Swedy puipui ma ou lima lima

Anonim

Swedy puipui ma ou lima lima

O le paditish puipui mo tamaiti e mafai ona avea ma laupapa poʻo le palasitika, e mafai ona faʻatau i totonu o le faleoloa pe faia oe lava ia oe.

O le puipui o le Suetena ma ou lava lima o le a aoga tele mo tamaiti, ae e masani lava mo tagata matutua - e masani lava e masani lava ona mautu, e tusa o le 100 kilomita ile 100 kilomita ile 100 kilomita i le 100 kilomita i le 100 kilomita i le 100 kilomita i le 100 kilomita i le 100 kilomita i le 100 kilomita i le 100 kilomita i le 100 kilomita i le 100 kilomita i le 100 kilomita.

I se faʻaopopoga, o se uiga faʻapena o taʻaloga o le fale o le a fiafia foi i le tina o Tina, ona o le fesoasoani a le pa e mafai ai ona e malemo mea a tamaiti.

Afai e te manaʻo i lau pepe e tuputupu aʻe maloloina, malosi ma le malosi, e taua tele mo le tama, ona mautinoa lea e faʻaaoga lelei le potu i se potu faapena.

O le a le mea taua e tatau ona amanaia pe a fausia se pa

Swedy puipui ma ou lima lima

Muamua lava, oe manaʻomia e fuafua le tele o pa Suedish mo tamaiti - o lona lautele ma, ioe.

Afai e latalata le fale mautotogi, oe manaʻomia le tuʻu i luga o le meaafale ma manino ia te oe i le tulaga o tapenapenaga o mea, o le isi e te mafaia.

Fai se pa swedy e sili ona lelei i le sili ona talafeagai nofoaga mo lenei nofoaga - i le tulimanu.

O le maualuga e taua foi, aemaise lava pe a fai o le pa o le pa ma luga o le totonugalemu.

Ae o le taimi e tasi, o le a fai ai le faʻaaogaina tonu o taiala, pe a fai e te le o mautinoa ia ou tomai, e sili atu le faʻasaʻoina o le pa, i le puipui, o le a le itu o oe.

Mea mo le Swedy Wall faia oe lava

O le ae manaʻomia:
  • Lua utupoto ma le mafiafia o le 40 mm ma le umi ma le umi e tutusa ma le maualuga o ou suli (pe itiiti ifo, pe a e lokaina le puipui i le puipui);
  • 10 tipi (mafai ona sili atu, e faʻamoemoe lava i le puipui umi). Latou spameter tatau ona o le 28 mm;
  • Fao pe a o le 60 mm (faapitoa i lalo o fafie);
  • vili;
  • vaaia mo vaega tipi mo le pa gaoata;
  • o le samala;
  • sikue;
  • 'au (lautele i lalo o le laau);
  • broom mo le faamamaina;
  • Olo masini poo se soner;
  • Roulette mo talafeagai fua faatatau.

Tusitusiga i luga o le autu: polyfom poʻo le polystyrene foia: o le a se mea sili, o le a le eseesega o le

E manaʻomia i le vave faʻamatalaina o loʻo i lo tatou malamalamaaga, o lona uiga o se manuʻa.

O faʻailoga mo le papa o le puaʻa o le suo, o le fea e sili ona faigofie e ave mo le paeteni, aua e faigata tele ona tipi le laʻau pe a e le o se faʻapolofesa I lenei mataupu.

O le puipui o le Suetena mo tamaiti e tatau ona faʻatuatuaina mo tamaiti, o lea laka i le siakiina o togi e tatau ona ia i latou lava - e taumafai e taumafai.

Faʻafefea ona fai se paʻu o le swedy mo tamaiti

Ina ia faia se puipui faʻalata io latou lima mai mea ua matou saunia, e manaʻomia ona e faia ni nai gaioiga faigofie.

O lea, matou te amata i le le po o le le soifua maloloina. " Afai o le utupoto e i ai le maualuga o 2.7 mita (masani ai, na faʻatau atu i faleoloa), o le ai ai i lalo o le maualuga o le taualuga.

E taua le taulimaina o le utu ina ia e sili le taimi nei e le o le tele o le mafuaʻaga e tuʻu ai pe ave se fasi laupapa i lalo o le paʻu.

E le gata ina faia se taimi mataʻutia ma le mataʻutia, ae o le a manaʻomia foi le manaʻo o le pepe e faʻaaogaina le puipui o Suetena.

Sulu ata tatau ona teuteu ai foi. E tele taimi e masani ai ona i ai se faiga i le migao, latou te galulue faʻatasi ma faʻaili, o lona uiga e leai se talitonuga o le laʻau.

Afai o iai sau ata i luga o le upega tafailagi mo le fanau na e faia oe, na mautinoa lava na avea ma se masini faʻapipiʻi poʻo se masini olo. Faatasi ai ma lenei masini, e mafai ona lelei le faiga o le laupapa luga o le paetena puipui mo tamaiti, faia atoatoa malie ma lamolemole.

A maeʻa uma auiliiliga o loʻo faʻapipiʻiina, e tatau ona e alu i le faʻapipiʻi o le laupapa laupapa ma se affaspotic.

Lenei ua faia o le mea lea e le amata ona feoaʻi ai le aufaasāina, pe a fai o le maualuga o le ea o le ea i totonu o lou potu e maualuga. E matua moni lenei mea mo i latou o e nonofo i auvai o vaitafe, vaituloto ma, aemaise lava le sami.

Tusitusiga i luga o le autu: Matou te faia se siata i luga o le faitotoʻa i ou lava lima: Matai vasega

E tatau ona 'outou matitiva, faigofie, o le a puipuia ai le laʻau mai le dramps ma tupua.

Ioe, ioe, o le iniseti e seasea afaina ai le laau, a o le puipuiga o tamaiti, e manaʻomia le le amanaʻiaina lenei sitepu.

Afai e te fuafua e faʻapipiʻi se po moli i se vasega pepe, e mafai ona faia e ala i le faʻapipiʻiina o le masini i le itu o le pa o Suetena.

Ina ua ola le pepe, o le po moli e mafai ona aveeseina o le a le tuua pu i le puipui. O lea, i le tulaga o le faʻatulagaina, o oloa e tatau ona maua ai le filifiliga.

A maeʻa uma faʻamatalaga auiliili, e tatau ona e lafoina faletupe. Faailoga e tatau ona saʻo lelei e mafai ai ina ia aua neʻi "kosylo". O pu mo le crossbar tatau ona faia ma le loloto o le 10 mm. O le averesi o le umi o le koluse o le 1 mita, ma le mamao i le va o latou i se mea e 40 cm.

E mafai ona e faia pu i totonu o le swedy puipui ma ou lava lima alu ese, ma faʻasaʻo le crossbars ma fao.

O le vaega mulimuli o le puipui puipui i le totonugalemu ma le fola poʻo le puipui, lea e faʻamoemoe i le taimi filifilia o le faʻapipiʻiina. I le avea ai o se tulafono, o le a ave se seti masani o mea faigaluega, aofia ai ma le sikulukalama, tulimanu ma vili.

Swedy puipui ma ou lima lima

Swedy Wall o se teuteuga o se potu o se tamaitiiti

Faatasi ai ma le fesoasoani a le paetena, e le mafai ona e fetaui le tamaititi i gaioiga i taʻaloga, ae faʻapea foi ona teuteu le potu o le tama.

Afai e le faamalosia le pepe e fai, o le a iloa le pa o se tino teuteu, faʻapea foi ma se elemene mo le taʻaloga, lea o le a faʻatupuina ai se tosinaga i vasega.

Swedy puipui ma ou lima lima

O le swedy puipui e mafai ona teuteuina ona teuteuina, tuu le ata o lanu eseese, totogi totogi, e sili ona le masani ai ma tulaga ese o le potu o le fanau.

Faitau atili