Arch Student Filifiliga i le Carridor

Anonim

O le Arā i lau auala poʻo le alatele o se mea faigaluega tele mo le faʻalauteleina o le avanoa o le avanoa poʻo le muamua o le fale mautotogi o le fale mautotogi. Aemaise lava talu mai le tele o filifiliga e mafai ai ona faia se faigofie, i le taimi muamua, foliga mai o le ata, manaia ma uluai ata.

O se ituaiga o ituaiga o manu

O le ituaiga o tagata masani e masani ona o loʻo i ai - latou eseese i le tele, foliga, stylistics. E le gata i lea, e tele si sisitevi: talanoaga faatalanoaga, alu atu, na alofa, alofa. Ole eseesega tele i le va o ituaiga o mea o loʻo i luga o le muamua i le pepa, faʻapea foʻi ma le auala na teuteuina ai matala. O le mea lea, o le ituaiga masani o loʻo aofia ai le tatalaina i le ituaiga o le arc o se leo faʻafanua e faʻatulaga ai le paʻu o le tino, e tatau ona e faʻaaogaina le lamolemole laina, sikuea o se tuʻufaʻatasiga o laina lamolemole e fai ai se vaega matagofie.

Arch Student Filifiliga i le Carridor

O le mea moni, filifili le foliga o le tusi folau e tatau ona faʻavae e tatau ona faʻavae i luga pe faʻapefea ona avea le mamanuina atoa o le potu atoa: I totonu o le alofa, o le Gothic Hall o le a le talafeagai. Aua neʻi galo foi e uiga i le maualuga o le taualuga: Afai e i lalo ifo o le 2.5 m, ona faʻapipiʻiina lea ma le teuteuina o le ulufale o le ulufale. O le faigofie filifiliga mo ia mataupu o le na o le faataamilo o tulimanu o le tatalaina - o le a faʻaopopoina ai le tuʻuina atu o le tulaga moni e aunoa ma le tele o taumafaiga.

Arch Student Filifiliga i le Carridor

Pludes Striti.

E foliga mai - Ia faigofie lava le mamanuina o le faitotoʻa, e le mafai ona iai se faʻavae taua i le teuteuga o le potu. Ma o lenei e le o se mea! O le aafiaga o le autu o le lapoʻa, ma o loʻo faʻaalia i nei tulaga lelei:

  • O lenei mamanu e mafai ai ona e sefe le avanoa - le toe manaʻomia e amanaia le avanoa avanoa avanoa, ina ia iai se avanoa e tatala ai le faitotoʻa. E aoga tele le sisitete ma tasi numera numera o le sikuea;
  • E mafai ai ona tuʻufaʻatasia nofoaga - mo se faʻataʻitaʻiga, o le faʻatauaina i le va o tamai umonkula ma se auala vaʻaia ma faʻavaivatu le lua sone. Pau le tulaga o le mamanu o mea uma e lua e tatau ona setiina i se tasi ituaiga;
  • Na faʻatapulaaina le faʻaofuina o le avanoa, vaʻai vaʻaia foliga.

    Arch Student Filifiliga i le Carridor

Pau lava le mea o le a le maua ai e le Deant, ae afai e le faʻafefeteina oe, ona faʻamalosia ai lea o oe ma tagata e faafoliga o le mamanu o le potu.

Ma o lea, o le teuteuga o la latou fale e sili atu vave ma faigofie atu nai lo le faapipiiina o se faitotoa atoa. Ioe, ma o le itu faʻatupe ile fesili e le o le aoga mulimuli - o le a le taugofie o le fale puipui o le faitotoʻa o le faitotoʻa.

Mataupu i luga o le autu: faletaele cornice: Auala e filifili ai ma faʻapipiʻi?

Faauma le suia

O se filifiliga lelei lea pe a ou manaʻo ai ia te aʻu i se isi mea e toe faʻaleleia ai le amo, ma faʻamamafaina. O le teuteuina o le teuteuga o le teuteuga o mea teuteu teuteu o elemene faia o le sipuni ai, polyrethane po o le uamea. Tuu i latou i le pito o le ato, piki elemene talafeagai i le sitaili, nonoa i fao fao. I le faʻaopopo atu i le Asthetic galuega, o le fiafia ma le fiafia e nana nofoaga o soʻoga o soʻoga o le lua, latou te puipuia le sili ona vaivai vaega o le potu.

Arch Student Filifiliga i le Carridor

Teuteuina o se laau

O le isi lauiloa ma taugofie lomiga o se laau. E faigofie ona e faʻagaioia, e matua saogalemu lava, faʻamalositino alofa, ma i totonu e foliga mai na muamua atu ma le agavaa: O le auala laupapa o le a tuʻuina atu ai lau nofoaga o le a avatua. Ae o le laʻau e matua maasiasi i le maualuga le susu - ia mautinoa e mafaufau i lenei mea totino aʻo leʻi faʻamauina i latou i le tatalaina ma le umukuka. Uma elelae eleelea e manaʻomia le faʻagaioia - ia totogi i latou i tuʻufaʻatasiga faʻapitoa, vanina poʻo valivali - Lona lua lea o le laʻau o le a umi lava.

Arch Student Filifiliga i le Carridor

Faasaga i se maa

Stone, e pei o se mea teuteu elemene mo le tatalaina o avanoa, o loʻo faʻaaogaina i ni ituaiga:

  • Lamolemole faaputuga - e masani ona faʻaaogaina le fetaui lelei pili faʻatasi;
  • Mostinoc gase - maaleale, papa poʻo le Labradnetone poʻo Lybradorute e talafeagai iinei.

O le paʻu o le maʻa e iloga e se pusa foliga foliga, ma le lamolemole pito i tua - e faʻafaigofie ai le faʻagasologa o le gasolo. E manaʻomia foʻi le faʻaaogaina o le tele o vaega o tagata taʻitoʻatasi - pe a fai o lou potu o loʻo tumau i se faigata poʻo se mea e mafai ona e faʻaogaina se maʻa tele.

Arch Student Filifiliga i le Carridor

O le maeʻa o filifiliga e lava, filifili i lou tofo, ma fiafia i le iʻuga.

Vitio "faitotoʻa a le faitotoʻa o Drywall e faia oe lava"

O loʻo faʻaalia i le faʻamaumauga pe faʻafefea ona e tutoʻatasi le arc mai le plasterboard.

Faitau atili