o mea uma.

Taui le vaega o loʻo fai-oe-oe: faʻapipiʻi tulafono

Masini o le moli moli.

A o le auala o le latou faʻapipiʻi, e lua filifiliga autu: faʻamaloloina metotia ma fausia-i.

Tele lava o le faʻapipiʻiina o kalaina kanesi i luga o le pito i luga o le faʻamalologa o le faʻamaliega o loʻo faia. O le faia lea o lenei mea, o le vaega masani o loʻo faʻaseʻe ae le o se tasi o le faʻalogia o Papatusi. O le faapipiiina o loʻo faia mai totonu o le faʻafitauli o le faʻanoanoa.

O le isi auala o loʻo faʻapipiʻiina ai ni vaega na saunia ai le natura o le galuega, o le nofoaga o le vaega e mafai ona o se tasi (o le fale, ma isi). Ina ia malupuipuia le oloa i luga o le faʻapipiʻi luga, faʻapitoa faʻapitoa spetitstings e faʻaaogaina. E masani ona aofia ai. Faʻamolemole matau o le laufanua lea na faia ai le faʻapipiʻiina o le Ala Alagatatau le Vaega, o lona uiga, aua le i ai ni faʻalavelave ma faʻaleagaina.

Taui le vaega o loʻo fai-oe-oe: faʻapipiʻi tulafono

Fausiaina o se Bubble Car Cangal.

O nisi nei o tulafono taua e faʻatatau i le faʻapipiʻiina o vaega ua taʻitaʻia, faʻapitoa ile faʻatinoina o poloketi:

  1. Uma Faʻapipiʻi, tausiga, ma le faʻatamaia o elemene pito i luga e mafai ona faia e naʻo le taimi e tape ai le eletise.
  2. E manaʻomia mo le faʻaitiitia atoatoa le avanoa o le faʻafesoʻotaʻiina o le auala taʻitaʻi ma le vai.
  3. E le faʻatagaina ona faʻaalia le faʻaaogaina o le auala i totonu o le masini i le ituaiga o le gatete poʻo ni aʻafiaga.
  4. Afai o le fale o le faʻavasegaina o le auala o loʻo iai ni faʻalavelave, o lona faʻaaogaina e matua faʻasaina lava.
  5. Ia e mautinoa ia usitaʻia le tausisia o le faʻavaeina o le eletise eletise eletise o loʻo iai le mamanuina o le taʻitaʻiga. O lona faʻaaogaina e mafai i se voltage o 220 V.
  6. E le fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o masini na sauni i potu o loʻo faʻateleina ai le susu, e pei ona le lava o le tikeri o lenei masini.
  7. O se nofoaga vavalalata i le malu o masini e le taliaina.
  8. Faʻapipiʻiina o le alavai o le auala e le mafai pe afai o le laualuga o loʻo faʻapipiʻiina o loʻo faʻamatalaina e le uiga pei o le malamalama o le malamalama.
  9. Le leai o se disaser i luga o le auala taitai e ave ese ai lona taotoga.
  10. A aliali mai se moli moli, pe faʻaititia le pupula e sili atu le taofi le faʻaaogaina o lenei polokalama.
  11. Mo le sefe le faagaoioia o le mamanu, e faavae ai le mea muamua.
  12. Ole galuega ole tapenaina o galuega e aofia ai asiasiga faaletausaga, ia e aofia ai le siakiina o le vaega puleali i le iloa ai o filogala, aemaise foi.

Tusitusiga i luga o le autu: o le uili o le malulu ma o latou lava lima

Toe foi i le vaega

Gaosiga o le auala na mafua ai ona lima ma o latou lava lima

Taui le vaega o loʻo fai-oe-oe: faʻapipiʻi tulafono

Masini o le ogatotonu o le ogatotonu vaega.

E masani lava ona tupu ina ia taumafai e filifili se vaega na taʻimua i totonu o le faleoloa talafeagai mo lou manatu filifilia, e le mafai ona maua le filifiliga manaʻomia. E ui lava i le mea moni o le tele o nei moli masini e tele tele, o le tulaga manaomia e le tupu. O le iʻuga lea, e manaʻomia le mafaufau e uiga i le amoina o le soʻotaga ma o latou lava lima. E toʻatele e ono filifili faʻapea e matua faigata ma mo faʻataʻitaʻiga a tagata tomai faʻapitoa. Ae le o le tulaga lea, o le fausaga fausaga o le oloa o le tau faigofie faigofie.

A o le faʻavae, e masani ona faʻaaogaina le tioata ma le matte luga. Lenei mafai uma o se filifiliga mai le alofaga ma se filifiliga e faaaoga ai palasitika. Ina ia mafai ona manino, o lenei faʻavae o le a taʻua o le lau. Tua o ia o le faʻapitoa taʻitaʻia chips. Ole tuʻuina atu o la latou votuna e tupu ala i le mana, puna o le atunuʻu.

Taui le vaega o loʻo fai-oe-oe: faʻapipiʻi tulafono

Masani tele pulega pulega taitai.

Ae o uiga masani nei. O le faagasolo i le fale o le Taʻitaʻiga Taʻitaʻi, e te manaʻomia le mafaufauina o le a foliga mai.

Ma o lenei, ave se fasi pepa, penitala ma taumafai e atagia mai le mamanu ua e faia. Afai o loʻo e maua se komepiuta i se tulaga lava, e mafai ona e faʻatinoina le potu taʻitaʻi ma se polokalama faʻapitoa.

A uma ona sauni le poloketi, e manaʻomia le faʻatulagaina o le nofoaga o le poloka poloka. E te le tau saʻo iinei, e mafai ona e saogalemu tele i le iʻuga. Fuafua le vaega o le vaega e talafeagai ina ia mafai ai ona folau i lona malosi malosi. O lenei faʻailoga o le a faʻalagolago tuusaʻo i lona pupula.

Filifili poʻo le a le malamalama e te manaʻomia. Afai o lau vaega o se mafuaʻaga o le malamalama o le malamalama, ona naʻo le 1 W i le 1 sq. dm. Manatua pe a faʻaaogaina o se faʻavae (lau) o le tele-lanu tioata, e mafai ona faʻateleina le mana.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻalelei le filifili i luga o le pupuni: fuafuaina o le manaʻomia o le aofaʻi ma le faʻatulagaina o mama

Ina ia faʻapipiʻiina le auala na mafua ai, o le fuafuaina e tatau ona faia o se tulaga masani o le tulaga faʻavae e faʻavae i luga o le mea moni e mafai ona avea ma se tasi o le lamepa, o le malosi o le 10 W.

Toe foi i le vaega

O nisi fautuaga

O lea, ua uma ona e iloa pe faʻapefea ona pei o le mamanu, o lona uiga i lona gafatia, o lona uiga o le taimi na oʻo mai. O le tulaga autu mo le faʻatinoina o le Fono a le Fonofaga o le saogalemu o le faʻaaogaina o chips talafeagai.

O le nofoaga o chips e masani ona masani lava i le atoa o le nofoaga o le faavae. Ae afai e te manaʻo i lau polokalama ia maua se suiga mai filifiliga masani, e mafai ona e faʻataʻitaʻia. E le mafai ona faia ni tomai faʻapitoa o loʻo avea Churves i luga o le mata, e faigofie ona fai.

E pei ona lelei le aoga, e manaʻomia le tausia o le i ai o se mana malosi. O le nofoaga o lona nofoaga e mafai ona avea ma tino o le oloa lava ia ma o le vavae ese. O le filifiliga mulimuli o le a le tuʻuina atu ia te oe faʻalavelave, e pei ona taʻua e se puʻupuʻu.

E mafai ona e faʻatauina le mea talafeagai ia te oe ma le malosi sapalai i faleoloa faʻapitoa i le faʻatau atu o oloa faʻapena. O lea e mafai foi ona e mauaina feutagaiga ma mea talafeagai e ala i le faʻaaogaina o lenei ituaiga o moli uila.

Faitau atili