O le teuina saʻo o paʻu i luga o le faapaologa

Anonim

O le tulaga o uili o lau taʻavale o se tasi o vaega o le saogalemu o le tietiega. Ina ua mavae se suiga o le vaitau o le paʻu, e toʻatele tagata e le mafaufau i le saogalemu o le teuina, o le fesili o le teuina o le mea sili lea ona taua. E faʻapitoa i se faʻalavelave i se tulaga o le taulaga o taulaga. Ae ui i lea, o le fesili pe faʻafefea ona teu ia paʻu - e lava le taua, ona O lenei faʻamoemoe i le tautua ola o paʻu ma, o lona iʻuga, o le soona mauaina o fou, ma o nisi taimi o le soifua maloloina ma le ola o le tagata e ona. O le mea lea, i tulaga o le Itumalo Tamaloa, e tatau ona e iloa pe mafai ona teu fale taumafanafana i le falemeli i le taumalulu.

Sauniuniga mo le teuina

O le teuina saʻo o paʻu i luga o le faapaologa

Ufiufi mo pu

Ina ua uma pe a e latalata atu i le malulu, na e suia le paʻu, e tatau ona e mautinoa e talafeagai le pusa mo le taotoga i le taimi i le isi vaitau. Muamua e tatau ona e asiasia le paʻu ma vaʻaia vaʻaia latou talafeagai. Ma e tatau ona iloa le ola fata. O le gaosi oloa faʻaalia fuainumera faʻaaoga i le itu o le paʻu ma pagota i le oval. Nei e masani e fa numera faʻataʻuina ile vaiaso ma le tausaga o le gaosiga. Pe a o le sili atu ma le lima pe ono tausaga ua mavae talu ona maeʻa le gaosiga, e mafai ona manatu le paʻu o le faʻaaogaina, seʻi vagana le tagata gaosi, Nokiaer ma Hautia ma Haun.

A sauniuni mo le teuina, E manaʻomia le aveeseina o tino ese mai fafo o le tino ese, i.e Aveese ni maa laiti ma fufulu ese vailaʻau, a le o le a latou faia se taimi le lelei e fai mo se taimi umi. O le uili e faʻamamaina e faʻaaoga ai le fasimoli fofo poʻo ni mea faʻapitoa. Ina ua maeʻa ona fufulu, e fautuaina le faia o paʻu o loʻo i ai se faiga faʻapitoa, mo se faʻataʻitaʻiga, afu, hhor-zoado, sodax. O lisi lisi e fesoasoani lelei e punou paʻu, ae e i ai le faʻataʻotoʻo - E faigata ona aveese ia mea ina ua maeʻa teuina. O paʻu o loʻo faia i lenei auala e fautuaina e tuʻuina atu i le aofia faʻapitoa ma i le auai, tuʻu i totonu o se pusa faʻapitoa. Ua fautuaina le paʻu i le taulaga ina ia mafai ai ona e faʻapipiʻiina, ma faʻamaonia le ofu toniga.

Ina ua uma ona suia le paʻu o le uili, e manaʻomia le saunia mo le teuina - mama mai le pefu, suauʻu poʻo le gaʻo. A maeʻa ona fufulu, ua fautuaina i le faia o faʻapitoa ituaiga.

Teuina o vae

A filifilia se nofoaga e teu ai, e tatau ona foaʻi i ai, o le masani ai o le masani ai o le siʻitia o le gaoia o suavai, e le manaʻomia e faʻapipiʻi latou i le aisi, e le manaʻomia e faʻapipiʻi latou i le aisi, e le manaʻomia e faʻapipiʻi latou i le aisi, e le manaʻomia e faʻapipiʻi latou i le aisi, e le manaʻomia e faʻapipiʻi latou i le aisi, e le manaʻomia e faʻapipiʻi latou i le aisi, e le manaʻomia e faʻapipiʻi latou i le aisi, e le manaʻomia e faʻapipiʻi latou i le aisi, e le manaʻomia e faʻapipiʻi latou i le Airis, ma e le manaʻomia e faʻapipiʻi ai i latou i Aisos, ma isi. O le sili ona lelei o le teuina o paʻu - ofuvae poʻo le sosolo piliki.

Na faʻatagaina le mea na tupu i le paʻu na faʻatagaina ai le faʻavae autu mo a latou mea e teu ai:

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona tipi se laʻau - E mafai ona e faia oe lava ma le mea e te alu ai?

O le teuina saʻo o paʻu i luga o le faapaologa

O le teuina saʻo o paʻu

  • O le oso oso osofaiga i le ea e tatau ona i ai i le 506 60%;
  • ea vevela i totonu + 10 ° C - + 25 ° ° C;
  • E tatau ona tatau ona faʻagaioia le potu;
  • E le faʻatagaina le faʻaalia i le la o le la.

O paʻu o le taumafanafana e feololo ai le malulu ma pe a latou teuina i luga o le auala, i le vaitau fou e mafai ona e nofo ai e aunoa ma paʻu. Faʻavae i luga o le faʻaaogaina o le teuina tulaga, e mafai ona e faamatalaina nofoaga o loʻo le fautuaina paʻu o le taumafanafana i le taumalulu vaitaimi. Ai:

  • Balcony po o loggia. O le vevela e oʻo lava i le glashed, ae le o le mafanafana o le loggia poʻo se faapaologa i le 3 - 5 ° C i luga aʻe o auala;
  • Auala. O le ai ai foʻi le leaga o aʻafiaga o le malulu ma le aʻafiaga o le faʻamalamalamaina o le susulu o le a faʻaopopoina;
  • Nofoaga O le mea e mafai ona faʻafesoʻotaʻi e le paʻu ma le suauʻu, vali, gaʻo gaʻo ma le tele o sosolo. O sea fesoʻotaʻiga e mafai ona faʻaleagaina paʻu, e ono oso aʻe foʻi ni taʻi.
  • E le talafeagai le pa mauoloa mo le teuina o le paʻu i le teuina o le susu, lea e mafai foi ona aʻafia ai le tautua o le paʻu.

O le sili ona lelei o le teuina o paʻu - ofuvae pe ua maua ai piliki faletaavale, i le leai o se avanoa, e mafai ona teuina i luga o le faapaologa, matauina nisi tulafono.

Teuina o vae i luga o le faapaologa

O le teuina saʻo o paʻu i luga o le faapaologa

Uili na taofia i luga o filifili

I tulaga e leai se faletaavale pe a laʻititi foʻi mo le faʻapipiʻiina o uili, naʻo le pau lava le filifiliga e faʻatupu ai i luga o le faapaologa. A leai se isi filifiliga, e te mafaia, ae sili lava pe a fai o le faapaologa e fesoʻotaʻi ma glashed. O le autu o lenei faʻaogaina o lenei teuina o le tagata lava ia ma faʻaauau le vaʻavaʻaia o le setete o le paʻu. A o le i tuʻuina le paʻu i luga o le fale teu oloa mo le teuina, e manaʻomia le saunia o se nofoaga mo i latou - e faʻamamaina ai mai lapisi ma le tolu-pati. Pe o le teuina o paʻu i luga o le faapaologa, o fautuaga lautele e tatau ona mulimuli mai: E tatau ona i ai se aafiaga o le susulu o le la, e le manaʻomia ni suiga o le la

Tusi i luga o le autu: o le suamalie lanu faitotoʻa i totonu: tuʻufaʻatasiga ma puipui ma fola

Mo le teuina o uili i luga o le paneta, e fautuaina ai le faʻatau o ni mea faʻapitoa pe afai e leai se avanoa faʻapena e ala ai i le ie puipui. Afai e teuina le teuina o le faapaologa mo se taimi umi, e mafai ona e faʻaputuputu ai se kapeneta faʻapitoa kapeneta, lea na faʻaleleia atili ai.

O leisi mea e teu ai le teuina o le faleoloa o le fale faigaluega i luga o le faapaologa o le tautau i luga o le filifili. I lenei tulaga, latou te faʻaititia ai le vanie, ae latou te manaʻomia le faia o ni mata faʻapitoa mo faʻamalologa.

Vaʻai i le vitio, faʻafefea ona teu paʻu i luga o le faapaologa:

O foliga o le stritsical teuina o uili

O le teuina saʻo o paʻu i luga o le faapaologa

Oti paʻu i le taʻavale tautua

Faatasi ai ma le teuina o le teuina o uili, e mafai ona faʻapipiʻi i luga o le mafolafola luga poʻo le faʻatauina o se tulaga faʻapitoa e mafai ona tali atu le lapoa o paʻu. O lenei momoli atu e mafai ona tumau tutoatasi. Ina ia puipuia le Defoment, e fautuaina le ki o uili i le tasi masina ma le afa masina. E tusa ai ma tagata poto masani, e le afaina, i le tulaga o loʻo teuina ai paʻu. O le tulaga taua o le feʻaveaʻi o le faʻauigaina o Defovisi, o lea e le faʻatagaina e faʻagaioi i soo se tulaga masani pe tuʻu atu mea mamafa ia i latou.

O paʻu e le mafai ona teuina i totonu o se tulaga taofiofi tulaga pe a le mafai le filifiliga. O le filifiliga sili ona lelei o le tautau ai se laupapa po o le uʻamea mataupu lea na tuu ai le paʻu. A o le teuina o paʻu i tisiki, e tatau ona tuʻuina le tasi i le isi i le tulaga o se vaieli. Ua fautuaina foi e aua le faʻaitiitia le togi o faʻamalosi e aloese ai mai le suia o le taʻavale a le taʻavale. E tatau ona manatua o ia lelei lelei le iai i luga ole laiga i luga ole la, ua le sili atu i le fa uili a le maualuga.

Fautuaga lautele - Afai e le mafai ona sefe le paʻu e tutoatasi, e manaʻomia le faʻafesoʻotaʻiina o se galuega faapitoa o le pasi pasi.

Mo le aumaia o uili i luga o le faapaologa, e manaʻomia tele le faʻatau faʻapitoa, ma le latou toesea ai le tapunia ma le faʻaeteeteina le paʻu i se ie malu.

Faitau atili