O le a le acrylic primer: ituaiga ma talosaga

Anonim

E manaʻomia le tulaga faʻapitoa e tatau ai ina ia mafai ona tafiesea ma mo se taimi umi e tipi ai le laualuga o mea, aʻo tuu i ai ma le tumau ma le lamolemole. O le faʻaaogaina o sea paluvai o le a faʻaumatia ai le vevesi ma onosaʻi i luga o soʻo se laufanua, o le a le faʻapipiʻi vali, vali ma isi mea lelei atoatoa. O a ituaiga o loʻo iai lenei ituaiga o ata muamua, o le a le ituaiga ituaiga o loʻo vaaia mo aso nei, a e manaʻomia le faʻaogaina - o nei faitauga uma i totonu o tatou tusitusiga.

Manuia

Acrylic primer ua mauaina ona aoga aoga faʻafetai faʻafetai i le mamafa o elemene aofia ai i lona faʻavae. A tagi, ona vave lea o le suavai i se ata tifaga e fesoʻotaʻi ma mea. E iai se mea totino a le Acrylic Grim e ati aʻe le polesi, Plaster, tuʻutuʻuga, maualuga, luga o le uʻamea ma le sima, ma le faʻatuatuaina faʻatumu ana mea.

O le a le acrylic primer: ituaiga ma talosaga

Plus o lenei ituaiga o muamua muamua. E faamalosia e le Primer le faavae, mafai ona ulufale atu i le loloto o le 10 cm - o mea uma e faalagolago ile mea. Faaaogaina e faʻagaoioia leaga e faʻaaogaina pe o le a leai ni mea o loʻo i ai ni meatotino. E fautuaina e tagata atamamai le faʻaaogaina o ia fefiloi o le loloto o le tui i lalo o le mafiafia o le mafiafia o tamai ofutino.

O ia feʻelaiga, o le tuʻufaʻatasiga o mea e tutusa ma le tofivale, e masani ona gaosia e ala i le faʻapupulaina. O le mea lea, e mafai ai ona faʻaaoga e avea ma faʻaaliga eseese o vaega.

O loʻo i ai le tomai laiti laiti laiti laiti laiti e tuʻufaʻatasia ai ni vaega, e oʻo foi i le faʻaputuga o pori i se auala faʻapitoa, faʻateleina le tikeri o le susu. Ona toe mauaina le malosi, ma le faifaimea o loʻo maua ai se toniga.

O nisi o ia tuʻufaʻatasiga faʻapitoa, o faʻamatalaga faʻapitoa e talafeagai ma le toa, e tele ana gaioiga puipuia. Mo se faʻataʻitaʻiga, e iai faʻavae enti-eleele mo uamea gaosi poʻo i latou e faʻaalia ai le tetee i le ultraviolet raty. E taua lenei pe a manaʻomia tele aʻoaʻoga mo le galuega i fafo.

O le a le acrylic primer: ituaiga ma talosaga

I le maketi o le Dourtywork Products, Universal Primer mo se Amerika e lauiloa. E apalai i luga o soo se ituaiga o luga. O sea tuʻufaʻatasiga e lelei lona afaina ai le tau, malu, faʻafiafiaga. O le manifinifi vaega o le tau mafanafana o le aufaʻatasiga o le faʻaititia o luga, lea e avea ma taunuuga i le va o lanu eseese e masani ona soloia.

Ituaiga o Acrylic Price

Fuafua i galuega na e setiina, e mafai ona e filifilia se tasi o le lua ituaiga autu o le acrylic primer:

  • Faamalolosia - I le tufuga e 10 taimi tele o elemene lapopoa, nai lo le loloto. E faʻatagaina ai le faʻamalosia o le faʻamamaina, ia e gaosia nei i le aso e gata ai ma le alu i le ola, kelu lea o lau mea. E le o se palapala o loloto.
  • O LE LOTOTELE - E MAFAUFAUGA LELEI FAʻAVAVAU FAʻAFAIFAIGA, atoa ai ma le agavaʻa e faʻatautaia ai ma faʻamalosia le faʻavae mo le loloto o le dwek i le tulaga o loʻo faia e faʻaaoga ai le saogalemu o le nofoaga, o loʻo iai le tele o oneone. O lenei ituaiga o luga e masani ona amata ona malepe ma manaʻomia le faʻamalosia. O le tau o le loloto loloto plain e ono maualuga atu nai lo le faʻamalosia, o lea e aoga le mafaufauina o le manaʻoga e faʻaaoga.

Tusitusiga i luga o le autu: O le a le mea e mafai ona vali ai - o ona tulaga lelei ma foliga

O le a le acrylic primer: ituaiga ma talosaga

Pe a filifilia se palapala, uaʻi totoʻa i le vaega o le mautu. E le tatau ona i lalo ifo o le 10% o le fale i totonu o le 10%, o loʻo faʻaalia i totonu o le oloa tusifolau ma ausia manaʻoga o le tost. E taʻulefia lava o le faʻavae o se mea itiiti araisa.

A o leʻi faatauina, e tatau ona e mautinoa i le manino a le mea - le lanu o le mea moni, e tatau ona o sina aoti ma paʻepaʻe, talitu i le susu. E faigofie le suʻega mo le ituaiga o faʻataʻitaʻiga. Afai e te faʻaaogaina i le pulumu i luga, o le a avea ma ata tifaga e faʻamalosia ai le mamana, ma o le achelicm loloto i le eleele.

E le gata i lea i ni ituaiga autu e lua, e i ai le subpeness uma, fuafua i le nofoaga.

O le eleele loloto mo digwall e talafeagai mo le mamafa tele (gymotum papatusi, fula sima, piliki, ansis). Faʻaaogaina aʻo leʻi taina ni nonoa i le faletaele, faʻaaoga le vali i luga o le puipui poʻo le palu pepa puipui. Talafeagai mo galuega i totonu ma fafo. Mafai ona mago mai le 40 minute i le 6 itula. O le sologa e le aofia ai i totonu o se paluga e tusa ma le gost, e faʻamaonia ai se lelei le fesoʻotaʻiga i luga o soʻo se ituaiga. Ua faʻaleagaina i le vai mafanafana, o le siʻosiʻomia o le siʻosiʻomaga, e leai se manogi faapitoa. Taumafaina - 1 lita o lona uiga mo le 10 sikuea mita o lea nofoaga. E fetaui lelei lea pe a faʻaaogaina se tasi vaega.

O le a le acrylic primer: ituaiga ma talosaga

O le Andheve Prevey Pargats o loʻo gaosia mo le tele o luga e le mafai ona faʻaaogaina le susu (monolithic (poloka, pine). Faʻaaogaina aʻo leʻi tauina sima, plaster, papa o loʻo i ai. O le laualuga pe a uma se eleele ua avea ma palapala, e fesoasoani i se pefu sili ona lelei i se mea faauma. O sea oloa e gaosia i le Siamani fua ma e sifituina siosiomaga. Taumafa - 1 lita mo le 5 sikuea mita.

O le eleele mo fafie o se paepae lea e masani ai ona ogatasi o le suavai, e aofia ai le tasi vaega. Mamanuina e faʻatino galuega i totonu, e talafeagai lelei mo le faʻamutaina o meafale ma faitotoʻa. Fausia se vaega tumau o loʻo i ai le maualuga o faʻailoga maualuga. Ina ua uma ona mago se paluga, o loʻo fono ai manaʻoga o le tost, o le laualuga e sili ona onosaʻi ma faʻaitagofie. A faʻaaogaina le eleele vai i luga o se laʻau, o le mea moni le faʻaolaina o le faʻamutaina o le vali. A o fafie, lea e sili atu le lelei o le susu, e faʻamamaina i le eleele, ona tumau lea o le ata autu i luga. Taumafaina - 1 lita i le 10 sikuea mita. Ae o lenei e faalagolago i luga o le ituaiga o luga.

Tusitusiga i luga o le autu: taele alatoto puipui: metotia masini

O le tuai o Primenc Prim mo galuega i totonu e talafeagai mo le mitiia pe le mautonu O le a faʻamalosia tulaga minerale, e manaʻomia e simiina ai pepa o nofoaga maoona, Pese.

O le a le acrylic primer: ituaiga ma talosaga

O le pa o le fefiloi o le prorylic ma le tuai, e mafai ona faʻaaogaina mo galuega mai fafo i le i ai o le vevela vevela ma luma o le pisia. Fetaui lelei mo se fafie fou pe valiina fafie, o le teuteuina o le fiberboard, alumini, o uʻamea uʻamea, piliki, faʻapipiʻi, pipili. Ua maeʻa le 2 itula, o le vaega e mafai ona faʻaaogaina pe a uma le 3 itula. E i ai le tamaoaiga lanu lanu paleti, lea e nofo ai 14,000 ata.

Ma o le a le o se vaega uma o loʻo faia e oloa gaosi oloa i luga o le faʻavae o avollic.

Talosaga

Lenei ituaiga fau mea o loʻo o loʻo sulu loloto o lalo ifo o le umi, e pei ona tusia e le tagata fai mea e faʻatonutonu ai mea uma, pei ona uma ona tusia i luga. Afai e te sefe le faʻatau o le palapala, o le vaitafe o isi fale o le a taua.

O le Acrylic Primer ua manatu o se tele tele o lona uiga e masani ona faʻaaoga e faʻagaoioia ituaiga eseese o laufanua. E masani ona faʻaaogaina i luga o auala ma mea e maua mai ai.

O le a le acrylic primer: ituaiga ma talosaga

O le faʻamalosiina o le fefiloi o loʻo faʻaaogaina mo le salu ma faʻapipiʻi luga o luga o le a le i faʻaaogaina le vali poʻo le shokpaper. Lelei talafeagai mo le maualuga ma le fausaga fausaga.

O le eleele o le loloto o lalo ma sili atu le sili ona lelei ma ausia manaʻoga o le lust o loʻo faʻaaogaina lautele e faʻamalosia ai le laupepa tuai, pilimi o le predis, o le sima.

Afai e i ai le avanoa o le foliga o fungis poʻo le suia, e manaʻomia le faʻaaogaina o le aftisecetic eleele. Faʻamatalaga o loʻo faʻatagaina ai ona faʻaaoga le laualuga e faʻaaogaina le mea faigaluega, e mafai ona maua i faʻatonuga.

O le aofaʻi o loʻo i luga, ia tatou valaʻau le uiga autu o le faʻatauga e tatau ona iai se tagata faʻatau. Ole vai lea e le o le suavai, le mautonu, faʻaleleia o le ulufale, tetee i masini tau masini, faʻatonutonuina o luga, sefeina o luga o manu fale, faʻasaoina o isi fau fale, faʻasaoina o isi fale, faʻasaoina otaota

I tausaga talu ai nei, na mauaina le lauiloa lauiloa o se sukalati metotia. O se faiga teuteu o le ie, ipu, meaafale, o loʻo tipi ese eleelea mai paʻu, ie, pepa, laupapa, o laʻau, o eleelea ua faʻapipiʻiina i luga.

O le a le acrylic primer: ituaiga ma talosaga

O le PNva Glue ua masani ona faʻaaogaina mo decopage, ae e sili le faʻaaogaina o le le palapala o le eleele, o le faʻavae o le faʻatonutonu manino e le totst. O le Laminating Decopupage o loʻo faia i le faasologa mo mea o loʻo i lalo pe a faʻaaogaina e masani ona taoto i luga. O le faʻaaogaina o le Primer i le taimi o Decoumage faʻaititia le taumafaina. O le sa auai i lenei ituaiga o fatuga o le fatu fautuaina e ave ai le sili atu le tetea, po o se lanu le aoga acrylish.

Afai i le taimi o le faʻaaogaina o decopuge, o le laufanua ua mauaina se faigata, e tatau ona togafitia ma le oneone.

Lolomiina i le taimi o le teuteuina o le decopaged clatique e le mafai ona faʻagaloina - o le a faʻalauteleina le lelei o le lelei o le galuega ma le foliga o le maeʻa o oloa. Mo decoupuge, tele '' '' '' '' '' '' '' 'O le le-oona acrylic primermon i luga o le vai. O lenei paluga e moni lava e faʻatau i totonu o se faleoloa fale poʻo se faleoloa faʻapitoa mo fatufatu, lea e faʻatau ai ni mea mo decopuge.

Mataupu i luga o le autu: teuteuina o le taualuga: paka laupapa

Ia manatua o le a le faʻamamaina o luga pe a maeʻa le muamua i le taimi o le decopupage, o le valiina ma acrylicys e tatau ona filifilia.

Lautele fautuaga

O le a le acrylic primer: ituaiga ma talosaga

E oʻo i le le faʻaaogaina e mafai ona faʻaaogaina i le pito i luga. Mo galuega, o le a e manaʻomia se pulumu, faʻaliliuga poʻo le sprayer. O le faʻagasologa o le faiga e pei o le ata vali. Ae ui i lea, pe a galulue ma se acrylic Primer, o nisi faaupuga e tatau ona amanaia:

  • E fautuaina le mauaina o le na o se auala e fetaui ma le ituaiga o le tost.
  • Galue ma le tasi luga, e sili le lafoaia le faʻaaogaina o ituaiga eseese o ituaiga o fefiloi i luga.
  • I luga o ona luga o ia lava sipai pei o Plywood ma Plasterboard, o le a faʻaaoga e le tagata faʻatau le tautalaga. E le gata i lea e fesoasoani ia sefe mea, ae o loʻo mautinoa foi se toniga e tufatufa atu i luga atoa.
  • I na nofoaga e iai lona mapusaga o vaega o loʻo iai le aoga, e fautuaina le galue e faʻaaoga ai le pulumu. O le tutusa e talafeagai mo tulimanu ma sooga.
  • Afai o le a e olo le laualuga ma se sprayer, aua neʻi galo e ofuina ni paʻu faʻapitoa ma matatioata. Lenei o le a mautinoa o le saogalemu o ou mata ma le manava manava.
  • Leai se mea e faʻamalieina ai ma le faʻapipiʻi i luga o le mea autu. E tatau ona faʻatali seʻia oʻo i le muamua vaega o loʻo galue masani. E mafai na pe a maeʻa le faʻamamaina o le laualuga o le a tatau ona ufiufi luga ma se isi vaega.

A o le i alu i le fale fa fa fale, mafaufau i le uiga o le paluga ma pe o fea e te manaʻomia. Ma lona faʻaaogaina ina ua maeʻa ona faitauina lenei tusitusiga o le a le faigata.

Vitio "Faʻafefea ona Saunia se Faʻatoʻaga loloto Amio Lelei Oe"

E tusa ai ma le tusitala o le vitio, ina ua uma ona matamata i lenei vitio, o le a e aoao e faia se sili atu-maualuga taulaitu faavae faavae i luga o achylicly tutoatasi tutoatasi. I lea tulaga, o le iʻuga o le a faʻateʻia ai oe ma lona tulaga lelei, ma tau.

Faitau atili