Mea uma e uiga i le ie puipui itula: Faʻafefea ona togi ma sefe

Anonim

I le lalolagi o mamanu faaonapo nei, o le tu masani e faʻaaoga ai le tele o metotia faʻavae e faʻatagaina oe e fatuina ai mamanuina faʻapitoa. Tagata faʻapitoa e faʻaogaina uma ituaiga o faʻafitauli o le teuteuina. O se tasi o metotia iloga mo le fausiaina o le i totonu o le faʻaaogaina o faʻataʻitaʻiga le masani ai ie pupuni, pupuni, o se tagata palota. O pupuni na ofi i foliga o se ata tipi, lea ua toso i le ogatotonu ma se lipine lautele, e taʻua sa sanuisi. O lenei filifiliga o ni ie pupuni, e mafai ona e teuteuina faamalama, faitotoa, umukuka faitotoa. O nei oloa e talafeagai e faʻaaoga i umukuka, i potu moe, tefe, paoa, taumalulu togalaʻau fatuga.

Mea uma e uiga i le ie puipui itula: Faʻafefea ona togi ma sefe

Matagofie pupuni itula itula

Filifili se ie

Mo le faʻataʻitaʻiga o le pupuni "Metotia", e le o se aganuʻu e faʻaaoga ai le mamafa, pupuni poʻo le ie puipui. O le filifiliga sili o le malamalama, manino lanumoana, piniki, beige, karamel, susu lanu. E vaʻai i totonu o le umukuka i totonu, oloa faʻatasi ma mea teuteu o lafumanu ma le taua. O le mea tuʻu i ai aofia ai se lipine, lea ua fautuaina e faʻaalu ai le lipine, o se aufana, o se lanu lanu, o se faʻaupuga eleele eleele. Afai o le pupuni o le "MertGlass" faataʻitaʻiga paepae, teuteuga, atonu e lanumoana, mumu, mumu, eleele lanumeamata. Mo ie i Fabrics i Floral Modifs, e mafai ona e faʻaogaina le teuteuga faʻaopoopo i foliga o fugalaʻau faia o ie ma ou lima lima.

Mea uma e uiga i le ie puipui itula: Faʻafefea ona togi ma sefe

Manatua, mo le faasoaina atu o lenei faʻataʻitaʻiga o le ie pupuni, e le faʻatagaina ai ona filifili faʻateʻa, uliuli mata auro. O le uiga o le faʻataʻitaʻiga "Metotia" o loʻo taoto i le faigofie ona mafai ona fetolofi ma le fesoasoani a tulle ie.

Ua matou mauaina ou lava lima

Susu le polokaina o le itulagi e le faigata. O le mea taua e le o le sese i le aveeseina o le fua mai le tatalaina, lea e tatau ona teuteu le oloa. O se faʻailoga taua o le mamao i le va o pito i luga o le tatalaina. E tatau ona fuaina e saʻo ma talafeagai tele, ona iloiloina lea o le mea ua maeʻa le mautonu. Ma e mafai na o le mamanu taumatau o le tapoleni.

Mea uma e uiga i le ie puipui itula: Faʻafefea ona togi ma sefe

Ina ia fuafua le lautele o le tisu, o le lautele o le amataga e manaʻomia e faʻateleina e le aofaʻi o le 1.5 poʻo le 2. O lenei faʻailoga e tatau ona puipuia o ie puipui. E faigofie le faʻaaogaina o le mea e sili ona lautele o lona lautele ma le manaʻomia lautele o le maeʻa o le oloa. I lea tulaga, e le mafai ona e faia ni vaega masani, ma tuu i totonu o le ata pupoleni.

Mataupu i luga o le autu: 3D webpaper mo umukuka

O le fuafuaina tatau o le Umi o le Upega o le Upega tafaʻilagi o loʻo mulimuli mai: O le numera faʻailoa mai le mamao i le va o le oAves ma le pito i lalo o le faʻamalama e tatala ai, faʻapea foi i le fausiaina o le ogatotonu o le oloa. Ina ia vaʻaia lelei le vaega o le mamanu, na amata ai le matagofie ma le ie e leʻi faʻasolo solo i luga e ono foliga mai e tatau ona amanaʻia le tikeri o le faʻaloaloa. Afai o le ie o le ie, o le umi o le faʻaopopoina o le laititi le numera o seneturi, i se isi mataupu - o le tapulaʻa maualuga. Mo na mea e le faigofie ona faʻalautele, umi umi fuafuaina.

Mea uma e uiga i le ie puipui itula: Faʻafefea ona togi ma sefe

Le gaioiga galue

Ina ua uma ona filifili le ie, matou te agai atu i le suisui o le oloa. O se mamanu na fausia na maua ai fua o loo i ai. Amata mai fafo, o le pupuni "HourtGlass" mamanu, folasia i le ata. E tusa ai ma le polokalame, makaina o le ie, ma ua tipi le avanoa.

Mea uma e uiga i le ie puipui itula: Faʻafefea ona togi ma sefe

I luga o le tapoleni, pe a manaʻomia, o vaega o itu ua siakiina ma ua fusu mai ai, mallap. O le pito i luga ma lalo o le mamanu ua gaosia, o lea e faapena foi ona avea ma laina. E manaʻomia, mo le faapipiiina o le toʻotoʻo, lea e faʻaalu ai oloa.

Mea uma e uiga i le ie puipui itula: Faʻafefea ona togi ma sefe

Fetuunaiga le Puipui "HourtGlass" i ou lava lima, e tatau ona e faʻasaʻo i luga o le faʻamalama matala. I le pito i luga ma le pito i lalo o le faʻavaʻa, e tatau ona e faia ni tagata faʻapitoa mo le maeʻa ie pupuni. O le mamao i le va o faʻamau e tatau ona lava ma le toniga mo le faʻatuatuaina o le oloa.

Faʻafefea ona faʻaseiina le pupuni "HourtGlass"

Ina ua uma ona faʻapipiʻiina le au pauna, e tatau ona e liliu le toʻotoʻo i le au laʻei ma puipui le pito i luga i le tagata o loʻo umiaina. Tamoʻe le mataina o le ie, mimilo le slot i le 3600 ma faʻamautu ai le pu maualalo i lenei tulaga. I le ogatotonu e tatau ona i ai se vaapiapi e tutusa ma le itula. E taua tele pe a maeʻa le faʻamau le oloa, ua faia lava e le ie e faia e le ie, ae leʻi pupula mai. Afai e le faia e le mea le ofu, o le ie puipui e le saʻo.

Mea uma e uiga i le ie puipui itula: Faʻafefea ona togi ma sefe

Vitio tuuina atu auiliiliga auiliiliga faamatalaga.

O lea, o pupuni o le itula le itula, o le masani masani faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaogaina i totonu o le aufaʻatasi ua teuteuina i sitaili eseese. O lenei faʻataʻitaʻiga e le faigata i le faʻatinoina ma le mea lea e mafai ona faia e soʻo se fafine ma o latou lava lima i le fale. Ia faʻamautuina le oloa, e leai se tomai faʻapitoa e manaʻomia. O le fuafuaga atoa o le faigofie ma faigofie ona faia. O le faʻamalosiina o lenei faʻataʻitaʻiga e teuteu ai totonu. E ui i le sili ona fetaui lelei, o le a amata ona teuteu muamua i se potu.

Tusitusiga i luga o le autu: o i totonu o le laupapa laupapa. Mamanuina. Ata

Faitau atili