manuia le aso fanau

Anonim

Manuia le aso fanau. E faigata ona feiloai i se tagata e le faʻatali ma le fiafia o lona lava aso fanau. Lenei aulelei aso malolo, o loʻo faʻatumuina i le faʻamoemoe o meaalofa ma le ofo, alofa tele. O tausaga uma ua ia saunia e ave ai minute matagofie. I le isi itu, o aso uma tatou te matutua, ma o le mea lea atamai. O se olaga mautinoa lea o le olaga lea e pasi ai le tagata. Le mea e aunoa ma meaalofa ma faʻafetai i se aso fiafia matagofie.

manuia le aso fanau

manuia le aso fanau

Matou te filifilia upu saʻo

O le uluaʻi tulafono o soʻo se manaʻoga o lona faʻamaoni. Na o le sili ona lelei maua se manaia ma paʻi i le tautala i le iʻuga. Afai o upu e le masani ai, ma o nisi taimi o le loto atoa o le a latou manatua mautinoa le tama fanau.

Manuia lou aso fanau faʻafetai i se tamaloa e mafai ona maua i le lalolagi atoa. O iina e mafai ai ona e mauaina ma uluai SMS faʻafeiloaʻiga i le mataupu e feiloaʻi ma telefoni ma se potu o le aso fanau e leai se avanoa.

Faaalia sina taumafaiga itiiti e mafai ona e tutoʻatasi le faʻailoaina o se malie ma le fiafia.

Manatua, o le faʻauiga o tautalaga e tatau ona talafeagai ma faʻafetaui mataupu taʻitasi. E le mafai ona e faaleoina o le tutusa faʻafetai mo lau pele pele ma faigaluega uo. Tulaga taʻitasi e manaʻomia le filifiliga o upu saʻo, ma se lanu lagona.

Afai o le tele o aso malolo

I le mataupu o loʻo e agalelei ma le kamupani, e manaʻomia le alu i le faʻamanatuina o aso fanau i le masina o le masina. O le a le mea e fai i lea tulaga? Malilieina, o tusitusiga i luga o le vave faamalo i vaiaso uma o le a sili atu ona faigata ma tele i le taimi. O punaoa i luga o le Initaneti e mafai ona oʻo mai i le laveaʻiina, lea e mafai ona e maua ai le faʻafetai i lou aso fanau i se fafine, o se teine, o se tamaloa poʻo se tamaloa. O le a latou fesoasoani i le faia o lau tautalaga sili atu le fiafia, susulu ma manatua mo se taimi umi.

Tusitusiga i luga o le autu: asoa e faia oe lava i luga o se lipine o ie ma pipi ma ata ma vitio

Faʻaopopo i upu lelei ma manaia, e mafai ona e kuka se uluaʻi meaalofa. Lenei e tatau ona e taulai atu i le fiafia o le potu aso fanau. Teine e fiafia i le ata? Ma o se ata matagofie po o se suamalie fou o le a matua i le ala. Aua le iloa le mea o le a avatu ai se tamaloa? Iinei e mafai ona e faʻafesoʻotaʻia se tamaititi o loʻo ola i totonu o tamaloa. Faʻatau se leitio-faʻatonutonu helikopter. Talitonu ia te aʻu, o lea e te avatu se tagata moni le fiafia.

Afai e faʻatapulaʻaina agavaʻa o tupe - e le o se mafuaʻaga e le fiafia ai. I tausaga talu ai nei, o le gaioiga "diy" o le mauaina o le lauiloa. Matamata lau lava past meli. Pe fai se mea e manatua ai le teuteuga, poʻo se mea manaia o le a teuteu ai le totonu.

E tatau ona maitauina, o le tele o meaalofa na faia na faia e le tagata lava ia faia se fuainumera tele o lagona lelei i le aso fanau. I mea uma, o lea e te faʻaalia le mea moni e oʻo i le tapenaga mo le aso malolo mo se taimi umi, lea e sili ona loloto i le aso fanau.

Tausi lelei se talaaga o le a o mai ma oe i le taimi nei o loʻo e aumaia se taimi nei. E mafai ona e faia ni ata tifaga mai ata manaia po o ata. O musika i luga o talaaga e tatau ona fetaui ma le lagona lautele, e tauaveina se meaalofa.

manuia le aso fanau

Faitau atili