O le teuina saʻo o meafaigaluega i le taumalulu i luga o le faapaologa

Anonim

O le faapaologa i totonu o se potu o aso nei o se potu o se potu lena, i le talosaga a le e ona, liliu i totonu o se teuga tupe, taumalulu nofoaga, faaauauina o le umukuka po o le potu 'ai.

Taliina o se fesili pe mafai ona teu le TV i le taumalulu i luga o le faapaologa, e aoga le manatuaina o nisi mataupu, e lelei tele le potu. O iinei e iai mea e lelei i ai, seevae, mea faigaluega i totonu o aiga, mea uma. Mo mea uma o le a i ai se nofoaga, ma aiaiga talafeagai o le a faia.

O le moli uila i luga o le faapaologa

O le teuina saʻo o meafaigaluega i le taumalulu i luga o le faapaologa

Nisi 'itu e manaʻomia ona fausia mo mea faigaluega a le aiga. Moni ma e le mafaamatalaina le mafai ona le mafai ona avea ma nofoaga teu oloa o nisi mea i le taumalulu. Tele faʻatekinolosi faʻapitoa e faʻaaogaina i aso uma o le olaga e le manaʻomia le taimi uma, ae naʻo mai lea taimi i lea taimi. E iloiloina foʻi lenei mea o loʻo tuʻuina atu le mama, ina ua maeʻa, toe le toe ave. Afai e le saunia e le fale mo le fale mo le sefeina o masini, ona iai lea o le fale o le faapaologa.

Naʻo le faʻamilo o le moli moli i le tulimanu e le o se mea, o le tele o le au o loʻo nofoia o sea fale mautotogi e fausia ai tulaga poʻo le kapeneta e faʻapipiʻi ai iunite i ai. O le maualalo o le vevela e le i ai se taua tele le aoga i luga o le masini.

O le teuina saʻo o meafaigaluega i le taumalulu i luga o le faapaologa

Aʻo leʻi tuʻuina se moli uila i luga o le faapaologa, e manaʻomia lou faʻaaogaina ma le totoʻa faatonuga. Fai mai i le a le vevela e mafai ona teuina lenei faʻataʻitaʻiga ma pe faʻapefea ona faʻaaoga le masini pe a alu i le vevela mai le aisa. Pe a teuina se tui manogi i luga o le faapaologa pe a leai se faʻalumaina ma faʻalua-glashed Windows e le faʻapipiʻiina, e faʻasaina e aofia ai i totonu o le potu mafanafana.

O le iʻuga faʻaiʻuga o le a mafua ai lona le manuia.

O le teuina saʻo o meafaigaluega i le taumalulu i luga o le faapaologa

Ua mafai e le masini ona faʻamamaina poʻo le TV, e mafai ona sefeina le tagata faigaluega i le umukuka i totonu o le fale puipui na aoina i luga o le faapaologa. O sea fale puipuia o le a puipuia mai le kiona ma timu (afai e tatala le faapalepale), o le a tuʻuina mai se avanoa e faʻaaoga ai le avanoa, ma tuʻuina atu le tulaga muamua o le mamanu o le potu.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi se faleuila ma Bidit i le itu taumatau?

O le isi auala o le teuina i totonu o le fale gaosi afifiina e te manaʻo e faʻasao. O ia afifi o le a mafai foi ona puipuia ai le suavai omea mai le le lelei o le leaga o le tele o vaega ma masini faaleagaina.

O le a le mea e mafai ona tuua mo le taumalulu i luga o le faapaologa

O le teuina saʻo o meafaigaluega i le taumalulu i luga o le faapaologa

Ole taimi lava aʻo leʻi amataina le malulu, o le 'au o manu felelei ma le mafaufau o loʻo mafaufau i mea e mafai ona tuua iinei seia oʻo i le tautotogo. O le fatuina o se faiga, e mafai ona faʻatulagaina le teuina o teuina e le gata i lavalava, seevae poʻo atigipusa o loʻo iai ma avanoa. Faʻataʻitaʻiga, ina ia mafai ona teu le fanua laugatasi i luga o le Lomigion poʻo le faapaologa, i le tulaga o loʻo iai ma le vevela o loʻo iai nei.

E masani ona masani ona tausia tusi e manaʻomia ai mafutaga faʻaeteete ma isi tausiga. O le mea e manaʻomia ai mo latou teuina o le leai o le suamalie ma ni ata, ae i le taimi e tasi, e tatau ona faʻaogaina le loggia, ma le tele o le ea e le tatau ona sili atu ile potu. E uiga i le mea e mafai ona teuina i luga o le faapaologa, vaai lenei vitio:

I luga o le Logginia poʻo le Fatuga e mafai ona lofituina i ni masini, o le mea autu o le fausiaina o tulaga talafeagai ma saunia se nofoaga e teu ai i mea talafeagai ma tausia le avanoa i mea talafeagai ma tausia avanoa talafeagai. Ioe, Glazing o le sili auala e aveese ai faafitauli. I luga o le pamu o le paʻu, o mea uma o loʻo taofia e puipuia mai le malulu, ma suiga i le vevela vevela.

Faitau atili